Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.691
- Πόντοι
- 3.556
Μεγάλος οδηγός το Λουλου Χαμιλτον (παίζει να είναι άφυλλο) ,κατάφερε και πέρασε στα ίσα το μεγαθήριο της Χαας
ariella?Μαλακια, έπρεπε να αρπάξει και η άλλη Φεράρα στο τέλος
Τυχαια φοραει πορτοκαλι ο γαμιας;ariella?
Τουλαχιστον σημερα απο στρατηγικη και box box πηγαμε καλα. Εγκαιρη και σωστη αλλαγη ελαστικων. Αλλα αυτο του Καρλος ηταν πολυ .... πολυ ασχημο. Ας ελπισουμε μετα την Ουγγαρια σε οδηγους/κατασκευαστες να το εχουμε φερει σχεδον στα ισια. Οι δυο οδηγοι της Φερραρι εδειξαν σημερα οτι οταν το μονοθεσιο ειναι στημενο σωστα γαμανε και δερνουν. Βεβαιως κατι ανεφερε ο Μαξ για προβλημα στην προσφυση γιατι σαν πολυ ευκολα τις ετρωγε τις προσπερασεις!!!πάλι χάσαμε ένα εύκολο 1-2 απο τις γνωστές μαλακίες
αξιοπιστία χάλια,πάλι καλά που δεν κάηκε και το μοτέρ του Λεκλέρκ
Περισσότερο ταιριάζουν τα ts ferrara τυπεariella?
έχω διαβάσει ότι τα προβλήματα του κινητήρα,θα αργήσουν να λυθούνΤουλαχιστον σημερα απο στρατηγικη και box box πηγαμε καλα. Εγκαιρη και σωστη αλλαγη ελαστικων. Αλλα αυτο του Καρλος ηταν πολυ .... πολυ ασχημο. Ας ελπισουμε μετα την Ουγγαρια σε οδηγους/κατασκευαστες να το εχουμε φερει σχεδον στα ισια. Οι δυο οδηγοι της Φερραρι εδειξαν σημερα οτι οταν το μονοθεσιο ειναι στημενο σωστα γαμανε και δερνουν. Βεβαιως κατι ανεφερε ο Μαξ για προβλημα στην προσφυση γιατι σαν πολυ ευκολα τις ετρωγε τις προσπερασεις!!!
Αν ειναι ετσι βλεπω το Μονεγασκο στο Γιας Μαρινα να κανει οτοστοπ ή να το κοβει με τα ποδια, αφου εχει λαμπαδιασει το μονοθεσιο μερικα μετρα πριν την καρο σημαια, για να μη χασει το πρωταθλημα.έχω διαβάσει ότι τα προβλήματα του κινητήρα,θα αργήσουν να λυθούν
Ρε φίλε δεν έχεις καταλάβει πως οι περισσότεροι εδώ γράφουν μόνο κ μόνο για να κράξουν τον χαμ? Μόνο γι αυτό. Μπράβο στον λεκλερκ 3 φορές τον πέρασε τον hec(human error champion) παντελονάτα. Αλλά η ferrari όπως κ η red bull έχουν μεγάλο θέμα αξιοπιστίας. Η mercedes δεν έχει αυτό το θέμα αλλά της λείπει η ταχύτητα. Μεγάλη εξέλιξη κ της haas,δεν ξέρω αν είναι θέμα πίστας που τη βόλεψε κ ο μικ αποδεικνύει πως δεν είναι το βύσμα που υποστήριζαν όλοιΤί έγινε, ρε παιδιά; Υποτίθεται ότι οι Red Bull θα έκαναν περίπατο και θα έσπαγαν πλάκα με τις Φερράρι και τους υπόλοιπους. Αντ’ αυτού, οι ιταλοί περνούσαν με όλους τους τρόπους και έρριχναν ακόμη και 2’’ στο γύρο στον ολλανδό. Από κοντά και τα εγγλεζάκια της mercedes, που πήραν περισσότερους βαθμούς κι από ferrari κι από red bull. Επικό το φιάσκο με την απονομή, όπου είχαν φτιάξει θρόνο για τον ολλανδό και πήγε και στρογγυλοκάθισε ο μονεγάσκος. Οι σκέψεις μας και η συμπάθειά μας είναι στον πρες-παπιέ που έχει μουγκαθεί από χτες…
Κάνε δημοπρασία με τις σφήνες που έχεις στον πάτο σου να βρεις λεφτά ρε λουλου
Χάμιλτον: «Προσπαθώ δύο χρόνια αλλά μόνος μου δεν μπορώ να τα καταφέρω» - GRAND • PRIX
Το γεγονός πως μόνο μια ομάδα είναι ακόμα αντίθετη στην πρόταση του υπέρ της διαφορετικότητας, αποκάλυψε ο Λιούις Χάμιλτον.grand-prix.gr
ΧΑΜΙΛΤΟΝ: «ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ»
του Newsroom
23/07/2022 - 12:48
Το γεγονός πως μόνο μια ομάδα της F1 είναι ακόμα αντίθετη στην πρόταση του υπέρ της διαφορετικότητας, αποκάλυψε ο Λιούις Χάμιλτον.
“Η Formula 1 αλλά και οι ομάδες πρέπει να κάνουν περισσότερα. Νομίζω ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση της πρότασης ένταξης της διαφορετικότητας και νομίζω ότι υπάρχει μια ομάδα, η ίδια ακόμα ομάδα, που δεν είναι πρόθυμη να συμμετάσχει”, δήλωσε ο Βρετανός οδηγός της Mercedes λίγο πριν το γαλλικό Grand Prix.
“Αλλά είμαι ευγνώμων που βλέπω ότι οι άλλες ομάδες είναι πρόθυμες να προχωρήσουν. Δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό να αναφέρω την ομάδα. Έχουμε προσπαθήσει αρκετές φορές και για κάποιο λόγο δεν θέλουν. Οι διακρίσεις είναι κάτι που δεν πρέπει να επιδοκιμάζουμε. Προσπαθώ να συγκεντρώσω χρήματα για να το προωθήσω. Χρειαζόμαστε περισσότερα και δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου”, τόνισε.