Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.756
- Πόντοι
- 2.816
Τύπε ρίξε άλλη μια ματιά στο σχολιο μου.. μη γράφω πάλι τα ίδια.. εγώ σου κάνω ανάλυση αγώνα κ συ μου μιλάς με πιθανότητες κ με το τι έγινε στις άλλες πίστες.. θα το ξαναπώ.. όταν είσαι στο 1-2 κ οι συνθήκες είναι απρόβλεπτες είσαι καταδικασμένος..Τυπε ,
Τυπε,όταν μια ομάδα που κάνει 1-2 στις κατατακτήριες τερματίζει 2-4, τότε έχει σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής. Αν ήταν άλλη πιστα που ήταν δυνατά τα προσπερασματα ο φερσταπεν θα πέρναγε άνετα τον Σαινθ και πιθανό η ομάδα να ξαναζητουσε από τον Πέρεθ να κόψει.
Ο φερσταπεν κατάφερε και πίεζε και τον Σαινθ ενώ ο Λεκλερκ ήταν σε μεγαλύτερη απόσταση μη μπορώντας να ακολουθήσει το ρυθμό των πρώτων.
Αλλά ας μην πάμε στα αν μιας.και δεν έχουν καμία σημασία, εκ του αποτελέσματος είναι προφανές πως η Φερράρι δεν μπορεί σε καμία πίστα μεχρι στιγμης , ούτε στην πίστα που δεν μπορείς να προσπεράσεις, να πάρει νίκη απέναντι στη ρενμπουλ όταν η τελευταία δεν έχει προβλήματα με το μονοθέσιο.
Αν δεις Λεκλερ κ φερσταπεν είχαν ολόιδια στρατηγική.. το κράξιμο της αρκούδας το τρώει μόνο η Φερράρι όμως..