troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
θα του παρω...Θείο πρέπει να έχει και αυτοκίνητο...
καλο οδηγακι και ο περεζ
θα του παρω...Θείο πρέπει να έχει και αυτοκίνητο...
ας μην εγκατελειπε ο μαξ και θα εβλεπες τυπε....Τύπε μπορείς να μου πείς 44 +19 νούμερα;
Συγχαρητηρια για τη νικη τυπε !!! Καλυτερα να νικας εσυ παρα ο χαμιλτον ειλικρινα !!
Ναι, θα είχε πάει η διαφορά στα 10 δευτ...ας μην εγκατελειπε ο μαξ και θα εβλεπες τυπε....
Εύγε!!
Εύγε!!
Ίμολα τώρα, εντός έδρας...
οχι ο αλμπον, η williams.Επίσης τι έκανε ρε ο Αλμπον??? Προτελευταίο γύρο μπήκε για λάστιχα.
ας κανουμε τη στεψη του οδηγου του bou.com !! ειμαστε υπερηφανοι για αυτον !!!
τον φερνουν σε πολυ δυσκολη θεση ειπε στο team radio στους τελευταιους γυρους...Αν και ήταν τυχερός, το χάρηκα πολύ για τον Ρασελ, πάλι κλάψα ο Χάμιλτον χωρίς λόγο.
Επίσης τι έκανε ρε ο Αλμπον??? Προτελευταίο γύρο μπήκε για λάστιχα.
Ο Ράσελ είναι το μέλλον, θα είναι τραγικοί αν τον κάψουν.τον φερνουν σε πολυ δυσκολη θεση ειπε στο team radio στους τελευταιους γυρους...
εμεσα ελεγε στην ομαδα να δωσουν εντολη να αλλαξει θεσεις με το ρασελ για να ανεβει αυτος τριτος στο βαθρο και να μη γινει η πρωτη νικη της σεζον με το ρασελ... τον εκλασαν ομως κανονικα.
Περίπατο έκανες μύστη μου!!Σηκωθήκαμε να σε δούμε και μας σηκώθηκε κιόλας από την νίκη της Scuderia!!
Ηρέμησε υπουργέ μου.. δεν έχουμε ΠΑΣΟΚ πια..Μαξ πες αλευρι ….. η Φερραρισια (aka πουτσα αλογισια) σε γυρευει. Μπραβο στον οδηγο του μπου. Χαιρομαι Φαν Μπαστεν και τρελοκοτσιδου να βλεπουν την κωλαρα της 16αρας. Imola, Monaco και Monza θα μπουν και τα αρχιδια μεσα στα φρεσκοξουρισμενα κωλομαγουλα του Γκουλιτ και τα μουνοχειλα του μαλακοσερ Χαμ.