Τύπε ο φερσταπεν ακολουθήσε δεικτικα συμφωνώ, την εντολή που του έδωσαν οι αγωνοδικες για να δώσει τη θέση του. Ο Χαμιλτον που ερχόταν από πίσω τον είδε να φρεναρει φρεναρισε εξίσου δυνατά , φάνηκε και στο βιντεο και στην τηλεμετρια, και ο ίδιος και αντί να τον περάσει καθώς του είχε αφησει χωρο πήγε και έσκασε πάνω του και μετα κλαιγοτανε και αυτός και η Μερσεντές ότι δεν κατάλαβαν καλά και ότι άργησανε να τον ενημερώσουν ότι θα του έδινε τη θεση. Μετά τον αγώνα και ενώ είχαν προφανώς συζητήσει με τη ΦΙΑ ότι θα του τη χαρίσουν και θα κατηγορήσουν πάλι τον φερσταπεν, άλλαξαν την πλάκα και το έπαιζαν και καλά θύματα του οδηγικου μπουλινγκ του Μαξ. Πραγματικά γελοίες καταστάσεις από την ομάδα που έχει ξεφτιλισει το σπορ τα τελευταια Χρόνια και η οποία χαϊδεύεται προκλητικά από την φια.
δηλαδη θελεις να μας πεισεις οτι τον ολλανδο δεν τον αβανταρει φετος η φια
δηλαδη θελεις να μας πεις οτι ο ολλανδος ειναι το καλυτερο παιδι και οδηγει τοσο μαγικα χωρις να κανει την παραμικρη μαλακια
τυπε βλεπω φ1 απο την εποχη του φιτιπαλντι
εχω αγωνιστικη αδεια και εχω παρακολουθησει τοσα πολλα σεμιναρια και πρακτικη οδηγησης φ1
εχω οδηγησει στο μαρανελλο και αλλα που δεν χρειαζεται να αναφερω
το ποιος ειναι ασχετος τουλαχιστον οχι σε εμενα
το εαν ειναι καλος οδηγος ο ολλανδος εν το αμφισβητει κανεις
το οτι ειναι μουνοπανο επισης ειναι αδιαμφισβητιστο
μην μας τον βγαλεις και αγιο τον παλιοπουστα
συμφωνω απολυτα μαζι σου για τον σενα και τον προστ
αλλα ο ολλανδος δεν ειναι ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια ουτε του ενος ουτε του αλλου
και κυριως ειναι μεγαλο μουνοπανο