Νέα

Formula One

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 211K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018;

• Lewis Hamilton (Mercedes)

Ψήφοι: 68 40,5%
  • Valtteri Bottas (Mercedes)

Ψήφοι: 7 4,2%
  • Sebastian Vettel (Ferrari)

Ψήφοι: 57 33,9%
  • Kimi Raikkonen (Ferrari)

Ψήφοι: 5 3,0%
  • Daniel Ricciardo (RedBull- TAG Heuer)

Ψήφοι: 3 1,8%
  • Max Verstappen (RedBull- TAG Heuer)

Ψήφοι: 14 8,3%
  • Lance Stroll (Williams-Mercedes)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Sergey Sirotkin (Williams-Mercedes)

Ψήφοι: 2 1,2%
  • Sergio Perez(Force India-Mercedes)

• Esteban Ocon (Force India-Mercedes)

Ψήφοι: 1 0,6%
  • Fernando Alonso (McLaren-Renault)

• Stoffel Vandoorne (McLaren-Renault)

• Pierre Gasly (Toro Rosso-Honda)

• Brendon Hartley (Toro Rosso-Honda)

• Romain Grosjean (Haas- Ferrari)

• Kevin Magnussen (Haas- Ferrari)

• Nico Hulkenberg (Renault)

• Carlos Sainz (Renault)

• Marcus Ericsson (Sauber-Alfa Romeo)

• Charles Leclerc (Sauber-Alfa Romeo)

Ψήφοι: 3 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    168

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
582
Πόντοι
306
Εγώ ήμουν. 'Ένας από τους αγώνες που πρέπει ο καθένας να δει από κοντά. Η τρέλα των Ιταλών απερίγραπτη, δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο. Πιστεύω πως ούτε στην Γερμανία, ούτε στην Αυστρία, που έχουν μονοθέσια F1, γίνεται κάτι ανάλογο. Μιλάμε για παραλήρημα.
Highlight: Στην κερκίδα που είχα θέση, η μισή ήταν κλεισμένη από την PETRONAS, για υπαλλήλους της. Παρ' ότι φορούσα μπλούζα της FERRARI, βρέθηκα ανάμεσά τους. Δίπλα μου καθόταν Ιταλός με μπλούζα MERCEDES. Στην φάση που ο Χάμιλτον έχασε τα φρένα και βγήκε στην παράκαμψη, ο διπλανός μου έβγαλε την μπλούζα του και την φόρεσε ανάποδα, για να μην φαίνονται τα σήματα και μου είπε ότι ήταν φανατικός φερραρίστι, αλλά τον υποχρέωσε ο εργοδότης του να φορέσει μπλούζα της MERCEDES. Περιττό να πω ότι και οι υπόλοιποι "Πετροναίοι" ζητωκραύγαζαν υπέρ της FERRARRI, αφού ήταν όλοι Ιταλοί και απλώς δούλευαν σε κάποιες εταιρείες συμφερόντων MERCEDES και PETRONAS.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Εγώ ήμουν. 'Ένας από τους αγώνες που πρέπει ο καθένας να δει από κοντά. Η τρέλα των Ιταλών απερίγραπτη, δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο. Πιστεύω πως ούτε στην Γερμανία, ούτε στην Αυστρία, που έχουν μονοθέσια F1, γίνεται κάτι ανάλογο. Μιλάμε για παραλήρημα.
Highlight: Στην κερκίδα που είχα θέση, η μισή ήταν κλεισμένη από την PETRONAS, για υπαλλήλους της. Παρ' ότι φορούσα μπλούζα της FERRARI, βρέθηκα ανάμεσά τους. Δίπλα μου καθόταν Ιταλός με μπλούζα MERCEDES. Στην φάση που ο Χάμιλτον έχασε τα φρένα και βγήκε στην παράκαμψη, ο διπλανός μου έβγαλε την μπλούζα του και την φόρεσε ανάποδα, για να μην φαίνονται τα σήματα και μου είπε ότι ήταν φανατικός φερραρίστι, αλλά τον υποχρέωσε ο εργοδότης του να φορέσει μπλούζα της MERCEDES. Περιττό να πω ότι και οι υπόλοιποι "Πετροναίοι" ζητωκραύγαζαν υπέρ της FERRARRI, αφού ήταν όλοι Ιταλοί και απλώς δούλευαν σε κάποιες εταιρείες συμφερόντων MERCEDES και PETRONAS.
Η Ferrari είναι θρησκεία  :kneel:
Είσαι πολύ τυχερός που μπορείς να πας στο ναό της ταχύτητας  :wanker:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Σωστος
Εχω μοντσα 2 φορες στις καλες εποχες με τα μοτερια να ουρλιαζουν(οχι τα σημερινα χαλια)
Ημουν στην κεντρικη κερκιδα απεναντι απ τα πιτς
Ενας απ τους λιγους με  t shirt mclaren  σε μια κατακοκινη κερκιδα!!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Λέτε τα επόμενα χρόνια να έχουμε μάχες μεταξύ του Μονεγάσκου και του τρελού Ολλανδού?

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Λέτε τα επόμενα χρόνια να έχουμε μάχες μεταξύ του Μονεγάσκου και του τρελού Ολλανδού?
Πιστεύω ο λεκλερκ είναι στόφα π. πρταθλητή.
Αλλά αυτό μόνο δεν φτάνει, χρειάζεται και αυτοκίνητο για πρωτάθλημα και σίγουρα χρειάζεται και καλύτερες στρατηγικές

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Σωστος
Εχω μοντσα 2 φορες στις καλες εποχες με τα μοτερια να ουρλιαζουν(οχι τα σημερινα χαλια)
Ημουν στην κεντρικη κερκιδα απεναντι απ τα πιτς
Ενας απ τους λιγους με  t shirt mclaren  σε μια κατακοκινη κερκιδα!!
γκαυλα  :wanker:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Κάτι θα γίνει,η FIA αγρυπνά  :2funny:

Μπα δεν τη βλεπω
Καθε χρονο κ χειροτερα
Το 15 που πηγα αυστρια για grand orix τελευταια φορα πιο πολυ θορυβο καναν τα f2  παρα τα 'μεγαλα" :embarrased:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Εγω  mclaren  εθμαι 20 χρονια τωρα
Απλα υποστηριζω χαμ μεχρι να σπαζει τα,ρεκορ του μλκ σουμι!!

Από παλαιότερους πάντως έχω ακούσει πως όσο καλός και να είναι,δεν συγκρίνεται σε καμία των περιπτώσεων με Σένα,Πρόστ κλπ.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Από παλαιότερους πάντως έχω ακούσει πως όσο καλός και να είναι,δεν συγκρίνεται σε καμία των περιπτώσεων με Σένα,Πρόστ κλπ.
Εννοείται! Αυτοί έτρεχαν με την ψυχή τους, όχι με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom