sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
+100000Ο νεαρος δειχνει ότι είναι φτιαγμένος από το υφασμα που πρεπει.Νομιζω ότι βλέπουμε έναν αυριανο πολύ-πρωταθλητη .
+100000Ο νεαρος δειχνει ότι είναι φτιαγμένος από το υφασμα που πρεπει.Νομιζω ότι βλέπουμε έναν αυριανο πολύ-πρωταθλητη .
Παλιά...
Εγώ ήμουν. 'Ένας από τους αγώνες που πρέπει ο καθένας να δει από κοντά. Η τρέλα των Ιταλών απερίγραπτη, δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο. Πιστεύω πως ούτε στην Γερμανία, ούτε στην Αυστρία, που έχουν μονοθέσια F1, γίνεται κάτι ανάλογο. Μιλάμε για παραλήρημα.Εσυ ησουν μεσα;
Η Ferrari είναι θρησκείαΕγώ ήμουν. 'Ένας από τους αγώνες που πρέπει ο καθένας να δει από κοντά. Η τρέλα των Ιταλών απερίγραπτη, δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο. Πιστεύω πως ούτε στην Γερμανία, ούτε στην Αυστρία, που έχουν μονοθέσια F1, γίνεται κάτι ανάλογο. Μιλάμε για παραλήρημα.
Highlight: Στην κερκίδα που είχα θέση, η μισή ήταν κλεισμένη από την PETRONAS, για υπαλλήλους της. Παρ' ότι φορούσα μπλούζα της FERRARI, βρέθηκα ανάμεσά τους. Δίπλα μου καθόταν Ιταλός με μπλούζα MERCEDES. Στην φάση που ο Χάμιλτον έχασε τα φρένα και βγήκε στην παράκαμψη, ο διπλανός μου έβγαλε την μπλούζα του και την φόρεσε ανάποδα, για να μην φαίνονται τα σήματα και μου είπε ότι ήταν φανατικός φερραρίστι, αλλά τον υποχρέωσε ο εργοδότης του να φορέσει μπλούζα της MERCEDES. Περιττό να πω ότι και οι υπόλοιποι "Πετροναίοι" ζητωκραύγαζαν υπέρ της FERRARRI, αφού ήταν όλοι Ιταλοί και απλώς δούλευαν σε κάποιες εταιρείες συμφερόντων MERCEDES και PETRONAS.
Εγώ ήμουν. 'Ένας από τους αγώνες που πρέπει ο καθένας να δει από κοντά. Η τρέλα των Ιταλών απερίγραπτη, δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο. Πιστεύω πως ούτε στην Γερμανία, ούτε στην Αυστρία, που έχουν μονοθέσια F1, γίνεται κάτι ανάλογο. Μιλάμε για παραλήρημα.
Highlight: Στην κερκίδα που είχα θέση, η μισή ήταν κλεισμένη από την PETRONAS, για υπαλλήλους της. Παρ' ότι φορούσα μπλούζα της FERRARI, βρέθηκα ανάμεσά τους. Δίπλα μου καθόταν Ιταλός με μπλούζα MERCEDES. Στην φάση που ο Χάμιλτον έχασε τα φρένα και βγήκε στην παράκαμψη, ο διπλανός μου έβγαλε την μπλούζα του και την φόρεσε ανάποδα, για να μην φαίνονται τα σήματα και μου είπε ότι ήταν φανατικός φερραρίστι, αλλά τον υποχρέωσε ο εργοδότης του να φορέσει μπλούζα της MERCEDES. Περιττό να πω ότι και οι υπόλοιποι "Πετροναίοι" ζητωκραύγαζαν υπέρ της FERRARRI, αφού ήταν όλοι Ιταλοί και απλώς δούλευαν σε κάποιες εταιρείες συμφερόντων MERCEDES και PETRONAS.
Πιστεύω ο λεκλερκ είναι στόφα π. πρταθλητή.Λέτε τα επόμενα χρόνια να έχουμε μάχες μεταξύ του Μονεγάσκου και του τρελού Ολλανδού?
γκαυλαΣωστος
Εχω μοντσα 2 φορες στις καλες εποχες με τα μοτερια να ουρλιαζουν(οχι τα σημερινα χαλια)
Ημουν στην κεντρικη κερκιδα απεναντι απ τα πιτς
Ενας απ τους λιγους με t shirt mclaren σε μια κατακοκινη κερκιδα!!
γκαυλα
Λέτε τα επόμενα χρόνια να έχουμε μάχες μεταξύ του Μονεγάσκου και του τρελού Ολλανδού?
Μακαρι
Κάτι θα γίνει,η FIA αγρυπνά
Χα χα οντως αλλη εμπειρια τελειως
Κατι πρεπει να γινει να ξαναγινει ο ηχος αποκοσμος
Οντως το εύχομαι γιατί έχω βαρεθεί Χάμιλτον κλπ.
Βασικά το μονοθέσιο κερδίζει,ο οδηγός έρχεται δεύτεροςΟντως το εύχομαι γιατί έχω βαρεθεί Χάμιλτον κλπ.
Εγω mclaren εθμαι 20 χρονια τωρα
Απλα υποστηριζω χαμ μεχρι να σπαζει τα,ρεκορ του μλκ σουμι!!
Ο ένας μλκς θα σπάσει του άλλου;Εγω mclaren εθμαι 20 χρονια τωρα
Απλα υποστηριζω χαμ μεχρι να σπαζει τα,ρεκορ του μλκ σουμι!!
Εννοείται! Αυτοί έτρεχαν με την ψυχή τους, όχι με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα :-Από παλαιότερους πάντως έχω ακούσει πως όσο καλός και να είναι,δεν συγκρίνεται σε καμία των περιπτώσεων με Σένα,Πρόστ κλπ.
[redtube][/redtube]Ο ένας μλκς θα σπάσει του άλλου;