Νέα

Formula One

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 209K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018;

  • Lewis Hamilton (Mercedes)

    Ψήφοι: 68 40,5%
  • Valtteri Bottas (Mercedes)

    Ψήφοι: 7 4,2%
  • Sebastian Vettel (Ferrari)

    Ψήφοι: 57 33,9%
  • Kimi Raikkonen (Ferrari)

    Ψήφοι: 5 3,0%
  • Daniel Ricciardo (RedBull- TAG Heuer)

    Ψήφοι: 3 1,8%
  • Max Verstappen (RedBull- TAG Heuer)

    Ψήφοι: 14 8,3%
  • Lance Stroll (Williams-Mercedes)

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Sergey Sirotkin (Williams-Mercedes)

    Ψήφοι: 2 1,2%
  • Sergio Perez(Force India-Mercedes)

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Esteban Ocon (Force India-Mercedes)

    Ψήφοι: 1 0,6%
  • Fernando Alonso (McLaren-Renault)

    Ψήφοι: 2 1,2%
  • Stoffel Vandoorne (McLaren-Renault)

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Pierre Gasly (Toro Rosso-Honda)

    Ψήφοι: 2 1,2%
  • Brendon Hartley (Toro Rosso-Honda)

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Romain Grosjean (Haas- Ferrari)

    Ψήφοι: 2 1,2%
  • Kevin Magnussen (Haas- Ferrari)

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Nico Hulkenberg (Renault)

    Ψήφοι: 1 0,6%
  • Carlos Sainz (Renault)

    Ψήφοι: 1 0,6%
  • Marcus Ericsson (Sauber-Alfa Romeo)

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Charles Leclerc (Sauber-Alfa Romeo)

    Ψήφοι: 3 1,8%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    168

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Μηνύματα
19.226
Like
24.141
Πόντοι
6.056
γιατι η γαμωερτ το δειχνει σε μαγνητοσκοπηση?
:jerking:
 

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Μηνύματα
19.226
Like
24.141
Πόντοι
6.056
Μία ακομη χαμένη χρονιά με λαθη πρώτου  οδηγού και ομάδας
και του χρονου τα ιδια θα ειναι

ο φετελ με καλυτερο μονοθεσιο φετος και δεν μπορει
εκτος αν περιμενουμε να κανει μαγικα ο λεκλερκ
 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
45.707
Like
28.319
Πόντοι
5.006
Nίκη Χάμιλτον στη Ρωσία κατόπιν εντολής της Mercedes στον Μπότας. :)
Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ο μεγάλος νικητής στο Σότσι της Ρωσίας, όπου ο Μπότας άφησε τον Βρετανό να περάσει πρώτος, για να τερματίσει ο ίδιος δεύτερος και ο Φέτελ τρίτος.

Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε ένα τεράστιο βήμα προς τον τίτλο, νικώντας στο Γκραν Πρι Ρωσίας. Για να ανέβει ο Βρετανός στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, χρειάστηκε να δώσει εντολή η Mercedes στον Μπότας να αφήσει τον τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1, να περάσει μπροστά και να αρκεστεί στη δεύτερη θέση. Τρίτος ο Φέτελ με Ferrari, που βλέπει σιγά σιγά να απομακρύνεται το όνειρο του τίτλου.

Μόνο στην αρχή του αγώνα ο Φέτελ προσπάθησε να περάσει τον Χάμιλτον. Στη συνέχεια ο πρωταθλητής Βρετανός έδειξε πως έλεγχει τον οδηγό της Ferrari για το περισσότερο μέρος του αγώνα.

Οι περισσότεροι οδηγοί έκαναν αγώνα τακτικής στους πρώτους γύρους, όχι όμως και ο Μαξ Φεστάπεν. Ο Ολλανδός λόκω ποινών ξεκίνησε στην 19η θέση αλλά ήδη στον 5ο γύρο είχε περάσει 10 μονοθέσια και είχε σκαρφαλώσει στην 9η θέση. Ο ΤρελλοΜάξ συνέχισε το σερί των προσπεράσεων και εκμεταλλευόμενος τα πιτ στοπ των προπορευόμενων μονοθεσίων έφτασε ακόμα και στην 1η θέση!

Ο Χάμιλτον μπήκε για ελαστικά και βγήκε πίσω από τον Μπότας, όταν όμως μπήκε ο Φέτελ κατάφερε να βρεθεί εμπρός του! Ο Χάμιλτον σεληνιάστηκε. Αφού έκανε παράπονα μέσω ασυρμάτου στην ομάδα, για το πως συνέβη αυτό, έβαλε το κεφάλι κάτω πλησίασε τον Φέτελ και τελικά τον πέρασε με ένα παλληκαρίσιο προσπέρασμα.
Ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσε και το πρωτάθλημα. Η ομάδα της Mercedes για να το σιγουρέψει μάλιστα, έδωσε οδηγία στον Μπότας να αφήσει τον Χάμιλτον να περάσει εμπρός και για άλλη μια φορά να κάνει άμυνα ο Φινλανδός στον Φέτελ. Όταν αργότερα ο Φερστάπεν που μέχρι τότε θυμίζω, βρισκόταν στην 1η θέση, μπήκε για την αναγκαστική αλλαγή ελαστικών, ο Χάμιλτον πήρε άλλη μια εύκολη νίκη που τον απομακρύνει κι άλλο στο πρωτάθλημα από τον Φέτελ.

Ο Μπότας παρά τα παράπονά του στον ασύρματο έκανε αυτό που έπρεπε, ο Ράικονεν τερμάτισε 4ος και δεν φάνηκε καθόλου, με τον άξιο Φερστάπεν τελικά 5ο και τον Ρικιάρντο στην 6η θέση.

Ήταν ένας αδιάφορος γενικά αγώνας που είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Με τους 50 βαθμούς διαφορά πλέον ο Χάμιλτον είναι πολύ δύσκολο, έως αδύνατο να χάσει το πρωτάθλημα. Με την 70η του νίκη οδεύει προς τον ανομολόγητο στόχο του να γίνει ο GOAT όλων των εποχών στο σπορ, αφού θέλει μόλις 21 νίκες για να ξεπεράσει το ρεκόρ του Σουμάχερ... Ήδη φέτος θα ανέβει στην 2η θέση ισσοφαρίζοντας τον Χουάν Μανουέλ Φάντζιο στα 5 πρωταθλήματα...




 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
45.707
Like
28.319
Πόντοι
5.006
o Βρετανός δεν χάρηκε, όπως θα ήθελε την 70η νίκη του στη Formula 1 εξαιτίας της εντολής της Mercedes προς τον Μπότας, τον οποίο χαρακτήρισε «πραγματικό τζέντλεμαν». :grin:


Μόνον ευτυχισμένος δεν έδειχνε ο Λιούις Χάμιλτον για τη νίκη του στο Γκραν Πρι Ρωσίας. Όπως ανέφερε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, «είναι μία αρκετά δύσκολη ημέρα. Ο Βάλτερι ήταν ένας πραγματικός τζέντλεμαν, που με άφησε να περάσω. Θα του άξιζε, να νικήσει. Σήμερα όμως ήταν μία πραγματικά ομαδική προσπάθεια».

Ο οδηγός της Mercedes περιέγραψε το περιστατικό από την δική του πλευρά, λέγοντας ότι «όταν έλαβα την ενημέρωση, τους είπα ‘’πείτε του απλά, να οδηγήσει γρηγορότερα’’. Δεν το ήθελα αυτό. Η προσπέραση στον Βάλτερι, δεν με έκανε να νιώσω ευχάριστα». Όπως τόνισε ο Βρετανός, «είναι δύσκολο, να βρεις τις κατάλληλες λέξεις μετά τον αγώνα», συμπλήρωσε ωστόσο, ότι «είναι ένα περίεργο συναίσθημα. Και δεν θα ήθελα, να νικήσω ποτέ έτσι σε έναν αγώνα».
 

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Μηνύματα
1.643
Like
30
Πόντοι
16
Οι παλιές "καλές" μέρες Schumacher - Barichello είναι πάλι εδώ!
Παιδική χαρά η Force India.
H mclaren συνεχίζει τον κατήφορο.
Για μια ακόμη φορά η Ferrari έδειξε ότι δεν μπορεί με τον Vettel ανεπαρκή και τον Raikkonen αδιάφορο.
Ο πιτσιρικάς της Red Bull κατάφερε με ένα σετ λάστιχα να βγάλει όλο τον αγώνα και να φτάσει από σχεδόν τελευταίος πρώτος με τον Hamilton να μην μπορεί να τον φτάσει με αλλαγμένα λάστιχα και ο Ricciardo τερμάτισε 6ος από τελευταίος κάνοντας βόλτα...
Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων είναι χαώδης με Mercedes, Ferrari, Red Bull να είναι έναν αιώνα μπροστά από τους υπόλοιπους.
Γενικά ένας αδιάφορος αγώνας για ένα αδιάφορο πλέον πρωτάθλημα..
 

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Μηνύματα
9.814
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[size=20pt]Κτατακτήριες SUZUKA: Τραγικη Ferrari για μια ακομη φορα, Pοle ο Hamilton ακομα μια φορα[/size]

Μικτες συνθηκες, μπλεχτηκε η Ferrari με τα λαστιχα...

1-2 οι Mercedes, 9oς ο Vettel

Dozr4h4XoAAnhjU.jpg






DozpSqLWwAA3p9t.jpg


ΔΗΛΩΣΕΙΣ

HAM: "It's my 80th [pole] - I couldn't have done it without the team. It's really just such an honour to race for this team"

BOT: "I know there were a couple of corners where I could've done a better job... but we'll see tomorrow"

VER: "We made the right call in Q3. Very happy to be third - I didn't expect to be, and now we have a bigger chance to be on the podium"



 

Συνημμένα

  • DozrR3vW4AAUcbd.jpg
    DozrR3vW4AAUcbd.jpg
    122,2 KB · Εμφανίσεις: 25

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Μηνύματα
9.814
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[size=20pt]Hamilton χαλαρά και στην Suzuka[/size]

6ος ο Vettel, που πλήρωσε την κοντρα του με τον Verstappen στην spoon.

Πλεον η διαφορά στους 67, με μολις 100 βαθμους να εχουν να μοιραστουν στους τελευταιους 4 αγωνες. Επομενος αγώνας στο Οστιν, όπου αν ξανανικησει ο Hamilton και ο Vettel βγει απο 3ος και κατω, τοτε έχουμε πρωταθλητη. Αλλιως παμε για το Μεξικο οπως και περυσι.

Do4xJhJXsAI3bxa.jpg


ΔΗΛΩΣΕΙΣ

VER: "We did a great job!, I think I did it in a safe way - I think [the 5-sec pen] was really ridiculous(για κιμι), you can't overtake at that corner. He under-steered into my car(για φετελ)''


BOT: "I had some blistering on the rear left, which made the race more difficult"

HAM: "The whole weekend has been incredible... This track is the best in the world - every second is just great fun"

σπουδαιος αγωνας ρικιαρντο απο 15ος, τερματησε 4ος

Do4uPy8XsAATxrQ.jpg


Do47SRYW0AEUL3R.jpg


[size=20pt]ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ[/size]

Do5HbMOXUAESQdA.png


στους κατασκευαστες στο +78 η Mercedes απο Ferrari

[size=20pt]ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ[/size]




 

Συνημμένα

  • Do4ul2aX0AAqHqH.jpg
    Do4ul2aX0AAqHqH.jpg
    81,4 KB · Εμφανίσεις: 18

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Μηνύματα
4.069
Like
2.031
Πόντοι
216
Για μια ακομη φορα η FIA απεδειξε ποσοπολυ τσατσοι της Ferrari ειναι καθως εξαντλησε ολη της την αυστηροτητα δινοντας μια ηλιθια ποινη στον Μαξ για μια συγκρουση που προκαλεσε ο Κιμι ομως, αφηνοντας χωρις καν ποινη τον κωλοπαιδαρα Φετελ που επεσε πανω του αμεσως μετα δημιουργωντας μεγαλες ζημιες στο μονοθεσιο του.

Παρ'ολα αυτα, ο Μαξ με ενα σαφως κατωτερο αυτοκινητο απο τις μερσεντες, πηρε ανετα την τριτη θεση και εφτασε να κηνυγαει στα ισια τον Μποτας, αν δεν ειχε φαει την ποινη θα ειχε τερματισει δευτερος!

Οποιος ειδε τον αγωνα , ειδε και την αντιδραση του Χαμιλτον οταν πριν την απονομη ειδε στην τηλεοραση τις δυο στουκες που εκαναν οι οδηγοι της φερραρι πανω στον Μαξ και με τι λεξεις ακριβως τις χαρακτηρισε. Η ουσια ειναι οτι η FIA επιχειρησε στο συγκεκριμενο αγωνα να θαψει τον Μαξ επειδη νομιζε πως με αυτο τον τροπο θα καταφερνε να φτασει ψηλοτερα ο τελειως αμπαλος φετος Φετελ και να συντηρηθει ας πουμε μια αισθηση σασπενς ακομα για τον φετεινο πρωταθλητη, πραγμα που σημαινει μεγαλυτερη ακροαματικοτητα και περισσοτερα εσοδα. Αυτος που τους χαλασε τα σχεδια ηταν ο ιδιος ο εκλεκτος τους ο Φετελ, ο οποιος δειχνοντας και απο πανω ποσο κωλοπαιδαρας ειναι αμεσως μετα τη σκανδαλωδη υποστηριξη του απο την FIA εκανε και δηλωσεις κατα του Μαξ :jerking:

Ειναι αστειο πλεον να μιλαμε για οποιαδηποτε εκπληξη στο φετεινο πρωταθλημα αφου ο Φετελ απεδειξε οτι ειναι τελειως αμπαλος αν και με το καλυτερο μονοθεσιο φετος, και δεν μπορει ουτε με το τελειως προκλητικο σπρωξιμο που του κανει η FIA (ας μη ξεχναμε και την επιτηδες στουκα πανω στον χαμιλτον στη Μονζα για να τον βγαλει εκτος) να απειλησει τον Χαμιλτον.

 

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Μηνύματα
9.814
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[size=25pt]ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ[/size] 4 ΑΓΩΝΕΣ(ΗΠΑ, ΜΕΞΙΚΟ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΗNΩMENA ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
 

Συνημμένα

  • Do5HbMOXUAESQdA.png
    Do5HbMOXUAESQdA.png
    137,4 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 43434696_1928024920612482_6191316196088872960_n.jpg
    43434696_1928024920612482_6191316196088872960_n.jpg
    89,9 KB · Εμφανίσεις: 22

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Μηνύματα
4.069
Like
2.031
Πόντοι
216
O αμπαλος ο Φετελ καταφερε στον πιο κρισιμο αγωνα της χρονιας για αυτον να παρει ηδη ποινη 3 θεσεων στη σειρα εκκινησης επειδη στα ελευθερα δοκιμαστικα που δεν εχουν καμια σημασια δεν επιβραδυνε σε καθεστως κοκκινς σημαιας  :headbang: εκει βρηκε να το παιξει γκαζοφονιας το βλημα  :uglystupid:
 

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Μηνύματα
1.643
Like
30
Πόντοι
16
Ωραίος αγώνας ο χτεσινός.
Παίχτηκε το κλείδωμα του τίτλου μέχρι τον τελευταίο γύρο.
Kimi από τα παλιά, ο Vettel για μια ακόμη φορά απρόσεκτος είχε πάλι την ...επαφή του και βγήκε από νωρίς εκτός, ο Bottas βλέπει στον καθρέπτη Hamilton και αυτόματα πατάει φρένο, ο Verstappen για μια ακόμη φορά τους πέρασε σχεδόν όλους και ο Hamilton δύο φορές ενώ είχε κολλήσει στον Verstappen έκανε το ίδιο(!) λάθος πάνω στη στροφή και έμεινε τελικά πίσω. Περίεργη στιγμή του αγώνα όταν ξαφνικά ο Hamilton από τα 4 δεύτερα διαφορά από τον Kimi ξαφνικά έπεσε στα 12 και στην ερώτησή του πως έγινε αυτό του απάντησαν ότι έπεσε σε κίνηση κάτι που δεν φάνηκε, τουλάχιστον από ότι βλέπαμε στην τηλεόραση.  Πάντως με αυτά και με αυτά η αγωνία και η τηλεθέαση μεταφέρονται και στον επόμενο αγώνα.
 

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Μηνύματα
9.814
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ωραίος αγώνας ο χτεσινός.
Παίχτηκε το κλείδωμα του τίτλου μέχρι τον τελευταίο γύρο.
Kimi από τα παλιά, ο Vettel για μια ακόμη φορά απρόσεκτος είχε πάλι την ...επαφή του και βγήκε από νωρίς εκτός, ο Bottas βλέπει στον καθρέπτη Hamilton και αυτόματα πατάει φρένο, ο Verstappen για μια ακόμη φορά τους πέρασε σχεδόν όλους και ο Hamilton δύο φορές ενώ είχε κολλήσει στον Verstappen έκανε το ίδιο(!) λάθος πάνω στη στροφή και έμεινε τελικά πίσω. Περίεργη στιγμή του αγώνα όταν ξαφνικά ο Hamilton από τα 4 δεύτερα διαφορά από τον Kimi ξαφνικά έπεσε στα 12 και στην ερώτησή του πως έγινε αυτό του απάντησαν ότι έπεσε σε κίνηση κάτι που δεν φάνηκε, τουλάχιστον από ότι βλέπαμε στην τηλεόραση.  Πάντως με αυτά και με αυτά η αγωνία και η τηλεθέαση μεταφέρονται και στον επόμενο αγώνα.
:thumbsup:
 

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Μηνύματα
9.814
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[size=20pt]Φινλανδος cowboy στο Τεξας[/size]

Σε ένα συναρπαστικό αγώνα στο Όστιν των ΗΠΑ, ο Κίμι Ράικονεν πανηγύρισε νίκη για πρώτη φορά μετά από 113 αγώνες. Στην τρίτη θέση ο Χάμιλτον που δεν κατάφερε να χριστεί πρωταθλητής.

πλεον στον Χαμιλτον αρκει μια 7η θεση... στο  Μεξικο ανεξαρτητως του τι θα κανει ο Φετελ.

Νικη μετα απο 113 αγωνες για τον Κιμι που πλεον με την 21η του νικη στην F1 ξεπερασε τον Μ.Χακινεν και εγινε ο πολυνικης Φινλανδος.

DqDn83rX0AAyLsJ.jpg


DqDqx-HW4AEDQii.jpg


Συναρπαστικο το τελευταιο κομματι του αγωνα με τους τρεις πρωτους, να ειναι στο δευτερολεπτο ο ενανς απο τον αλλο και να δινουν μια συγκλονιστικη μαχη

DqDmhT2X0AERAKZ.jpg



ΔΗΛΩΣΕΙΣ

HAMILTON: "Congratulations to Kimi, and great job from Max too. This was the best we could do today, and it was great that we got to do some racing"

VERSTAPPEN: "I got a good start, a good first lap. We had really good pace. Unfortunately on the last three/four laps I ran out of tyres"

RAIKKONEN: "I got a good start, I needed to push hard and look after the tyres... Obviously I'm much happier than finishing second!"

Πολυ μεγαλη εμφανιση απο τον Φερσταπεν, που εκκινοντας απο 18ος καταφερε να βγει δευτερος και στο τελος αντεξε  την ασφυκτικη πιεση του Χαμιλτον


DqDov16X4AAZuaY.jpg


ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ GP MEXICO 28η Οκτωβρίου


f1-mexican-gp-2016-sergio-perez-sahara-force-india-f1-vjm09.jpg



[size=20pt]Η βαθμολογία των κατασκευαστών:[/size]

1. Mercedes 563
2. Ferrari 497
3. Red Bull 337
4. Renault 106
5. Haas 86



[size=15pt]
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ[/size]


 

Συνημμένα

  • DqEcbM1W4AEZL7P.png
    DqEcbM1W4AEZL7P.png
    637,7 KB · Εμφανίσεις: 61
  • DqDqMTtX0AEWFuY.jpg
    DqDqMTtX0AEWFuY.jpg
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 17

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Μηνύματα
9.814
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[size=25pt]Ricciardo με σομπρερο και pole στο Μεξικο![/size]

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ

https://[URL unfurl="true"]www.formula1.com/content/dam/fom-website/sutton/2018/Mexico/Saturday/dcd1827oc363.jpg.transform/6col-retina/image.jpg[/img[/URL]]

[img]https://pbs.twimg.com/media/DqiYtgVXcAAw1yB.jpg

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

HAMILTON: "I wasn't expecting to be as high up as we are, that's the best we could do... but being behind the Red Bulls is not a bad thing"

VERSTAPPEN: "It's still good to be second. We'll see what I can do tomorrow"

RICCIARDO: "Monaco's the only place I've ever done it before... I think it was really close with Max, a few thousandths!"

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΛΟΥΙΣ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ 7ος ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΕΤΕΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΡΙΟ 9.10 ΕΡΤ2, COSMOTE

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Συνημμένα

  • DqiYLjcXgAAmnMW.jpg
    DqiYLjcXgAAmnMW.jpg
    103,4 KB · Εμφανίσεις: 22

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Μηνύματα
9.814
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[size=20pt]Lewis Hamilton is a FIVE-time world champion![/size]

 

Συνημμένα

  • Dqn5QFtX0AMZ-o5.jpg
    Dqn5QFtX0AMZ-o5.jpg
    246,6 KB · Εμφανίσεις: 17

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Μηνύματα
16.082
Κριτικές
191
Like
51.937
Πόντοι
41.443


:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

Συνημμένα

  • images.jpg
    images.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom