redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εχει να παιξει κανα 2 χρονια μπαλαπαιχτουρα τυπε
εχει να παιξει κανα 2 χρονια μπαλαπαιχτουρα τυπε
οταν επαιζε ομωςεχει να παιξει κανα 2 χρονια μπαλα
τον παπαδοπουλο πως τον βλεπεις τυπε στην φωτο?
εχει να παιξει κανα 2 χρονια μπαλα
το γυαλακι γαμει τυπεΑυτά τα ροζ μάγουλα μου θυμίζουν τον γκόμενο της Χάιντυ.
ποσο?ναι φιλαρακι
πλεον νομιζω το βρισκεις και 35 ευρω...
εγω το πηρα πρωτες μερες 40 ευρω..
πλεον μπορεις μεσω steam Να κατεβασεις skin,logos,facepack τακτικες κ.τ.λ ελευθερα...χωρις χρεωση...οτι βγαινει τοποθετειται στο workshop και τα κατεβαζεις απο εκει και τα χεις στο game σου...
30 ευρω εχει την κατωτερη τιμη,μαθετε να παιζετε με το skroutz.gr ρε.
30 ευρω εχει την κατωτερη τιμη,μαθετε να παιζετε με το skroutz.gr ρε.πλεον νομιζω το βρισκεις και 35 ευρω...
εγω το πηρα πρωτες μερες 40 ευρω..
πλεον μπορεις μεσω steam Να κατεβασεις skin,logos,facepack τακτικες κ.τ.λ ελευθερα...χωρις χρεωση...οτι βγαινει τοποθετειται στο workshop και τα κατεβαζεις απο εκει και τα χεις στο game σου...
To ιδιο μαγαζι που το εχει 32.99 το ειχε 29,90.Τοσο το ειχα παρει και 2 μερες κιολας πριν κυκλοφορησει επισημα.
το ξερω οτι το ειχε 29,90 τεσπα μαλακιες ειναι εγω περιμενω να βγει το Update πρωτα και μετα θα το αγορασωTo ιδιο μαγαζι που το εχει 32.99 το ειχε 29,90.Τοσο το ειχα παρει και 2 μερες κιολας πριν κυκλοφορησει επισημα.
Φαινεται η δευτερη φουρνια που τους ηρθε δεν γινοταν να την δωσουν τοσο φθηνη.Η μπορει να πηρε αξια γιατι τωρα
μπορεις να παρεις την ΑΕΚ απο την πρωτη χρονια.
To ιδιο μαγαζι που το εχει 32.99 το ειχε 29,90.Τοσο το ειχα παρει και 2 μερες κιολας πριν κυκλοφορησει επισημα.
Φαινεται η δευτερη φουρνια που τους ηρθε δεν γινοταν να την δωσουν τοσο φθηνη.Η μπορει να πηρε αξια γιατι τωρα
μπορεις να παρεις την ΑΕΚ απο την πρωτη χρονια.
εδω Τα παιδια που εχουν κανει τρομερη δουλεια στα ελληνικα γηπεδα,λενε οτι θα φτιαξουν και την Αγια Σοφια.Η ίδια φουρνιά είναι τύπε, δεν θα υπάρξει άλλη φουρνιά άλλωστε, όλα γίνονται απ' το Steam. Το κουτάκι θα παραμείνει το ίδιο (καθώς δεν αλλάζει κάτι στην εγκατάσταση, οι ενημερώσεις θα περαστούν απ' το Steam). Ή είδαν ότι τους παίρνει να πουλήσουν ακριβότερα (το πιο πιθανό) ή τους έβαλαν χέρι ότι γονατίζουν την αγορά.
Από που κατέβασες το patch ενεργοποίησης της Γ Εθνικής;