ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μαρκους! αχαχαχα
παψε πια! αααααααααχαχαχαχαχα
γκοθου γκοθου αλλα ολα τα κατεχεις κουναβι
μαρκους! αχαχαχα
παψε πια! αααααααααχαχαχαχαχα
πετα της εξω τον καυλεουρα και θα καλμαρεισας έχουν τύχει στη ζωή σας φίλοι φίδια?Φίλοι που τελικά αποδείχθηκαν φίδια?
τα χω με μια κοπέλα εδώ και καιρό.Γνώρισα μια φίλη της πρόσφατα και απο τότε η συγκεκριμένη δεν έχει σταματήσει να με θάβει πίσω απ τη πλάτη μου στη κοπέλα μου, η οποία φυσικά και μου τα λέει. Στην αρχή δεν έδωσα καμία σημασία, όμως το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και συνεχίζει κρίνοντάς με εμφανισιακά και προσπαθεί να μας κάνει να μαλώνουμε συνέχεια με τη κοπέλα μου.ΤΗς λέω της κοπέλας μου να της πει να σταματήσει να με πιάνει στο στόμα της, αλλά δε θέλει λέει να μαλώσει και αρχίσουν καυγάδες με τη φίλη της.
γαμώ τη πουτάνα μου που έμπλεξα...αυτή το χει βάλει σκοπό να μας χωρίσει..τέλος..
τι καλλονε μου? τι? κλεισε μου παλι ηδονικα το ματι..
και πως θα πουλαγε μαρη τα λαχεια? θα τους εκανε ΤΣΑ! πισω απο τους καδους?
μονο προσοχη μη μου τον διωξετε απο δω και επανέλθει στο κοσμο με νεους κλωνους!
Φανταζεσαι τρομαρα που θα παιρνουν οι ανθρωποι? αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Λουκι αμα παιζει ο θεος οι υπολοιπες βαραμε παλαμακια. κανε μοκο ναου.
ποιος δε τον ξερει ρε και συ?!
Ας μην λεμε τα ιδια και τα ιδια ...τι καλλονε μου? τι? κλεισε μου παλι ηδονικα το ματι..
μονο προσοχη μη μου τον διωξετε απο δω και επανέλθει στο κοσμο με νεους κλωνους!
τι καλλονε μου? τι? κλεισε μου παλι ηδονικα το ματι..
Καλα ειναι ετσι ???
μην ξαναποστάρεις φωτογραφία μου....
Ας μην λεμε τα ιδια και τα ιδια ...
Κατανταει κουραστικο....
εμ βέβαια, μπελάδες, πώς να τον καταλαβαίνετε κιόλας...
μου πεσε :-
σορρυ γλυκο μου αγορι .....
θα λενε για τα νυχια τους και θα λεει καποιος ασχετος για τις τραπεζες/τοκογλυφους? θα αγοραζει αιωνια καθε εξαμηνο ρολεξ αλλα θα καταληγει να παιρνει σεικο κουαρτζ και θα αυτοσυγχαιρεται για τη συνετη επιλογη?
Εσυ εισαι αυτος....μερσί καυλιάρη μου...