PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ευρωρουφηχτρα??
ο βενζίνας τις γειτονιάς μου έχει χτίσει 3 όροφο! βάζω και την super αμόλυβδη τρομάρα μου
ευρωρουφηχτρα??
στα ντελιβερι των εσπρεσο μπαρ με τον φρεντο 1,5 ευρω τραμουντανα τι τιπ αφηνεις μαν;
αφου εισαι θειος ρεδεν πίνω φρέντο παίκτη.. ελληνικό διπλό σκέτο... σταθερά και μόνιμα
αφου εισαι θειος ρε
μεχρι και τον πατερα μου τον εμαθα και πινει καπουτσινο
Πόσα ένσημα έχεις παλλικάρι;Aν δεν του αρεσει η δουλεια του να φυγει... δεν ειναι λογικο να καθεται επειδη περιμενει φιλοδωρηματα διοτι αυτο δεν ειναι κατι στανταρ... δεν ειναι υποχρεωμενος καποιος να σου δωσει φιλοδωρημα.
Σε εμας ποσοι δινουν φιλοδωρήματα ? :-
εγώ ένα έχω να πω δώστε δουλειά στους έλληνες και να αφήσουμε και tips και όλα! όλα τα everest είναι γεμάτα από αλβανούς το ίδιο και οι ψησταριές τα φαγάδικα όλα! δηλαδή πρέπει να πηγαίνω στο [size=20pt]glof[/size] τις γλυφάδας να μην βλέπω 3κοσμικους αλλοδαπούς!
Όχι φίλε,αρκεί να μαυρίσεις όλα τα αφεντικά μαγαζιών που εχουν διαλέξει να πάρουν υπαλλήλους όχι σωστούς,για να μην πληρώνουν σωστά.Και όποιος θέλει να το παίζει ενεργός πολίτης,ας κανει και μια καταγγελία,γιατί η ασυδοσία σε αυτή την χώρα εχει φτάσει σε πολύ ΠΟΛΥεπικίνδυνα επίπεδα.Και κατι μαλάκες τύπου Λοβέρδος με ελέγχους στα πρεζάκια παραμονές εκλογών,πωωωωωπωωω ρε φίλε να γινόμουν Σταλιν μια βραδιά να τον στείλω να σπαει πετρες στην Σιβηρία,αυτόν και τα τσιράκια του επιτελείου τουεγώ ένα έχω να πω δώστε δουλειά στους έλληνες και να αφήσουμε και tips και όλα! όλα τα everest είναι γεμάτα από αλβανούς το ίδιο και οι ψησταριές τα φαγάδικα όλα! δηλαδή πρέπει να πηγαίνω στο glof τις γλυφάδας να μην βλέπω 3κοσμικους αλλοδαπούς!
εσυ αμα εχεις μαζερατι,εγω εχω υποβρυχιο.Eδώ θα τα ακούσω όλα! πρώτον δεν με νοιάζει από που είναι η γκόμενα αν είναι μουνάρα,μονο να την γαμήσω θέλω εκτος αν είναι αλβανίδα η μαύρη που εκεί σιχαίνομαι αν και έχω γαμήσει αλβανίδα χωρίς να το ξέρω! Eχω πρόβλημα με την περιοχή αν η περιοχή είναι υποβαθμισμένη διατρέχει μεγάλο κίνδυνο το όχημα μου το οποιο το έχω σαν τα ματια μου! αν την ήξερα λίγο καλύτερα θα τις έλεγα πάμε hotel κατευθείαν αλλα μόλις την είχα φορτώσει από club!
όσο για το φίλο που λέει ότι την πουλάω επειδή δεν έχω να την συντηρήσω,όχι έχω λεφτά αλλα ξέρω η χαρά του κάθε κάγκουρα με glx είναι να δει κάποιον πετυχημένο να ζητιανεύει. Μακάρι να ήμουνα ο γιος του κόκκαλη να είχα 25 maserati να τις κάνω συλλογή!
εγώ ένα έχω να πω δώστε δουλειά στους έλληνες και να αφήσουμε και tips και όλα! όλα τα everest είναι γεμάτα από αλβανούς το ίδιο και οι ψησταριές τα φαγάδικα όλα! δηλαδή πρέπει να πηγαίνω στο glof τις γλυφάδας να μην βλέπω 3κοσμικους αλλοδαπούς!
Όχι φίλε,αρκεί να μαυρίσεις όλα τα αφεντικά μαγαζιών που εχουν διαλέξει να πάρουν υπαλλήλους όχι σωστούς,για να μην πληρώνουν σωστά.Και όποιος θέλει να το παίζει ενεργός πολίτης,ας κανει και μια καταγγελία,γιατί η ασυδοσία σε αυτή την χώρα εχει φτάσει σε πολύ ΠΟΛΥεπικίνδυνα επίπεδα.Και κατι μαλάκες τύπου Λοβέρδος με ελέγχους στα πρεζάκια παραμονές εκλογών,πωωωωωπωωω ρε φίλε να γινόμουν Σταλιν μια βραδιά να τον στείλω να σπαει πετρες στην Σιβηρία,αυτόν και τα τσιράκια του επιτελείου του
Ε αφού παίρνει pour boir απο τους γονείς του για να πιεί καφέ με τους φίλους του,τι γκρινιάζει;[size=50pt]0[/size]
τυπε αυτους που βλεπεις του εδιωξε ο σαρκοζι στην διενεξη που ειχε με τον συλβιοεγώ ένα έχω να πω δώστε δουλειά στους έλληνες και να αφήσουμε και tips και όλα! όλα τα everest είναι γεμάτα από αλβανούς το ίδιο και οι ψησταριές τα φαγάδικα όλα! δηλαδή πρέπει να πηγαίνω στο glof τις γλυφάδας να μην βλέπω 3κοσμικους αλλοδαπούς!
Ποιοί όλοι;οι μαγαζάτορες;Ντάξει ρε μάγκες,καντε γαργάρα ολη την παλιοκατάσταση και μην γκρινιάζετε όταν την φάτε εσείς προσωπικά στον **λοκαι μετά φυσικά θα τον δείχνουν όλοι και θα λένε "να ο ρουφιάνος"... δυστυχώς >
εσυ αμα εχεις μαζερατι,εγω εχω υποβρυχιο.
μηπως εβγαλες απο το σκοντα την βαρκα που εχει για σημα,και εβαλες κανενα πηρουνι και νομιζεις οτι εχεις μαζερατι?
σε αυτο το σαιτ τελικα φτωχος δεν υπαρχει ουτε για δειγμα.
ολοι εχουν αυτοκινηταρες,γαμανε αβερτα,και τα φραγκα τα εχουν αραδα,
αλλα ολοι με 10-20 ευρω πανε και γαμανε.
τελικα η κριση επιασε τους εφοπλιστες και μεγαλοβιομηχανους του σαιτ μονο στο γαμησι,κρατανε τα λεφτα τους,για τα σερβις στις μαζερατι-φεραρι-μπεντλει τους.
αντε και γαμηθητε ρε φτωχομπινιδες ολοι μαζι.
Ποιοί όλοι;οι μαγαζάτορες;Ντάξει ρε μάγκες,καντε γαργάρα ολη την παλιοκατάσταση και μην γκρινιάζετε όταν την φάτε εσείς προσωπικά στον **λο