Νέα

Φιλοδώρημα στα delivery

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσεις δινετε φιλοδωρημα στα delivery boys??

• οχι αφου πληρωνονται γιατι να δωσω?

Ψήφοι: 41 13,4%
  • παντα δινω τοσο κρυο κ βροχη τρωνε τα καημενα

Ψήφοι: 162 52,8%
  • δινω αλλα οχι παντα

Ψήφοι: 61 19,9%
  • αναλογως τη φατσα

Ψήφοι: 25 8,1%
  • δινω εκτος σε πακιστανους

Ψήφοι: 18 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    307

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αφου εισαι θειος ρε  :grin:
μεχρι και τον πατερα μου τον εμαθα και πινει καπουτσινο :grin:

εεεε εσύ έμαθες τον πουτσίνο... μάθε και τον θειό σου να πίνει καπουτσίνο...  :grin:

φρέντο .. μπλιάχ για φλώρος... εσπρέσσο μάλιστα ... σκέτο μαύρο και δυνατό..

και τον ελληνικό το απόγευμα και ΣΚ όταν είμαι σπίτι συνοδεία με γλυκό αυθεντικό παραδοσιακό...

παλιά καλά αθάνατα και γευστικά ....

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Μάγκες οποιος δεν γουστάρει να δώσει μπουρμπούρι γούστο κ καπέλο του.
Γι' αυτό:
Οι έλληνες ντιλιβεράδες ειναι ανύπαρκτοι,οι οποιοι ηταν σιγουρα πιο ευγενικοί απο τους αλβανούς,πιο καθαροί απο τους πακιστανούς και αν τους έλεγε και μαλακια το αφεντικό να κανουν στραβή σε καλό πελάτη τσακωνόντουσαν.
Δηλ. αν το αφεντικό μου έλεγε να παω πρώτα παραγγελία στο μαλάκα φίλο του,γνωστό του,γείτονα που παράγγελνε μια φορά το μήνα οταν έβρεχε ή δεν την επαιρνα την παραγγελία ή τον έγραφα στα αρχίδια μου και τα έτρωγε fujitsu(διανομή στο τιμόνι).
Άν δεν ανοιγε σε ενα λεπτό ο μαλάκας είχα φύγει,γιατί επρεπε να φάει κι ο επόμενος.Αν με παίρνανε τηλέφωνο,θα πήγαινα στο τέλος του δρομολογίου.
Αφού λοιπόν ειναι όλα μπουρδέλο σε αυτην την κοινωνία,να εισαι σίγουρος οτι θα φας σκατά.Γιατί;
Γιατί κυριε μαλακα μου,κανένας δεν κανει ελέγχους πια,ούτε ποιος σου φέρνει το φαΐ,ούτε ποιός στο φτιάχνει.Με το δικό μου βιβλιάριο υγειονομικού "καθάριζε" ένα ολόκληρο μαγαζί με 30 ατομα προσωπικό.Αλβανοί,ινδοί,πακιστανοί,ούτε ενας ελεγμένος,όλοι ανασφάλιστοι,όλοι απλήρωτοι.
Τώρα δε,μετά απο τόσα χρόνια,που θέλω να το ανανεώσω το βιβλιάριο,περιμένω 2 μήνες τώρα,να προμηθευτεί υλικά το Ι.Κ.Α για να μου κανουν εξετάσεις αίματος.
Ά,και οσοι λενε στα μπουρδέλα οτι οι δικές μας πουτάνες ειναι ελεγμένες,ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ είναι.Η ίδια υπηρεσία βγάζει τα βιβλιάρια υγείας κ η ταρίφα για την σφραγίδα ειναι 50 euro.Και ο νοών νοείτω...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Aν δεν του αρεσει η δουλεια του να φυγει... δεν ειναι λογικο να καθεται επειδη περιμενει φιλοδωρηματα διοτι αυτο δεν ειναι κατι στανταρ... δεν ειναι υποχρεωμενος καποιος να σου δωσει φιλοδωρημα.

Σε εμας ποσοι δινουν φιλοδωρήματα ?  :-
Πόσα ένσημα έχεις παλλικάρι;

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
εγώ ένα έχω να πω δώστε δουλειά στους έλληνες και να αφήσουμε και tips και όλα! όλα τα everest είναι γεμάτα από αλβανούς το ίδιο και οι ψησταριές τα φαγάδικα όλα! δηλαδή πρέπει να πηγαίνω στο glof τις γλυφάδας να μην βλέπω 3κοσμικους αλλοδαπούς!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
εγώ ένα έχω να πω δώστε δουλειά στους έλληνες και να αφήσουμε και tips και όλα! όλα τα everest είναι γεμάτα από αλβανούς το ίδιο και οι ψησταριές τα φαγάδικα όλα! δηλαδή πρέπει να πηγαίνω στο [size=20pt]glof[/size] τις γλυφάδας να μην βλέπω 3κοσμικους αλλοδαπούς!
:2funny: :2funny:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
εγώ ένα έχω να πω δώστε δουλειά στους έλληνες και να αφήσουμε και tips και όλα! όλα τα everest είναι γεμάτα από αλβανούς το ίδιο και οι ψησταριές τα φαγάδικα όλα! δηλαδή πρέπει να πηγαίνω στο glof τις γλυφάδας να μην βλέπω 3κοσμικους αλλοδαπούς!
Όχι φίλε,αρκεί να μαυρίσεις όλα τα αφεντικά μαγαζιών που εχουν διαλέξει να πάρουν υπαλλήλους όχι σωστούς,για να μην πληρώνουν σωστά.Και όποιος θέλει να το παίζει ενεργός πολίτης,ας κανει και μια καταγγελία,γιατί η ασυδοσία σε αυτή την χώρα εχει φτάσει σε πολύ ΠΟΛΥεπικίνδυνα επίπεδα.Και κατι μαλάκες τύπου Λοβέρδος με ελέγχους στα πρεζάκια παραμονές εκλογών,πωωωωωπωωω ρε φίλε να γινόμουν Σταλιν μια βραδιά να τον στείλω να σπαει πετρες στην Σιβηρία,αυτόν και τα τσιράκια του επιτελείου του

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Eδώ θα τα ακούσω όλα! πρώτον δεν με νοιάζει από που είναι η γκόμενα αν είναι μουνάρα,μονο να την γαμήσω θέλω εκτος αν είναι αλβανίδα η μαύρη που εκεί σιχαίνομαι αν και έχω γαμήσει αλβανίδα χωρίς να το ξέρω! Eχω πρόβλημα με την περιοχή αν η περιοχή είναι υποβαθμισμένη διατρέχει μεγάλο κίνδυνο το όχημα μου το οποιο το έχω σαν τα ματια μου! αν την ήξερα λίγο καλύτερα θα τις έλεγα πάμε hotel κατευθείαν αλλα μόλις την είχα φορτώσει από club!
όσο για το φίλο που λέει ότι την πουλάω επειδή δεν έχω να την συντηρήσω,όχι έχω λεφτά αλλα ξέρω η χαρά του κάθε κάγκουρα με glx είναι να δει κάποιον πετυχημένο να ζητιανεύει. Μακάρι να ήμουνα ο γιος του κόκκαλη να είχα 25 maserati να τις κάνω συλλογή!
εσυ αμα εχεις μαζερατι,εγω εχω υποβρυχιο.
μηπως εβγαλες απο το σκοντα την βαρκα που εχει για σημα,και εβαλες κανενα πηρουνι και νομιζεις οτι εχεις μαζερατι?
σε αυτο το σαιτ τελικα φτωχος δεν υπαρχει ουτε για δειγμα.
ολοι εχουν αυτοκινηταρες,γαμανε αβερτα,και τα φραγκα τα εχουν αραδα,
αλλα ολοι με 10-20 ευρω πανε και γαμανε.
τελικα η κριση επιασε τους εφοπλιστες και μεγαλοβιομηχανους του σαιτ μονο στο γαμησι,κρατανε τα λεφτα τους,για τα σερβις στις μαζερατι-φεραρι-μπεντλει τους.
αντε και γαμηθητε ρε φτωχομπινιδες ολοι μαζι.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556

φτουραει το ντεποζιτο της μαζερατι μεχρι εκει κατω ?     :2funny: :2funny: :2funny:

θα παραγγειλεις δικε μου εβερεστ ή απο σουβλακερι στο γκολφ και το θες και καθαρο απο ελληνα ντελιβερα ?  θα χαλασεις τι σιλουετα σου αμα εισαι και του αθληματος (του γκολφ παντα ετσι ?!)  :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όχι φίλε,αρκεί να μαυρίσεις όλα τα αφεντικά μαγαζιών που εχουν διαλέξει να πάρουν υπαλλήλους όχι σωστούς,για να μην πληρώνουν σωστά.Και όποιος θέλει να το παίζει ενεργός πολίτης,ας κανει και μια καταγγελία,γιατί η ασυδοσία σε αυτή την χώρα εχει φτάσει σε πολύ ΠΟΛΥεπικίνδυνα επίπεδα.Και κατι μαλάκες τύπου Λοβέρδος με ελέγχους στα πρεζάκια παραμονές εκλογών,πωωωωωπωωω ρε φίλε να γινόμουν Σταλιν μια βραδιά να τον στείλω να σπαει πετρες στην Σιβηρία,αυτόν και τα τσιράκια του επιτελείου του

και μετά φυσικά θα τον δείχνουν όλοι και θα λένε "να ο ρουφιάνος"... δυστυχώς  >:(

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αυτους που βλεπεις του εδιωξε ο σαρκοζι στην διενεξη που ειχε με τον συλβιο
και πεταχτηκε ο γιωργακης και ειπε μην μαλωνετε ας ερθουν στην ελλαδα :grin:
γαλλοι ειναι δικε μου :grin:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
και μετά φυσικά θα τον δείχνουν όλοι και θα λένε "να ο ρουφιάνος"... δυστυχώς  >:(
Ποιοί όλοι;οι μαγαζάτορες;Ντάξει ρε μάγκες,καντε γαργάρα ολη την παλιοκατάσταση και μην γκρινιάζετε όταν την φάτε εσείς προσωπικά στον **λο

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
εσυ αμα εχεις μαζερατι,εγω εχω υποβρυχιο.
μηπως εβγαλες απο το σκοντα την βαρκα που εχει για σημα,και εβαλες κανενα πηρουνι και νομιζεις οτι εχεις μαζερατι?
σε αυτο το σαιτ τελικα φτωχος δεν υπαρχει ουτε για δειγμα.
ολοι εχουν αυτοκινηταρες,γαμανε αβερτα,και τα φραγκα τα εχουν αραδα,
αλλα ολοι με 10-20 ευρω πανε και γαμανε.
τελικα η κριση επιασε τους εφοπλιστες και μεγαλοβιομηχανους του σαιτ μονο στο γαμησι,κρατανε τα λεφτα τους,για τα σερβις στις μαζερατι-φεραρι-μπεντλει τους.
αντε και γαμηθητε ρε φτωχομπινιδες ολοι μαζι.

τι έγινε δεν έχεις να πληρώσεις το χαράτσι στο ρεύμα και σου κόπηκε η περίοδο? ο στραβός όλους στραβούς τους βλέπει! επειδή είσαι εσύ ένας πιθανότατα από καμια επαρχεία που όλες οι ελπίδες σου ήταν να μπεις τίποτα μόνιμος στο στρατό και ψήφισες πασοκ, εγώ δεν σου φταίω γιατί το τι φόρους έχω πληρώσει τα τελευταία χρονια για κάτι μαλακες ψηφοφόρους σαν και εσένα δεν λέγεται! εγώ μια φορα τα εκλογικά μου δεν είναι στην ελλάδα είμαι γάλλος στην υπηκότητα!
και αν όλα πάνε καλά από του χρόνου θα είμαι στο america και σας χαρίζω και τους φόρους και τα χαράτσια και όλα! μια φορα ότι έκανα τα έκανα με την αξια μου και όχι με του πατέρα μου τα λεφτά ο οποιος έχει μπόλικα!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ποιοί όλοι;οι μαγαζάτορες;Ντάξει ρε μάγκες,καντε γαργάρα ολη την παλιοκατάσταση και μην γκρινιάζετε όταν την φάτε εσείς προσωπικά στον **λο

ποιοί μαγαζάτορες ρε φίλε... όλη η γειτονιά θα τον προγκήξει... δυστυχώς...

σε αυτήν την χώρα η υποχρέωση της καταγγελίας της παρανομίας θεωρείται ρουφιανιά... δυστυχώς...

ΥΓ... εγώ ΠΑΝΤΑ καταγγέλω ότι πέφτει στην αντίληψη μου και είναι παράνομο... αυτό όμως δεν αλλάζει την νοοτροπία... και ειδικά δεν αλλάζει τα μυαλά ορισμένων που θεωρούν παραβατικές συμπεριφορές είναι αντίσταση προς το κράτος...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097

Stories

Νέο!