εχω πληρωσει χαρατσια και εφορια και για μενα,και για ολους τους φτωχομπινιδες σαν και εσενα.να ξερεις οτι στην επαρχια εχει ατομα με πολλα λεφτα,και κυκλοφορανε με μαζερατι,αλλα φτωχομπινεδες σαν και εσενα που βγαλε την βαρκα απο το σκοντα και βαλανε ενα πηρουνι μπροστα,δεν εχει.οσο για ψηφοφοριες και σχετικα,τα εχω γραμμενα στα αρχιδια μου,και εσενα και αυτους.αν ζεις στην γαλλια ειμαι σιγουρος οτι εισαι κανενας συναδερφος με τιποτα σκατατζηδες απο την αλγερια.για να εχει ο γερος σου φραγκα δεν τον βλεπω,συνεχεια στην μεταναστευση εισαι.αντε καλη αρχη και στους υπονομους τις αμερικης.τι έγινε δεν έχεις να πληρώσεις το χαράτσι στο ρεύμα και σου κόπηκε η περίοδο? ο στραβός όλους στραβούς τους βλέπει! επειδή είσαι εσύ ένας πιθανότατα από καμια επαρχεία που όλες οι ελπίδες σου ήταν να μπεις τίποτα μόνιμος στο στρατό και ψήφισες πασοκ, εγώ δεν σου φταίω γιατί το τι φόρους έχω πληρώσει τα τελευταία χρονια για κάτι μαλακες ψηφοφόρους σαν και εσένα δεν λέγεται! εγώ μια φορα τα εκλογικά μου δεν είναι στην ελλάδα είμαι γάλλος στην υπηκότητα!
και αν όλα πάνε καλά από του χρόνου θα είμαι στο america και σας χαρίζω και τους φόρους και τα χαράτσια και όλα! μια φορα ότι έκανα τα έκανα με την αξια μου και όχι με του πατέρα μου τα λεφτά ο οποιος έχει μπόλικα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φιλοδώρημα στα delivery
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 398
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Αν εχουν φαρδιά γραμμή μου κανουν,αν όχι παλι ακυρο εφαγα.Δεν μπορώ να βρώ αθλητικά με τίποτα φέτος.
θα σου στείλω τα παλιά του γιού μου.. φοράει 48...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα σου στείλω τα παλιά του γιού μου.. φοράει 48...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ένα κωλοπαιδο σημερα ντελιβερας ειχε μπει σε δρομο που απαγορευεται ... και ερχοταν προς το μερος μου... τον κοιταω... κοιταει.... κοιτα ενα κωλοπαιδο... ψελλιζω ισα ισα... και κοιταξε τσαμπουκαλεμενα ο πουστης χαχαχαχα το καταλαβε ο κερατας....
μη μασας απο τα σχολια ρε. αυτα ειναι ιστοριες για λιγους.
μια νυχτα απο τη ζωη σου ολοκληρη η ζωη τους
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/paperstemp/1591253847-20120419.jpg[/img[/URL]] ;D
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγραψες....
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
εχω πληρωσει χαρατσια και εφορια και για μενα,και για ολους τους φτωχομπινιδες σαν και εσενα.να ξερεις οτι στην επαρχια εχει ατομα με πολλα λεφτα,και κυκλοφορανε με μαζερατι,αλλα φτωχομπινεδες σαν και εσενα που βγαλε την βαρκα απο το σκοντα και βαλανε ενα πηρουνι μπροστα,δεν εχει.οσο για ψηφοφοριες και σχετικα,τα εχω γραμμενα στα αρχιδια μου,και εσενα και αυτους.αν ζεις στην γαλλια ειμαι σιγουρος οτι εισαι κανενας συναδερφος με τιποτα σκατατζηδες απο την αλγερια.για να εχει ο γερος σου φραγκα δεν τον βλεπω,συνεχεια στην μεταναστευση εισαι.αντε καλη αρχη και στους υπονομους τις αμερικης.
Αρκάνη έγινες 86?????αντε ρε και να τα εκατοστησεις σου ευχομαι
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Γυναικα ντελίβερι γιατί δεν υπάρχει ποτέ???
ε τι γιατι? γιατι θα της εβαζαν ολοι χερι....
ο καθε λιγουρης θα της την επεφτε.... εδω πανε και την πεφτουν στις σερβιτορες μωρε
τα λιγουρακια.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ο καθε λιγουρης θα της την επεφτε.... εδω πανε και την πεφτουν στις σερβιτορες μωρε
τα λιγουρακια.
τυπε κωλοτουμπιασες και στο θεμα της σερβιτορας? συ καποτε τις ειχες πρωτο μενου στο χαλβαδιασμα
δικε μου δεν εχεις αφησει πλακακι για πλακακι στην τουμπα.
τα λιγουρακια.
πού θα γινόταν αυτό ρε συ???
στο κατώφλι της πόρτας με τιν πίτσα στο χέρι???
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Ένα κωλοπαιδο σημερα ντελιβερας ειχε μπει σε δρομο που απαγορευεται ... και ερχοταν προς το μερος μου... τον κοιταω... κοιταει.... κοιτα ενα κωλοπαιδο... ψελλιζω ισα ισα... και κοιταξε τσαμπουκαλεμενα ο πουστης χαχαχαχα το καταλαβε ο κερατας....
και ολα αυτα μεσα στο σουβλατζιδικο που σε εχει στειλει η μαμα να αγορασεις σουβλακια με κοτοπεηκον
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
πού θα γινόταν αυτό ρε συ???
στο κατώφλι της πόρτας με τιν πίτσα στο χέρι???
Θα προσπαθουσαν να πιασουν συζητηση μωρε.... μπορει και κανας ανωμαλος να την εσερνε με το ζορι μεσα... το αποκλειεις?
Γενικα οσες ειναι τετοιο στυλ ειναι χαμενος κοπος. Το χω δοκιμασει και εγω παλιοτερα.... παπάρια.
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Δεν μου στέλνεις καλύτερα απο που τα αγοράζεις;Αντε με τους κωλοκινέζους,πάνω απο 47 σε NIKE δεν βρίσκω με τίποτα.Ά,οι συγκεκριμένοι σκελετοί βρέθηκαν σε ανασκαφές στην Αυστραλία,με τους μαλακες τους Λιακόπουλουςθα σου στείλω τα παλιά του γιού μου.. φοράει 48...
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Εχω δει πολλές γυναίκες courier,ταχυδρόμους.Δηλ. αμα σου φέρει συστημένο θα την τραβήξεις μεσα να την βιάσεις ρε Νεάτερνταλ;Θα προσπαθουσαν να πιασουν συζητηση μωρε.... μπορει και κανας ανωμαλος να την εσερνε με το ζορι μεσα... το αποκλειεις?
Γενικα οσες ειναι τετοιο στυλ ειναι χαμενος κοπος. Το χω δοκιμασει και εγω παλιοτερα.... παπάρια.
Οι γυναίκες ειναι πρακτικές φίλε,δεν ξεπέφτουν,τις δύσκολες δουλειές τις αφήνουν στους μαλάκες.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Δεν μου στέλνεις καλύτερα απο που τα αγοράζεις;Αντε με τους κωλοκινέζους,πάνω απο 47 σε NIKE δεν βρίσκω με τίποτα.Ά,οι συγκεκριμένοι σκελετοί βρέθηκαν σε ανασκαφές στην Αυστραλία,με τους μαλακες τους Λιακόπουλους
στο στοκατζίδικο της adidas στην Κηφισίας (Νέο Ψυχικό).. έχει και καλές τιμές και μεγάλα νούμερα... ;)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
τι έγινε δεν έχεις να πληρώσεις το χαράτσι στο ρεύμα και σου κόπηκε η περίοδο? ο στραβός όλους στραβούς τους βλέπει! επειδή είσαι εσύ ένας πιθανότατα από καμια επαρχεία που όλες οι ελπίδες σου ήταν να μπεις τίποτα μόνιμος στο στρατό και ψήφισες πασοκ, εγώ δεν σου φταίω γιατί το τι φόρους έχω πληρώσει τα τελευταία χρονια για κάτι μαλακες ψηφοφόρους σαν και εσένα δεν λέγεται! εγώ μια φορα τα εκλογικά μου δεν είναι στην ελλάδα είμαι γάλλος στην υπηκότητα!
και αν όλα πάνε καλά από του χρόνου θα είμαι στο america και σας χαρίζω και τους φόρους και τα χαράτσια και όλα! μια φορα ότι έκανα τα έκανα με την αξια μου και όχι με του πατέρα μου τα λεφτά ο οποιος έχει μπόλικα!
Μας έπεισες κορονάκη!
οποιος νομιζει οτι με τα συμπληρωματα θα χασει η θα παρει κιλα απλα χει σε αλλο πλανητι! τα συμπληρωματα ειναι αλευρια και πεταμενα λεφτα! οταν ο μαλακας ο ελληνας καταλαβει οτι τα λεφτα του τα πεταει σε Μαλακιες τοτε ισως βγουμε και απο την κριση
oι body bulders και ολα τα τσογλανια στις παραλιες και στα club δεν περνουνε θερμογενετικα , περνουνε φαρμακα και βαρητατες ορμονες,, τα συμπληρωματα ειναι η ποιο καλωστημενη απατη πανω στην γιμναστικη 1) επειδη ειναι πανακριβα 2) επιδει ειναι αναλοσιμα
3) δεν απετουντε κανενα κοστος να φτιαχτουνε.. ειναι αλευρια με αρωμα σοκολατας..
ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΧΡΙΣΤΑ ΑΛΕΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΥΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΟΓΟΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ..
ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ...
Συμπληρωματα=αχρηστα αλευρια= τα ποιο πεταμενα λευτα.. με μια κωλο πρωτεινη 40 ευρω μπορειτε να γαμισεται 4 φορες μεταξουργειο.. καλητερο δεν ειναι να τα δινεις στις πουτανες που σου δινουνε το μουνι τους? παρα να τα δινεις σε κωλο ευραικες εταιριες που σου πουλανε αλευρια και τα χρησοπληρωνεις??
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γαλλος ο κορονακης τυπε? :SΜας έπεισες κορονάκη!
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εχω δει πολλές γυναίκες courier,ταχυδρόμους.Δηλ. αμα σου φέρει συστημένο θα την τραβήξεις μεσα να την βιάσεις ρε Νεάτερνταλ;
Οι γυναίκες ειναι πρακτικές φίλε,δεν ξεπέφτουν,τις δύσκολες δουλειές τις αφήνουν στους μαλάκες.
δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι γυναικες....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 432
- Εμφανίσεις