Νέα

Φιλοδώρημα στα delivery

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσεις δινετε φιλοδωρημα στα delivery boys??

• οχι αφου πληρωνονται γιατι να δωσω?

Ψήφοι: 41 13,4%
  • παντα δινω τοσο κρυο κ βροχη τρωνε τα καημενα

Ψήφοι: 162 52,8%
  • δινω αλλα οχι παντα

Ψήφοι: 61 19,9%
  • αναλογως τη φατσα

Ψήφοι: 25 8,1%
  • δινω εκτος σε πακιστανους

Ψήφοι: 18 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    307

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:

δεν φορουσα ημουν με την στολη  :rockon:

θα μου πεις θα εβριζες με την στολη???? για αυτο κρατηθηκα....
τυπε δεν εριξες το δολοφονικο σου βλεμα να φυγει τρεχοντας ο ντελιβερας;

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
τυχερος που εχεις γαλλο πατερα εισαι παντως :grin:

μια ζωή πούστη με φωνάζουνε μην κοιτάς εδώ που το λέω, στην γαλλία λένε τους έλληνες πούστηδες και εδώ τους θεωρούνε τους γάλλους λίγο bi!
και όχι οι έλληνες αν δεν ήταν τόσο μαλακες να τρωγόμαστε μεταξύ μας θα μασταν υπερδύναμη πάρε παράδειγμα το μαλακα τον arcans που άνευ λόγου και αιτίας άρχισε να κράζει επειδή δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα του,αλλα τώρα αν του τάξουνε θέση σε δhμόσιο θα στήσει κώλο!

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μια ζωή πούστη με φωνάζουνε μην κοιτάς εδώ που το λέω, στην γαλλία λένε τους έλληνες πούστηδες και εδώ τους θεωρούνε τους γάλλους λίγο bi!
και όχι οι έλληνες αν δεν ήταν τόσο μαλακες να τρωγόμαστε μεταξύ μας θα μασταν υπερδύναμη πάρε παράδειγμα το μαλακα τον arcans που άνευ λόγου και αιτίας άρχισε να κράζει επειδή δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα του,αλλα τώρα αν του τάξουνε θέση σε δhμόσιο θα στήσει κώλο!

Τυπε με τον δημητρακη εχεις καμια σχεση?  :grin:

URL]]

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Τυπε με τον δημητρακη εχεις καμια σχεση?  :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.supercult.gr/wp-content/uploads/2012/05/0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

καλός είναι λέει 5 πράματα αλλα και 5 μαλακίες όπως για μπουρδέλα στο μεταξουργείο και χάνει την αξια του, εγώ τον προσκάλεσα στην χαλκιδική και μου λέει κάτι δικαιολογίες για ζεστη και πipες! ίσως κάνει πλακα όσο αναφορά το μεταξουργείο και αυτά για να τονίσει την απέχθεια του προς τις γυναίκες τις ελλάδας! εγώ καταβάθος θέλω να τον πιστέψω ότι γαμάει σαν pop idol!!!!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
στο στοκατζίδικο της adidas στην Κηφισίας (Νέο Ψυχικό).. έχει και καλές τιμές και μεγάλα νούμερα...  ;)
Thanx a lot man,αντε να βαλουμε και κανα παπούτσι της προκοπής,γιατι με τις μπότες εχω κάνει τις γάμπες του Σουγκλάκου  :2funny: :2funny:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
καλά κανεις! το κολωνάκι είναι μεγάλη παρακμή όλοι οι ομοφυλόφιλοι celebrity και τα 2 κατηγοριας call girl πάνε! τα βραδυά λίγο ποιο κάτω στην οδό σόλωνος κάνουνε πιάτσα ιερόδουλες τοξικομανείς! σε ποια περιοχή μένεις?

και που να πάμε για καφέ μόνο νότια προάστια?  :huh:

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
φιλαρακι,καποτε εδινα αλλα τωρα εκτος οτι παραγγελνουμε μια φορα στις 15 και μονο σουβλακια(πιο φτηνα),τα εκοψα τα πολλα τιπς κανα δεκαλεπτο-εικοσαλεπτο.αμα ειναι 50λεπτο το λυπαμαι να το δωσω.

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Μαγκες.
Μην δωσετε ποτε μπουρμπουαρ αν:
Ανοιγετε αμεσως την πορτα.
Εχετε κουδουνι και δεν ζητατε αναπαντητες κλπ.
Εχετε ασανσερ και δεν ανεβαινει ο ανθρωπος 2-3-4 οροφους με τα ποδια.
Αν δεν ζητατε τσιγαρα paysafe σοκολατες απο το περιπτερο.
Γενικα αν δεν κανετε δύσκολη την ζωη του ανθρωπου και σεβεστε την δουλειά του και τον χρονο του.
Μην αφησετε τιποτα κατηγοριματικα ειναι η δουλεια του αν δεν τον συμφαιρει ας μην την κανει δεν μας νοιαζει για ποσα δουλευει κι αν του πληρωνουν τις βενζίνες ας οργανωθουν να τα διεκδικησουν αν δεν ξαναδουλεψει ΚΑΝΕΝΑΣ ντελιβερας χωρις τα προβλεπομενα μια χαρα θα τα παρουν ολα.
Αν ομως κανετε ολα τα παραπανω και δεν αφηνετε τιποτα ειστε γυφτουλες τουλαχιστον.
Οπως και στον βενζινα δινετε κατι οταν σας ελεγχει τον αερα η σας καθαριζει τα τζαμια,η οτιδηποτε παρομοιο οτιδηποτε ειναι extra πληρωνετε.

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.559
Πόντοι
206
ντελιβερι; τι ειναι αυτο; αιντε φτιάξτε καμιά πίτσα μονοι σας. πανευκολο ειναι. ορισμένοι παραγγελνουν και καφε ντελίβερι στο σπίτι.θεε μου έλεος . μετά τύποι αναριωτιεστε σε άλλο νήμα οτι δεν φτάνουν τα 600 ευρω το μήνα.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.418
Πόντοι
456
Εγώ πάντα δίνω κάτι.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.899
Πόντοι
3.446
Συνήθως δινω . Η μόνη περίπτωση να μην δώσω ειναι να ειναι ο άλλος αγενής ή πολύ πονηρος πχ να παει να κρατήσει απο μονος του οσα ρεστα θελει χωρις καν να με ρωτήσει.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Σπανια παραγγελνω διοτι ειναι γρηγορουερο να παω με το σκουτετ και να παρω εγω το σουβλακι η την μεριδα φαγητου. Οταν παραγγελνω δινω πουρπουαρ αλλα οχι πανω απο 0,50€. Και πολλα τους ειναι, δεν τους συμπαθω διοτι ειναι συνηθως βρωμιλιδες, αυθαδεις νεαροι και επικυνδινοι οδηγοι.

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Σπανια παραγγελνω διοτι ειναι γρηγορουερο να παω με το σκουτετ και να παρω εγω το σουβλακι η την μεριδα φαγητου. Οταν παραγγελνω δινω πουρπουαρ αλλα οχι πανω απο 0,50€. Και πολλα τους ειναι, δεν τους συμπαθω διοτι ειναι συνηθως βρωμιλιδες, αυθαδεις νεαροι και επικυνδινοι οδηγοι.
Δώσε κανά τάληρο ρε γύφτουλα
Σε συνταξιούχους

Και σκέψου οτι μάλλον δεν θα γίνεις σαν αυτούς όταν μεγαλώσεις.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820
Θα μπορούσε να έχει και άλλο τίτλο το νήμα : Μαζευτήκαμε όλοι οι τσίπηδες εδώ να για να δούμε ποιός είναι ο μεγαλύτερος....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
εγώ συνήθως τους δίνω ακριβώς τα λεφτά και μετά ρωτάω μήπως έχουν 5 ευρώ για πει σειφ για να τους σβήσω κάθε ελπίδα για τίπς :confused:

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
εγώ συνήθως τους δίνω ακριβώς τα λεφτά και μετά ρωτάω μήπως έχουν 5 ευρώ για πει σειφ για να τους σβήσω κάθε ελπίδα για τίπς :confused:
Σε βλέπω να πλουτίζεις.
Και να στα φάει γκόμενα delivery

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom