You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φιλοδώρημα στα delivery
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 398
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τυπε δεν εριξες το δολοφονικο σου βλεμα να φυγει τρεχοντας ο ντελιβερας;
δεν φορουσα ημουν με την στολη
θα μου πεις θα εβριζες με την στολη???? για αυτο κρατηθηκα....
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
τυχερος που εχεις γαλλο πατερα εισαι παντως
μια ζωή πούστη με φωνάζουνε μην κοιτάς εδώ που το λέω, στην γαλλία λένε τους έλληνες πούστηδες και εδώ τους θεωρούνε τους γάλλους λίγο bi!
και όχι οι έλληνες αν δεν ήταν τόσο μαλακες να τρωγόμαστε μεταξύ μας θα μασταν υπερδύναμη πάρε παράδειγμα το μαλακα τον arcans που άνευ λόγου και αιτίας άρχισε να κράζει επειδή δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα του,αλλα τώρα αν του τάξουνε θέση σε δhμόσιο θα στήσει κώλο!
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Θεσ/κη υπηρχε...για πιτσες κ μακαροναδες....οδηγουσε ενα πειραγμενο παπι...Γυναικα ντελίβερι γιατί δεν υπάρχει ποτέ???
Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μια ζωή πούστη με φωνάζουνε μην κοιτάς εδώ που το λέω, στην γαλλία λένε τους έλληνες πούστηδες και εδώ τους θεωρούνε τους γάλλους λίγο bi!
και όχι οι έλληνες αν δεν ήταν τόσο μαλακες να τρωγόμαστε μεταξύ μας θα μασταν υπερδύναμη πάρε παράδειγμα το μαλακα τον arcans που άνευ λόγου και αιτίας άρχισε να κράζει επειδή δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα του,αλλα τώρα αν του τάξουνε θέση σε δhμόσιο θα στήσει κώλο!
Τυπε με τον δημητρακη εχεις καμια σχεση?
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Τυπε με τον δημητρακη εχεις καμια σχεση?
http://[URL unfurl="true"]www.supercult.gr/wp-content/uploads/2012/05/0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
καλός είναι λέει 5 πράματα αλλα και 5 μαλακίες όπως για μπουρδέλα στο μεταξουργείο και χάνει την αξια του, εγώ τον προσκάλεσα στην χαλκιδική και μου λέει κάτι δικαιολογίες για ζεστη και πipες! ίσως κάνει πλακα όσο αναφορά το μεταξουργείο και αυτά για να τονίσει την απέχθεια του προς τις γυναίκες τις ελλάδας! εγώ καταβάθος θέλω να τον πιστέψω ότι γαμάει σαν pop idol!!!!
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Thanx a lot man,αντε να βαλουμε και κανα παπούτσι της προκοπής,γιατι με τις μπότες εχω κάνει τις γάμπες του Σουγκλάκουστο στοκατζίδικο της adidas στην Κηφισίας (Νέο Ψυχικό).. έχει και καλές τιμές και μεγάλα νούμερα... ;)
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
καλά κανεις! το κολωνάκι είναι μεγάλη παρακμή όλοι οι ομοφυλόφιλοι celebrity και τα 2 κατηγοριας call girl πάνε! τα βραδυά λίγο ποιο κάτω στην οδό σόλωνος κάνουνε πιάτσα ιερόδουλες τοξικομανείς! σε ποια περιοχή μένεις?
και που να πάμε για καφέ μόνο νότια προάστια?
maturelover2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 70
- Πόντοι
- 11
φιλαρακι,καποτε εδινα αλλα τωρα εκτος οτι παραγγελνουμε μια φορα στις 15 και μονο σουβλακια(πιο φτηνα),τα εκοψα τα πολλα τιπς κανα δεκαλεπτο-εικοσαλεπτο.αμα ειναι 50λεπτο το λυπαμαι να το δωσω.
Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.115
- Πόντοι
- 1.196
Μαγκες.
Μην δωσετε ποτε μπουρμπουαρ αν:
Ανοιγετε αμεσως την πορτα.
Εχετε κουδουνι και δεν ζητατε αναπαντητες κλπ.
Εχετε ασανσερ και δεν ανεβαινει ο ανθρωπος 2-3-4 οροφους με τα ποδια.
Αν δεν ζητατε τσιγαρα paysafe σοκολατες απο το περιπτερο.
Γενικα αν δεν κανετε δύσκολη την ζωη του ανθρωπου και σεβεστε την δουλειά του και τον χρονο του.
Μην αφησετε τιποτα κατηγοριματικα ειναι η δουλεια του αν δεν τον συμφαιρει ας μην την κανει δεν μας νοιαζει για ποσα δουλευει κι αν του πληρωνουν τις βενζίνες ας οργανωθουν να τα διεκδικησουν αν δεν ξαναδουλεψει ΚΑΝΕΝΑΣ ντελιβερας χωρις τα προβλεπομενα μια χαρα θα τα παρουν ολα.
Αν ομως κανετε ολα τα παραπανω και δεν αφηνετε τιποτα ειστε γυφτουλες τουλαχιστον.
Οπως και στον βενζινα δινετε κατι οταν σας ελεγχει τον αερα η σας καθαριζει τα τζαμια,η οτιδηποτε παρομοιο οτιδηποτε ειναι extra πληρωνετε.
Μην δωσετε ποτε μπουρμπουαρ αν:
Ανοιγετε αμεσως την πορτα.
Εχετε κουδουνι και δεν ζητατε αναπαντητες κλπ.
Εχετε ασανσερ και δεν ανεβαινει ο ανθρωπος 2-3-4 οροφους με τα ποδια.
Αν δεν ζητατε τσιγαρα paysafe σοκολατες απο το περιπτερο.
Γενικα αν δεν κανετε δύσκολη την ζωη του ανθρωπου και σεβεστε την δουλειά του και τον χρονο του.
Μην αφησετε τιποτα κατηγοριματικα ειναι η δουλεια του αν δεν τον συμφαιρει ας μην την κανει δεν μας νοιαζει για ποσα δουλευει κι αν του πληρωνουν τις βενζίνες ας οργανωθουν να τα διεκδικησουν αν δεν ξαναδουλεψει ΚΑΝΕΝΑΣ ντελιβερας χωρις τα προβλεπομενα μια χαρα θα τα παρουν ολα.
Αν ομως κανετε ολα τα παραπανω και δεν αφηνετε τιποτα ειστε γυφτουλες τουλαχιστον.
Οπως και στον βενζινα δινετε κατι οταν σας ελεγχει τον αερα η σας καθαριζει τα τζαμια,η οτιδηποτε παρομοιο οτιδηποτε ειναι extra πληρωνετε.
kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.559
- Πόντοι
- 206
ντελιβερι; τι ειναι αυτο; αιντε φτιάξτε καμιά πίτσα μονοι σας. πανευκολο ειναι. ορισμένοι παραγγελνουν και καφε ντελίβερι στο σπίτι.θεε μου έλεος . μετά τύποι αναριωτιεστε σε άλλο νήμα οτι δεν φτάνουν τα 600 ευρω το μήνα.
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.899
- Πόντοι
- 3.446
Συνήθως δινω . Η μόνη περίπτωση να μην δώσω ειναι να ειναι ο άλλος αγενής ή πολύ πονηρος πχ να παει να κρατήσει απο μονος του οσα ρεστα θελει χωρις καν να με ρωτήσει.
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.414
- Πόντοι
- 6.955
Σπανια παραγγελνω διοτι ειναι γρηγορουερο να παω με το σκουτετ και να παρω εγω το σουβλακι η την μεριδα φαγητου. Οταν παραγγελνω δινω πουρπουαρ αλλα οχι πανω απο 0,50€. Και πολλα τους ειναι, δεν τους συμπαθω διοτι ειναι συνηθως βρωμιλιδες, αυθαδεις νεαροι και επικυνδινοι οδηγοι.
BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
Δώσε κανά τάληρο ρε γύφτουλαΣπανια παραγγελνω διοτι ειναι γρηγορουερο να παω με το σκουτετ και να παρω εγω το σουβλακι η την μεριδα φαγητου. Οταν παραγγελνω δινω πουρπουαρ αλλα οχι πανω απο 0,50€. Και πολλα τους ειναι, δεν τους συμπαθω διοτι ειναι συνηθως βρωμιλιδες, αυθαδεις νεαροι και επικυνδινοι οδηγοι.
Σε συνταξιούχους
Και σκέψου οτι μάλλον δεν θα γίνεις σαν αυτούς όταν μεγαλώσεις.
BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
Σε βλέπω να πλουτίζεις.εγώ συνήθως τους δίνω ακριβώς τα λεφτά και μετά ρωτάω μήπως έχουν 5 ευρώ για πει σειφ για να τους σβήσω κάθε ελπίδα για τίπς
Και να στα φάει γκόμενα delivery
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.067
- Πόντοι
- 3.656
ξέρω εγώ τις γκόμενς τις κοιτάω στις πιστωτικές όχι στα βυζιάΣε βλέπω να πλουτίζεις.
Και να στα φάει γκόμενα delivery
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 432