Νέα

Φιλοδώρημα στα delivery

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσεις δινετε φιλοδωρημα στα delivery boys??

• οχι αφου πληρωνονται γιατι να δωσω?

Ψήφοι: 41 13,4%
  • παντα δινω τοσο κρυο κ βροχη τρωνε τα καημενα

Ψήφοι: 162 52,8%
  • δινω αλλα οχι παντα

Ψήφοι: 61 19,9%
  • αναλογως τη φατσα

Ψήφοι: 25 8,1%
  • δινω εκτος σε πακιστανους

Ψήφοι: 18 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    307

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556
τι έγινε δεν έχεις να πληρώσεις το χαράτσι στο ρεύμα και σου κόπηκε η περίοδο? ο στραβός όλους στραβούς τους βλέπει! επειδή είσαι εσύ ένας πιθανότατα από καμια επαρχεία που όλες οι ελπίδες σου ήταν να μπεις τίποτα μόνιμος στο στρατό και ψήφισες πασοκ, εγώ δεν σου φταίω γιατί το τι φόρους έχω πληρώσει τα τελευταία χρονια για κάτι μαλακες ψηφοφόρους σαν και εσένα δεν λέγεται! εγώ μια φορα τα εκλογικά μου δεν είναι στην ελλάδα είμαι γάλλος στην υπηκότητα!
και αν όλα πάνε καλά από του χρόνου θα είμαι στο america και σας χαρίζω και τους φόρους και τα χαράτσια και όλα! μια φορα ότι έκανα τα έκανα με την αξια μου και όχι με του πατέρα μου τα λεφτά ο οποιος έχει μπόλικα!

big-stickers05.jpg

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τι έγινε δεν έχεις να πληρώσεις το χαράτσι στο ρεύμα και σου κόπηκε η περίοδο? ο στραβός όλους στραβούς τους βλέπει! επειδή είσαι εσύ ένας πιθανότατα από καμια επαρχεία που όλες οι ελπίδες σου ήταν να μπεις τίποτα μόνιμος στο στρατό και ψήφισες πασοκ, εγώ δεν σου φταίω γιατί το τι φόρους έχω πληρώσει τα τελευταία χρονια για κάτι μαλακες ψηφοφόρους σαν και εσένα δεν λέγεται! εγώ μια φορα τα εκλογικά μου δεν είναι στην ελλάδα είμαι γάλλος στην υπηκότητα!
και αν όλα πάνε καλά από του χρόνου θα είμαι στο america και σας χαρίζω και τους φόρους και τα χαράτσια και όλα! μια φορα ότι έκανα τα έκανα με την αξια μου και όχι με του πατέρα μου τα λεφτά ο οποιος έχει μπόλικα!
τυχερος που εχεις γαλλο πατερα εισαι παντως :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ποιοί μαγαζάτορες ρε φίλε... όλη η γειτονιά θα τον προγκήξει... δυστυχώς...

σε αυτήν την χώρα η υποχρέωση της καταγγελίας της παρανομίας θεωρείται ρουφιανιά... δυστυχώς...

ΥΓ... εγώ ΠΑΝΤΑ καταγγέλω ότι πέφτει στην αντίληψη μου και είναι παράνομο... αυτό όμως δεν αλλάζει την νοοτροπία... και ειδικά δεν αλλάζει τα μυαλά ορισμένων που θεωρούν παραβατικές συμπεριφορές είναι αντίσταση προς το κράτος...
ελα ρε τυπε συνεχιζεις να κανεις καταγγελιες? σου μιλαει κανενας στην γειτονια σου ? :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ελα ρε τυπε συνεχιζεις να κανεις καταγγελιες? σου μιλαει κανενας στην γειτονια σου ? :grin:

στα παλαιότερα των υποδημάτων μου... ο χώρος επί των όρχεων μου είναι πολύτιμος ώστε να διαθέσω έστω και ένα τετραγωνικό εκατοστό δια να τους αναγράψω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
στα παλαιότερα των υποδημάτων μου... ο χώρος επί των όρχεων μου είναι πολύτιμος ώστε να διαθέσω έστω και ένα τετραγωνικό εκατοστό δια να τους αναγράψω
αν ειναι σε καλη κατασταση τα υποδηματα σου μη τα χαλας
δωρισε τα  :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ένα κωλοπαιδο σημερα ντελιβερας ειχε μπει σε δρομο που απαγορευεται ... και ερχοταν προς το μερος μου... τον κοιταω... κοιταει.... κοιτα ενα κωλοπαιδο... ψελλιζω ισα ισα... και κοιταξε τσαμπουκαλεμενα ο πουστης χαχαχαχα το καταλαβε ο κερατας....

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εισαι ωραιος  :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Ένα κωλοπαιδο σημερα ντελιβερας ειχε μπει σε δρομο που απαγορευεται ... και ερχοταν προς το μερος μου... τον κοιταω... κοιταει.... κοιτα ενα κωλοπαιδο... ψελλιζω ισα ισα... και κοιταξε τσαμπουκαλεμενα ο πουστης χαχαχαχα το καταλαβε ο κερατας....
εσυ να φανταστω εκανες κακακια σου  :grin:
ντου γιου σπικ του μι, μιστερ μπαρος? :birdman:
μηπως θες να στα συλλαβισω  :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ να φανταστω εκανες κακακια σου  :grin:

Τι κακακια να κανω ρε συ?
Αφου ειχα δικιο... αμα κοντοστεκοτανε θα ανοιγα το παραθυρο
και θα τον εβριζα....

δεν μπαινεις σε δρομο παρανομα και κοιτας κιολας.... αμα σου βουλωσει ο αλλος τα ματια
να δεις αν θα κοιτας μετα  :2funny: :2funny:

μαλακας - κωλοπαιδο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Τι κακακια να κανω ρε συ?
Αφου ειχα δικιο... αμα κοντοστεκοτανε θα ανοιγα το παραθυρο
και θα τον εβριζα....

δεν μπαινεις σε δρομο παρανομα και κοιτας κιολας.... αμα σου βουλωσει ο αλλος τα ματια
να δεις αν θα κοιτας μετα  :2funny: :2funny:

μαλακας - κωλοπαιδο.
θυμασε καμια λαβη καρατε η τις ξεχασες  :birdman:

ποιός θα τα πάρει ρε παπάρα ??? 47 νούμερο φοράω....  :birdman:
πλατυποδια  :huh:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
γαιτί η τσατσά κουβαλάει στους ώμους την κοπέλα και τη φέρνει στο κρεβάτι ? :2funny:

οχι ρε φιλε δεν αφηνω.....δηλαδη εσεις αφηνετε φιλοδωρημα και στην τσατσα οταν πηδατε????????? :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
εγώ ένα έχω να πω δώστε δουλειά στους έλληνες και να αφήσουμε και tips και όλα! όλα τα everest είναι γεμάτα από αλβανούς το ίδιο και οι ψησταριές τα φαγάδικα όλα! δηλαδή πρέπει να πηγαίνω στο glof τις γλυφάδας να μην βλέπω 3κοσμικους αλλοδαπούς!

Κακό τρολ είσαι φίλε, θες προπόνηση ακόμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom