Νέα

Φιλοδώρημα στα delivery

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Εσεις δινετε φιλοδωρημα στα delivery boys??

• οχι αφου πληρωνονται γιατι να δωσω?

Ψήφοι: 41 13,4%
  • παντα δινω τοσο κρυο κ βροχη τρωνε τα καημενα

Ψήφοι: 162 52,8%
  • δινω αλλα οχι παντα

Ψήφοι: 61 19,9%
  • αναλογως τη φατσα

Ψήφοι: 25 8,1%
  • δινω εκτος σε πακιστανους

Ψήφοι: 18 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    307

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.767
Πόντοι
6.946
Τύποι, παρατηστε ότι κάνετε και γίνετε ντελιβεραδες να χεστειτε στο ευρώ €€€.

Υ.γ. να ευθυμήσουμε λίγο.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.383
Πόντοι
456
Καθαρά πρέπει να 'ναι, δε μπορεί.

Μην τρελαθούμε κιόλας.
Ότι αναφέρεται είναι πάντα μεικτό. Τώρα αν άκουσες λέει ο Μητσοτάκης πως θέλει να πάει τα μηνιάτικα στος τέλος της τετραετίας σε 1500 από 1150. Αυτά μεικτά είναι πάλι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τελευταία το έχουν δεδομένο ότι θα πάρουν τιπ και στραβώνουν αν τα δώσεις ακριβώς
Εδώ κάποιοι λένε πως χαρακώνουν θυροτηλέφωνα αν δεν αφήσεις πουρμπουάρ

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.909
Πόντοι
1.041
Την δουλειά αυτή την κάνω 18 χρόνια και βλέπω κάτι μαλακίες πού γράφετε και μού ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι . 1 ) το πουρμπουάρ έχει πεθαίνει στης 14 ώρες που δουλεύω κάθε μέρα ζήτημα να μαζέψω από τιπς 4 ευρώ με την βια γιατι μερική είναι πιο φραγκοφονιαδες από τους γύφτους ..4,90 και περιμένουν τα 10 λεπτά. ενώ είναι αυτοί που πάντα δεν πληρώνουν κοινόχρηστα ενώ για ντελιβερυ έχουν να παραγγέλλουν κάθε μέρα .2) επιδη λετε οτι τρεχουμε σαν δεμονες σας πλιροφορο οτι τα περισοτερα μαγαζια μας εχουν με χρονομετρο 40 λετα ειναι σε εσενα που παραγγελνης και ποιος σου ειπε ρε βλακα οτι το μαγαζη περιμενε εσενα να παραγεηλης μονο ?7 λεπτα στην παραγγελια πρεπει να κανεις περνεις τουλαχιστον 3 παραγγελιες και αν δεν γιρισεις πισω στο μαγαζη σε 20 λεπτα 3χ7 =21 λεπτα ακους κατασαδα μεχρει καιαπιλη οτι θα σε διοξει .. και αν εχεισ παιδια βλακα εσυ που λες αν δεν μας αρεσει να φιγουμε.. νομζεις οτι ειναι τοσο ευκολο να βρεις δουλεια στα 50 σου ? 3) το μεροκαματτο ειναι 3,20 την ωρα με ενσιμα 10 τον μηνα το πολυ και αυτο 4 ωρες . κα ας δουλεβεις εσυ σαν τον μαλακα 14 καθε μερα με ενα ρεπο τον μηνα , οταν ερχετε ο ελενχος μας κανουν νοημα να φιγουμε απο το μαγαζη γιατι δεν τον καταγγελης ? γιατι δεν θα εχεις δουλεια αυριο και τα παιδια σου θα πηνασουν ,, και δευτερον που να πας ? αφου ολι τα ειδια σκατα ειναι ο ενασ χιροτεροσ απο τον αλλον ,επεσα με παγομενο χιονι μπροστα στο αφεντιικο και η προτη ερωτιση του ειταν τι επαθε το μηχανακη ,) δουλεβουμε με χιονη με βροχη με καυσονα . δουλεβουμε πχ κυριακες βραδυ ως το ξιμερομα και δεν περνουμε τιποτα παραπανο . 3,20 εκει αυτο ειναι .) παμε σε χωραφια εκτος πολης ., μας κοινοιγανε αδεσποτα . και οταν σερνουν ειναι αστα να πανε να σε κοινηγαει αγγελοι ολοκριρη απο αδεσποτα και να μην ξερεις μεσα στο σκοταδυ ποιον δρομο να παρεις , .θελετε και αλλα ? να περνει ς στο καθε μαλακισμενο τηλεφονο να χρεονεσε 45 ευρω τον μηνα σε κηνιτο γιατι το τσογγαλνη ειναι βαρεμενο και δεν μπενει στον κοπο να βρει το θιροτηλεφονο του , εντομεταξει παντα μα παντα ολα τα θοροτηλεφονα δουλεβουν εκτος απο αυτους που παραγγελνουν ,, και φοιτιτες να ειναι θα μπρουσαν να το βρουν ποιο ειναι αλλα στα παπαρια τους ,εδω μου το ειπε πελατης καλα ρε αδρφε του λεω 4 χρονια σου φερνω πακετο δεν το ευτιαξες ακομα το θροτοτηλεφονο ? και μου λεει ουτε καν ξερς πιο ειναι απλα ετσι γραφω στης παρατιρισεις το θεορουν ολοι μα ολοι δεδομενο να εχουμε μοναδες ελα ομος που καμια φορα ξεμενης αντε παλι ξανα γηρνα στο μαγαζη να παρουν τηλεφονο τον πελατη γιατι μερικη ουτε καν το γραφουν οτι δεν εχουν ονομα στο θηροτιλεφονο , και κανενα μαγαζη εκτος απο κουριερ δεν σου πληρονη τα τηλεφονα . και δεν ειναι αναπαντητη ολοι μα ολοι το σικονουν . ελεος ποια με αυτην την δικοεολγια το χαλασμενο θοροτηλεφονο . να εχεισς 7 παραγγελιεσ πανο σου φςρτομενος και η 7 παρε με τηλεφονο .. να καθεσε να περνεις και τσιγαρα μεσα στην βροχη .. γιατι αν δεν παρεισ το αφεντικο θα σε διοξει απο την δουλεια ..και να σου λεει ενα ξερο ευχαριστο και αυτο ΑΝ σου πει ευχαρστω ,,δε τα θελουμε ρε τα τιπ σασ πιτε ενα γαμηνενο να εχεις μια καλη σινεχεια μια καλη κουθβεντα να εχυμε κουραγιο να σινεχισουμε την εργασια μας .να με περνει τηλεφονο πελατης στησ 3,30 τα ξημεροματα και να μου λεει βρικα μια κλιση στο κηνητο μου, ρε παπαρα απο εχθες το ωραδυ ποθ εγραψες στα σχολεια να σου κανω αναπαντητη τορα το θημηθηκες? να παρεις με αποκριψι ? δεν ανοιγουν την πορτα ουτε το σικονουν .. πχ μια οδο θα πω τυχεα .κολοκοτρονη 45 και να πηνγενεις να χτιπας κουδουνη να περνεις τηλεφωνο και να σου λεει αχχ συγνομη εχθες ειμουν εκει σημερα ειμαι σε αλλη οδο που ειναι στην αλλη ακρη της πολης ,,εσυ ομοσ εισαι φωρτομενος αλλες 5 παραγελιες για εκινη την περιοχη ,, αντε τορα να εξιγισεις τον παπαρα το αφεντικο σου να καταλαβει τη εγινε ..ακους ενα σωρο λογια ,, να σου λεει ο αλλος παρε με τηλεφονο να ανοιξω αι να εχει κλιστο το κοινητο του .. η να μιλαει μια ωρα με τον γκομενο το πουτανακι και εσι να περημενεις απο κατο σαν το μαλακα ποτε θα το κλισει να αξιοθη να σου ανιξει την πορτα ,,να το εχει στο αθοριβο και εσι να περνεις να περνεις ο μαλακας απο κατο περημενει ,, να πηγενεις 5 οροφους με τα ποδια και να μην κεταβενει το τσογλανι ενα οροφο μην υδροσουν τα αρχιδια του και αυτο γινετε σινεχεια στις 100 παραγγελιες που παω την ημερα η 50 ειναι ετσι το 90 % προβληματικες παραπονο το εχω να παω μια νορμαμ παραγγελια . να σου δινει 200 ερυω για εναν καφε 2 ευρω .. και αντε εσι τορα να ψαχνεις να βρεις ρεστα ρε γαμημενε δεν ηξερες οτι εχεις 200 αρικο ? να το πεις τουλαχιστον να εχω ρεστα ? μερικη μου εχουν πει .. εχω ψιλα αλλα θελω να μου χαλασεις .. ξερετε ποσες φορες εχουν σταματισει σιναδερφους και τους εχουν κατι τοπι στο ξιλο για να του παρουν το ταμιο τους ? για αναροτικη βεβεα ουτε καν δεν δουλεψες ? δεν πλιροθικες .. εδω με πιρετο 38 και σου λεει το αφεντικο μια χαρα εισαι παρε ντεπον και ελα , .για αυτο λοιπν αν δεν εχετε υδεα τι παει να πει διναομεας μην λετε παπαριες χωρεις να ξερετε , συχνορεστε με για τον τονο που τα ειπα . και για τα ορθογραφικα μου ,επισεις οταν βρεχει και χονιζει μην λετε μερικη αν θες πας.. ΟΧΙ φιλε μου θες δεν θες θα πας αλλιος ? θα σου πει κατσε στο σπιτι σου και μην εχρεσε ΑΠΟΛΙΕΣΕ .κατι τελευτεο κανεις πελατης δεν ειναι υποχερομενος να δινει τιπς , απλα μην λετε οτι πλιρονομαστε.. παπαρια περνουμε αλλα αν εχεις αναγη καθεσε φιλε μου .και μην λετε αυτο το ειρονικο αχχ βρεχει εξω?? καλα ρε παπαρα ? σε μπουτρουμη ζεις ? δεν βλεπεις τι γινετε εξω?? να ριχνει εξω χαλαζη και σου λεει αχ σε εφερα μεσα στην βροχη.. σε εφερα μεσα στο κριο ..στο χιονι.. μην το λετε αναβουν τα λαμπακια του διανομεα !:wink:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ οταν καποια μαγαζια εχουν χρεωσει ντελιβερι τα λεφτα τα περνει ο μαγαζοτορας οχι ο διανομεας .. επισεις μερικες φορες που βαζετε τιπς με πιστοτικη ακομα και εκει μερικα αφεντικα τα περνουν αυτοι παιδια να το ξερετε ,
:wink::wink::bounce::uglystupid::uglystupid::zombie:
Σταμάτησα να διαβάζω στο ότι το μεροκάμματο είναι 3.20 την ώρα. Αν δουλεύεις όντως φίλε έτσι είσαι κορόιδο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. :headbang:

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
το γεγονος οτι υπαρχουν καποιοι οι οποιοι λογω τεμπελιας παραγγελνουν στο σπιτι συντηρωντας μια μεριδα αντικοινωνικων και σε πολλες περιπτωσεις παραβατικων και ανικανων για οποιαδηποτε κανονικη δουλεια ειναι ενα θεμα οχι μονο δεν πρεπει να παιρνουν εξτρα χρηματα,αλλα το εν λογω"επαγγελμα"πρεπει να σβησει

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
το γεγονος οτι υπαρχουν καποιοι οι οποιοι λογω τεμπελιας παραγγελνουν στο σπιτι συντηρωντας μια μεριδα αντικοινωνικων και σε πολλες περιπτωσεις παραβατικων και ανικανων για οποιαδηποτε κανονικη δουλεια ειναι ενα θεμα οχι μονο δεν πρεπει να παιρνουν εξτρα χρηματα,αλλα το εν λογω"επαγγελμα"πρεπει να σβησει
Τύπε δεν είναι τεμπελιά... Είναι μεγάλη υπόθεση το ντελιβερι.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.769
Πόντοι
3.715
εξαρτάται.
αν είναι ευγενής, καθαρός, σέβεται ναι θα πάρει κάτι
αν όχι, παίρνει τα αρχίδια μου.
Περίπτωση πιτσαρίας, έρχεται, του δίνω 50άρικο για 30 ευρώ ρέστα. Μου λέει με υπερενοχλημένο ύφος καρδινάλιου παπάκια...έπρεπε να έχεις ενημερώσει. Λέω δεν μου είπαν τίποτα στο τηλέφωνο, μου λέει πάλι, έπρεπε να το έχεις πει. Επαναλαμβάνω, δεν αναγράφεται στο site, δεν με ενημέρωσαν στο τηλέφωνο κι εν πάσει περιπτώσει δεν είμαι ψιλικατζίδικο να έχω αυτό που θες κι είναι η πρώτη φορά που από την πιτσαρία που δουλεύεις έρχεται ντελιβεράς που μου κάνει τέτοια σκηνικά. Τώρα, αν δεν μπορείς να με εξυπηρετήσεις άμεσα, άσε εδώ την πίτσα, πήγαινε χάλασε στον επόμενο και φέρτα μου. Δεν το ήθελε ούτε αυτό, με γέμισε ψιλολόϊ και τέλος. Έφυγε δίχως τιπ βρίζοντας.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Άμα είναι πάνω από 15 € η παραγγελία δεν πρέπει καν τα τίθεται θέμα.. πρέπει να έχει ρέστα από 50€

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.614
Πόντοι
9.931
Άμα είναι πάνω από 15 € η παραγγελία δεν πρέπει καν τα τίθεται θέμα.. πρέπει να έχει ρέστα από 50€
Ετσι ακριβώς, ο τυπος σε 20ευρω παραγγελία εκανε φασαρία γιατι ο άλλως του έδωσε 50αρικο...μεγας καραγκιοζης.

Κανονικά ειναι δουλειά της επιχειρησεις να προμηθεύει με ψιλά τους διανομείς.

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.066
Πόντοι
3.506
Ότι αναφέρεται είναι πάντα μεικτό. Τώρα αν άκουσες λέει ο Μητσοτάκης πως θέλει να πάει τα μηνιάτικα στος τέλος της τετραετίας σε 1500 από 1150. Αυτά μεικτά είναι πάλι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εδώ κάποιοι λένε πως χαρακώνουν θυροτηλέφωνα αν δεν αφήσεις πουρμπουάρ
Ο αλλος στο εξωτερικο εφτυνε στις παραγγελιες!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.767
Πόντοι
6.946
Delivery κατηγορείται ότι αφόδευσε σε πολυκατοικία. Οι λόγοι άγνωστοι, τώρα στον Εισαγγελάτο. Υπήρχαν κάμερες σε είσοδο και εξώπορτα που αποδεικνύουν ότι δεν έγινε από κάποιον άλλο, σύμφωνα με την καταγγελία.

Λέτε οι τύποι να μην άφησαν φιλοδώρημα;

H1N1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2024
Κριτικές
12
Like
892
Πόντοι
311
Πριν από λίγο παραγγειλα φαγητό
Άφησα 8 ευρώ από 7,5 που ήταν η παραγγελία
Όταν δεν τους αφήσεις κάτι ξυνιζουν

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Delivery κατηγορείται ότι αφόδευσε σε πολυκατοικία. Οι λόγοι άγνωστοι, τώρα στον Εισαγγελάτο. Υπήρχαν κάμερες σε είσοδο και εξώπορτα που αποδεικνύουν ότι δεν έγινε από κάποιον άλλο, σύμφωνα με την καταγγελία.

Λέτε οι τύποι να μην άφησαν φιλοδώρημα;
Ελληνικό Δικαστήριο
Δικαστής: Αφοδεύσατε στην είσοδο κατηγορούμενε;
Delivery: Όχι κύριε Δικαστά, ποιος τους χέζει αυτούς.........

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.767
Πόντοι
6.946
Μήπως ο τύπος ντελιβεράς έπαθε κόψιμο, δεν προλάβαινε να γυρίσει πίσω στο μαγαζί; Γιατί όμως δεν παρακάλεσε τους παραλήπτες της παραγγελίας να του επιτρέψουν να αφοδεύσει στην τουαλέτα τους;

Αυτή η είδηση είναι για το νήμα του ημερησίου χεσίματος (που δεν παρακαλουθώ, δεν είμαι τόσο μερακλής) .

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.614
Πόντοι
9.931
Μήπως ο τύπος ντελιβεράς έπαθε κόψιμο, δεν προλάβαινε να γυρίσει πίσω στο μαγαζί; Γιατί όμως δεν παρακάλεσε τους παραλήπτες της παραγγελίας να του επιτρέψουν να αφοδεύσει στην τουαλέτα τους;

Αυτή η είδηση είναι για το νήμα του ημερησίου χεσίματος (που δεν παρακαλουθώ, δεν είμαι τόσο μερακλής) .
Καλα δεν ειναι απίθανο να τον έπιασε κανα θανατηφόρο κόψιμο και σου λεει η τα αμολάω εδω στην είσοδο η στο επόμενο βήμα χεζομαι επάνω μου.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.767
Πόντοι
6.946
Καλα δεν ειναι απίθανο να τον έπιασε κανα θανατηφόρο κόψιμο και σου λεει η τα αμολάω εδω στην είσοδο η στο επόμενο βήμα χεζομαι επάνω μου.
Εγώ από τον διάλογο στο βίντεο μεταξύ πελάτη και σκατοντελιβερά, ο δεύτερος ήταν πολύ άνετος στον διάλογο και μάλιστα έκανε αρκετές ερωτήσεις δίχως να βιάζεται καθόλου (ίσως έλπιζε σε μεγαλύτερο φιλοδώρημα) .

Ναι, μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο, αλλά όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση, κατά την γνώμη μου.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.767
Πόντοι
6.946
Η πιτσαρία λέει που δουλεύει ο ντελιβεράς, εκτός της έρευνας που θα κάνει για τον υπάλληλό της, θα δώσει 2 πίτσες ΔΩΡΟ στους χεσμένους. Είναι σωστή η κίνηση αυτή; Μήπως θα έπρεπε να δώσει περισσότερες πίτσες;

Ερώτηση που δεν έγινε ακόμα: ποιό μέλος είναι ο ντελιβεράς;

Έγραψε σχετικά στο αντίστοιχο νήμα για το περιστατικό;

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.194
Πόντοι
1.056
Σε όλους δίνω 10%, σερβιτόρους ή delivery !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom