Νέα

Φιλοδώρημα στα delivery

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσεις δινετε φιλοδωρημα στα delivery boys??

• οχι αφου πληρωνονται γιατι να δωσω?

Ψήφοι: 41 13,4%
  • παντα δινω τοσο κρυο κ βροχη τρωνε τα καημενα

Ψήφοι: 162 52,8%
  • δινω αλλα οχι παντα

Ψήφοι: 61 19,9%
  • αναλογως τη φατσα

Ψήφοι: 25 8,1%
  • δινω εκτος σε πακιστανους

Ψήφοι: 18 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    307

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Συμφωνω μαζι σου.
Και να ξέρεις αυτο με τα ασανσερ σε καποιες περιοχες οι περισσοτεροι δεν εχουν.
Πχ περιστερι,ηλιουπολη οι πιο πολλοι δεν εχουν.
Συμφωνω για τους ανθρωπους που φορτωνουν ψυγεια κλπ.
Οπως ειπες ειναι η δουλεια του καθενα.
Εγω αναφερομαι μονο στα πραγματα που κανουν χωρις να ειναι υποχρεωμενοι απο την δουλεια.
Αν εχεις κουδουνι ασανσερ και δεν αργησεις να ανοιξεις μην αφησεις ποτε.
Αν δεν βγαινει χωρις τα μπουρμπουαρ ας αλλαξει δουλεια.
Ουτε μας νοιαζει αν βρεχει χιονιζει.
Απλως να μην κανουμε την ζωη του δυσκολη αυτο λεω εγω μονο.
Τύπε πολυκατοικία χωρίς ασανσέρ δεν έχω δει ποτέ. Τώρα αν είναι κάνα κτίσμα με 2 ορόφους εντάξει μπορεί να μην έχει. Άλλο να ανέβεις στον 2ο άλλο στον 6ο.

Υποχρεωμένοι είναι να φέρουν την παραγγελία στην πόρτα πλάκα μας κάνεις? Όπως είναι υποχρεωμένος να σου φέρει το ψυγείο στο σπίτι και να μην στο αφήσει κάτω στο δρόμο.

Δεν του κάνεις εσύ δύσκολη τη δουλειά η δουλειά είναι...σιγά τη δύσκολη....

Όταν βρέχει και χιονίζει όποιος παραγγέλνει είναι αχαρακτήριστος.

Ο καθένας αφήνει ότι τιπς θέλει και μπορεί και ανάλογα με την παραγγελία.

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.201
Πόντοι
1.196
Τύπε πολυκατοικία χωρίς ασανσέρ δεν έχω δει ποτέ. Τώρα αν είναι κάνα κτίσμα με 2 ορόφους εντάξει μπορεί να μην έχει. Άλλο να ανέβεις στον 2ο άλλο στον 6ο.

Υποχρεωμένοι είναι να φέρουν την παραγγελία στην πόρτα πλάκα μας κάνεις? Όπως είναι υποχρεωμένος να σου φέρει το ψυγείο στο σπίτι και να μην στο αφήσει κάτω στο δρόμο.

Δεν του κάνεις εσύ δύσκολη τη δουλειά η δουλειά είναι...σιγά τη δύσκολη....

Όταν βρέχει και χιονίζει όποιος παραγγέλνει είναι αχαρακτήριστος.

Ο καθένας αφήνει ότι τιπς θέλει και μπορεί και ανάλογα με την παραγγελία.
Νταξει εχουμε μια μικρη διαφωνια ως προς τους οροφους.
Σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου δεν ειμαι εδω για να αλλαξω κανενος την γνωμη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Νταξει εχουμε μια μικρη διαφωνια ως προς τους οροφους.
Σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου δεν ειμαι εδω για να αλλαξω κανενος την γνωμη
Ας μας πει ένας πολιτικός μηχανικός τέλος πάντων :2funny:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
2 ευρω στανταρ; wow

συνηθως 1 ευρω δινω

βεβαια οταν ειμαι σε καφετερια και σερβιρει καμια βυζαρου ειμαι περισσοτερο γενναιοδωρος
Ξέρω γω; €2 το θεωρώ καλό tip. Για Ελλάδα πάντα, μιλάμε.

Περιέργως, όλα τα delivery boys που έρχονται στην πολυκατοικία μας, είναι Έλληνες.

Ευγενικοί επίσης. Δε μένω Εκάλη πάντως. :confused:

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.384
Πόντοι
456
3500 χιλιάδες παίρνει ο δ δήμαρχος. Γιατί αν βάλουμε μέσα τα λεφτά από τα έργα.. Άστα. Όσο για τους υπαλλήλους στους δήμους θέλουν όλοι απόλυση. Οι οδηγοί και οι σκουπιδιάρη δες δουλεύουν δυόμιση ώρες. Όταν δουλεύουν.. Καθησιο και τεμπελιά. Έχουν ένα σπιτάκι με ράδιο και ίντερνετ και καναπέδες. Εκεί καθοντε από τις 8 το πρωί. Κοιμουντε 3 ωρες. 11 η ώρα φεύγουν από μόνοι τους.. Αυτο κάνει ένα εργαζόμενος στο Δήμο. Τεμπεληδες που πληρώνονται είναι όλοι τους!πρέπει να γίνουν όλα ιδιωτικά τέλος με τα λαμογια του δημοσιου
Ειλικρινά δε ξέρω τα ωράρια των υπαλλήλων. Αν είναι αυτά, ντροπή.

3500 μεικτά, είναι κάπου 2200 καθαρά. Αν κ όντως δε περιμένουν αυτά για να ζήσουν

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Καθαρά πρέπει να 'ναι, δε μπορεί.

Μην τρελαθούμε κιόλας.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Σιγά μη βγάζει και 2000 φίλε...
Άνετα βγαίνουν τα νούμερα π λέει ο φίλος από πάνω...Αν σκεφτείς ότι είναι γύρω στα 45-50 τ μεροκαματο βγάζει και σίγουρα 15-20 τιπσ την μέρα

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
379
Πόντοι
21
Φιλαράκι μου ντελιβερας έβγαζε 1800-2200 ευρώ το μήνα εύκολα (με τιπς).
Τιπς αφήνω μόνο αν δεν περιμένω χίλια χρόνια και είναι κουλ τυπακια αν δεν λένε ούτε γεια δεν παίρνουν τπτ ή αν έρθει μετά από δέκα ώρες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Οι προεδροι κοινοτητων αν καταλαβαινω απο το αρθρο παιρνουν το 21% του μισθου του δημαρχου + χιλιομετρικη αποζημιωση 300-400 ευρω αναλογα την αποσταση της κοινοτητας απο το Δημο;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
332
Πόντοι
20
:rockon::sunglasses:Ρε σεις τύποι....

όταν παραγγέλνετε ένα ερκοντίσιον....μια τηλεόραση....ένα γραφείο....ένα φούρνο....ένα διάδρομο που ζυγίζει 150 κιλά....κατεβαίνετε κάτω να το παραλάβετε ή σας το κουβαλάνε από τις σκάλες κάτι κακόμοιροι που παίρνουν 800 ευρώ...και άντε να μοιραστούν ένα 10αρικο τπις και συνήθως δεν παίρνουν τίποτα....

σιγά τη βαριά δουλειά να ανεβάσει ο ντιλιβεράς τους καφέδες και τις πίτσες 2 και 3 ορόφους με τα πόδια....και να πάρει τίπς για παραγγελία 10 ευρώ τουλάχιστον 1 - 1.5....σε 14 παραγγελίες την μέρα έχει βγάλει άλλο ένα μεροκάματο....

είπαμε να είμαστε άνθρωποι να μην παραγγέλνουμε με βροχές και τα ρέστα...αλλά σιγά μήπως να πάρουμε και το αμάξι να τον συναντήσουμε στη μισή διαδρομή μην κάνει χλμ????

Αυτή είναι η δουλειά...υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες που δεν έχουν κανέναν τιπ....και προς ενημέρωση οι ντιλιβεράδες των γνωστών εφαρμογών παίρνουν αξιοπρεπή λεφτά -σχετικά-

Έχουμε φτάσει να δίνουν τιπς στον έναν για 2 καφέδες 2 ευρώ και έρχεται ο άλλος από το σούπερ μάρκετ με 15 σακούλες που 30 κιλά που έψαξε και να παρκάρει το βανάκι.... στις ανεβάζει στον 5ο και επειδή έχεις πληρώσει με κάρτα του λες ευχαριστώ και άντε γειά.
Φιλαράκι πήρα από το practiker ψυγείο και για να μου το βάλουν μέσα στο σπίτι ισόηειο ήθελαν 30 ευρώ χρέωση. Μου είπαν από την αρχή ότι το αφήνουν πεζοδρόμιο χωρίς επιπλέον χρέωση.
Τους έδωσα ενα 10άρικο όταν ήρθαν και μου το έβαλαν. :2funny::rockon::thumbsup:

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
379
Πόντοι
21
Αθήνα πρέπει να έχει καλά tips.

Που θα έπρεπε γενικά, διότι είμαι σίγουρος ότι ο μισθός τους είναι της πούτσας.
Επίσης έχει να κάνει αν δουλεύεις πχ σε καφετέρια ή σε σουβλατζίδικο, πιτσαρία κλπ. Γενικά μου έχει πει ότι όσο ήταν σε πιτσαρία έβγαζε καλά τιπς γιατί οι λογαριασμοί ήταν μεγαλοι

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.909
Πόντοι
1.041
Αθήνα πρέπει να έχει καλά tips.

Που θα έπρεπε γενικά, διότι είμαι σίγουρος ότι ο μισθός τους είναι της πούτσας.
5,5 ευρώ την ώρα το λιγότερο. Για έναν που πάει κ έρχεται για παραγγελίες δεν τα θεωρώ για τον πουτσο.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Επίσης έχει να κάνει αν δουλεύεις πχ σε καφετέρια ή σε σουβλατζίδικο, πιτσαρία κλπ. Γενικά μου έχει πει ότι όσο ήταν σε πιτσαρία έβγαζε καλά τιπς γιατί οι λογαριασμοί ήταν μεγαλοι
Σίγουρα παίζει ρόλο το μαγαζί

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.384
Πόντοι
456
Σε μένα πάντως ποτέ δεν έχει έρθει αλλοδαπός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
και αυτο γινετε σινεχεια στις 100 παραγγελιες που παω την ημερα η 50 ειναι ετσι το 90 % προβληματικες παραπονο το εχω να παω μια νορμαμ παραγγελια . να σου

Τύπε γενικά μου φάνηκες πολύ κομπλεξικος τύπος...
Αλλά αυτό μου έβγαλε τα μάτια
Το 90% προβληματικές σημαίνει ότι στις 100 οι 90 είναι έτσι, όχι 50

Όντως συμβαίνουν ευτράπελα στα ντελιβερι για τα οποία βασικά φταίνε τα αφεντικά
ή προστατεύεις τον υπάλληλο σου από μαλάκες ή τον αμοιβεις άριστα για να αξίζει η ταλαιπωρία

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
6 ευρώ την ώρα παίρνουν και με τα τιπς καθαρίζουν 60 με 70 ευρώ μεροκάματο.

Ένας απλός εργάτης σε μια εταιρεία παίρνει 4 ευρώ την ώρα δηλαδή 32 ευρώ μεροκάματο. Τα μισά λεφτά και μπορεί να κουβαλάει και να γαμιέται στη δουλειά όλη μέρα.

Πάνε και Έλληνες απλά η συγκεκριμένη μπλέ εταιρεία προτιμά πακιστανούς προφανώς γιατί κάτι γλιτώνει ή τους μισθώνει από άλλη εταιρεία που αυτή κάτι γλιτώνει.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.786
Πόντοι
6.946
Οπότε, μποϋκοτάζ στην μπλε εταιρεία.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.023
Πόντοι
26.096
6 ευρώ την ώρα παίρνουν και με τα τιπς καθαρίζουν 60 με 70 ευρώ μεροκάματο.

Ένας απλός εργάτης σε μια εταιρεία παίρνει 4 ευρώ την ώρα δηλαδή 32 ευρώ μεροκάματο. Τα μισά λεφτά και μπορεί να κουβαλάει και να γαμιέται στη δουλειά όλη μέρα.

Πάνε και Έλληνες απλά η συγκεκριμένη μπλέ εταιρεία προτιμά πακιστανούς προφανώς γιατί κάτι γλιτώνει ή τους μισθώνει από άλλη εταιρεία που αυτή κάτι γλιτώνει.
Περάστε μία στιγμή από εμάς. Βρέθηκε το κατάλληλο πρόσωπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom