Έχοντας δουλέψει στον δρόμο στην καθαριότητα να πω ότι ήμουν έξω με βροχή, με καύσωνα, με αέρα, με χιόνι και ποτέ δεν πήρα μπουρμπουάρ από κανέναν. Ο αντιδήμαρχος μας ανάγκαζε να βγαίνουμε με καύσωνα και η δικαιολογία πάντα ήταν 35,9 βαθμούς έχει στούς 36 σταματάμε. Με το χιόνι μας είπε μείων 2 είναι η θερμοκρασία στους μείων 5 σταματάμε. Δεν είπε κανείς στο fb μην βγούν οι καθαριστές με τέτοια βροχή.
Κάθε μέρα είχα καλοθελητές που περίμεναν πότε θα περάσω να ρίξουν σκουπίδια στον δρόμο και έπαιρναν τηλέφωνο να πούν ότι δεν καθαρίζω και κολοβαράω. Ένας κολόγερος μια μέρα πήγε να μου ρίξει μπουνιά κιόλας (έπρεπε να καθόμουν να την φάω θα με κάναν μόνιμο, μαλάκας πιάστηκα).
Κάθε μέρα είχα πρήξιμο μπάλων για πεζοδρόμια, λάμπες, σκατά σκύλων, λακκούβες, αδέσποτα, πότε θα κλαδέψετε, δεν με βολεύει ο μονόδρομος να τον αντιστρέψετε, έμεινα άνεργος στα 50 με 2 παιδιά πως να έρθω και εγώ, να σηκώσω γέρους που πέσανε, να μπω σε κήπους να καθαρίσω, και το κορυφαίο, επειδή δεν τους άρεσε το αποτέλεσμα των εκλογών να καθαιρέσω τον δήμαρχο.
Δεν λυπάμαι τους ντελιβεράδες αυτή είναι η δουλειά τους και δεν τους ανάγκασε κανείς να πάνε με το ζόρι. Σε κίνδυνο μπαίνουν μόνοι τους όταν μπαίνουν ανάποδα στα στενά με 80 χλμ και άλλα τέτοια ωραία. Εκεί που είναι οι ψυχοπονιάρηδες του fb, μόνο μην παραγγέλνετε με βροχή ξέρουν να λένε.