Νέα

Φιλοδώρημα στα delivery

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εσεις δινετε φιλοδωρημα στα delivery boys??

• οχι αφου πληρωνονται γιατι να δωσω?

Ψήφοι: 41 13,4%
  • παντα δινω τοσο κρυο κ βροχη τρωνε τα καημενα

Ψήφοι: 162 52,8%
  • δινω αλλα οχι παντα

Ψήφοι: 61 19,9%
  • αναλογως τη φατσα

Ψήφοι: 25 8,1%
  • δινω εκτος σε πακιστανους

Ψήφοι: 18 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    307
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
Ο άλλος πάνω λέει 3 παραγγελίες το εικοσάλεπτο. Ρε πάτε καλά? Θα σκοτωθω εγώ για να κονομησει ο μαλακας το αφεντικό?ας τα πάει αυτος. Καλά για μενιδια και μαλακιες ασχολίαστα.. Τόσες περιοχές με χωράφια και αδσποτα υπάρχουν. Και στη Γλυφάδα και στη Κηφισιά. Προφανώς ο τύπος έχει καμία τρύπα στα σεπολια καφέ ντιλιβερι και την είδε επιχειρηματιας
Τραγικό το μπολντ...
Δείχνει πως (δεν) αντιλαμβάνεσαι τη δουλειά...

Κατα τα λοιπά παπαριες σχόλια.
Το δε τι είμαι εγώ άστο, θα κλάψεις...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
Δηλαδή με τη λογική σου εάν έχεις ντιλιβερι στη Κηφισιά και πας παραγγελία στην εκαλη(ίδιος Δήμος) θες 7 λεπτά πανε έλα.το ίδιο και αν έχεις ντιλιβερι στη Γλυφάδα και πας παραγγελία στη Βουλιαγμένη η στο ελληνικό. Προφανώς είσαι άσχετος από τη δουλειά ή δεν ξέρεις που πέφτουν αυτές οι περιοχές..
Φίλε ήμουν πολύ συγκεκριμένος στο ποστ.

"3 παραγγελίες 20 λεπτά είναι μια χαρά εκτός κι αν σέρνεις τα πόδια σου ή το μαγαζί (χαζοειδώς) σε στέλνει στου διαόλου τη μάνα..."

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
662
Πόντοι
86
Έχοντας δουλέψει στον δρόμο στην καθαριότητα να πω ότι ήμουν έξω με βροχή, με καύσωνα, με αέρα, με χιόνι και ποτέ δεν πήρα μπουρμπουάρ από κανέναν. Ο αντιδήμαρχος μας ανάγκαζε να βγαίνουμε με καύσωνα και η δικαιολογία πάντα ήταν 35,9 βαθμούς έχει στούς 36 σταματάμε. Με το χιόνι μας είπε μείων 2 είναι η θερμοκρασία στους μείων 5 σταματάμε. Δεν είπε κανείς στο fb μην βγούν οι καθαριστές με τέτοια βροχή.
Κάθε μέρα είχα καλοθελητές που περίμεναν πότε θα περάσω να ρίξουν σκουπίδια στον δρόμο και έπαιρναν τηλέφωνο να πούν ότι δεν καθαρίζω και κολοβαράω. Ένας κολόγερος μια μέρα πήγε να μου ρίξει μπουνιά κιόλας (έπρεπε να καθόμουν να την φάω θα με κάναν μόνιμο, μαλάκας πιάστηκα).
Κάθε μέρα είχα πρήξιμο μπάλων για πεζοδρόμια, λάμπες, σκατά σκύλων, λακκούβες, αδέσποτα, πότε θα κλαδέψετε, δεν με βολεύει ο μονόδρομος να τον αντιστρέψετε, έμεινα άνεργος στα 50 με 2 παιδιά πως να έρθω και εγώ, να σηκώσω γέρους που πέσανε, να μπω σε κήπους να καθαρίσω, και το κορυφαίο, επειδή δεν τους άρεσε το αποτέλεσμα των εκλογών να καθαιρέσω τον δήμαρχο.
Δεν λυπάμαι τους ντελιβεράδες αυτή είναι η δουλειά τους και δεν τους ανάγκασε κανείς να πάνε με το ζόρι. Σε κίνδυνο μπαίνουν μόνοι τους όταν μπαίνουν ανάποδα στα στενά με 80 χλμ και άλλα τέτοια ωραία. Εκεί που είναι οι ψυχοπονιάρηδες του fb, μόνο μην παραγγέλνετε με βροχή ξέρουν να λένε.

Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
107
Πόντοι
0
Ναι μωρέ κουράστηκες εσυ
στο Δήμο 2 ώρες δουλειά τη μέρα 1200ευρω όλοι τεμπέληδες και βυζματα είναι στους δημουσ
Άκου να δεις μπαγασα .Για τους παλιούς που έγιναν μόνιμοι έχεις δίκιο .Επειδή πέρασα και εγώ με σύμβαση από τον Δήμο Αγιάς Παρασκευής , δεν ισχύει αυτό που λες .680 θα σ δώσουν καθαρά και 713 και κάτι ψιλά μεικτά αν θυμάμαι καλά. Αλλά γενικά αυτά που ίσχυαν κάποτε δεν ισχύουν πλέον αυτό είναι η αλήθεια καλώς κακώς .

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
τα τιπ έχουν ίσως μειωθεί αλλά 4 ευρώ στις 14(???) ώρες μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά...
8ωρο σε καφέ σημαίνει κατ'ελάχιστο 30 παραδόσεις, κάτω από 10 ευρώ τιπ δεν παίζει (άρα 300+ το μήνα) ή ξαναλέω έχεις εσύ θέμα...

3 παραγγελίες 20 λεπτά είναι μια χαρά εκτός κι αν σέρνεις τα πόδια σου ή το μαγαζί (χαζοειδώς) σε στέλνει στου διαόλου τη μάνα...

σπάνιο, και μαλακία αν γίνεται, εκτος κι αν είσαι όντως πολύ αργός

3,20 είναι ίσως μόνο με δικό τους μηχανάκι (άρα δεν έχεις έξοδα). Αλλιώς φύγε, σε βρήκαν κορόιδο.

επιλογή σου 99%, όχι απαίτηση του εργοδότη

για γέλια.
ντελιβεράς χωρίς δουλειά ΕΝΩ ΘΕΛΕΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, είναι ανέκδοτο.
όλη η αγορά τους ψάχνει και παρακαλάει...

Τύπε άλλαξε αφεντικό (πανεύκολο) ή μη λες μπούρδες

ισχύει.

Ανάλογα που δουλεύεις.
πάντως τιπς παίρνετε

είπαμε...

τύπε μενίδι δουλεύεις?

συμβαίνει αλλά υπερβάλεις του κερατα...

ισχύουν τα τσιγάρα αλλά 99% σημαίνουν πολύ καλό τιπ...
Σκοτώνονται οι ντελιβεραδες για το ποιος θα πάρει αυτούς τους πελάτες...

πίτσες μπλε. Και είπαμε, διαλέγετε αφεντικά συνήθως, δε σας διαλέγουν.
οι ντελιβεραδες δε κάθε περιοχής τα λένε μεταξυ τους και κατηγοριοποιούν τα μαγαζιά αναλόγως ( και καλά κάνουν)

παπαρίτσες...

Εντάξει ψιλοπαπαριές, βαρεθηκα να σχολιάζω....
Έτσι περιληπτικά με χαλάζι ή/και χοντρη καταιγίδα το 90% του κόσμου/πελατών καταννοεί και ΔΕΝ παραγγέλνει....
Τύπε ίσως δουλεύεις wolt που δεν έχω άποψη τι γίνεται.
Κατά τα άλλα έχεις μαύρα μεσάνυχτα και δεν ξέρεις τι σου γίνετε άσε μας ρε που τα ξέρεις όλα εσύ ! που εχουμε φοιτιτες πελατες και δυο ευρω τα πλιρονουν με 10 10 λεπτα μια ωρα εσυ νομιζεις οτι 3 παραγγελιες ειναι ευκολο να τιςδωσεις αμεσος ε ? απο εκει φενετε ποσο ασχετος εισαι με το θεμα , νομειζεις ο πεταλης σε περημενη εξω απο την πορτα ,

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.532
Πόντοι
1.336
'Αν είναι ο πελάτης να σου αφήσει ,θα σου αφήσει ,καλοδεχούμενο όποιο ποσό κ να'ναι . Ο διανομέας είναι υποχρεωμένος να'ναι ευγενικός ,καθαρός και προπάντων ομιλιτικός να κερδίσει την συμπάθεια ακόμα και του πιο ξινού πελάτη . Λόγω εμπειρίας ,το πρώτο που πρέπει να απασχολεί τον διανομέα είναι η σωματική του ακεραιότητα και όχι απλά μόνο να τηρεί τον ΚΟΚ αλλά και να κάνει υποχωρήσεις στην οδήγηση και ας έχει δίκιο . Έχει και τις δύσκολες ημέρες βέβαια από άποψη καιρικών συνθηκών αλλά εαν είσαι νόμιμα δηλωμένος η ημέρα πληρώνεται ακόμα κ να υπάρχουν πολύ ελάχιστες παραγγελίες τις οποίες πρέπει να τις πάς . Το να μην σε πληρώσει 'η να σου δώσει λιγότερα γίνεται όταν υπάρχει μαύρη εργασία ( το οποίο είναι εγκληματικό και φταίει η επιθεώρηση εργασίας που δεν κάνει ελέγχους ) . Εν τέλει η σωστή αντιμετώπιση ,παράδοση των παραγγελιών μόνο καλό κάνουν κ στις δύο πλευρές . Ο νοών νοείτο .....

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.576
Πόντοι
456
Ναι μωρέ κουράστηκες εσυ
στο Δήμο 2 ώρες δουλειά τη μέρα 1200ευρω όλοι τεμπέληδες και βυζματα είναι στους δημουσ
Το 1200άρι στο δημόσιο δε το παίρνεις πλέον εύκολα. Ξέχωρα που έχασαν την αξία τους τα λεφτά

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
385
Πόντοι
20
Εμένα μου την σπάει που όλοι δεν κατεβαίνουν ούτε κάτω να παραλάβουν. Να μην έχει ασανσέρ και να ανεβαίνει ο άλλος 5 ορόφους.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.623
Πόντοι
6.946

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.576
Πόντοι
456
Φίλε leader δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα που λες. Εδώ, σε μικρούς δήμους 2000 καθαρά δε παίρνει ούτε ο Δήμαρχος - πρόσφατα ανέβασαν στα σάιτ κ τις αποδοχές των δημάρχων αν είδες. Γενικά πλέον στο δημόσιο, είναι κακοπληρωμένοι αλλά μόνιμοι. Διαλέγεις κ παίρνεις. Όσο για τον οδηγό που λές, αν δουλεύει 30 χρόνια ναι, μπορεί να πάρει τα 1200 αλλά ξαναλέω, η αξία τους δεν είναι αυτή που ήταν παλιά.
Ενας προϊστάμενος στο Δήμο παίρνει ένα 2χιλιαρο κοντά. 1200 παίρνει ένα οδηγός στο Δήμο. Κουβάλημα μηδέν..2 ώρες δουλειά τη μέρα, άντε 3.Εδώ υπάρχουν εργάτες φαντάσματα στους. Δήμους...οι δήμοι δεν μπορούν να οργανώσουν φεστιβάλ, γιατι οι εργάτες οι μόνιμοι είναι όλοι βυζματα και δεν πάνε να κουβαλησουν.. Δήμοι και παπάδες ειναι οι 2 πιο τεμπελικες δουλειες

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.966
Πόντοι
9.931
Εμένα μου την σπάει που όλοι δεν κατεβαίνουν ούτε κάτω να παραλάβουν. Να μην έχει ασανσέρ και να ανεβαίνει ο άλλος 5 ορόφους.
Εγω μενω στον δεύτερο χωρις ασανσέρ και παρολα αυτα κατεβαίνω 5-6 σκαλιά για να μην ανεβαίνει ο άνθρωπος μεχρι επάνω, κάποιες φορες κατεβαίνω και μεχρι τον πρωτο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Ρε σεις τύποι....

όταν παραγγέλνετε ένα ερκοντίσιον....μια τηλεόραση....ένα γραφείο....ένα φούρνο....ένα διάδρομο που ζυγίζει 150 κιλά....κατεβαίνετε κάτω να το παραλάβετε ή σας το κουβαλάνε από τις σκάλες κάτι κακόμοιροι που παίρνουν 800 ευρώ...και άντε να μοιραστούν ένα 10αρικο τπις και συνήθως δεν παίρνουν τίποτα....

σιγά τη βαριά δουλειά να ανεβάσει ο ντιλιβεράς τους καφέδες και τις πίτσες 2 και 3 ορόφους με τα πόδια....και να πάρει τίπς για παραγγελία 10 ευρώ τουλάχιστον 1 - 1.5....σε 14 παραγγελίες την μέρα έχει βγάλει άλλο ένα μεροκάματο....

είπαμε να είμαστε άνθρωποι να μην παραγγέλνουμε με βροχές και τα ρέστα...αλλά σιγά μήπως να πάρουμε και το αμάξι να τον συναντήσουμε στη μισή διαδρομή μην κάνει χλμ????

Αυτή είναι η δουλειά...υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες που δεν έχουν κανέναν τιπ....και προς ενημέρωση οι ντιλιβεράδες των γνωστών εφαρμογών παίρνουν αξιοπρεπή λεφτά -σχετικά-

Έχουμε φτάσει να δίνουν τιπς στον έναν για 2 καφέδες 2 ευρώ και έρχεται ο άλλος από το σούπερ μάρκετ με 15 σακούλες που 30 κιλά που έψαξε και να παρκάρει το βανάκι.... στις ανεβάζει στον 5ο και επειδή έχεις πληρώσει με κάρτα του λες ευχαριστώ και άντε γειά.

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.111
Πόντοι
1.196
Μαγκες.
Μην δωσετε ποτε μπουρμπουαρ αν:
Ανοιγετε αμεσως την πορτα.
Εχετε κουδουνι και δεν ζητατε αναπαντητες κλπ.
Εχετε ασανσερ και δεν ανεβαινει ο ανθρωπος 2-3-4 οροφους με τα ποδια.
Αν δεν ζητατε τσιγαρα paysafe σοκολατες απο το περιπτερο.
Γενικα αν δεν κανετε δύσκολη την ζωη του ανθρωπου και σεβεστε την δουλειά του και τον χρονο του.
Μην αφησετε τιποτα κατηγοριματικα ειναι η δουλεια του αν δεν τον συμφαιρει ας μην την κανει δεν μας νοιαζει για ποσα δουλευει κι αν του πληρωνουν τις βενζίνες ας οργανωθουν να τα διεκδικησουν αν δεν ξαναδουλεψει ΚΑΝΕΝΑΣ ντελιβερας χωρις τα προβλεπομενα μια χαρα θα τα παρουν ολα.
Αν ομως κανετε ολα τα παραπανω και δεν αφηνετε τιποτα ειστε γυφτουλες τουλαχιστον.
Οπως και στον βενζινα δινετε κατι οταν σας ελεγχει τον αερα η σας καθαριζει τα τζαμια,η οτιδηποτε παρομοιο οτιδηποτε ειναι extra πληρωνετε.

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.111
Πόντοι
1.196
Ρε σεις τύποι....

όταν παραγγέλνετε ένα ερκοντίσιον....μια τηλεόραση....ένα γραφείο....ένα φούρνο....ένα διάδρομο που ζυγίζει 150 κιλά....κατεβαίνετε κάτω να το παραλάβετε ή σας το κουβαλάνε από τις σκάλες κάτι κακόμοιροι που παίρνουν 800 ευρώ...και άντε να μοιραστούν ένα 10αρικο τπις και συνήθως δεν παίρνουν τίποτα....

σιγά τη βαριά δουλειά να ανεβάσει ο ντιλιβεράς τους καφέδες και τις πίτσες 2 και 3 ορόφους με τα πόδια....και να πάρει τίπς για παραγγελία 10 ευρώ τουλάχιστον 1 - 1.5....σε 14 παραγγελίες την μέρα έχει βγάλει άλλο ένα μεροκάματο....

είπαμε να είμαστε άνθρωποι να μην παραγγέλνουμε με βροχές και τα ρέστα...αλλά σιγά μήπως να πάρουμε και το αμάξι να τον συναντήσουμε στη μισή διαδρομή μην κάνει χλμ????

Αυτή είναι η δουλειά...υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες που δεν έχουν κανέναν τιπ....και προς ενημέρωση οι ντιλιβεράδες των γνωστών εφαρμογών παίρνουν αξιοπρεπή λεφτά -σχετικά-

Έχουμε φτάσει να δίνουν τιπς στον έναν για 2 καφέδες 2 ευρώ και έρχεται ο άλλος από το σούπερ μάρκετ με 15 σακούλες που 30 κιλά που έψαξε και να παρκάρει το βανάκι.... στις ανεβάζει στον 5ο και επειδή έχεις πληρώσει με κάρτα του λες ευχαριστώ και άντε γειά.
Συμφωνω σε ολα εκτος απο το να ανεβει 2-3 οροφους με τα ποδια.
Αν εχει 30 παραγγελιες και κανει το ιδιο σε καθε παραγγελία? Μην σκεφτεσαι οτι συμβαινει μια φορα μονο σκεψου οτι μπορει να γινει 5-6 φορες σε καθε βαρδια.
Δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει,ουτε το κανει απο ευχαριστηση.
Το κανει σε ενδειξη καλης θελησης και για να μην τον διωξουν.
Δεν ειναι σε καμια περιπτωση δουλεια του να ανεβαινει οροφους με τα ποδια
Εχεις ταιραστιο λαθος σε αυτο φιλε μου.
Εγω πρωτος λεω δεν αφηνω.
Οταν ομως του κανεις την ζωη δυσκολη πρεπει να αφησεις κατι.

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.111
Πόντοι
1.196
Αυτοι και οι αναπαντητες τα μεγαλητερα μουνοπανα.
Μεσα στην νυχτα ψαχνεις το τηλεφωνο να κανεις αμαπαντητη του κυρ μαλακα

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.111
Πόντοι
1.196
Ο γιατρός δηλαδή ρε φίλε παίρνει ότι αξίζει?
Που έχει φάει την μισή του ζωή στην μελέτη,εργαστήρια κτλ?Και με το βάρος της ευθύνης ενός γιατρού....
Για αυτο παιρνουν φακελακια για να φτασουν τα οσα αξιζουν.
Τι λετε τωρα αν τα επαγγελματα παιρνουν οσα αξίζουν την στιγμη που στο νβα παιρνουν 50 μυρια τον χρονο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Συμφωνω σε ολα εκτος απο το να ανεβει 2-3 οροφους με τα ποδια.
Αν εχει 30 παραγγελιες και κανει το ιδιο σε καθε παραγγελία? Μην σκεφτεσαι οτι συμβαινει μια φορα μονο σκεψου οτι μπορει να γινει 5-6 φορες σε καθε βαρδια.
Δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει,ουτε το κανει απο ευχαριστηση.
Το κανει σε ενδειξη καλης θελησης και για να μην τον διωξουν.
Δεν ειναι σε καμια περιπτωση δουλεια του να ανεβαινει οροφους με τα ποδια
Εχεις ταιραστιο λαθος σε αυτο φιλε μου.
Εγω πρωτος λεω δεν αφηνω.
Οταν ομως του κανεις την ζωη δυσκολη πρεπει να αφησεις κατι.
Δεν είπα εγώ τα τίπς πάντα αφήνω κάτι σιγά μη ψάχνω ψιλά για να βρώ ακριβώς. Και για 3,5 ευρώ 5ευρο δίνω τι είμαι να ζητάω 50 λεπτά ρέστα?

Μιλάω για την αντιμετώπιση....το 90% των σπιτιών έχουν ασασνέρ....δεν θα ανέβει 5-6 φορές. Αλλά και να τύχει να ανέβει αυτή είναι η δουλειά...οι περισσότεροι ντιλιβεράδες βγάζουν 50-60 ευρώ μεροκάματο εκ των οποίων τα μισά μαύρα και άραχνα.

Ξέρεις πόσοι φορτώνουν φορτηγά και φορτώνουν κοντέινερ με σακιά και λάστιχα που ζυγίζουν 70 κιλά και παίρνουν 40 και 50 ευρώ?

Τι φάση δηλαδή επειδή αυτοί στο πηγάδι κατούρησαν? Αν πας στον πελάτη και είναι στον 5ο...είτε του πηγαίνεις μια σακούλά 500γρ ή ένα κουτί που ζυγίζει 18 κιλά θα το ανεβάσεις. Έτσι είναι η δουλειά...ρώτα αυτούς που τους στέλνουν οι αλυσίδες να σου φέρουν τα ψηγεία και τα πλυντήρια πόσα παίρνουν...

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.111
Πόντοι
1.196
Δεν είπα εγώ τα τίπς πάντα αφήνω κάτι σιγά μη ψάχνω ψιλά για να βρώ ακριβώς. Και για 3,5 ευρώ 5ευρο δίνω τι είμαι να ζητάω 50 λεπτά ρέστα?

Μιλάω για την αντιμετώπιση....το 90% των σπιτιών έχουν ασασνέρ....δεν θα ανέβει 5-6 φορές. Αλλά και να τύχει να ανέβει αυτή είναι η δουλειά...οι περισσότεροι ντιλιβεράδες βγάζουν 50-60 ευρώ μεροκάματο εκ των οποίων τα μισά μαύρα και άραχνα.

Ξέρεις πόσοι φορτώνουν φορτηγά και φορτώνουν κοντέινερ με σακιά και λάστιχα που ζυγίζουν 70 κιλά και παίρνουν 40 και 50 ευρώ?

Τι φάση δηλαδή επειδή αυτοί στο πηγάδι κατούρησαν? Αν πας στον πελάτη και είναι στον 5ο...είτε του πηγαίνεις μια σακούλά 500γρ ή ένα κουτί που ζυγίζει 18 κιλά θα το ανεβάσεις. Έτσι είναι η δουλειά...ρώτα αυτούς που τους στέλνουν οι αλυσίδες να σου φέρουν τα ψηγεία και τα πλυντήρια πόσα παίρνουν...
Συμφωνω μαζι σου.
Και να ξέρεις αυτο με τα ασανσερ σε καποιες περιοχες οι περισσοτεροι δεν εχουν.
Πχ περιστερι,ηλιουπολη οι πιο πολλοι δεν εχουν.
Συμφωνω για τους ανθρωπους που φορτωνουν ψυγεια κλπ.
Οπως ειπες ειναι η δουλεια του καθενα.
Εγω αναφερομαι μονο στα πραγματα που κανουν χωρις να ειναι υποχρεωμενοι απο την δουλεια.
Αν εχεις κουδουνι ασανσερ και δεν αργησεις να ανοιξεις μην αφησεις ποτε.
Αν δεν βγαινει χωρις τα μπουρμπουαρ ας αλλαξει δουλεια.
Ουτε μας νοιαζει αν βρεχει χιονιζει.
Απλως να μην κανουμε την ζωη του δυσκολη αυτο λεω εγω μονο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Συμφωνω μαζι σου.
Και να ξέρεις αυτο με τα ασανσερ σε καποιες περιοχες οι περισσοτεροι δεν εχουν.
Πχ περιστερι,ηλιουπολη οι πιο πολλοι δεν εχουν.
Συμφωνω για τους ανθρωπους που φορτωνουν ψυγεια κλπ.
Οπως ειπες ειναι η δουλεια του καθενα.
Εγω αναφερομαι μονο στα πραγματα που κανουν χωρις να ειναι υποχρεωμενοι απο την δουλεια.
Αν εχεις κουδουνι ασανσερ και δεν αργησεις να ανοιξεις μην αφησεις ποτε.
Αν δεν βγαινει χωρις τα μπουρμπουαρ ας αλλαξει δουλεια.
Ουτε μας νοιαζει αν βρεχει χιονιζει.
Απλως να μην κανουμε την ζωη του δυσκολη αυτο λεω εγω μονο.
Τύπε πολυκατοικία χωρίς ασανσέρ δεν έχω δει ποτέ. Τώρα αν είναι κάνα κτίσμα με 2 ορόφους εντάξει μπορεί να μην έχει. Άλλο να ανέβεις στον 2ο άλλο στον 6ο.

Υποχρεωμένοι είναι να φέρουν την παραγγελία στην πόρτα πλάκα μας κάνεις? Όπως είναι υποχρεωμένος να σου φέρει το ψυγείο στο σπίτι και να μην στο αφήσει κάτω στο δρόμο.

Δεν του κάνεις εσύ δύσκολη τη δουλειά η δουλειά είναι...σιγά τη δύσκολη....

Όταν βρέχει και χιονίζει όποιος παραγγέλνει είναι αχαρακτήριστος.

Ο καθένας αφήνει ότι τιπς θέλει και μπορεί και ανάλογα με την παραγγελία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom