barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.223
- Πόντοι
- 5.506
Τελικα ποιος στο πουτσο ειναι ρε τυπε ο Μπαροκ;Καθε μερα μας λες και αλλο νικνειμ.... :S :S :S
Του εξηγησα οτι ειμαι ο antisthenis τελικα και ψοφαει για μπανακι, παλι.
Τελικα ποιος στο πουτσο ειναι ρε τυπε ο Μπαροκ;Καθε μερα μας λες και αλλο νικνειμ.... :S :S :S
Τυπε φυλοβιε έχω μείνει μαλακάς, δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι ο αβραμης κιθάρας είναι ο μπαροκ
Έριξα Σαββίδη.
Πολύ ιστορία ο τύπος, αξίζει ένα τίτλο.
Τυπε ναυαγιο του εξωτερικού έχει διαφορά πιστεύω από τα ναυάγια του εσωτερικούΤυπε ανοιξες νεο νημα για τα ναυαγια του εξωτερικου...να σε ενημερωσω οτι ο ορος ναυαγια της ζωης καθιερωθηκε απο μενα και εχω τα πνευματικα δικαιωματα εδω μεσα.
Τυπε ναυαγιο του εξωτερικού έχει διαφορά πιστεύω από τα ναυάγια του εσωτερικού
Ο μετανάστης ναυγιο έχει ελπίδες τυπσ μέσα του ότι μια μέρα Θα αλλάξει κάτι, ο ντόπιος ναυάγιο είναι υπό το 0 δεν πρόκειται να αλλάξει τπτ, σαν τον τιτανικό που έμεινε για πάντα στον πάτο του ωκεανού, σε ευχαριστούμε τυπε για τον όρο ναυάγιοΤι διαφορα εχει τυπε;
Ο μετανάστης ναυγιο έχει ελπίδες τυπσ μέσα του ότι μια μέρα Θα αλλάξει κάτι, ο ντόπιος ναυάγιο είναι υπό το 0 δεν πρόκειται να αλλάξει τπτ, σαν τον τιτανικό που έμεινε για πάντα στον πάτο του ωκεανού, σε ευχαριστούμε τυπε για τον όρο ναυάγιο
τυπε εγω παντος χρησιμοποιώ και στην καθημερινότητα μου τη λεξη ναυαγιο που την ακουσα εδω μεσα :S :S :SΤυπε το ναυαγιο θα ειναι ναυαγιο οπου και να παει....ισα ισα ειναι διπλα ναυαγιο αυτος του εξωτερικου γιατι αντι να κανει την αυτοκριτικη του του φταιει ο τοπος που γεννηθηκε και νομιζει οτι αμα εξωτερικο θα παψει να ειναι ναυαγιο.
Δεν ξερω αν ειπα τη λεξη ναυαγιο αρκετες φορες γιαυτο θα τη γραψω μερικες φορες ακομα....ναυαγιο,ναυαγιο,ναυαγιο....
τυπε εγω παντος χρησιμοποιώ και στην καθημερινότητα μου τη λεξη ναυαγιο που την ακουσα εδω μεσα :S :S :S
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ,ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗς ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΙ ΒΑΓΚΟΝ,ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ 3ο ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ 2019
ΧΩΝΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ
Η αλλιως,πασοκου-καντινιερη
Τυπε ειχες πει οτι θα αυτοκαταστραφω συντομα,πιστευω ο βαγγονης θα με προλαβει σε αυτο με αυτα που κανει... Προσεχε τυπε με της πιτσες και τα σουβλακια οταν βρεχει..Τυπε θα σου κανει νηματοπειρατεια ο Βανακιας με τις μαλακιες που κανεις... :S :S :S
Τυπε ειχες πει οτι θα αυτοκαταστραφω συντομα,πιστευω ο βαγγονης θα με προλαβει σε αυτο με αυτα που κανει... Προσεχε τυπε με της πιτσες και τα σουβλακια οταν βρεχει..