Νέα

Φιλοδώρημα στα delivery

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εσεις δινετε φιλοδωρημα στα delivery boys??

• οχι αφου πληρωνονται γιατι να δωσω?

Ψήφοι: 41 13,4%
  • παντα δινω τοσο κρυο κ βροχη τρωνε τα καημενα

Ψήφοι: 162 52,8%
  • δινω αλλα οχι παντα

Ψήφοι: 61 19,9%
  • αναλογως τη φατσα

Ψήφοι: 25 8,1%
  • δινω εκτος σε πακιστανους

Ψήφοι: 18 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    307

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.029
Πόντοι
456
50 λεπτά ή 1 ευρώ δίνω συνήθως αλλά είναι λάθος,πληρώνονται και δεν θα έπρεπε να περιμένουν από τα φιλοδωρήματα για να βγάλουν ένα αξιοπρεπές μηνιάτικο. Σε αυτό φταίνε οι εκάστοτε εργοδότες που τους έχουν με τα μαύρα ανασφάλιστους ή δεν τους πληρώνουν και πάει λέγοντας...

Πάμε στον αντίποδα...

Είναι το μαλακισμένο που κλαίγεται ότι είναι δύσκολη δουλειά, πάει παραγγελίες με τη βροχή κι άλλα τέτοια αλλά βγάζει κοντά 200 ευρώ μαύρα από τα έξτρα, αργεί την παραγγελία γιατί κάνει μπάφο με τον κολλητό που βρήκε στο δρόμο (άλλος ντελιβεράς) ,πάει παντού ανάποδα με 70 στα στενά, σε κλέβει στα ρέστα, σπρώχνει και λίγα ναρκωτικά με το παπί αλλά κατά τα άλλα πρέπει να τον λυπηθούμε...Δεν νομίζω.

Προφανως και δεν είναι όλοι έτσι αλλά είναι αρκετοί δυστυχώς.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.331
Πόντοι
456
Φυσικά και όχι, γιατί είμαστε εθνικορατσιστές και θέλουμε το τούρκικο κεμπάπ να μας το φέρνει ο αδερφός Έλλην.
Ελληνικο κεμπαπ και ελληνικος καφες τυπε
Ο Σωκρατης τον εφηυρε

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.668
Πόντοι
456
Γνωστός μου, κάπου στα 30, ετοιμαζόταν να φύγει εξωτερικό. Χωρίς ιδιαίτερα πτυχία και προσόντα.
Δοκίμασε efood ντελιβεράς, και τελικά έμεινε εδώ.
Τον βρήκα και μου είπε ότι βγάζει καθαρά 1600 το μήνα και είναι υπερευχαριστημένος.
Δεν τον ρώτησα μισθούς κλπ, υποθέτω παίρνει το βασικό και μπουρμπουάρ.
Δεν ξέρω κιόλας πώς πληρώνει το efood.
Μεγάλη επαρχιακή πόλη ο τύπος.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.029
Πόντοι
456
Σιγά μη βγάζει και 2000 φίλε...

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
37.394
Πόντοι
6.186
άσε μας ε φιλε ελα να δουεψεις πακετας στην επαρχια και αν παρεις παραπανο απο 4 ευρω την ωρα εμενα να με χεσεις και 4 ευρω την ωρα περνουν μονο αυτοι που τους κολανε 4 ενσημα τον μηνα ,στην επαρχει δεν εχει τιπς .και για παρε ενα τηλεφονο στην πιτσα fann και ρωτα εχουν χρονομετρο η δεν εχουν ? και μην με κανεις να αναφερω τα μαγιαζια που εχω δουλεψει εδω στην πολη μου και σε εχουν με χρονομετρο , με το που χρεωνεσε την παραγγελια αυτοματα το χρονομετρο μετραει αντιστροφα. 7 λεπτα στην καθε παραγγελια ειναι . γιατι ο καφες ηδικα αν δεν παει σε 10 λεπτα το μαγαζη ειναι υπεροχεομενο να σου φερει ξανα νεο καφε . ετσει το εχουν εδω για να κερδισουν πελατια. μαλλον εχεις μαυρα μεσανιχτα που θα μου πεις εμενα οτι λεω μπαρουφες .
Μπαρούφες! Ξανά! Επαρχία είμαι κ εγώ 7€ την ώρα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κοίτα ο φίλος που έγραψε το ποστ από ότι κατάλαβα μένει σε επαρχιακή πόλη χωρίς πολλές εργασιακές ευκαιρίες,εδώ Κρήτη πάντως όπως τα περιγράφεις εσύ είναι με το ντελιβερυ πάνω κάτω...
Κ εγώ επαρχία είμαι ρε παιδιά δεν είμαι ούτε Αθήνα ούτε Θεσσαλονίκη!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.668
Πόντοι
456
Σιγά μη βγάζει και 2000 φίλε...
Ας υποθέσουμε ότι το efood δίνει βασικό 800 και μετά έχεις και μπουρμπουάρ.
Σε 23 εργάσιμες, είναι εφικτό 800 ευρώ σε μπουρμπουάρ;
Με μέσο όρο 1 ευρώ, θες 30 παραγγελίες περίπου την ημέρα.
Ένα ποσό γύρω στα 1300, το θεωρώ πολύ εφικτό πάντως.
Ξαναλέω, δεν ξέρω τι δίνει το efood.

takis229

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
364
Πόντοι
21
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κ εγώ επαρχία είμαι ρε παιδιά δεν είμαι ούτε Αθήνα ούτε Θεσσαλονίκη!
ενταξει σχετικο ειναι επαρχια φυσικα αλλα να γραφει οτι εχει οδηγησει με χιονια κτλπ καταλαβα οτι ειναι σε επαρχιακη πολη Βορειας Ελλαδας...

Τελευταία τροποποίηση:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.716
Πόντοι
6.256
Αφου ειναι , και καλα υποχρεωτικο, το τιπ στους ντελιβεραδες τοτε θα πρεπει να ναι σε ολους τους υπαλληλους,

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
37.394
Πόντοι
6.186
ενταξει σχετικο ειναι επαρχια φυσικα αλλα να γραφει οτι εχει οδηγησει με χιονια κτλπ καταλαβα οτι ειναι σε επαρχιακη πολη Βορειας Ελλαδας...
Κ εδώ που είμαι εγώ χιονίζει κάθε χρόνο κ είμαι κεντρική Ελλάδα, δεν έχει να λέει

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.305
Πόντοι
2.356
Πρέπει να συμαζευτούμε λίγο λοιπόν. Για να μην αναφερθούμε σε ανθρώπους όπως νοσοκόμοι, οδοκαθαριστές, ανθρώπους που είναι σε υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με νεκρούς και οτιδήποτε μακάβριο. Που αυτοί δεν βλέπουν cent. Κι ο πακετάς πάλι παράπονο.
Τύπε, καταλαβαίνουμε τι λες, αλλά δεν πάει έτσι. Διότι δικαίως θα έρθει ο ντελιβεράς να σου πει, "ε, κάνε εσύ τον πακετά λοιπόν, να κονομήσεις".

Για να σε προλάβω, δεν υπάρχει δικαοσύνη σε αυτό το θέμα, ούτε και θα υπάρξει. Ιδίως σε χώρες μπουρδέλα, όπως το Γιουνανιστάν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: κάποτε στη ΔΕΗ έπαιρναν βαρέα και ανθυγιεινά οι υπάλληλοι των κυλικείων και όχι οι εναερίτες. :jerking: Διότι φαντάζομαι οι 1οι ήταν μόνιμοι ΔΥ (τότε), ενώ οι 2οι με καμιά Σύμβαση Έργου σε τεχνική εταιρεία.

Άντε βγάλε άκρη. :confused:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.305
Πόντοι
2.356
Δύσκολη ερώτηση, για όποιον ξέρει.

Οι πολεμικοί ανταποκριτές φαντάζομαι βγάζουν χοντρά πακέτα (και δικαιολογημένα). Έχει ακούσει κανείς πόσα $ την ημέρα παίζουν άραγε; :think:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.968
Πόντοι
9.931
Μην ξεχνατε οτι το μέγεθος του tip εξαρτάτε απο την περιοχή π.χ. αλλο να κάνεις delivery στην Καλλιθέα και αλλο στην Κηφισιά, αλλο στο Ίλιον και αλλο στην Βάρκιζα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.439
Πόντοι
5.006
Γνωστός μου, κάπου στα 30, ετοιμαζόταν να φύγει εξωτερικό. Χωρίς ιδιαίτερα πτυχία και προσόντα.
Δοκίμασε efood ντελιβεράς, και τελικά έμεινε εδώ.
Τον βρήκα και μου είπε ότι βγάζει καθαρά 1600 το μήνα και είναι υπερευχαριστημένος.
Δεν τον ρώτησα μισθούς κλπ, υποθέτω παίρνει το βασικό και μπουρμπουάρ.
Δεν ξέρω κιόλας πώς πληρώνει το efood.
Μεγάλη επαρχιακή πόλη ο τύπος.
Ναι τυπε του έχει φύγει ο κωλος όμως κάνει 100 χιλιόμετρα την ημέρα,για βαλτα κατω σε λιγο καιρό δεν θα έχει μέση κτλ

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.668
Πόντοι
456
Ναι τυπε του έχει φύγει ο κωλος όμως κάνει 100 χιλιόμετρα την ημέρα,για βαλτα κατω σε λιγο καιρό δεν θα έχει μέση κτλ
Σωστός.
Αυτά είναι πράγματα που εμείς απ' έξω δεν τα σκεφτόμαστε.
Εμείς εστιάζουμε στο ποσό.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.924
Πόντοι
216
Εχεις μηχανη espresso τυπε;
Αν ναι παω πασο
Αλλα ο νεσπρεσσο δεν πινεται ειναι μια αηδια
Μια χαρά είναι, σε σχέση με τα χώματα που φτιάχνουν τα περισσότερα μαγαζιά.
Κάνεις και απόσβεση γρήγορα.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτή την ηλίθια μόδα με την παραγγελία καφέ στο σπίτι. Όλοι αυτοί που παραγγέλνουν κάθε μέρα, έχουν αναρωτηθεί ποτέ πόσα λεφτά χαλάνε χωρίς λόγο ή απλά στα παπάρια τους; Βαριούνται να πάνε μέχρι τη κουζίνα;

karaflo trixompalaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
1.592
Πόντοι
206
να αφήνετε ρε tips....
Είμαι της δουλειάς το ζω 13χρονια

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
37.394
Πόντοι
6.186
3,2 την ώρα δεν μας κάνει 800.πρεπει χωρίς τα τιπσ να πάιρνουν κοντά στο βασικό, μπορεί και κάτω από 700..οι άλλο λένε για 1600.τοσα λεφτά ουτε μηχανικοι δε βγάζουν στο ελλαντα
επειδή είσαι εσύ τεμπέλης κ σου φταίει η άδικη κοινωνία που δεν σου δίνει επιδόματα για να ζεις παρασιτικά δεν σημαίνει ότι κ όσοι δουλεύουν δεν τα βγάζουν!
το 3,2 δεν υπάρχει πουθενά! ντελιβερας που δουλεύει 8ωρο 6ημερο κ δεν βγάζει τουλάχιστον 1500ε κάτι κάνει αυτός λάθος κ όχι το αφεντικό η η άδικη κοινωνία !

takis229

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
364
Πόντοι
21
επειδή είσαι εσύ τεμπέλης κ σου φταίει η άδικη κοινωνία που δεν σου δίνει επιδόματα για να ζεις παρασιτικά δεν σημαίνει ότι κ όσοι δουλεύουν δεν τα βγάζουν!
το 3,2 δεν υπάρχει πουθενά! ντελιβερας που δουλεύει 8ωρο 6ημερο κ δεν βγάζει τουλάχιστον 1500ε κάτι κάνει αυτός λάθος κ όχι το αφεντικό η η άδικη κοινωνία !
Και φυλλαδια να μοιραζεις παιρνεις πανω απο 3,2 την ωρα,πρεπει να κανεις κατι πολυ λαθος στην Ελλαδα του 23 για να παιρνεις 3,2 την ωρα χωρις ολα τα ενσημα κτλπ....σορρυ παιδες αλλα ψαχτειτε δεν δεχομαι οτι σας απειλουν με 26ευρω μεροκαματο οτι θα σας απολυσουν αμα δεν πατε στη δουλεια,δεν θα εχουν να φανε τα παιδια σας,οτι αμα γλιστρησετε με το μηχανακι το αφεντικο θα νοιαστει για το μηχανακι πρωτα και οχι για εσας σαν πως ειστε σε ταινια του Οικονομιδη...τι να πω οτι ζω σε αλλη πραγματικοτητα και μου φαινονται παραλογα αυτα,ειλικρινα ευχομαι να ξεφυγειτε οσοι ειστε σε αυτη την κατασταση και να εχετε ενα καλυτερο μελλον.

Sinman

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
3.407
Πόντοι
5.271
Ποια 3,2€ και μλκιες ρε ειστε καλα; Τα ντελιβερι στην αθηνα δουλευουν με 5-6€ την ωρα συν 15% με νυχτερινα και αργιες φτανουν τα 7€ την ωρα....
Για αυτο και ολα τα νομιμα μαγαζια πλεον βαζουν χρεωση ανα παραγγελια

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.120
Πόντοι
206
ο @baklavatzioglou μιλαει για επαρχια και ειναι 100% σωστος, been there done that!
αγραφος κανονας τα 3-3.5 ευρω/ωρα, 4 δε θα παρεις ποτε εκτος απο κανενα "παλιο" που ειναι 5+ετη και εχει γινει "μανατζερ" των διανομεων στο καταστημα.
Η ασφαλεια οταν τους ρωτας ειναι "δε ξερω τπτ, θα ρωτησω το λογιστη/οτι βαζει ο λογιστης ξερει αυτος".

οι πελατες οι 9/10 ειναι αυτο ακριβως που γραφει ο φιλος. τα καταστηματα δε παρεχουν τπτ πλεων απο ρουχα και τα παπια ειναι διαλλυμενα γιατι η συντηρηση κοστιζει
εχω δει τοσα αισχη που κινδυνευεις να σκοτωθεις γιατι δεν αλλαζουν τακακια που κοστιζουν 5ευρω. ειχε κοπει αλυσιδα σε συναδελφο (την οποια εβλεπα 1 μηνα και γκρινιαζα πως θα κοπει σε καμια στροφη και θα μας ξαπλωσει κατω), φωναζουν το συνεργαζομενο μηχανικο ο οποιος κοβει 2-3 κρικους επιτοπου και την ξαναβαζει οπως ηταν...

σε καποιες πολεις "ξυπνησανε" οι κατοικοι, δε πηγαινε να δουλεψει κανεις σε τετοιους και κλεισανε. Υπαρχει πολη 45κ κατοικων που εχουν εξαφανιστει ολοι αυτοι οι εκμεταλλευτες των
υπαλληλων. δεν υπαρχει ουτε ενα μικρο γυραδικο/μπουγατσα/κρεπα/καφε ανοιχτο. μεινανε οι λιγοι που δινουν εστω τα προβλεπωμενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom