You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φιλοδώρημα στα delivery
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 398
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.925
- Πόντοι
- 25.186
Μηπως υπερβαλεις;Εγω πάντα δινω 1-2 ευρω και από οσο διαβαζω οι περισσότεροι δινουν τουλαχιστον 1 ευρω.Την δουλειά αυτή την κάνω 18 χρόνια και βλέπω κάτι μαλακίες πού γράφετε και μού ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι . 1 ) το πουρμπουάρ έχει πεθαίνει στης 14 ώρες που δουλεύω κάθε μέρα ζήτημα να μαζέψω από τιπς 4 ευρώ με την βια
Τα 4 ευρω συνολικά μηπως ειναι υπερβολή προς τα κατω;
Εγω- και νομιζω και αλλοι- εχουμε την εντυπωση πως απο μπουρμπουαρ παιρνετε απο 20 έως 40-50 ευρω ημερησίως.Με δεδομενο το πανω κατω 1 ευρω η παραγγελία
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.935
- Πόντοι
- 1.406
Αν στο πιασει κ αυτος ναιανοιγω την πορτα και φροντιζω να αχνοφαινεται απο την μπλουζα το στηθος μου,πιανει για μπουρμπουαρ?
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.028
- Πόντοι
- 456
Εγω δινω και στα Πακια, ανθρωποι ειναι.Φιλε δεν καταλαβα σορυ,
Στα πακια δινουμε τιπ;
Δε θα λυθει το μεταναστευτικο μη δινοντας τιπ.
verasub
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 3.961
- Πόντοι
- 441
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.071
- Πόντοι
- 6.256
Εχουμε φωτο;ανοιγω την πορτα και φροντιζω να αχνοφαινεται απο την μπλουζα το στηθος μου,πιανει για μπουρμπουαρ?
verasub
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 3.961
- Πόντοι
- 441
ελπιζω πως οχι χα χα χαΕχουμε φωτο;
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.935
- Πόντοι
- 1.406
Κοίτα ο φίλος που έγραψε το ποστ από ότι κατάλαβα μένει σε επαρχιακή πόλη χωρίς πολλές εργασιακές ευκαιρίες,εδώ Κρήτη πάντως όπως τα περιγράφεις εσύ είναι με το ντελιβερυ πάνω κάτω...Ναι ρε ειδικά τώρα που δεν υπάρχει κοσμος κ ψάχνουνε όλοι πληρώνεις όσο σου ζητήσουν, εμείς εδώ δουλεύουμε με δικά μας μηχανάκια κ βενζίνη, δεν δουλεύουμε με του υπαλλήλου!
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 2.646
Γυναικομαστία έχεις τυπε?ανοιγω την πορτα και φροντιζω να αχνοφαινεται απο την μπλουζα το στηθος μου,πιανει για μπουρμπουαρ?
Αν θες το πιστευεις. Εχω γειτονισσα που παει στο σουπερ απεναντι με το αμαξι. Δινει παραγγελια και φευγει και της φερνουν τα ψωνια αυτοι. Και φυσικα καθε πρωι delivery καφες σκετος. Και το ασανσερ πανω κατω απο πρωτο οροφο. Σε λιγο θα ξεχασει να περπατα η τυπισσα!Εννοείται ότι αναφέρομαι σε φαγητό και μόνο, δεν πρόκειται να παραγγείλω ποτέ καφέ στο σπίτι, αν είναι δυνατόν... χώρα των τεμπεληδων και αχρήστων.
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.028
- Πόντοι
- 456
Εχεις μηχανη espresso τυπε;Εννοείται ότι αναφέρομαι σε φαγητό και μόνο, δεν πρόκειται να παραγγείλω ποτέ καφέ στο σπίτι, αν είναι δυνατόν... χώρα των τεμπεληδων και αχρήστων.
Αν ναι παω πασο
Αλλα ο νεσπρεσσο δεν πινεται ειναι μια αηδια
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
κάνεις πολλή μεγάλο λάθος φίλε μου αυτό το κάνουν μόνο η free lanser ο υπαλλιλος της e food η τις volt θα πάει θέλει δεν θέλειΑυτό είναι τελειως μαλακια σκεπτικο το ειχα κι εγω παλια.
Καταρχήν ο ντελιβερας θελει να βγαλει το μεροκαματο. Και το μεροκαματο βγαινει απο τα tips.
Καθε μηχανοβιος ειναι μαθημενος στη βροχη
Δευτερον να πω παλια που επαιρνες απο το μαγαζι και ηταν υποχρεωμενος να φερει ειχε μια βαση.
Τωρα με το e-food, wolt κλπ. ο ντελιβερας εχει ενα app. Το ανοιγει οποτε γουσταρει το κλεινει οποτε γουσταρει.
Αν θελει παιρνει την παραγγελια αν θελει οχι.
Οποτε και στη βροχη αυτος που θα στα φερει θελει και στα φερνει.
Τωρα το να δωσεις ενα παραπανω tip εννοειται λογω ταλαιπωριας.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Δεν έχω.Εχεις μηχανη espresso τυπε;
Αν ναι παω πασο
Αλλα ο νεσπρεσσο δεν πινεται ειναι μια αηδια
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
άσε μας ε φιλε ελα να δουεψεις πακετας στην επαρχια και αν παρεις παραπανο απο 4 ευρω την ωρα εμενα να με χεσεις και 4 ευρω την ωρα περνουν μονο αυτοι που τους κολανε 4 ενσημα τον μηνα ,στην επαρχει δεν εχει τιπς .και για παρε ενα τηλεφονο στην πιτσα fann και ρωτα εχουν χρονομετρο η δεν εχουν ? και μην με κανεις να αναφερω τα μαγιαζια που εχω δουλεψει εδω στην πολη μου και σε εχουν με χρονομετρο , με το που χρεωνεσε την παραγγελια αυτοματα το χρονομετρο μετραει αντιστροφα. 7 λεπτα στην καθε παραγγελια ειναι . γιατι ο καφες ηδικα αν δεν παει σε 10 λεπτα το μαγαζη ειναι υπεροχεομενο να σου φερει ξανα νεο καφε . ετσει το εχουν εδω για να κερδισουν πελατια. μαλλον εχεις μαυρα μεσανιχτα που θα μου πεις εμενα οτι λεω μπαρουφες .Μπαρούφες , μεγάλες μπαρούφες για να είχαμε να λέγαμε!
Όσοι ξέρουν από εστίαση θα συμφωνήσουν μαζί μου!
Ξεκίνησα να δουλεύω σοβαρά στην εστίαση ανήλικος ακόμα το 2007.
Το 2017 άνοιξα το πρώτο μου μαγαζί, ακόμα σαν σερβιτόρος τότε είχαμε τους ντελιβεραδες που ήταν οι ποιο καλοπληρωμένοι στα μαγαζιά 4,5€ την ώρα τότε με μηχανάκι του μαγαζιού που ήταν πολύ καλά λεφτά για την εποχή ! Τα τιπς που έβγαζαν τότε ήταν διπλό κ τριπλό μεροκάματο!
Πάμε στην σημερινή κατάσταση, θα μιλήσω για τα μαγαζιά που έχουν ακόμα δικά τους ντελίβερι κ δεν δουλεύουν με μηχανάκια Wolt ή efood γιατί σε αυτούς δουλεύουν μόνο Πακιστανοί ( τουλάχιστον στην επαρχία που είναι εγώ ) κ δεν ξέρω τι παίζει!
Τώρα λοιπόν τα ντελίβερι παίρνουν 7€ την ώρα στα μεγάλα μαγαζιά κ στα συνοικιακά δεν πέφτουν κάτω από τα 5,5€!
Τώρα ο ολοήμερος ντελιβερας στο μαγαζί δεν πέφτει κάτω από 50€ την ημέρα τιπς κ εάν βρέχει μπορεί να πάνε κ τα διπλάσια! Οι 6ωροι παίζουν στο 30αρι που είναι πολύ καλά πάλι!
Όταν πρώτο άνοιξα το πρώτο μαγαζί μέχρι να στρώσει κάναμε πλάκα με τον ολοήμερο ντελιβερα ότι αφεντικό στο μαγαζί είναι αυτό που παίρνει τα περισσότερα γιατί έπαιρνε πάνω από 2000€ τον μηνα μαζί με τα τιπς
Μην κλαίγεστε λοιπόν!
ΥΓ: κανένα μαγαζί δικό μου ή που να έχω δουλεψει δεν έχει κυνηγήσει ντελιβερα να γυρίσει γρήγορα κ τα 7 λεπτά είναι μπαρούφες, θα την πεις μόνο εάν έχει φύγει με μια παραγγελία κ γυρίσει πίσω μετά από 45 λεπτά γιατί έκατσε για καφέ ( true story) !
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
σε επαρχεία δεν έχει φίλε μου τιπς δεν έχω κανένα λόγο να σας παραμυθιάζω .Μηπως υπερβαλεις;Εγω πάντα δινω 1-2 ευρω και από οσο διαβαζω οι περισσότεροι δινουν τουλαχιστον 1 ευρω.
Τα 4 ευρω συνολικά μηπως ειναι υπερβολή προς τα κατω;
Εγω- και νομιζω και αλλοι- εχουμε την εντυπωση πως απο μπουρμπουαρ παιρνετε απο 20 έως 40-50 ευρω ημερησίως.Με δεδομενο το πανω κατω 1 ευρω η παραγγελία
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.028
- Πόντοι
- 456
εγω ειχα φιλο που δουλευε e food κι ετσι μου χει πεικάνεις πολλή μεγάλο λάθος φίλε μου αυτό το κάνουν μόνο η free lanser ο υπαλλιλος της e food η τις volt θα πάει θέλει δεν θέλει
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
να σε καλά φιλε μου σε ευχαριστώ πολύ. Σήμερα πάλι έγινε το εξής .. πάω παραγγελία χτυπάω θυροτηλέφωνο παιρνω τηλέφωνο τίποτε . ε λέω θα φύγω δεν γίνετε έχω άλλες 3 παραγγελίες να παραδώσω και με το πού κάνω να φύγω με παίρνει πίσω τηλέφωνο και μού λέει ναι ποιος είναι ? λες ο διανομέας για την παραγγελία σάς και τι μου λει το βλήμα ? φιλαράκι έλα μετά από 15 λεπτά τώρα είμαι στο μπανιο , ε τον γαμιαρης ναι η οχι ?ΥΜΝΟΣ
το διάβασα ολο, ολη η πραγματικότητα σε ενα ποστ,
Να σαι καλα φιλε που εριξες φως στο θεμα ντελιβερυ.
Ειλικρινα δεν περιμενα να ναι τοσο δυσκολο, θεωρουσα οτι μονο ο κινδυνος του δικυκλου ειναι το δύσκολο.
Ρισπεκτ
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.302
- Πόντοι
- 4.546
Φυσικά και όχι, γιατί είμαστε εθνικορατσιστές και θέλουμε το τούρκικο κεμπάπ να μας το φέρνει ο αδερφός Έλλην.Φιλε δεν καταλαβα σορυ,
Στα πακια δινουμε τιπ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 432