Νέα

Φιλοδώρημα στα delivery

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσεις δινετε φιλοδωρημα στα delivery boys??

• οχι αφου πληρωνονται γιατι να δωσω?

Ψήφοι: 41 13,4%
  • παντα δινω τοσο κρυο κ βροχη τρωνε τα καημενα

Ψήφοι: 162 52,8%
  • δινω αλλα οχι παντα

Ψήφοι: 61 19,9%
  • αναλογως τη φατσα

Ψήφοι: 25 8,1%
  • δινω εκτος σε πακιστανους

Ψήφοι: 18 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    307

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
δίνω στάνταρ 2 ευρώ και αν έχει κακό καιρό και παραπάνω

αισθάνομαι αλληλέγγυος - πω πω Θεέ μου λες να έπαθα Συριζα ο μαλάκας ??? :cheesy::cheesy::cheesy: :)

πέρα από πλάκα είναι μια σκληρή δουλειά κι όντως αισθάνομαι με κάποιο τρόπο κοντά τους γιατί ΚΑΙ εγώ είμαι σκληρά εργαζόμενος 10 ώρες την μέρα

δεν πιστεύω ότι με τα 2 ευρώ θα γίνω εγώ φτωχός κι αυτοί πλούσιοι, απλά αισθάνομαι καλύτερα γιατί δουλεύουν με ακραία ζέστη, με γερά κρύα, με βροχές κλπ κλπ

τέλος, μερικές φορές (λίγες, αλλά για εμένα αρκετές) είναι τόσο γνήσιο το ευχαριστώ τους που μου φτιάχνει την διάθεση, ειλικρινά αισθάνομαι αμέσως καλύτερα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Eχεις βρει γκόμενα με κανά κατομμύριο πιστωτική ?
Υποκλίνομαι.
θα γίνει κιαυτό για την ώρα κοιτάω να βγάλω κάνα γέμισμα κατοστάρα για το αμάξι κάνα ps5 κάνα καινούριο μακμπουκ τέτοια ταπεινά και σεμνά :tooth:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

αισθάνομαι αλληλέγγυος - πω πω Θεέ μου λες να έπαθα Συριζα ο μαλάκας ??? :cheesy::cheesy::cheesy: :)

πέρα από πλάκα είναι μια σκληρή δουλειά κι όντως αισθάνομαι με κάποιο τρόπο κοντά τους γιατί ΚΑΙ εγώ είμαι σκληρά εργαζόμενος 10 ώρες την μέρα

δεν πιστεύω ότι με τα 2 ευρώ θα γίνω εγώ φτωχός κι αυτοί πλούσιοι, απλά αισθάνομαι καλύτερα γιατί δουλεύουν με ακραία ζέστη, με γερά κρύα, με βροχές κλπ κλπ

τέλος, μερικές φορές (λίγες, αλλά για εμένα αρκετές) είναι τόσο γνήσιο το ευχαριστώ τους που μου φτιάχνει την διάθεση, ειλικρινά αισθάνομαι αμέσως καλύτερα
Και το κυριοτερο, παιζουν με το θανατο καθε μερα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656

υπάρχουν πολύ σκληρότερες δουλειές (διανομής).....

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.999
Πόντοι
206
Εγώ πάντα δίνω και φροντίζω όσο γεινεται να παραγγέλνω από σχετικά κοντά μαγαζιά .

Συνήθως δίνω από 50 έως 1 ευρώ . Αλλά άμα βρέχει πολύ και τύχει να παραγγείλω 2 ευρώ και πάνω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Αν βρέχει να μην παραγγέλνετε τύπου γιατί είναι επικίνδυνο.

Έχω δει κάντι βίντεο που πάει ο άλλος στα πατήσια το μηχανάκι με το νερό μέχρι τα παπούτσια. Αυτά δεν είναι ανθρώπινα πράγματα.

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.081
Πόντοι
3.506
Αν βρέχει να μην παραγγέλνετε τύπου γιατί είναι επικίνδυνο.

Έχω δει κάντι βίντεο που πάει ο άλλος στα πατήσια το μηχανάκι με το νερό μέχρι τα παπούτσια. Αυτά δεν είναι ανθρώπινα πράγματα.
Ουτε νταλα μεσημερι με καυσωνα!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.572
Πόντοι
4.615
Σπάνια παίρνω delivery, ειδικά καφέ ποτέ. Προσωπικά αφήνω αυτές τις ελάχιστες φορές, όπως αφήνω μεγάλο πουρμπουάρ και στα εστιατόρια, απλά φωνάζουν για το πουρμπουάρ συνήθως οι ίδιοι οι εργαζόμενοι για το δικό τους συμφέρον με αιτιολογία επιεικώς αστεία όταν ο πραγματικός λόγος είναι: δώστε να κονομήσουμε.
Με το συγκεκριμένο σκεπτικό πρέπει να αφήνω φιλοδώρημα και στον υπάλληλο του εμπορικού καταστήματος που πας να πάρεις ρούχα και με ''εξυπηρέτησε'' και με βοήθησε να διαλέξω κοστούμι, και στο κομμωτήριο στο ''μικρό'' που με κουρεύει και με κάνει ωραίο γκόμενο, και στο courrier που έρχεται μέσα στη βροχή, και στον πιτσιρικά που έχει στο συνεργείο αυτοκινήτων γιατί δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί και κονομάει ο μάστορας, και στο μικρό που έρχεται να εισπράξει τα κοινόχρηστα τον οποίο εκμεταλλεύεται το αφεντικό του και έρχεται μέσα στο κρύο και την παγωνιά, και στον οδηγό του ταξί που είναι όλη τη μέρα στο δρόμο και τον ληστεύει ο ιδιοκτήτης που του νοικιάζει το αμάξι, και στο κορίτσι στο φούρνο που πουλάει τις τυρόπιττες ενώ ο ιδιοκτήτης κονομάει, και στον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ που με βοηθάει να βρω τα απορρυπαντικά που υπό άλλες συνθήκες δε θα έβρισκα, και στον υπάλληλο του καταστήματος ηλεκτρικών που θα μου φέρει την παραγγελία στο σπίτι, και στον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ που θα μου φέρει τα πράγματα στο σπίτι, και γενικώς θα πρέπει να μοιράζω όλη την ημέρα φιλοδωρήματα σε ανθρώπους οι οποίοι πληρώνονται να κάνουν τη δουλειά τους.
Για να προλάβω ορισμένους ''ανοιχτοχέρηδες'' του πληκτρολογίου, στους πλείστους από τους παραπάνω αφήνω πουρμπουάρ. Γνωρίζω επίσης πολλούς ''ανοιχτοχέρηδες'' που είναι λαλίστατοι για τα πουρμπουάρ και την προστασία του εργαζόμενου, που το μυαλό τους είναι στο μπαταχτσιλίκι για τις υποχρεώσεις τους απέναντι σε επαγγελματίες που τους παρέχουν υπηρεσίες και προμηθευτές τους.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.000
Πόντοι
606
Έχει γίνει όλη η Ελλάδα ντιλιβερι. Φαν οποίος, μηχανικος, τορναδορος,φουρναρης, μπογιατζής, Σιδέρας, σοβατζής και δεκάδες ακόμα επαγγέλματα τα ψάχνεις με το φυσοκάλαμο :confused:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Παραγγέλνω μόνο μέσω efood wolt και πληρώνω με gpay. Αυτό κάνει πολύ εύκολο να βάλω τιπ με ένα κουμπί. Σε κάθε παραγγελία βάζω 1-2 ευρώ. Όταν βρέχει βάζω περισσότερα. Όταν έχει ασηχες καιρικές συνθήκες δεν παραγγέλνω ποτέ. Είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι. Είναι πραγματικά κρίμα να ταλαιπωρουμε τα παιδιά με καύωνες και καταιγιδες και να μη τους δίνουμε και τίποτα.

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
Την δουλειά αυτή την κάνω 18 χρόνια και βλέπω κάτι μαλακίες πού γράφετε και μού ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι . 1 ) το πουρμπουάρ έχει πεθαίνει στης 14 ώρες που δουλεύω κάθε μέρα ζήτημα να μαζέψω από τιπς 4 ευρώ με την βια γιατι μερική είναι πιο φραγκοφονιαδες από τους γύφτους ..4,90 και περιμένουν τα 10 λεπτά. ενώ είναι αυτοί που πάντα δεν πληρώνουν κοινόχρηστα ενώ για ντελιβερυ έχουν να παραγγέλλουν κάθε μέρα .2) επιδη λετε οτι τρεχουμε σαν δεμονες σας πλιροφορο οτι τα περισοτερα μαγαζια μας εχουν με χρονομετρο 40 λετα ειναι σε εσενα που παραγγελνης και ποιος σου ειπε ρε βλακα οτι το μαγαζη περιμενε εσενα να παραγεηλης μονο ?7 λεπτα στην παραγγελια πρεπει να κανεις περνεις τουλαχιστον 3 παραγγελιες και αν δεν γιρισεις πισω στο μαγαζη σε 20 λεπτα 3χ7 =21 λεπτα ακους κατασαδα μεχρει καιαπιλη οτι θα σε διοξει .. και αν εχεισ παιδια βλακα εσυ που λες αν δεν μας αρεσει να φιγουμε.. νομζεις οτι ειναι τοσο ευκολο να βρεις δουλεια στα 50 σου ? 3) το μεροκαματτο ειναι 3,20 την ωρα με ενσιμα 10 τον μηνα το πολυ και αυτο 4 ωρες . κα ας δουλεβεις εσυ σαν τον μαλακα 14 καθε μερα με ενα ρεπο τον μηνα , οταν ερχετε ο ελενχος μας κανουν νοημα να φιγουμε απο το μαγαζη γιατι δεν τον καταγγελης ? γιατι δεν θα εχεις δουλεια αυριο και τα παιδια σου θα πηνασουν ,, και δευτερον που να πας ? αφου ολι τα ειδια σκατα ειναι ο ενασ χιροτεροσ απο τον αλλον ,επεσα με παγομενο χιονι μπροστα στο αφεντιικο και η προτη ερωτιση του ειταν τι επαθε το μηχανακη ,) δουλεβουμε με χιονη με βροχη με καυσονα . δουλεβουμε πχ κυριακες βραδυ ως το ξιμερομα και δεν περνουμε τιποτα παραπανο . 3,20 εκει αυτο ειναι .) παμε σε χωραφια εκτος πολης ., μας κοινοιγανε αδεσποτα . και οταν σερνουν ειναι αστα να πανε να σε κοινηγαει αγγελοι ολοκριρη απο αδεσποτα και να μην ξερεις μεσα στο σκοταδυ ποιον δρομο να παρεις , .θελετε και αλλα ? να περνει ς στο καθε μαλακισμενο τηλεφονο να χρεονεσε 45 ευρω τον μηνα σε κηνιτο γιατι το τσογγαλνη ειναι βαρεμενο και δεν μπενει στον κοπο να βρει το θιροτηλεφονο του , εντομεταξει παντα μα παντα ολα τα θοροτηλεφονα δουλεβουν εκτος απο αυτους που παραγγελνουν ,, και φοιτιτες να ειναι θα μπρουσαν να το βρουν ποιο ειναι αλλα στα παπαρια τους ,εδω μου το ειπε πελατης καλα ρε αδρφε του λεω 4 χρονια σου φερνω πακετο δεν το ευτιαξες ακομα το θροτοτηλεφονο ? και μου λεει ουτε καν ξερς πιο ειναι απλα ετσι γραφω στης παρατιρισεις το θεορουν ολοι μα ολοι δεδομενο να εχουμε μοναδες ελα ομος που καμια φορα ξεμενης αντε παλι ξανα γηρνα στο μαγαζη να παρουν τηλεφονο τον πελατη γιατι μερικη ουτε καν το γραφουν οτι δεν εχουν ονομα στο θηροτιλεφονο , και κανενα μαγαζη εκτος απο κουριερ δεν σου πληρονη τα τηλεφονα . και δεν ειναι αναπαντητη ολοι μα ολοι το σικονουν . ελεος ποια με αυτην την δικοεολγια το χαλασμενο θοροτηλεφονο . να εχεισς 7 παραγγελιεσ πανο σου φςρτομενος και η 7 παρε με τηλεφονο .. να καθεσε να περνεις και τσιγαρα μεσα στην βροχη .. γιατι αν δεν παρεισ το αφεντικο θα σε διοξει απο την δουλεια ..και να σου λεει ενα ξερο ευχαριστο και αυτο ΑΝ σου πει ευχαρστω ,,δε τα θελουμε ρε τα τιπ σασ πιτε ενα γαμηνενο να εχεις μια καλη σινεχεια μια καλη κουθβεντα να εχυμε κουραγιο να σινεχισουμε την εργασια μας .να με περνει τηλεφονο πελατης στησ 3,30 τα ξημεροματα και να μου λεει βρικα μια κλιση στο κηνητο μου, ρε παπαρα απο εχθες το ωραδυ ποθ εγραψες στα σχολεια να σου κανω αναπαντητη τορα το θημηθηκες? να παρεις με αποκριψι ? δεν ανοιγουν την πορτα ουτε το σικονουν .. πχ μια οδο θα πω τυχεα .κολοκοτρονη 45 και να πηνγενεις να χτιπας κουδουνη να περνεις τηλεφωνο και να σου λεει αχχ συγνομη εχθες ειμουν εκει σημερα ειμαι σε αλλη οδο που ειναι στην αλλη ακρη της πολης ,,εσυ ομοσ εισαι φωρτομενος αλλες 5 παραγελιες για εκινη την περιοχη ,, αντε τορα να εξιγισεις τον παπαρα το αφεντικο σου να καταλαβει τη εγινε ..ακους ενα σωρο λογια ,, να σου λεει ο αλλος παρε με τηλεφονο να ανοιξω αι να εχει κλιστο το κοινητο του .. η να μιλαει μια ωρα με τον γκομενο το πουτανακι και εσι να περημενεις απο κατο σαν το μαλακα ποτε θα το κλισει να αξιοθη να σου ανιξει την πορτα ,,να το εχει στο αθοριβο και εσι να περνεις να περνεις ο μαλακας απο κατο περημενει ,, να πηγενεις 5 οροφους με τα ποδια και να μην κεταβενει το τσογλανι ενα οροφο μην υδροσουν τα αρχιδια του και αυτο γινετε σινεχεια στις 100 παραγγελιες που παω την ημερα η 50 ειναι ετσι το 90 % προβληματικες παραπονο το εχω να παω μια νορμαμ παραγγελια . να σου δινει 200 ερυω για εναν καφε 2 ευρω .. και αντε εσι τορα να ψαχνεις να βρεις ρεστα ρε γαμημενε δεν ηξερες οτι εχεις 200 αρικο ? να το πεις τουλαχιστον να εχω ρεστα ? μερικη μου εχουν πει .. εχω ψιλα αλλα θελω να μου χαλασεις .. ξερετε ποσες φορες εχουν σταματισει σιναδερφους και τους εχουν κατι τοπι στο ξιλο για να του παρουν το ταμιο τους ? για αναροτικη βεβεα ουτε καν δεν δουλεψες ? δεν πλιροθικες .. εδω με πιρετο 38 και σου λεει το αφεντικο μια χαρα εισαι παρε ντεπον και ελα , .για αυτο λοιπν αν δεν εχετε υδεα τι παει να πει διναομεας μην λετε παπαριες χωρεις να ξερετε , συχνορεστε με για τον τονο που τα ειπα . και για τα ορθογραφικα μου ,επισεις οταν βρεχει και χονιζει μην λετε μερικη αν θες πας.. ΟΧΙ φιλε μου θες δεν θες θα πας αλλιος ? θα σου πει κατσε στο σπιτι σου και μην εχρεσε ΑΠΟΛΙΕΣΕ .κατι τελευτεο κανεις πελατης δεν ειναι υποχερομενος να δινει τιπς , απλα μην λετε οτι πλιρονομαστε.. παπαρια περνουμε αλλα αν εχεις αναγη καθεσε φιλε μου .και μην λετε αυτο το ειρονικο αχχ βρεχει εξω?? καλα ρε παπαρα ? σε μπουτρουμη ζεις ? δεν βλεπεις τι γινετε εξω?? να ριχνει εξω χαλαζη και σου λεει αχ σε εφερα μεσα στην βροχη.. σε εφερα μεσα στο κριο ..στο χιονι.. μην το λετε αναβουν τα λαμπακια του διανομεα !:wink:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ οταν καποια μαγαζια εχουν χρεωσει ντελιβερι τα λεφτα τα περνει ο μαγαζοτορας οχι ο διανομεας .. επισεις μερικες φορες που βαζετε τιπς με πιστοτικη ακομα και εκει μερικα αφεντικα τα περνουν αυτοι παιδια να το ξερετε ,
:wink::wink::bounce::uglystupid::uglystupid::zombie:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom