BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
Πιστωτικές γαμάς ?ξέρω εγώ τις γκόμενς τις κοιτάω στις πιστωτικές όχι στα βυζιά
Θα το δοκιμάσω ..
Πιστωτικές γαμάς ?ξέρω εγώ τις γκόμενς τις κοιτάω στις πιστωτικές όχι στα βυζιά
γταμάω αυτές με τις σωστές πιστωτικέςΠιστωτικές γαμάς ?
Θα το δοκιμάσω ..
Eχεις βρει γκόμενα με κανά κατομμύριο πιστωτική ?γταμάω αυτές με τις σωστές πιστωτικές
θα γίνει κιαυτό για την ώρα κοιτάω να βγάλω κάνα γέμισμα κατοστάρα για το αμάξι κάνα ps5 κάνα καινούριο μακμπουκ τέτοια ταπεινά και σεμνάEχεις βρει γκόμενα με κανά κατομμύριο πιστωτική ?
Υποκλίνομαι.
Και το κυριοτερο, παιζουν με το θανατο καθε μερα.δίνω στάνταρ 2 ευρώ και αν έχει κακό καιρό και παραπάνω
αισθάνομαι αλληλέγγυος - πω πω Θεέ μου λες να έπαθα Συριζα ο μαλάκας ???
πέρα από πλάκα είναι μια σκληρή δουλειά κι όντως αισθάνομαι με κάποιο τρόπο κοντά τους γιατί ΚΑΙ εγώ είμαι σκληρά εργαζόμενος 10 ώρες την μέρα
δεν πιστεύω ότι με τα 2 ευρώ θα γίνω εγώ φτωχός κι αυτοί πλούσιοι, απλά αισθάνομαι καλύτερα γιατί δουλεύουν με ακραία ζέστη, με γερά κρύα, με βροχές κλπ κλπ
τέλος, μερικές φορές (λίγες, αλλά για εμένα αρκετές) είναι τόσο γνήσιο το ευχαριστώ τους που μου φτιάχνει την διάθεση, ειλικρινά αισθάνομαι αμέσως καλύτερα
υπάρχουν πολύ σκληρότερες δουλειές (διανομής).....δίνω στάνταρ 2 ευρώ και αν έχει κακό καιρό και παραπάνω
αισθάνομαι αλληλέγγυος - πω πω Θεέ μου λες να έπαθα Συριζα ο μαλάκας ???
πέρα από πλάκα είναι μια σκληρή δουλειά κι όντως αισθάνομαι με κάποιο τρόπο κοντά τους γιατί ΚΑΙ εγώ είμαι σκληρά εργαζόμενος 10 ώρες την μέρα
δεν πιστεύω ότι με τα 2 ευρώ θα γίνω εγώ φτωχός κι αυτοί πλούσιοι, απλά αισθάνομαι καλύτερα γιατί δουλεύουν με ακραία ζέστη, με γερά κρύα, με βροχές κλπ κλπ
τέλος, μερικές φορές (λίγες, αλλά για εμένα αρκετές) είναι τόσο γνήσιο το ευχαριστώ τους που μου φτιάχνει την διάθεση, ειλικρινά αισθάνομαι αμέσως καλύτερα
Ουτε νταλα μεσημερι με καυσωνα!Αν βρέχει να μην παραγγέλνετε τύπου γιατί είναι επικίνδυνο.
Έχω δει κάντι βίντεο που πάει ο άλλος στα πατήσια το μηχανάκι με το νερό μέχρι τα παπούτσια. Αυτά δεν είναι ανθρώπινα πράγματα.
Ισχύει.Ουτε νταλα μεσημερι με καυσωνα!
Πλέον απαγορεύεται με τέτοιες συνθήκεςΟυτε νταλα μεσημερι με καυσωνα!
Σωστο. Αλλα οτι απαγορευεται δεν σημαινει οτι δεν γινεται.Πλέον απαγορεύεται με τέτοιες συνθήκες