Νέα

Φιλοδώρημα στα delivery

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσεις δινετε φιλοδωρημα στα delivery boys??

• οχι αφου πληρωνονται γιατι να δωσω?

Ψήφοι: 41 13,4%
  • παντα δινω τοσο κρυο κ βροχη τρωνε τα καημενα

Ψήφοι: 162 52,8%
  • δινω αλλα οχι παντα

Ψήφοι: 61 19,9%
  • αναλογως τη φατσα

Ψήφοι: 25 8,1%
  • δινω εκτος σε πακιστανους

Ψήφοι: 18 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    307

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1

SPYDER F1 Μαύρο με κόκκινα δερμάτινα 4200c με 55.000 km αν μάθεις ποσο την δίνω θα βάλεις τα κλάματα! αν ξέρεις κάποιον  να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα η αν ενδιαφέρεσαι εσύ μπορούμε να μιλήσουμε πριβέ

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Επειδη το κανω αυτο το επαγγελμα σαν 2η δουλεια,να πω και γω την γνωμη μου...
Δινω οταν παραγγελνω απ'εξω απο 1 ευρω μεχρι και 2.Αναλλογα τον λογαριασμο και που στρογγυλευει.
Το κανω αυτο γιατι...ο delivery πληρωνετε αυτη την στιγμη στην καλυτερη 4e την ωρα...Δικη του η βενζινη,σερβις,μηχανακι και η φθορα του παπιου συνηθως...στις 4 ωρες που δουλευω,βραδινη βαρδια(το λεω αυτο επειδη η πρωινη βαρδια ειναι 'ψωφια' σε tips)βγαζω 5 με 7e...se ψητοπωλειο.Αρα,εβγαλα 16+7=23....meion τα 2 για βενζινη και περιπου 1 για το σερβις ανα διμηνο που ειναι περιπου στα 60-70e....πηρα δηλαδη 20 τσεπη....ωραια...στο μηνα 400...καλα ειναι...
Ελα ομως που οταν βρεχει βριζω τον εαυτο μου που κανω αυτη την δουλεια εστω και 2η....και μην ακουσω για καλοκαιρι....με 38-40c να ψηνομαι στη κινηση.....ΔΕΝ πληρωνονται αυτα.Α...ξεχασα...απο ΙΚΑ δε παιζει σε κανενα μαγαζι...δηλ,πεφτεις,χτυπας,την γαμησες κανονηκα!Πεινασες!
Αυτα τα ολιγα....
Delivery ηταν καλα επι δραχμες....εβγαζα με 800δρχ επι 10 ωρες που δουλευα+ κανα 5000δρχ,ημουν στα 13000δρχ οταν η τυροπιτα εκανε ακομα 120δρχ και οχι 1,5e....καντε τα μαθηματικα σας και βρητε τα...

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αν μου φέρουν την παραγγελία γρήγορα, αφήνω κάτι ψιλά. Αλλιώς όχι.

Το επιχείρημα που λέει "τα κακόμοιρα τα παιδιά τι τραβάνε" δεν το δέχομαι, γιατί αν βάλουμε κριτήριο την κακομοιριά τότε πρέπει να μου δίνουν αυτοί φιλοδώρημα και να με κερνάνε και μια μπύρα.

Τέλος φιλοδωρήματα άνω του ενός ευρώ σε ατομικές παραγγελίες τα θεωρώ κίνηση επίδειξης.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
…όταν πήγα σπίτι την γκόμενα την αφίσα και έφυγα χωρίς να την γαμήσω γιατί σκέφτηκα ότι σε αυτές τις κωλοπεριοχες έμενε πατισσια είναι τόσο κομπλεξικοί…

Καλά έβαλες στη Maserati γκόμενα από τα Πατήσια? Δεν τη ρώτησες που μένει πριν μολύνεις τα δέρματα με Πατησιώτικο κομπλεξικό γυναικείο κολαράκι? Ελπίζω μετά να πήγες για βιολογικό καθαρισμό!
Άλλη φορά να ρωτάς πριν «φορτώσεις» σαν τους ταρίφες για να δεις αν θα αποσβέσεις τη μεταφορά….

Επισκέπτης
SPYDER F1 Μαύρο με κόκκινα δερμάτινα 4200c με 55.000 km αν μάθεις ποσο την δίνω θα βάλεις τα κλάματα! αν ξέρεις κάποιον  να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα η αν ενδιαφέρεσαι εσύ μπορούμε να μιλήσουμε πριβέ
Και να τη χαριζεις δεν την παιρνει κανεις...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Πόσο την δίνεις φίλε αν επιτρέπεται?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
ρε φιλε πηρες μαζερατι και δεν μπορεις να την συντηρησεις τωρα με την κριση?ας προσεχες....ο καθενα μαλακας μολις βγαλει καποια χρηματα παει και παιρνει τετοια αμαξια μονο και μονο για επιδειξη....και μολις διπλασιαστει η τιμη της βενζινης δεν μπορει να τα συντηρησει....εχεις δει τον γιο του κοκκαλη να πουλαει το αμαξι του επειδη ακριβυνε η βενζινη??????αλλα σ΄αυτη την χωρα γεμισαμε κοκκαληδες.....

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Eδώ θα τα ακούσω όλα! πρώτον δεν με νοιάζει από που είναι η γκόμενα αν είναι μουνάρα,μονο να την γαμήσω θέλω εκτος αν είναι αλβανίδα η μαύρη που εκεί σιχαίνομαι αν και έχω γαμήσει αλβανίδα χωρίς να το ξέρω! Eχω πρόβλημα με την περιοχή αν η περιοχή είναι υποβαθμισμένη διατρέχει μεγάλο κίνδυνο το όχημα μου το οποιο το έχω σαν τα ματια μου! αν την ήξερα λίγο καλύτερα θα τις έλεγα πάμε hotel κατευθείαν αλλα μόλις την είχα φορτώσει από club!
όσο για το φίλο που λέει ότι την πουλάω επειδή δεν έχω να την συντηρήσω,όχι έχω λεφτά αλλα ξέρω η χαρά του κάθε κάγκουρα με glx είναι να δει κάποιον πετυχημένο να ζητιανεύει. Μακάρι να ήμουνα ο γιος του κόκκαλη να είχα 25 maserati να τις κάνω συλλογή!

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
δίνω πάντα

κατ' ελάχιστο δίνω 1 ευρώ

σε συμπαθείς ή σε πιεσμένους ανθρώπους δίνω και αρκετά περισσότερα

έτσι νιώθω αλληλέγγυος γιατί κι εγώ κουράζομαι στην δουλειά μου

τέλος προτιμώ να είμαι - όσο μπορώ - αληλλέγυος στην πράξη και όχι στα λόγια, όπως ορισμένοι αριστεροφλούφληδες

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
δίνω πάντα

κατ' ελάχιστο δίνω 1 ευρώ

σε συμπαθείς ή σε πιεσμένους ανθρώπους δίνω και αρκετά περισσότερα

έτσι νιώθω αλληλέγγυος γιατί κι εγώ κουράζομαι στην δουλειά μου

τέλος προτιμώ να είμαι - όσο μπορώ - αληλλέγυος στην πράξη και όχι στα λόγια, όπως ορισμένοι αριστεροφλούφληδες

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Eδώ θα τα ακούσω όλα! πρώτον δεν με νοιάζει από που είναι η γκόμενα αν είναι μουνάρα,μονο να την γαμήσω θέλω εκτος αν είναι αλβανίδα η μαύρη που εκεί σιχαίνομαι αν και έχω γαμήσει αλβανίδα χωρίς να το ξέρω! Eχω πρόβλημα με την περιοχή αν η περιοχή είναι υποβαθμισμένη διατρέχει μεγάλο κίνδυνο το όχημα μου το οποιο το έχω σαν τα ματια μου! αν την ήξερα λίγο καλύτερα θα τις έλεγα πάμε hotel κατευθείαν αλλα μόλις την είχα φορτώσει από club!
όσο για το φίλο που λέει ότι την πουλάω επειδή δεν έχω να την συντηρήσω,όχι έχω λεφτά αλλα ξέρω η χαρά του κάθε κάγκουρα με glx είναι να δει κάποιον πετυχημένο να ζητιανεύει. Μακάρι να ήμουνα ο γιος του κόκκαλη να είχα 25 maserati να τις κάνω συλλογή!
πρωτον ειμαι λιγο μεγαλος για να ειμαι καγκουρας με glx.....και δευτερον τωρα με την κριση εχω δει πολους νεοπλουτους να ζητιανευουν και να κλαιγονται,οπως επισης γνωριζω και πλουσιους που γαμανε και δερνουνε(απλως ολως τυχαιως αυτοι που κλαιγονται ειναι με τις πορσε,τις μαζερρατι και τις φερραρι).για μενα δεν παιζει ρολο το χρημα,αλλα ο χαρακτηρας του καθενος....π.χ. τον γιο του κοκκαλη τον εχω γνωρισει προσωπικα και αν δεν τον ξερεις δεν τον κανεις για πλουσιο με τιποτα(ο χαρακτηρας του ειναι τελειως απλος)...και γνωριζω και κατι νεοπλουτος με περιουσια 1.000.0000ευρω να εχουν αμαξι 200.000ευρω  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
πρωτον ειμαι λιγο μεγαλος για να ειμαι καγκουρας με glx.....και δευτερον τωρα με την κριση εχω δει πολους νεοπλουτους να ζητιανευουν και να κλαιγονται,οπως επισης γνωριζω και πλουσιους που γαμανε και δερνουνε(απλως ολως τυχαιως αυτοι που κλαιγονται ειναι με τις πορσε,τις μαζερρατι και τις φερραρι).για μενα δεν παιζει ρολο το χρημα,αλλα ο χαρακτηρας του καθενος....π.χ. τον γιο του κοκκαλη τον εχω γνωρισει προσωπικα και αν δεν τον ξερεις δεν τον κανεις για πλουσιο με τιποτα(ο χαρακτηρας του ειναι τελειως απλος)...και γνωριζω και κατι νεοπλουτος με περιουσια 1.000.0000ευρω να εχουν αμαξι 200.000ευρω  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

συμφωνώ απόλυτα, απλά δεν γίνετε να είσαι πλούσιος και να διατηρήσεις τα λεφτά σου αν δεν κλέβεις χοντρά την εφορία, εγώ ήμουνα πάντα νομοταγείς για αυτό τώρα το πληρώνω χρυσό!  άτομα με την 5 πλάσια περιουσια από εμενα πληρώνουνε λιγότερη εφορία!
και όταν είσαι πλούσιος υπάρχουνε άπειροι τρόποι και παραθυράκια να φοροδιαφεύγεις, ενώ όταν είσαι φτωχαδάκι δεν μπορείς να κρύψεις ούτε ντενεκέ λάδι από την εφορία!

Επισκέπτης
Φιλε εχω ενα innova 125 του 08,απο προσφατο σερβις και καινουργια αλυσιδογραναζα,το τραμπαρεις με την μασερατι και την διαφορα την βρισκουμε?

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε εχω ενα innova 125 του 08,απο προσφατο σερβις και καινουργια αλυσιδογραναζα,το τραμπαρεις με την μασερατι και την διαφορα την βρισκουμε?

θα σε απογοητεύσω αλλα όσο κάνει το inova σου γεμίζω 2 φορες το ντεπόζιτο τις κούκλας μου η οποια είναι πολύ φαγανη.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556
μονο που αμα ανεβει και αλλο η βενζινη ο καγκουρας με το glx  το γυρναει και στο delivery .... αληθεια η maserati παιρνει απο πισω το κουτι για τα πακετα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom