Νέα

Φιλοδώρημα στα delivery

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσεις δινετε φιλοδωρημα στα delivery boys??

• οχι αφου πληρωνονται γιατι να δωσω?

Ψήφοι: 41 13,4%
  • παντα δινω τοσο κρυο κ βροχη τρωνε τα καημενα

Ψήφοι: 162 52,8%
  • δινω αλλα οχι παντα

Ψήφοι: 61 19,9%
  • αναλογως τη φατσα

Ψήφοι: 25 8,1%
  • δινω εκτος σε πακιστανους

Ψήφοι: 18 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    307

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
όχι αλλα η βιτρίνα μας είναι τα πάντα, δεν το έχεις καταλάβει ότι η βιτρίνα εδώ είναι όλα για όλα?

Ναι αλλα εδω νομιζω ειναι λιγακι υπερβολικο... γαμα καλα την γκομενα κανε αυτα που πρεπει να κανεις
και ασε τα λεφτα απο εδω και απο εκει. Μην πετας λεφτα πχ... γνωμη μου.

Η γκομενα εχει δικο της εγωισμο... στα αρχιδια της τι κανεις αλλου... ισα ισα αμα δει μετα φιλοδωρηματα στην σερβιτορα 5-10 ευρω πρεπει και σε αυτην να κανεις δωρα το λιγοτερο 50 ευρω.... οποτε κανας ματσωμενος θα εισαι που δεν εχεις αναγκη  :P

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Βγάλε το πιλάτος από το νικ σου

δεν είμαι χαζός φιλε μου απλά όταν επιλεγεις κυριλέ περιοχές πολιτεία,κηφισία,βούλα για να ποιείς τον καφέ σου θα αφήσεις και 5 και 10 και 20 ευρώ tips στο κάθε πουτανάκι που σου σερβίρει! αν δεν θες να αφήσεις πας στον άγιο παντελεήμονα και πίνεις καφέ στους αβγανους.  :dancing: :dancing: :dancing:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δεν είμαι χαζός φιλε μου απλά όταν επιλεγεις κυριλέ περιοχές πολιτεία,κηφισία,βούλα για να ποιείς τον καφέ σου θα αφήσεις και 5 και 10 και 20 ευρώ tips στο κάθε πουτανάκι που σου σερβίρει! αν δεν θες να αφήσεις πας στον άγιο παντελεήμονα και πίνεις καφέ στους αβγανους.  :dancing: :dancing: :dancing:
τι δουλεια κανει ο πατερα σου τυπε? :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αλητεια τύπε  :grin:
πρεπει να προσεχουμε στο δρομο κυκλοφορει αλητεία !!! Βαλε το βιντεακι
τυπε μην εισαι κακος με τους γνωστους σου επειδη γινανε ντελιβεραδες
εχεις σκεφτει οτι αν δεν βρεις και εσυ δουλεια μπορει να χρειαστει να κανεις και εσυ την δουλεια αυτη? :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
τυπε τι δουλεια κανεις, εκτος απο φιδεμπορας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε μην εισαι κακος με τους γνωστους σου επειδη γινανε ντελιβεραδες
εχεις σκεφτει οτι αν δεν βρεις και εσυ δουλεια μπορει να χρειαστει να κανεις και εσυ την δουλεια αυτη? :think:

Το εχω σκεφτει ναι. Η διαφορα μας ομως θα ειναι οτι εγω δεν θα σε πειραζα ποτε πρωτος...
και δεν εχω πει κατι εγω γενικα για τους ντελιβεραδες.... εκτος και αν δεν ξηγιουνται σωστα και ζητανε μπουρμπουαρ σαν να ειμαι υποχρεωμενος... οταν και αν το θελησω θα δωσω. Εχω δουλεψει και εγω σερβιτορος και ξερω ποτε δεν απαιτησα μπουρμπουαρ για να κανω την δουλεια μου σωστα. Αυτα ή τα συμφωνεις εξαρχης ή οχι...

Αυτο με τις σπουδες δεν το καταλαβαινω.... εφοσον επελεξες να μην το κανεις μου την σπαει μετα να καθεσαι και να λες ενα καρο μαλακιες (οχι εσυ) γενικα... για πραγματα που δεν ξερεις. Πας γυρευοντας οσο να ναι...

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
τι δουλεια κανει ο πατερα σου τυπε? :grin:

ο πατέρας μου είναι από γαλλία και έχει εστιατόρια εκεί, εγώ σε ναυτιλιακές δουλεύω! δεν είναι ότι μου αρέσει να κάνω επίδειξη αλλα σιχαίνομαι το κέντρο και όλο το σινάφι που μαζεύεται εκεί από παρανομους μετανάστες μέχρι τοξικομανείς πως να στο πω έχω ψυχολογικό! οποτε καλύτερα να πληρώνω 2 καφέδες 20 ευρώ και tips αλλα 10 παρα να βγαίνω σε υποβαθμισμένες περιοχές και να μου τα τρώνε οι γιατροί μετά!  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το Κολωνακι κεντρο ειναι.... δεν το λες υποβαθμισμενο... οσες φορες παω δεν αφηνω τιπς παντως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και ξερεις γιατι δεν αφηνω τιπς? γιατι πηγαινω παντα σε διαφορετικα μαγαζια  :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
ο πατέρας μου είναι από γαλλία και έχει εστιατόρια εκεί, εγώ σε ναυτιλιακές δουλεύω! δεν είναι ότι μου αρέσει να κάνω επίδειξη αλλα σιχαίνομαι το κέντρο και όλο το σινάφι που μαζεύεται εκεί από παρανομους μετανάστες μέχρι τοξικομανείς πως να στο πω έχω ψυχολογικό! οποτε καλύτερα να πληρώνω 2 καφέδες 20 ευρώ και tips αλλα 10 παρα να βγαίνω σε υποβαθμισμένες περιοχές και να μου τα τρώνε οι γιατροί μετά!  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:ρε φιλε δεν πας για καφε στην καμπουλ,για ηρεμησε λιγο(ακου εκει θα μου τα φανε οι γιατροι????!!!!!!)το βραδυ πριν κοιμηθεις σου σταυρωνει το μαξιλαρακι σου η μαμα σου,σου σκουπιζει τα σελακια σου και σου αναβει το φωτακι για να μην φοβασαι,ετσι δεν ειναι?

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Το Κολωνακι κεντρο ειναι.... δεν το λες υποβαθμισμενο... οσες φορες παω δεν αφηνω τιπς παντως.

καλά κανεις! το κολωνάκι είναι μεγάλη παρακμή όλοι οι ομοφυλόφιλοι celebrity και τα 2 κατηγοριας call girl πάνε! τα βραδυά λίγο ποιο κάτω στην οδό σόλωνος κάνουνε πιάτσα ιερόδουλες τοξικομανείς! σε ποια περιοχή μένεις?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τυπε δεν διαφωνω αλλα το να δινεις 10 ευρω τιπ και 10 ευρω ο καφες μαλλον μπαμπα εφοπλιστη εχεις η βγαζεις πολυ ευκολα λεφτα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
καλά κανεις! το κολωνάκι είναι μεγάλη παρακμή όλοι οι ομοφυλόφιλοι celebrity και τα 2 κατηγοριας call girl πάνε! τα βραδυά λίγο ποιο κάτω στην οδό σόλωνος κάνουνε πιάτσα ιερόδουλες τοξικομανείς! σε ποια περιοχή μένεις?
η 1ς κατηγοριας ειναι στην κηφησια ? :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Eγω οσες φορες παω μια χαρα κοπελες βλεπω παντως..... πολυ κυριλα ρε παιδι μου...

καλα μη φανταστεις 2 φορες το μηνα να παω και αν.... Γκαζι παω πιο πολυ.

@neos123 μαλλον μπαμπα εφοπλιστη εχει διοτι ευκολα λεφτα δεν υπάρχουν.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom