καλα κανω που τα εχω κοψει τα ντελιβερι.με τοσους μαλακες ντελιβεραδες γλιτωνω πολυ χλεπα...ευτυχως εδινα παντα κατι παραπανω αρα μαλλον την εχω σκαπουλαρει
ντάξει ρε δεν είναι και έτσι τα πράγματα ...
καλα κανω που τα εχω κοψει τα ντελιβερι.με τοσους μαλακες ντελιβεραδες γλιτωνω πολυ χλεπα...ευτυχως εδινα παντα κατι παραπανω αρα μαλλον την εχω σκαπουλαρει
αυτα δεν τα εκανα ουτε στο στρατο που ημουν κωλοπαιδο...
καταλαβαινεις τι σου λεει ο βρωμιαρης? οτι οσοι δεν του εχουν αφησει μπουρμπουαρ τους έχει φτυσει στο φαγητο.
Λες και ειμαστε υποχρεωμενοι
αμα δεν σ αρεσει η δουλεια σου φιλε ειναι απλο σηκω και φυγε... δεν θα την πληρωσω εγω τη δουλεια
εσυ ρωτας αμα εχω να σου δωσω τιπ? και τι δουλεια κανω???
καλα γενικα στην ελλαδα εχει πολλα μουνοπανα... σε καμποσες δουλειες. Για αυτο και καταστραφηκαμε...το βλεπεις και στο δρομο.... τρεχουνε δεν υπολογιζουνε... περνανε κοκκινα περναει απο νερα και σε κανει λουτσα... ζωα τελειως.
Ειχα παλια εναν συμμαθητη που δεν περασε πουθενα και κοροιδευε οσους σπουδασανε και εκραζε και ελεγε μαλακιες....
μετα απο μερικα χρονια τον πετυχα ντελιβερα... χαχαχα ελα ρε αγορινα του λεω τι κανεις ολα καλα????
την δευτερη φορα τον ειχα και περιμενε κανα 10λεπτο απο κατω... ελα σορρυ του κανω ημουν στο μπανιο
αυτο ειναι κακια ρε τυπε :SΕιχα παλια εναν συμμαθητη που δεν περασε πουθενα και κοροιδευε οσους σπουδασανε και εκραζε και ελεγε μαλακιες....
μετα απο μερικα χρονια τον πετυχα ντελιβερα... χαχαχα ελα ρε αγορινα του λεω τι κανεις ολα καλα????
την δευτερη φορα τον ειχα και περιμενε κανα 10λεπτο απο κατω... ελα σορρυ του κανω ημουν στο μπανιο
Άντε πάλι "Είχα ένα γνωστό..."
Έχεις σκεφτεί να βάλεις υποψηφιότητα για δήμαρχος; Με τόσους γνωστούς που έχεις βγαίνεις άνετα
OK για τα delivery. Εμένα μου τη σπάει κάτι πουτανάκια σερβιτόρες σε καφέ που κουνάν το κώλο του ς για μπουρμπούρι(που λέει κι ένας συναγωνιστής). Βλέπεις κάτι πιρφόρους κι αφήνουν 1-1.50 ευρώ μπουρμπούρι. 20 πελάτες τη μέρα να χουν αυτές...τσούπ 30 ευρά τη μέρα μόνο απο μπουρμπούρι. Βάλε και κανα 20αρικο που θα πάιρνουν σα μεροκάματο πάμε στα 50/ημέρα. Παίρνεις εσύ τόσα φίλε;
αα αμα δε τους αφήσεις κάτι στραβώνουν και δε σου μιλάνε κιόλας αμα πας να φύγεις.
ΕΙμαι κοινωνικος... οχι εριστικος και κρακτης οπως εσυ που δεν εχεις φιλους . ΧΕΧΕΧΧΕ
1,5 ευρώ αφήνουνε οι μαθητές λυκείου! εγώ δεν έχω αφήσει ποτε κάτω από 5-10 ευρώ σε καφετερια ειδικά σε εκολακια που είναι και το φετίχ μου,αλλα ξέρω ότι όταν θα σκάσω με την γκόμενα την άλλη μέρα θα μου κάνει μια υποδοχή όλο γλυκα το πουτανάκι τις καφετεριας!
αγριεμενη μας μπηκες σημεραΒγάλε το πιλάτος από το νικ σου
Ναι και αμα σου κανει υποδοχη η σερβιτορα
σώθηκες
Τι αλοιφή είναι αυτή που κάνει 30 λεπτά;