Νέα

Φιλοδώρημα στα delivery

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσεις δινετε φιλοδωρημα στα delivery boys??

• οχι αφου πληρωνονται γιατι να δωσω?

Ψήφοι: 41 13,4%
  • παντα δινω τοσο κρυο κ βροχη τρωνε τα καημενα

Ψήφοι: 162 52,8%
  • δινω αλλα οχι παντα

Ψήφοι: 61 19,9%
  • αναλογως τη φατσα

Ψήφοι: 25 8,1%
  • δινω εκτος σε πακιστανους

Ψήφοι: 18 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    307

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
καλα κανω που τα εχω κοψει τα ντελιβερι.με τοσους μαλακες ντελιβεραδες γλιτωνω πολυ χλεπα...ευτυχως εδινα παντα κατι παραπανω αρα μαλλον την εχω σκαπουλαρει
:2funny: :2funny:
ντάξει ρε δεν είναι και έτσι τα πράγματα ...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
το ξερω οτι δεν ειναι ετσι αλλα καλυτερα να χεις το κεφαλι σου ησυχο γιατι παντα υπαρχει ενας μαλακας που θα την κανει τη ζημια.

εξαλλου πια και τα ντελιβερι σκατα ειναι,εχουν ριξει την ποιοτητα ολοι.τουλαχιστον παλιοτερα ηταν νοστιμα μερικα.τελευταια φορα ηταν πριν κατι μηνες που ειχα παρει πιτσα και ηταν σα να τρως χαρτονι,τοσο αγευστη.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

όταν βρέχει το τιπ είναι απαραίτητο.
αφού πάω την άλλη φορά να πάρω μαρούλια στη λαική και ρωτάω τον αγρότη, έβρεχε όταν τα μάζευες; μου λεει ναι, και του δίνω 50 λεπτά παραπάνω. :o

πάω την άλλη φορά στο super-market ψωνίζω και μέχρι να τελειώσω έπιασε βροχή. άντε να πας στο σπίτι τώρα βρέχοντας. πάω στο ταμείο και της λέω, δώσε μου 50 λεπτά για να τα κάνω ντελίβερι μέχρι σπίτι μου. :o

και για να μην ξεχνιόμαστε, είναι κανόνας να ψωνίζεις από μαγαζί που δεν κόβει αποδείξεις, για να του καθυστερείς τα ντελίβερι με τα πέρα δώθε.
έναν τον γύρισα 2 φορές πίσω γιατί μου έφερε χτεσινή απόδειξη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτα δεν τα εκανα ουτε στο στρατο που ημουν κωλοπαιδο...

καταλαβαινεις τι σου λεει ο βρωμιαρης? οτι οσοι δεν του εχουν αφησει μπουρμπουαρ τους έχει φτυσει στο φαγητο.

Λες και ειμαστε υποχρεωμενοι

αμα δεν σ αρεσει η δουλεια σου φιλε ειναι απλο σηκω και φυγε... δεν θα την πληρωσω εγω τη δουλεια
εσυ ρωτας αμα εχω να σου δωσω τιπ? και τι δουλεια κανω???

καλα γενικα στην ελλαδα εχει πολλα μουνοπανα... σε καμποσες δουλειες. Για αυτο και καταστραφηκαμε...το βλεπεις και στο δρομο.... τρεχουνε δεν υπολογιζουνε... περνανε κοκκινα περναει απο νερα και σε κανει λουτσα... ζωα τελειως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για αυτο οταν βλεπει κανεις κουνημενα φαγητα και κρυα... πρεπει να παιρνει να κανει παραπονα στο αφεντικο... να δεις μετα αν ο αλλος κινδυνεψει να χασει τη δουλεια του πως θα βαλει μυαλο.

Ακου εκει ρε.... χαχαχα απιστευτο.

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
καταλαβαινεις τι σου λεει ο βρωμιαρης? οτι οσοι δεν του εχουν αφησει μπουρμπουαρ τους έχει φτυσει στο φαγητο.

Λες και ειμαστε υποχρεωμενοι

αμα δεν σ αρεσει η δουλεια σου φιλε ειναι απλο σηκω και φυγε... δεν θα την πληρωσω εγω τη δουλεια
εσυ ρωτας αμα εχω να σου δωσω τιπ? και τι δουλεια κανω???

καλα γενικα στην ελλαδα εχει πολλα μουνοπανα... σε καμποσες δουλειες. Για αυτο και καταστραφηκαμε...το βλεπεις και στο δρομο.... τρεχουνε δεν υπολογιζουνε... περνανε κοκκινα περναει απο νερα και σε κανει λουτσα... ζωα τελειως.

όταν μένεις σε περιοχές του εξαθλιωμένου κέντρου και του αγίου παντελεήμονα και ο delivery είναι από κανένα κράτος τις αφρικής εκεί δεν αφήνεις μια η μάλλον δεν παίρνεις delivery ,αν μένεις σε περιοχή κυριλέ αναγκαστικά αφήνεις 5 ευρώ το λιγότερο!

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
OK για τα delivery. Εμένα μου τη σπάει κάτι πουτανάκια σερβιτόρες σε καφέ που κουνάν το κώλο του :tits:ς για μπουρμπούρι(που λέει κι ένας συναγωνιστής). Βλέπεις κάτι πιρφόρους κι αφήνουν 1-1.50 ευρώ μπουρμπούρι. 20 πελάτες τη μέρα να χουν αυτές...τσούπ 30 ευρά τη μέρα μόνο απο μπουρμπούρι. Βάλε και κανα 20αρικο που θα πάιρνουν σα μεροκάματο πάμε στα 50/ημέρα. Παίρνεις εσύ τόσα φίλε; :think:

αα αμα δε τους αφήσεις κάτι στραβώνουν και δε σου μιλάνε κιόλας αμα πας να φύγεις. :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ειχα παλια εναν συμμαθητη που δεν περασε πουθενα και κοροιδευε οσους σπουδασανε και εκραζε και ελεγε μαλακιες....

μετα απο μερικα χρονια τον πετυχα ντελιβερα... χαχαχα ελα ρε αγορινα του λεω τι κανεις ολα καλα????

την δευτερη φορα τον ειχα και περιμενε κανα 10λεπτο απο κατω... ελα σορρυ του κανω ημουν στο μπανιο  :2funny: :2funny: :2funny:

Άντε πάλι "Είχα ένα γνωστό..."
Έχεις σκεφτεί να βάλεις υποψηφιότητα για δήμαρχος; Με τόσους γνωστούς που έχεις βγαίνεις άνετα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ειχα παλια εναν συμμαθητη που δεν περασε πουθενα και κοροιδευε οσους σπουδασανε και εκραζε και ελεγε μαλακιες....

μετα απο μερικα χρονια τον πετυχα ντελιβερα... χαχαχα ελα ρε αγορινα του λεω τι κανεις ολα καλα????

την δευτερη φορα τον ειχα και περιμενε κανα 10λεπτο απο κατω... ελα σορρυ του κανω ημουν στο μπανιο  :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο ειναι κακια ρε τυπε :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
ρε με αυτα που λετε οχι φιλοδωρημα δεν εχει,αλλα μπουνιες θα παιξω την επομενη φορα...ειναι δυνατον να λετε οτι θα χεσουν στο φαι μου αν δεν παιρνουν φιλοδωρημα??????λες και μου τα φερνουν τσαμπα τα φαγητα,απο την καλη του την καρδια.....ολα τα επαγγελματα εχουν δυσκολιες....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άντε πάλι "Είχα ένα γνωστό..."
Έχεις σκεφτεί να βάλεις υποψηφιότητα για δήμαρχος; Με τόσους γνωστούς που έχεις βγαίνεις άνετα

ΕΙμαι κοινωνικος... οχι εριστικος και κρακτης οπως εσυ που δεν εχεις φιλους . ΧΕΧΕΧΧΕ  :grin:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
OK για τα delivery. Εμένα μου τη σπάει κάτι πουτανάκια σερβιτόρες σε καφέ που κουνάν το κώλο του :tits:ς για μπουρμπούρι(που λέει κι ένας συναγωνιστής). Βλέπεις κάτι πιρφόρους κι αφήνουν 1-1.50 ευρώ μπουρμπούρι. 20 πελάτες τη μέρα να χουν αυτές...τσούπ 30 ευρά τη μέρα μόνο απο μπουρμπούρι. Βάλε και κανα 20αρικο που θα πάιρνουν σα μεροκάματο πάμε στα 50/ημέρα. Παίρνεις εσύ τόσα φίλε; :think:

αα αμα δε τους αφήσεις κάτι στραβώνουν και δε σου μιλάνε κιόλας αμα πας να φύγεις. :headbang:

1,5 ευρώ αφήνουνε οι μαθητές λυκείου! εγώ δεν έχω αφήσει ποτε κάτω από 5-10 ευρώ σε καφετερια ειδικά σε εκολακια που είναι και το φετίχ μου,αλλα ξέρω ότι όταν θα σκάσω με την γκόμενα την άλλη μέρα θα μου κάνει μια υποδοχή όλο γλυκα το πουτανάκι τις καφετεριας!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι και αμα σου κανει υποδοχη η σερβιτορα

σώθηκες  :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
1,5 ευρώ αφήνουνε οι μαθητές λυκείου! εγώ δεν έχω αφήσει ποτε κάτω από 5-10 ευρώ σε καφετερια ειδικά σε εκολακια που είναι και το φετίχ μου,αλλα ξέρω ότι όταν θα σκάσω με την γκόμενα την άλλη μέρα θα μου κάνει μια υποδοχή όλο γλυκα το πουτανάκι τις καφετεριας!

Βγάλε το πιλάτος από το νικ σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχαχαχχα λιον χαχαχαχχαχαχαχα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
οταν μου ντελιβεριζουν πουτανα τι φιλοδωρμα πρεπει να δωσω στο καημενο το νταβα της  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom