Νέα

Φιλοδώρημα στα delivery

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσεις δινετε φιλοδωρημα στα delivery boys??

• οχι αφου πληρωνονται γιατι να δωσω?

Ψήφοι: 41 13,4%
  • παντα δινω τοσο κρυο κ βροχη τρωνε τα καημενα

Ψήφοι: 162 52,8%
  • δινω αλλα οχι παντα

Ψήφοι: 61 19,9%
  • αναλογως τη φατσα

Ψήφοι: 25 8,1%
  • δινω εκτος σε πακιστανους

Ψήφοι: 18 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    307

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
τυπε δεν διαφωνω αλλα το να δινεις 10 ευρω τιπ και 10 ευρω ο καφες μαλλον μπαμπα εφοπλιστη εχεις η βγαζεις πολυ ευκολα λεφτα

όχι ρε! με τον πατέρα μου ποια τα τελευταία χρονια δεν έχω επαφές έχει κάνει άλλη οικογένεια εκεί ,αν ήθελα όντως θα μπορούσα να του τρώω παρα πολλά!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
όχι ρε! με τον πατέρα μου ποια τα τελευταία χρονια δεν έχω επαφές έχει κάνει άλλη οικογένεια εκεί ,αν ήθελα όντως θα μπορούσα να του τρώω παρα πολλά!
α ευτυχως τωρα τρως λιγα :grin: ρε τυπε που σπουδασες ναυτιλιακα?στο οσλο?

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:ρε φιλε δεν πας για καφε στην καμπουλ,για ηρεμησε λιγο(ακου εκει θα μου τα φανε οι γιατροι????!!!!!!)το βραδυ πριν κοιμηθεις σου σταυρωνει το μαξιλαρακι σου η μαμα σου,σου σκουπιζει τα σελακια σου και σου αναβει το φωτακι για να μην φοβασαι,ετσι δεν ειναι?

φιλε δεν πρέπει να προκαλούμε την τύχη μας από κέντρο περνάω συνεχεια με το αμάξι το μονο που βλέπεις είναι πόρνες,πρεζόνια,λαθρομετανάστες και στην καλύτερη κανέναν αλκολικο! τον αύγουστο που περνούσα με ανοιχτό το αμάξι από πάνω εκεί που ζαχάρωνα το μωρό που είχα μόλις φορτώσει από club ένας λαθρομετανάστης  μελαμψός πήγε να μου ζητήσει λεφτά και δεν έφευγε με tpt, τον απείλησα ότι έχω όπλο στο ντουλαπάκι και σηκώθηκε και έφυγε ενώ δεν είχα! ευτυχώς το πίστεψε και την έκανε όταν πήγα σπίτι την γκόμενα την αφίσα και έφυγα χωρίς να την γαμήσω γιατί σκέφτηκα ότι σε αυτές τις κωλοπεριοχες έμενε πατισσια είναι τόσο κομπλεξικοί που παίζει να μου προκαλέσουνε δολιοφθορά στο αμάξι,οποτε έχασα και το γαμήσι!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.682
Πόντοι
5.097
φιλε δεν πρέπει να προκαλούμε την τύχη μας από κέντρο περνάω συνεχεια με το αμάξι το μονο που βλέπεις είναι πόρνες,πρεζόνια,λαθρομετανάστες και στην καλύτερη κανέναν αλκολικο! τον αύγουστο που περνούσα με ανοιχτό το αμάξι από πάνω εκεί που ζαχάρωνα το μωρό που είχα μόλις φορτώσει από club ένας λαθρομετανάστης  μελαμψός πήγε να μου ζητήσει λεφτά και δεν έφευγε με tpt, τον απείλησα ότι έχω όπλο στο ντουλαπάκι και σηκώθηκε και έφυγε ενώ δεν είχα! ευτυχώς το πίστεψε και την έκανε όταν πήγα σπίτι την γκόμενα την αφίσα και έφυγα χωρίς να την γαμήσω γιατί σκέφτηκα ότι σε αυτές τις κωλοπεριοχες έμενε πατισσια είναι τόσο κομπλεξικοί που παίζει να μου προκαλέσουνε δολιοφθορά στο αμάξι,οποτε έχασα και το γαμήσι!
φιλαρακι με ενα κατομπαλο βαραω σκοπετο πανω απο το αμαξι σου  :P

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
όταν πήγα σπίτι την γκόμενα την αφίσα και έφυγα χωρίς να την γαμήσω γιατί σκέφτηκα ότι σε αυτές τις κωλοπεριοχες έμενε πατισσια είναι τόσο κομπλεξικοί που παίζει να μου προκαλέσουνε δολιοφθορά στο αμάξι,οποτε έχασα και το γαμήσι!
Καλά ρε τύπε και σύ δεν φρόντισες να έπαιρνες  κανεναν παρκαδόρο-τσιλιαδόρο μαζί σου όσο θα έσμπρωχνες για να'χες το κεφάλι σου ήσυχο :grin: Αν έχεις αμάξι πάνω από 30-40.000 εννοείται πως πληρώνεις μικτή ασφάλεια.Στο μπούτσο σου για τα παλιοσίδερα,γι'αυτό υπάρχουν οι ασφαλιστικές.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Για αυτο οταν βλεπει κανεις κουνημενα φαγητα και κρυα... πρεπει να παιρνει να κανει παραπονα στο αφεντικο... να δεις μετα αν ο αλλος κινδυνεψει να χασει τη δουλεια του πως θα βαλει μυαλο.

Ακου εκει ρε.... χαχαχα απιστευτο.
Το κορυφαίο είχε τύχει σε φίλο που είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης πιτσαρίας με πολλά franchise εδώ και 20κάτι χρόνια.Είχε πετύχει ντελιβερά του να κάνει σούζες , τον σταμάτησε του είπε ποιός είναι,του ζήτησε να ανοίξει το κουτί πίσω με τις πίτσες οι οποίες είχανε γίνει όλες σούπα,ε και φαντάζεστε ποια  ήταν η κατάληξη του :2funny:
Όταν βλέπω ότι είναι μουνόπανο αγενής(να αφήνεις 2-3 ευρώ και να μην λέει ούτε ευχαριστώ ή καλή όρεξη πχ κλπ) τότε πολύ απλά δεν ξαναπαραγγέλνω από εκεί.Σιγά μην μαλώσω κιόλας μαζί του,ας πρόσεχε τους τρόπους του.

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Καλά ρε τύπε και σύ δεν φρόντισες να έπαιρνες  κανεναν παρκαδόρο-τσιλιαδόρο μαζί σου όσο θα έσμπρωχνες για να'χες το κεφάλι σου ήσυχο :grin: Αν έχεις αμάξι πάνω από 30-40.000 εννοείται πως πληρώνεις μικτή ασφάλεια.Στο μπούτσο σου για τα παλιοσίδερα,γι'αυτό υπάρχουν οι ασφαλιστικές.

μια maserati έχω 8 αιτίας η οποια έχει πέσει η αξια τις και θέλει ένα 20 ευρώ σε βενζίνη μονο για να βγει από το γκαράζ! σιγά μην μου τα φάνε οι μαλακες οι ασφαλιστές! μια φορα το  :fuck1: :fuck1: :fuck1: το έχασα μια ο αλλοδαπός και μια η υποβαθμισμένη περιοχή που δεν είχε ούτε parking εκεί κοντά και ήταν και μουναροs η πουτάνα! :kissass: :kissass: :kissass:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το κορυφαίο είχε τύχει σε φίλο που είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης πιτσαρίας με πολλά franchise εδώ και 20κάτι χρόνια.Είχε πετύχει ντελιβερά του να κάνει σούζες , τον σταμάτησε του είπε ποιός είναι,του ζήτησε να ανοίξει το κουτί πίσω με τις πίτσες οι οποίες είχανε γίνει όλες σούπα,ε και φαντάζεστε ποια  ήταν η κατάληξη του :2funny:
Όταν βλέπω ότι είναι μουνόπανο αγενής(να αφήνεις 2-3 ευρώ και να μην λέει ούτε ευχαριστώ ή καλή όρεξη πχ κλπ) τότε πολύ απλά δεν ξαναπαραγγέλνω από εκεί.Σιγά μην μαλώσω κιόλας μαζί του,ας πρόσεχε τους τρόπους του.

Aν δεν του αρεσει η δουλεια του να φυγει... δεν ειναι λογικο να καθεται επειδη περιμενει φιλοδωρηματα διοτι αυτο δεν ειναι κατι στανταρ... δεν ειναι υποχρεωμενος καποιος να σου δωσει φιλοδωρημα.

Σε εμας ποσοι δινουν φιλοδωρήματα ?  :-

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Aν δεν του αρεσει η δουλεια του να φυγει... δεν ειναι λογικο να καθεται επειδη περιμενει φιλοδωρηματα διοτι αυτο δεν ειναι κατι στανταρ... δεν ειναι υποχρεωμενος καποιος να σου δωσει φιλοδωρημα.

με τι ασχολείσαι?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.177
Πόντοι
2.606

-Πως ειναι στατιστικα δυνατον ρε ζαβε γιωτα,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ "ΠΟΥΤΑΝΑ"?????Δηλαδη δεν υπαρχεις λεμε!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το πιο αστειο απ ολα ειναι που γραφετε οτι πρεπει να δινεις κατι γτ ρισκαρει την ζωη του και εχει καθε χρονο ατυχηματα!! Λες και εμεις φταιμε γι'αυτο και οχι εκεινοι που δεν εχουν το ελαχιστο ιχνος αυτοσυντηρησης και οδηγουν σαν να θελουν να πεθανουν. Μισο αρθρο του ΚΟΚ να δω ντελιβερα να τηρει, θα τον σταματησω να του δωσω 5ευρω.

Τεσπα εγω δινω γυρω στα 0.50-1.50Ε, αναλογα την φατσα του και τον λογαριασμο
Αν ακολουθει πιστα τον ΚΟΚ τοτε θα αργησει να σου φερει την παραγγελια και παλι θα γκρινιαζεις.

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
καταλαβαινεις τι σου λεει ο βρωμιαρης? οτι οσοι δεν του εχουν αφησει μπουρμπουαρ τους έχει φτυσει στο φαγητο.

Λες και ειμαστε υποχρεωμενοι

αμα δεν σ αρεσει η δουλεια σου φιλε ειναι απλο σηκω και φυγε... δεν θα την πληρωσω εγω τη δουλεια
εσυ ρωτας αμα εχω να σου δωσω τιπ? και τι δουλεια κανω???

καλα γενικα στην ελλαδα εχει πολλα μουνοπανα... σε καμποσες δουλειες. Για αυτο και καταστραφηκαμε...το βλεπεις και στο δρομο.... τρεχουνε δεν υπολογιζουνε... περνανε κοκκινα περναει απο νερα και σε κανει λουτσα... ζωα τελειως.
αυτό κατάλαβες εσύ επειδή είσαι ηλίθιος

χλεποφάγε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom