Νέα

Φιλιππίνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pattayas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 177K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
αν ενοεις στο boracay δεν λεει και πολλa η sex scene.Λιγα πραγματα!Eχει μεν καποιες freelancer  αλλα μεχρις εκει.Καλυτερα να εχει φορτωσει καμια φιλη ή κανα μωρο απο Μανιλα και να το παρεις εκει για παρεα κ μαμησι.Ειναι μερος για χαλαρωση διασκεδαση οχι τοσο night life αν και τα τελευταια χρονια αυξανουν και οι επιλογες εκει.Μεγαλη ποικιλια σε φαγητο αν πας εκει να επισκεφτεις την ταβερνα cyma η οποια παρεχει ελληνικο φαχητο Αν πας μονος θα δεις πολλα ζευγαρια ή σε περιοδο δικων τους  διακοπων πολυ <<πιτσιρικαρια>> και παρεες απο κοπελες μονες τους.Αξιζει να πας αλλα για μενα αλλα οχι για πολλες μερες αν εισαι μονος σου

Συμφωνώ απόλυτα !
Πολύ ωραίο νησί για διακοπές αλλά ΠΡΕΠΕΙ να πας φορτωμένος!!!
Έμεινα σχεδόν μια εβδομάδα (φορτωμένος εννοείται) και πέρασα τέλεια.
Φοβερές παραλίες, ωραία μαγαζιά για φαγητό / ποτό (μου έχει μείνει το εστιατόριο Κορλεόνε),άπειρες βόλτες στην φύση και γενικά ένας τροπικός παράδεισος!

BULET

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
αρκει να μην εισαι μονοs, αν εχειs γυναικα ειναι φανταστικα..πριν μια βδομαδα ημουν εκει..

kontakias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε πεδία θέλω βοηθια θέλω να μάθο κατη ξέρεις κανείς από φιλιπίνες πόσο χρήματα θες να πας  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε πεδία θέλω βοηθια θέλω να μάθο κατη ξέρεις κανείς από φιλιπίνες πόσο χρήματα θες να πας  :rockon:
τυπε εχεις πολλες φιλιπ-πινεζες στην αθηνα
που να τρεχει εκει τωρα
πλατεια κιφησιας 8 το πρωι και θα δεις απειρες

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Επειδή κάποιοι ρωτάνε για τιμές... Προχθές γύρισα από Φιλιππίνες και έπαθα την πλάκα μου !
Οι τιμές έχουν φτάσει στα ουράνια λόγο των μονοπωλίων που εφαρμόζετε τα τελευταία χρόνια στα super market της Χώρας.
Πλέον δεν μπορείς να βρεις σχεδόν τίποτα φθηνότερο σε σχέση με τις τιμές των super market εδώ στην Ελλάδα.
Τραγικά τα πράγματα μιας και πριν 5 χρόνια με 20 ευρώ γέμιζες ένα καρότσι και τώρα δεν χρειάζεσαι ούτε καλαθάκι ! :s&m_1: :s&m_1:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Επειδή κάποιοι ρωτάνε για τιμές... Προχθές γύρισα από Φιλιππίνες και έπαθα την πλάκα μου !
Οι τιμές έχουν φτάσει στα ουράνια λόγο των μονοπωλίων που εφαρμόζετε τα τελευταία χρόνια στα super market της Χώρας.
Πλέον δεν μπορείς να βρεις σχεδόν τίποτα φθηνότερο σε σχέση με τις τιμές των super market εδώ στην Ελλάδα.
Τραγικά τα πράγματα μιας και πριν 5 χρόνια με 20 ευρώ γέμιζες ένα καρότσι και τώρα δεν χρειάζεσαι ούτε καλαθάκι ! :s&m_1: :s&m_1: ενταξη μην τα παραλες φτηνα ειναι ειδικα οι γκομενοκαταστασεις ...και εγω την παρασκευη γυρησα

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1

Καλά για γκομενοκαταστάσεις κλπ. δεν το συζητάω, με 1500 Pesos είσαι καλυμμένος για full time ! :fuck1:
Για την καθημερινή διαβίωση μιλάω που μου εκανε φοβερή εντύπωση...αν πήγες στα pure gold, robinsosn market κλπ καταλαβαίνεις για τι μιλάω.
Καλά σε ποιά πτήση ήσουν ? Λες να γυρίζαμε παρέα ?

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Στις Φιλιππινες θα πρεπει να προσεχει κανεις, καθοτι υπαρχουν και πολλα LADYBOYS και ενω πας για να φορμαρεις σου την παταει ενα 27ποντο καυλοπαπαρο απο πισω και φωναζεις μπιλαλαααα... και θάνε και μερα μεσημερι!!!  :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καλά για γκομενοκαταστάσεις κλπ. δεν το συζητάω, με 1500 Pesos είσαι καλυμμένος για full time ! :fuck1:
Για την καθημερινή διαβίωση μιλάω που μου εκανε φοβερή εντύπωση...αν πήγες στα pure gold, robinsosn market κλπ καταλαβαίνεις για τι μιλάω.
Καλά σε ποιά πτήση ήσουν ? Λες να γυρίζαμε παρέα ?
γυρισα μπανγκοκ στις 23/7 ειχα παει απο 16 ανχελες και μονο στο s/m mall ειχα παει...παντως ετυχε να αγορασω ολοκαινουργιο λαπτοπ με 250 ευρω samsung που εδω το βρηκα στην καλυτερη 380

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Στις Φιλιππινες θα πρεπει να προσεχει κανεις, καθοτι υπαρχουν και πολλα LADYBOYS και ενω πας για να φορμαρεις σου την παταει ενα 27ποντο καυλοπαπαρο απο πισω και φωναζεις μπιλαλαααα... και θάνε και μερα μεσημερι!!!  :grin:
ελαχιστα....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και φυσικα γιαυτους που δεν εχουν ιδεα

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
και φυσικα γιαυτους που δεν εχουν ιδεα

Πολύ δύσκολο να σου κάτσει ladyboy και να μην είναι σε bar αποκλειστικά για ladyboys...πάντως και σου κάτσει 27 cm ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας !!  :headbang: :headbang:

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Miss World 2013 : Megan Young

Megan-Young-Miss-World-Philippines-2013-1.jpg
miss-world-philippines-2013-megan-young-in-her-sexy-bikini.jpg
megan-young-for-miss-world-2013.jpg
megan-young-topless.jpg
myoung1.png
megan+young.jpg
bestof2013_67.jpg
megan-young-nude-photos-12.jpg
megan-young-nude-photos-8.jpg
URL]]

mirmidon

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
απο μουνι καλυτερα, φθηνοτερα, ευκολοτερα κ νεοτερα. προσφατα πηγε το σωματειο στο αντζελες. καμμια σχεση με την τωρινη πατταγια. μονο απο φαγητο... λιγο χαλια

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ακουσα απο ενα γνωστο οτι φιλος του κοντα 60αρης παει τα τελευταία χρονια φιλιππινες σε ενα νησακι-μερος ονομα δεν ηξερε οπου ενοικιαζει σπιτι και την βγαζει για 1 μηνα λεει με ενα διχιλιαρο στην τιμη περιλαμβανονται και τα αεροπορικα μεσω ισπανιας λεει βρισκει φτηνα εισητηρια κτλ.Τωρα κατα ποσο ισχυει  :think:.Εγω οταν ειχα παει ειχα δωσει 850 μονο εισητηρια πηγαινε ελα

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
παροτι στοχος ζωης ειναι να παω στην Ταϋλανδη, ειμαι σιγουρος πως οι Φιλιππινες ειναι καλυτερες και οχι τοσο εμπορευματοποιημενες... Εχω φαει αρκετα φιλιπινεζακια και ειναι σκετη απολαυση, με μονο μειον ισως, την επιμονη στο ρομαντζο καποιες φορες.

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
το 2001  ειχα περασει μια μαγευτικη βδομαδα στο αντζελες .
μπυρες γυναικες , γαμησι χαλαρωση .
θυμαμαι μια φαση , μπαινω σε ένα κολομπαρο κατά τις 5 το πρωι , σουρα από το ποτο , και με ρωτάνε : πως σε λενε ??
τους απανταω ¨: πουτσαρας .. από κεινη την μερα οποτε παιρναγα από το συγκεκριμενο μαγαζι μου φωναζαν :  χαλοου πουτσρας ..

τωρα μαθαινω ότι εχει χαλασει η φαση στο αντζελες από τους μπατσους που ζητανε μιζα .  ξερει κανεις τι παίζει ???

παντως τοτε αν θυμαμαι καλα με 700  επαιρνες για μια ωρα και με 1000 για ολο το βραδυ ( ηταν πιο φθηνα από μανιλα )

αλλα το γαμησι ηταν το τελευταιο . η μπαρο - μπουρδελοτσαρκα μετραγε . σε ένα βραδυ μπορει και να επιανες και 50 διαφορετικούς κολους .

αυτά , ξερει κανεις τι γινετε στο αντζελες ??  οκτωβριο μπορει να παω Χονγκ κονγκ και δεν θα ελεγα όχι για 2-3 μερες αντζελες ..

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
τελευταιο βραδυ ειχα παρει δυο για ολο το βραδυ .. γαμω τις φασεις ..
γυρναγες στην εξ αριστερων , μιλαγες, γινοταν τρυφερη η φαση .. τσουπ φιλακι όπως με την γκομενα σου ..
μετα μιλαγα στην εκ δεξιων , τρυφερη η φαση .. τσουπ φιλακι ...
οι φιλιπινεζες σε φτιαχνουν πολύ συναισθηματικα ..  εισαι όπως με την γκομενα σου ..
με πηγανε σε ένα μπαρακι στο αντζελες ,  ειχε μονο φιλιπινεζους ...  εκει να δειτε μουνια φιλιπινεζικα ..
μιλαμε για καλονες ... δυστυχως ητανε τελευταιο βραδυ και  δεν ειχα χρονο να παω μονος ...
την άλλη μερα εφευγα ..
παντως χαιρομαι που υπαρχουν εδώ μεσα ταξιδευτες ..  αν δεν ειχα κανει τα ταξίδια στην ζωη μου θα ειχα μια μερσεντές διαφορετικη για κάθε μερα ... 
αλλα δεν θα ημουν εγω ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom