Νέα

Φιλία, αρχή και τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bluevertigo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κατι τέτοιοι γύφτακλες κυκλοφορούν αναμεσά μας ναι, πάντως αυτό είναι πιο πολύ νομίζω στοιχείο χαρακτήρα παρά φιλίας. Έμένα ένας φίλος μου μου έλεγε πως κάποιος "φίλος" του του ζήτούσε λεφτά επείδη κοιμήθηκε μια μέρα σπίτι του και έκανε κ ένα μπάνιο χαχαχα!
Εμένα μου είχε πει φίλος ότι σε ταβέρνα κάποιο άτομο ζήτησε να μην βάλουν στο λογαριασμό κουβέρ γι αυτόν, γιατί δεν έφαγε ψωμί!!!

επίσης ο ίδιος γύφτουλας, μάλωσε άγρια με τη γκόμενά του γιατί όποτε πήγαινε σπίτι του, η γκόμενα ξόδευε πολύ χαρτί υγείας!!!

ταυτόχρονα δε, έμαθα οτι ο συγκεκριμένος γύφτουλας δούλευε εποχιακός με 8μηνη σύμβαση, ενώ η καταγωγή του ήταν από Θεσσαλία και ο μπαμπάς του είχε στην ιδιοκτησία του μια πλαγιά ολόκληρη με καλλιέργειες!

τέτοιο φίλο να έχεις και θα φουντάρεις!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τσιγγουνηδες οι πλουσιοι ειναι.....
αυτο ειπα μεσιε...
αυτον που εγινε ξαφνικα πλουσιος να τον φοβασαι..
αυτον που γεννηθηκε"αρχοντας"να μην τον φοβασαι..
ακομα κ αν φτωχυνει αρχοντας θα ειναι..

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
δεν υπαρχει γουατ δεσποινισ λουκριτια.δεν μπορω να πω εγω ααα θα κανω παρεα με την ταδε γιατι κανει καλη παρεα.συνηθωσ θα πω κανω παρεα γιατι εχει ωραιεσ βυζαρεσ ωραια κωλαρα και κλπ.οπωσ πιστεβω και οι περισοτεροι

Επισκέπτης
Είστε όλοι λάθος πιστεύω σ'αυτό που λέτε ξανά και ξανά στο site εδώ. Οι γυναίκες θέλουν να γαμηθούν και γαμιούνται απλά επειδή τα στανταρ της κοινωνίας είναι πολύ ψηλά πλέον και δεν γαμάτε αύτα που θέλετε, επείδη δεν φτάνετε τα πολύ ψηλά στανταρ που έχουν οι γαμάτες γκόμενες λέτε όλο τα ίδια κ τα ίδια.

Για όλα φταίει το cosmopolitan και η σούπερ Κατερίνα!

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
απιστευτα πραγματα !!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν υπαρχει γουατ δεσποινισ λουκριτια.δεν μπορω να πω εγω ααα θα κανω παρεα με την ταδε γιατι κανει καλη παρεα.συνηθωσ θα πω κανω παρεα γιατι εχει ωραιεσ βυζαρεσ ωραια κωλαρα και κλπ.οπωσ πιστεβω και οι περισοτεροι
κοιτα...συνηθως μιλαω γ παιδικες φιλιες..
δε μπορω ξαφνικα σε αυτην την ηλικια να κανω φιλους...
αν κ ποτε δε λεω ποτε...

Επισκέπτης
Και μια συμπλήρωση. Λόγω την απίστευτης λιγουρίας η μέτρια γκόμενα αναβαθμίζεται σε πολύ καλή η πολύ καλή σε γαμάτη και η γαμάτη σε απλησίαστο όνειρο.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Εμένα μου είχε πει φίλος ότι σε ταβέρνα κάποιο άτομο ζήτησε να μην βάλουν στο λογαριασμό κουβέρ γι αυτόν, γιατί δεν έφαγε ψωμί!!!

επίσης ο ίδιος γύφτουλας, μάλωσε άγρια με τη γκόμενά του γιατί όποτε πήγαινε σπίτι του, η γκόμενα ξόδευε πολύ χαρτί υγείας!!!

ταυτόχρονα δε, έμαθα οτι ο συγκεκριμένος γύφτουλας δούλευε εποχιακός με 8μηνη σύμβαση, ενώ η καταγωγή του ήταν από Θεσσαλία και ο μπαμπάς του είχε στην ιδιοκτησία του μια πλαγιά ολόκληρη με καλλιέργειες!

γαμησε τα αυτο με το κουβερ μου εχει τυχει και μενα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Και μια συμπλήρωση. Λόγω την απίστευτης λιγουρίας η μέτρια γκόμενα αναβαθμίζεται σε πολύ καλή η πολύ καλή σε γαμάτη και η γαμάτη σε απλησίαστο όνειρο.
αυτα με την φιλια που κολλανε γτ ειμαι κ χαζη κ δε τα πιανω..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

έχει καταγραφεί και φονικό στο εξωτερικό, ο σύζυγος ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε επειδή ήταν υπερσπάταλη στο χαρτί υγείας  :tickedoff:

Επισκέπτης

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
πεστα αρχοντα...Τα μπαζα ουτε για καφε δεν ειναι να τα κυκλοφορεις.Να σε παρει κανα ματι και να λενε α ου κοιτα τι πατσαβουρα γαμαει αυτος...απαπα...Αμα θελω καλη παρεα υπαρχουν τοσες ψωλες γυρω.Αν αρχισω να ψαχνω γκομενες για φιλοσοφικες συζητησεις τοτε μαλλον θελω ψυχιατρο...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
κοιτα...συνηθως μιλαω γ παιδικες φιλιες..
δε μπορω ξαφνικα σε αυτην την ηλικια να κανω φιλους...
αν κ ποτε δε λεω ποτε...
κοιτα και εγω για τισ παιδικεσ φιλιεσ μιλαω.απο οτι θυμαμαι με τισ φιλεσ μου τοτε ριχναμε απιστευτα χαμουρογαμησια :kissass2: :kissass2:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
έχει καταγραφεί και φονικό στο εξωτερικό, ο σύζυγος ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε επειδή ήταν υπερσπάταλη στο χαρτί υγείας  :tickedoff:
Απίστευτο! είναι παγκόσμιο το φαινόμενο δηλ?

η γυφτιά δεν έχει σύνορα!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κοιτα και εγω για τισ παιδικεσ φιλιεσ μιλαω.απο οτι θυμαμαι με τισ φιλεσ μου τοτε ριχναμε απιστευτα χαμουρογαμησια :kissass2: :kissass2:
:2funny: :2funny: :2funny:
νταξει δεν ειναι ετσι..
οχι οτι δεν συμβαινει..
απλα συμβαινει κ η αλλη πλευρα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
πεστα αρχοντα...Τα μπαζα ουτε για καφε δεν ειναι να τα κυκλοφορεις.Να σε παρει κανα ματι και να λενε α ου κοιτα τι πατσαβουρα γαμαει αυτος...απαπα...Αμα θελω καλη παρεα υπαρχουν τοσες ψωλες γυρω.Αν αρχισω να ψαχνω γκομενες για φιλοσοφικες συζητησεις τοτε μαλλον θελω ψυχιατρο...
ετσι ετσι :rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μια αλλη φορα ο ιδιος "ηρωας" εκανε πλακα με καποιον αλλο φιλο που κραταγε ενα στυλετακι κ κοπηκε στο χερι. Ο αλλος που ειχε το στυλετακι ακουσε τα εξ αμαξης κ ο "ηρωας" τον υποχρεωσε να τον παρει με το δικο του αυτοκινητο (ενω ειχε κ το δικο διπλα) κ να του βρει φαρμακειο κ του επεβαλε να πληρωσει στο φαρμακειο 4,5 ευρω για γαζα κ μπενταντιν (τα εξοδα της ιατροφαρμακευτικης φροντιδας οπως ειπε !!!)
πσσσσσσσσσσσσς μεγας φραγκοφονιας......ο τυπος :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom