gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τσιγγουνηδες οι πλουσιοι ειναι.....η τσιγκουνια ειναι σιχαμερο πραγμα..
αλλα συνηθως αυτοι που τα χουνε ειναι χειροτεροι...
τσιγγουνηδες οι πλουσιοι ειναι.....η τσιγκουνια ειναι σιχαμερο πραγμα..
αλλα συνηθως αυτοι που τα χουνε ειναι χειροτεροι...
Εμένα μου είχε πει φίλος ότι σε ταβέρνα κάποιο άτομο ζήτησε να μην βάλουν στο λογαριασμό κουβέρ γι αυτόν, γιατί δεν έφαγε ψωμί!!!Κατι τέτοιοι γύφτακλες κυκλοφορούν αναμεσά μας ναι, πάντως αυτό είναι πιο πολύ νομίζω στοιχείο χαρακτήρα παρά φιλίας. Έμένα ένας φίλος μου μου έλεγε πως κάποιος "φίλος" του του ζήτούσε λεφτά επείδη κοιμήθηκε μια μέρα σπίτι του και έκανε κ ένα μπάνιο χαχαχα!
αυτο ειπα μεσιε...τσιγγουνηδες οι πλουσιοι ειναι.....
δεν υπαρχει γουατ δεσποινισ λουκριτια.δεν μπορω να πω εγω ααα θα κανω παρεα με την ταδε γιατι κανει καλη παρεα.συνηθωσ θα πω κανω παρεα γιατι εχει ωραιεσ βυζαρεσ ωραια κωλαρα και κλπ.οπωσ πιστεβω και οι περισοτεροιγουατ?!
κοιτα...συνηθως μιλαω γ παιδικες φιλιες..δεν υπαρχει γουατ δεσποινισ λουκριτια.δεν μπορω να πω εγω ααα θα κανω παρεα με την ταδε γιατι κανει καλη παρεα.συνηθωσ θα πω κανω παρεα γιατι εχει ωραιεσ βυζαρεσ ωραια κωλαρα και κλπ.οπωσ πιστεβω και οι περισοτεροι
γαμησε τα αυτο με το κουβερ μου εχει τυχει και μεναΕμένα μου είχε πει φίλος ότι σε ταβέρνα κάποιο άτομο ζήτησε να μην βάλουν στο λογαριασμό κουβέρ γι αυτόν, γιατί δεν έφαγε ψωμί!!!
επίσης ο ίδιος γύφτουλας, μάλωσε άγρια με τη γκόμενά του γιατί όποτε πήγαινε σπίτι του, η γκόμενα ξόδευε πολύ χαρτί υγείας!!!
ταυτόχρονα δε, έμαθα οτι ο συγκεκριμένος γύφτουλας δούλευε εποχιακός με 8μηνη σύμβαση, ενώ η καταγωγή του ήταν από Θεσσαλία και ο μπαμπάς του είχε στην ιδιοκτησία του μια πλαγιά ολόκληρη με καλλιέργειες!
τέτοιο φίλο να έχεις και θα φουντάρεις!
αυτα με την φιλια που κολλανε γτ ειμαι κ χαζη κ δε τα πιανω..Και μια συμπλήρωση. Λόγω την απίστευτης λιγουρίας η μέτρια γκόμενα αναβαθμίζεται σε πολύ καλή η πολύ καλή σε γαμάτη και η γαμάτη σε απλησίαστο όνειρο.
αυτα με την φιλια που κολλανε γτ ειμαι κ χαζη κ δε τα πιανω..
Εμένα μου είχε πει φίλος ότι σε ταβέρνα κάποιο άτομο ζήτησε να μην βάλουν στο λογαριασμό κουβέρ γι αυτόν, γιατί δεν έφαγε ψωμί!!!
επίσης ο ίδιος γύφτουλας, μάλωσε άγρια με τη γκόμενά του γιατί όποτε πήγαινε σπίτι του, η γκόμενα ξόδευε πολύ χαρτί υγείας!!!
ταυτόχρονα δε, έμαθα οτι ο συγκεκριμένος γύφτουλας δούλευε εποχιακός με 8μηνη σύμβαση, ενώ η καταγωγή του ήταν από Θεσσαλία και ο μπαμπάς του είχε στην ιδιοκτησία του μια πλαγιά ολόκληρη με καλλιέργειες!
τέτοιο φίλο να έχεις και θα φουντάρεις!
δεν υπαρχει γουατ δεσποινισ λουκριτια.δεν μπορω να πω εγω ααα θα κανω παρεα με την ταδε γιατι κανει καλη παρεα.συνηθωσ θα πω κανω παρεα γιατι εχει ωραιεσ βυζαρεσ ωραια κωλαρα και κλπ.οπωσ πιστεβω και οι περισοτεροι
α οκ σορρυ...Δεν κολλάει, απλά μου έδωσε αφορμή ο Whitney (νομίζω) να καταθέσω την άποψη της παγωμένης λογικής περί του θέματος αυτού..
κοιτα και εγω για τισ παιδικεσ φιλιεσ μιλαω.απο οτι θυμαμαι με τισ φιλεσ μου τοτε ριχναμε απιστευτα χαμουρογαμησιακοιτα...συνηθως μιλαω γ παιδικες φιλιες..
δε μπορω ξαφνικα σε αυτην την ηλικια να κανω φιλους...
αν κ ποτε δε λεω ποτε...
Απίστευτο! είναι παγκόσμιο το φαινόμενο δηλ?έχει καταγραφεί και φονικό στο εξωτερικό, ο σύζυγος ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε επειδή ήταν υπερσπάταλη στο χαρτί υγείας
κοιτα και εγω για τισ παιδικεσ φιλιεσ μιλαω.απο οτι θυμαμαι με τισ φιλεσ μου τοτε ριχναμε απιστευτα χαμουρογαμησια
φιλικα μας τσιμπουκωναν τα κοριτσια....κοιτα και εγω για τισ παιδικεσ φιλιεσ μιλαω.απο οτι θυμαμαι με τισ φιλεσ μου τοτε ριχναμε απιστευτα χαμουρογαμησια
ετσι ετσι
πεστα αρχοντα...Τα μπαζα ουτε για καφε δεν ειναι να τα κυκλοφορεις.Να σε παρει κανα ματι και να λενε α ου κοιτα τι πατσαβουρα γαμαει αυτος...απαπα...Αμα θελω καλη παρεα υπαρχουν τοσες ψωλες γυρω.Αν αρχισω να ψαχνω γκομενες για φιλοσοφικες συζητησεις τοτε μαλλον θελω ψυχιατρο...
πσσσσσσσσσσσσς μεγας φραγκοφονιας......ο τυποςΜια αλλη φορα ο ιδιος "ηρωας" εκανε πλακα με καποιον αλλο φιλο που κραταγε ενα στυλετακι κ κοπηκε στο χερι. Ο αλλος που ειχε το στυλετακι ακουσε τα εξ αμαξης κ ο "ηρωας" τον υποχρεωσε να τον παρει με το δικο του αυτοκινητο (ενω ειχε κ το δικο διπλα) κ να του βρει φαρμακειο κ του επεβαλε να πληρωσει στο φαρμακειο 4,5 ευρω για γαζα κ μπενταντιν (τα εξοδα της ιατροφαρμακευτικης φροντιδας οπως ειπε !!!)