- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
εγω το πετυχα καπου αυτο(δεν θυμαμαι) αλλα σε μονοτονικο.
μηπως θα το δουμε και μεταφρασμενο?
Στην εφημεριδα του κατηχητικού ίσως ;
μην το γελας
πρεπει να γινει κατι με την κατασταση στην πολη μας
περιμενω να τελειωσει η εκθεση γιατι εχουμε πολλους εισαγωμενους που γαμανε στα σπιτακια μας κ δεν υπαρχει λογος αποχης
κ οταν μεινουμε παλι οι μονιμοι πελατες θα την κανουμε
ή στο πρωκτικόΣτην εφημεριδα του κατηχητικού ίσως ;
κ να δεις κ απο κοντα φανταζομαι πως εχουν τα πραγματα στην μπουρδελοκατασταση της πολης μας ε?θα σου'ρθω Σαλονικη να την υπογραψεις.. ;)
Ακόμη και το βάθος είναι κάτι υποκειμενικό...
Εσένα σου φαίνεται βαθύ...
Κατ' εμέ αναπαράγει τεχνοφοβικά κλισέ περασμένων δεκαετιών, άσε που αμφιβάλλω αν πράγματι το έγραψε μπόμπιρας και όχι κανάς κλαψομούνης εκθεσάς...
Γούστα και απόψεις είναι αυτά.
και όχι μόνο ;)κ να δεις κ απο κοντα φανταζομαι πως εχουν τα πραγματα στην μπουρδελοκατασταση της πολης μας ε?
κ να δεις κ απο κοντα φανταζομαι πως εχουν τα πραγματα στην μπουρδελοκατασταση της πολης μας ε?
Γουλφάκη , πιστεύεις ότι υπάρχει αυξανόμενο πρόβλημα ?
ρε συ σπαστο και ξαναριχτο,δεν καταλαβα.αν κρινω εξ ιδιοις ομασι θα μπει στην καταγγελια και το αισθημα ενος μεγαλου πνευματος...
φυσικα, αγαπητε μου..
εφοσον, και οι δυο γονεις χανουν το νοημα της οικογενειας, ετσι και το παιδι θα μπει μεσα σ'αυτον τον κυκλωνα..θελωντας ή μη, θα αναζητησει τους γονεις ειτε ως τηλεοραση ειτε ως δουλεια- εργασια ειτε ως γκομενος-α του αντιστοιχου γονιου
( μιλαω για ηλικιες που εχουν γνωθι πανω στα δρωμενα της οικογενειας και φυσικα για πιο open-minded κοινωνιες ωπου ακομη και το τεκνο γνωριζει τις απιστιες ή μη του εκαστοτε γονιου )
ρε συ σπαστο και ξαναριχτο,δεν καταλαβα.
μπας και είσαι ξανθό καβλάκι τελικά?
φυσικα, αγαπητε μου..
εφοσον, και οι δυο γονεις χανουν το νοημα της οικογενειας, ετσι και το παιδι θα μπει μεσα σ'αυτον τον κυκλωνα..θελωντας ή μη, θα αναζητησει τους γονεις ειτε ως τηλεοραση ειτε ως δουλεια- εργασια ειτε ως γκομενος-α του αντιστοιχου γονιου ( μιλαω για ηλικιες που εχουν γνωθι πανω στα δρωμενα της οικογενειας και φυσικα για πιο open-minded κοινωνιες ωπου ακομη και το τεκνο γνωριζει τις απιστιες ή μη του εκαστοτε γονιου )
δηλαδη τι?= οι γονείς εφόσον στρέφονται μόνο στην τηλεόραση ή μόνο στην καριέρα τους ή μόνο στις φιλικές-ερωτικές σχέσεις, περιθωριοποιούν εμμέσως το παιδί ( όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις των γονιών με 3ους εννοώ για διαζευγμένα ζευγάρια όπου ο μπόμπιρας έχει πάρει πρέφα ότι υπάρχει κι άλλο μέλος εκτός του γονιού και του εαυτού του ), οπότε το παιδί θα προσπαθήσει να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους κάνωντας αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον των γονιών του.
δηλαδη τι?
ααα οκ,αυτο το χω δει ηδη να συμβαινει...πχ θα μπαίνει μπροστά στην τηλεόραση, εφόσον δεν μπορεί να γίνει η τηλεόραση, για να τους αποσπάσει και να του αφιερώσουν λίγο χρόνο.. θα θέλει να πηγαίνει στην δουλειά μαζί τους για να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί τους κοκ...
ααα οκ,αυτο το χω δει ηδη να συμβαινει...