Νέα

Φιλία, αρχή και τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bluevertigo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν εχει γαμησια η ιλιαδα και η οδυσσεια;εγω νομιζω εχει στις ραψωδιες που δεν διδασκομασταν ομως στο σχολειο...ναι...ναι...στις σελιδες που πηδουσαν οι καθηγητες....και με πολυ καλη περιγραφη κιολας...υπαρχει και σχετικο ποιηματακι επ αυτου δεν το ξερεις;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιδια..... ο αντισθενης μου το συγχωνευσε το θρεντ....μπερδεψε την φιλια με την εννοια της φιλιας που ειχα εγω ανοιξει.....τοσο τον βοηθαει φαινεται.....σε καθε περιπτωση τον ευχαριστω που με απαλασσει... να συνεχισω να σας γραφω για την εννοια της φιλιας!!!!!!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παιδια..... ο αντισθενης μου το συγχωνευσε το θρεντ....μπερδεψε την φιλια με την εννοια της φιλιας που ειχα εγω ανοιξει.....τοσο τον βοηθαει φαινεται.....σε καθε περιπτωση τον ευχαριστω που με απαλασσει... να συνεχισω να σας γραφω για την εννοια της φιλιας!!!!!!!!!!!!
καλα σου κανε γιατι ειχες παρει πολυ αερα και συ..... :2funny: :2funny: :2funny: :P

ΥΓ δεν θα μας γραφεις πια για την φιλια; :( :( :(πιστευω οτι περισσοτερα εγραψε ο θεσσαλος χτες παντως επι του θεματος....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
καλα σου κανε γιατι ειχες παρει πολυ αερα και συ..... :2funny: :2funny: :2funny: :P

ΥΓ δεν θα μας γραφεις πια για την φιλια; :( :( :(πιστευω οτι περισσοτερα εγραψε ο θεσσαλος χτες παντως επι του θεματος....
 Αν ο επιθετικος ηλιθιος κατορθωσει καποτε να γινει ο απολυτος αρχοντας της κοινωνιας μας,τοτε ο καλλιεργημενος ανθρωπος θα καταντησει να θεωρειται ευηθης,σαν ενα αξιοπεριεργο δειγμα αυτης της εξαφανισμενης φυλης που εξακολουθει να ευλαβειτε το βιβλιο,το ηθος και τη σκεψη..........Παρε το μηνυμα προς πολλες κατευθυνσεις το στελνω!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
 Αν ο επιθετικος ηλιθιος κατορθωσει καποτε να γινει ο απολυτος αρχοντας της κοινωνιας μας,τοτε ο καλλιεργημενος ανθρωπος θα καταντησει να θεωρειται ευηθης,σαν ενα αξιοπεριεργο δειγμα αυτης της εξαφανισμενης φυλης που εξακολουθει να ευλαβειτε το βιβλιο,το ηθος και τη σκεψη..........Παρε το μηνυμα προς πολλες κατευθυνσεις το στελνω!!!!!
αυτον τον τυπο θελω και γω να πατησω .....μεσα εισαι....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εσύ είσαι ο καλλιεργημένος;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σωστά.Μόνο το ονοματεπώνυμο λείπει..αν και φρόντισε να με περιγράψει κανονικότατα ενα αρχιδι του πληκτρολογιου προσφάτως..τεσπα τακτοποιήθηκε.

Οταν σε "έσπρωχνε" ήταν καλά........ :2funny:

Προσωπικά δεδομένα μου στην φόρα.Έλειπε η διεύθυνση και το ονοματεπώνυμο μόνο.Απλά πράγματα..

Πρώην γκόμενος.Βρήκε τρόπο να με εκδικηθεί.Και γαμώ?

Αυτός σε μύησε στο bou ή εσύ αυτόν? :grin:

εγω δε καταλαβα πως την ανακαλυψε... :think:

:think: :think: :think:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλά, δεν αποκλείεται όλα αυτά τα σκηνικά να είναι μαϊμού...
Αλλά ξέχωρα απ' αυτό, μόνο το ΑΦΜ της δε μας έχει αποκαλύψει

δε νομιζω να ειναι η μοναδικη ζωντοχηρα με μαγαζι πουχει τσιγγανα καρδια και αστρωτο κρεββατι  :rolleyes:

απορια: ο γκομενος απεκομισθη απο το σαιτ ή απλα τρακαρανε τυχαια εδω?  :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
δε νομιζω να ειναι η μοναδικη ζωντοχηρα με μαγαζι πουχει τσιγγανα καρδια και αστρωτο κρεββατι  :rolleyes:

απορια: ο γκομενος απεκομισθη απο το σαιτ ή απλα τρακαρανε τυχαια εδω?  :think:
Κάτσε ρε, εκτός απο τις photo που έχει βάλει έχει πει και για αυτοκίνητα και για οικογενειακές της υποθέσεις.
Νέο μέλος φάνηκε ότι ήταν αυτός

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κάτσε ρε, εκτός απο τις photo που έχει βάλει έχει πει και για αυτοκίνητα και για οικογενειακές της υποθέσεις.
Νέο μέλος φάνηκε ότι ήταν αυτός

ααααα μα τι λεςςςςς?  :think: :think:

δε παρακολουθω μου φαινεται, χανω πραματα και θαματα.
Παντως απο φωτο σιγα μη βγαλεις ακρη τωρα

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
...ποιος ειναι παλι τουτος;μην μεινουμε και με την απορια...παλιος θα ναι και ξερει και την κλωνα.....

αχαχουχα εσυ; :think:

Εσυ τωρα τι πεταγεσαι ?

ΝΑΙ αυτος ειμαι δεν το αρνηθηκα ποτε ουτε και κρυφτηκα ποτε....

Αλλη απορεια εχεις ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαλιστα...Αλιντισσα στο ριχνω εδω γιατι το αλλο λεει δεν...και νομιζω θα σε ενδιεφερε να το ακουσεις.

Μαλιστα. προς γνωση και συμμορφωση λοιπον.

δυο λογια αν μου επιτρεπεις για μπουσουλα σε χωρισμενες με παιδια

1. ποτε δε τα φτιαχνεις με γκομενο απο την ιδια περιοχη με σενα (για πολλους λογους)
2. ποτε δε δηλωνεις τη περιοχη διαμονης σου στο γκομενο, παντα τη διπλανη.
3. συμφωνα με τα παραπανω, δεν αφηνεις να σε παρει απο η να σε φερει κατω απο το σπιτι σου.
4. να μη σε βλεπει να μπαινεις στο αυτοκινητο σου. Απο τις πινακιδες ευκολα ολα τα στοιχεια απο ασφαλιστικες.
5. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ποτε δε δινεις δευτερη ευκαιρια σε αντρα που κακογαμει. Σε αντιθεση με τη γυναικα, το κακο γαμησι του αντρα δε καλυτερευει ποτε στη πορεια ειναι οτι ειδες στην αρχη. Ο κακογαμιας ειναι παντα κομπλεξικος, οταν μοιραια τον ληξεις θα κανει αυτο που συνηθιζει. Αν ληξει αμεσα δε θα εχει προλαβει να μαθει λεπτομερειες για σενα.

αυτα σα μια γευση. Ειδες οτι και οι περπατημενες πονηρες τη πατανε με απλα πραγματα, αναποφευκτος κανονας και για τα δυο φυλα.  ;)
.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom