Νέα

SS Lazio: Tὸ κλέος τῆς αίωνίου πόλεως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
οτι πεις
το 27 της ηλικίας σου ισχύει?

εχεις παει στον γαυρο να δεις τι γινεται?
σε προκαλω,να παμε μαζι Λεωφόρο να δουμε αν υπαρχει εστω και δειγμα απο αυτα που αναφερεις  ;)
προκαλεσε με να παμε ολοι μαζι στη λεωφορο να γινουμε πολλες.
Εδω μιλαμε για συνδεσμους οι οποιοι ειναι 100% εθνικοσοσιαληστικοι και μου λες οτι μετα απο 1-2 δεκαετιες εχουν εξαφανιστει.
Εγω απορω ποιος γαλουχει τους φρεσκους χουλιγκανους, ο Μαο η ο Σταλιν;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
προκαλεσε με να παμε ολοι μαζι στη λεωφορο να γινουμε πολλες.
Εδω μιλαμε για συνδεσμους οι οποιοι ειναι 100% εθνικοσοσιαληστικοι και μου λες οτι μετα απο 1-2 δεκαετιες εχουν εξαφανιστει.
Εγω απορω ποιος γαλουχει τους φρεσκους χουλιγκανους, ο Μαο η ο Σταλιν;
καλα απο θεωρία είσαι πρώτος
οπως και με τα "σατανικά Windows 10"....
δεν συνεχίζω γιατί τόσα χρόνια δεν έχεις δώσει λαβή...
φλωρόπουστες γαύρους ακροδεξιούς,δεν έχουμε δει εεε-εεεε-εεεεεέ;  :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ναι ρε, αμα επελεγε τη βαζελο-νοπο,
η κανενα Ο[size=20pt]⊕[/size]Η θα ηταν καλυτερα.
ποσο μαλλον κατι σερβικες, τουρκικες κ.ο.κ.
Ολες οι ομαδες εχουν τετοιους πυρηνες. αλλες πιο φανερους αλλες λιγοτερο.

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, δεν είναι τυχαία η αναφορά του φασιστόΠανούση. Επέλεξε ΕΠΙΤΗΔΕΣ την Λάτσιο με σήμα τον αετό των Ναζί, με γνωστούς και δηλωμένους φασίστες (ακόμα και παίχτες - μόνο ο Ντι Κάνιο αρκεί), με γνωστές ενέργειες, με πανώ που σήκωσαν για τους 2 νεκρούς της χα.

Για τα της Ελλάδας, η νοπό ξέρω ότι έχει διαλυθεί εδώ και πολλά χρόνια (νομίζω επί καπετάνιου) και δεν είχαμε ΠΟΤΕ τόσο ακραία κρούσματα. Οι μοναδικές επίσημες περιπτώσεις ήταν ο σΚατίδης (που η ΑΕΚ και η ΕΠΟ τον έστειλαν εκεί που πρέπει - στον διάολο) και μία τιμωρία του Ολυμπιακού πριν το ματς με την United. ΚΑΜΙΑ σχέση με τους σκατάνθρωπους της Λάτσιο  :vomit: :vomit: :vomit: Ακόμα και αναλογικά να το πάρεις, όταν το 7% ψηφίζει τους νοσταλγούς του χίτλερ, κάποιοι απ' αυτούς υπάρχουν σε όλες τις ομάδες.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλα απο θεωρία είσαι πρώτος
οπως και με τα "σατανικά Windows 10"....
δεν συνεχίζω γιατί τόσα χρόνια δεν έχεις δώσει λαβή...
φλωρόπουστες γαύρους ακροδεξιούς,δεν έχουμε δει εεε-εεεε-εεεεεέ;  :grin:

δεν ειναι καθολου θεωρια, ειναι πραγματα βασισμενα σε γεγονοτα.
Οι συνδεσμοι το χαρακτηρα τους τον κρατανε... για πολλα πολλα χρονια.
τελος παντων, θες να σου πω οτι υπαρχουνε ακροδεξιοι γαυροι, να σου το πω το "Ναι" να ησυχασεις.
Συμφωνα με τις εκτιμησεις μου, ο βαζελος εχει τους περισσοτερους, αλλα ο οφη τους πιο ενεργους... εδω στο ηρακλειο κανουνε κρα αυτοι.

οσο για τα windows 10 παρε και διαβασε

και με τα μαχαιρωματα που γινανε πριν κατι χρονια στο ηρακλειο ειχα ακουσει διαφορα αλλα ηταν κυριως απο ατομα της καταληψης ευαγγελισμου και δεν τα εχω διασταυρωσει ακομα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν ειναι καθολου θεωρια, ειναι πραγματα βασισμενα σε γεγονοτα.
Οι συνδεσμοι το χαρακτηρα τους τον κρατανε... για πολλα πολλα χρονια.
τελος παντων, θες να σου πω οτι υπαρχουνε ακροδεξιοι γαυροι, να σου το πω το "Ναι" να ησυχασεις.
Συμφωνα με τις εκτιμησεις μου, ο βαζελος εχει τους περισσοτερους, αλλα ο οφη τους πιο ενεργους... εδω στο ηρακλειο κανουνε κρα αυτοι.

και με τα μαχαιρωματα που γινανε πριν κατι χρονια στο ηρακλειο ειχα ακουσει διαφορα αλλα ηταν κυριως απο ατομα της καταληψης ευαγγελισμου και δεν τα εχω διασταυρωσει ακομα.
τα εχεις κανει αχταρμά
τωρα καταλαβα...εισαι Κρητη
το μισος εναντιον του Παναθηναικου ξεχειλίζει  :)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, δεν είναι τυχαία η αναφορά του φασιστόΠανούση. Επέλεξε ΕΠΙΤΗΔΕΣ την Λάτσιο με σήμα τον αετό των Ναζί, με γνωστούς και δηλωμένους φασίστες (ακόμα και παίχτες - μόνο ο Ντι Κάνιο αρκεί), με γνωστές ενέργειες, με πανώ που σήκωσαν για τους 2 νεκρούς της χα.

Για τα της Ελλάδας, η νοπό ξέρω ότι έχει διαλυθεί εδώ και πολλά χρόνια (νομίζω επί καπετάνιου) και δεν είχαμε ΠΟΤΕ τόσο ακραία κρούσματα. Οι μοναδικές επίσημες περιπτώσεις ήταν ο σΚατίδης (που η ΑΕΚ και η ΕΠΟ τον έστειλαν εκεί που πρέπει - στον διάολο) και μία τιμωρία του Ολυμπιακού πριν το ματς με την United. ΚΑΜΙΑ σχέση με τους σκατάνθρωπους της Λάτσιο  :vomit: :vomit: :vomit: Ακόμα και αναλογικά να το πάρεις, όταν το 7% ψηφίζει τους νοσταλγούς του χίτλερ, κάποιοι απ' αυτούς υπάρχουν σε όλες τις ομάδες.
νταξει τι να κανουμε, αλλος ανοιγει για τους λατσιαλι νηματα αλλος για τους μακεδονες...

Θα αλλαξεις παντως γνωμη για τη λατσιο αν γνωρισεις, εκτος απο κατι καλοπαιδα σερβους, και κατι πρωτοπαλικαρα της Σουονσι ας πουμε.

Η ριζα του προβληματος ειναι ο χουλιγκανισμος, τωρα το αν χαιρεταει το μαο η το χιτλερ ο χουλιγκανος ειναι λεπτομερεια, το κεφαλι θα σου το παρει αν βρει την ευκαιρια γιατι ειναι χουλιγκανος.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τα εχεις κανει αχταρμά
τωρα καταλαβα...εισαι Κρητη
το μισος εναντιον του Παναθηναικου ξεχειλίζει  :)

καλα εισαι τοσο μαλακας;
επειδη δουλευω στην κρητη (δεν εχω γινει Κρητη ακομα) ξεχειλιζω απο μισος για τον Παναθηναικο;
Ορισμενοι ειστε χειροτεροι και απο τα παοκια και τα κομπλεξ τους με τους αθηνεζους.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλα εισαι τοσο μαλακας;
επειδη δουλευω στην κρητη (δεν εχω γινει Κρητη ακομα) ξεχειλιζω απο μισος για τον Παναθηναικο;
Ορισμενοι ειστε χειροτεροι και απο τα παοκια και τα κομπλεξ τους με τους αθηνεζους.
σε εχουν επηρεάσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τελος παντων στα αρχιδια μου
πιστευε οτι θες  :hi: :hi: :hi:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
νταξει τι να κανουμε, αλλος ανοιγει για τους λατσιαλι νηματα αλλος για τους μακεδονες...

Θα αλλαξεις παντως γνωμη για τη λατσιο αν γνωρισεις, εκτος απο κατι καλοπαιδα σερβους, και κατι πρωτοπαλικαρα της Σουονσι ας πουμε.

Η ριζα του προβληματος ειναι ο χουλιγκανισμος, τωρα το αν χαιρεταει το μαο η το χιτλερ ο χουλιγκανος ειναι λεπτομερεια, το κεφαλι θα σου το παρει αν βρει την ευκαιρια γιατι ειναι χουλιγκανος.

Τα έχεις μπλέξει και μάλιστα πολύ μαν. Απάντησα για τους βρωμιάρηδες της Λάτσιο που ανέφερε ο φασίστας Πανούσης, μίλησες για ΠΑΟ & ΟΦΗ και τώρα πετάς για Σέρβους και Σουόνσι. Εγώ σου ανέφερα ως παραδείγματα 2 επίσημες τιμωρίες (σΚατίδη και ΟΣΦΠ) κι εσύ το πας πάλι αλλού.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τα έχεις μπλέξει και μάλιστα πολύ μαν. Απάντησα για τους βρωμιάρηδες της Λάτσιο που ανέφερε ο φασίστας Πανούσης, μίλησες για ΠΑΟ & ΟΦΗ και τώρα πετάς για Σέρβους και Σουόνσι. Εγώ σου ανέφερα ως παραδείγματα 2 επίσημες τιμωρίες (σΚατίδη και ΟΣΦΠ) κι εσύ το πας πάλι αλλού.
Για αυτό το πανό μας είχαν τιμωρήσει τύπε;

URL]]

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
καλα εισαι τοσο μαλακας;
δε θα πας ελβετια?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2013/12/olumpiakos-anderlecht-pano-gia-mandela-570.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Όχι μαν, για ένα των Misfits (αν τους θυμάμαι καλά), πριν το ματς με την United. Θέλεις να το ψάξω;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Όχι μαν, για ένα των Misfits (αν τους θυμάμαι καλά), πριν το ματς με την United. Θέλεις να το ψάξω;
Μα και αυτό το πανό είναι από το τελευταίο παιχνίδι με την Manchester United

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2013/12/olumpiakos-anderlecht-pano-gia-mandela-570.jpg[/img[/URL]]
[/quote][URL unfurl="true"]http://www.sport24.gr/football/ChampionsLeague/timwria-gia-ton-olympiako-enopsei-mantsester-gioynaitent.2556913.html[/URL]

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σε εχουν επηρεάσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τελος παντων στα αρχιδια μου
πιστευε οτι θες  :hi: :hi: :hi:
ποιοι να με επηρεασουν ρε; οι νεαντερταλ του ΟΦΗ;
Τους εχεις δει πως ειναι; Κατι λεσα ολκης, σαν να παρεις μικροαστο απο το μεσαιωνα και να του δωσεις στρογγυλοφαναρο.

μου παραπονιεσαι για το νημα του πανουση και σου λεω οτι ο καθενας ανοιγει θεματα με βαση τις αδυναμιες του,
μου λες για τους σκατανθρωπους της Λατσιο και σου αναφερω 2 περιπτωσεις χειροτερων οπαδων και μαλιστα η μια εκ των 2 δεν κανει τα αισχη λογω πολιτικων πεποιθησεων, αλλα λογω χουλιγκανισμου.
Τελος κλεινω αναφερομενος στο κυριο προβλημα του χωρου, του αθλητικου, τον χουλιγκανισμο, ο οποιος ναι μεν ενισχυεται απο τις πολιτικες εκφρασεις καποιου, αλλα συνεχιζει να εκδηλωνεται σε υπερθετικο βαθμο ακομα και σε περιπτωσεις οπου η πολιτικη αποψη δεν εφαρμοζεται.
Ποσο πιο ταλιρα να σου το κανω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom