Νέα

Φιλία, αρχή και τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bluevertigo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans79

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τι είναι πάλι με την Αλίντισσα?
τιποτα.
αν θες να πουμε τιποτα παραπανω στειλε μου πμ και ασε τις μαλακιες.μημ με μπερδευεις με τους μαλακες που εχει το σαιτ εμενα.

οκ αγαπη μου?

αντε γιατι σε βλεπω και εσενα μαλακιζεσε πολυ τωρα τελευταια.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟ τελικά το νεο θρεντακι του ανεκδιήγητου βλακα ![/move] Αλβανοι -Ρωσοπόντιοι - ποιος έχει αντζέντα με τα posts, ενώ τα χει κι ο ενας κι ο αλλος!μυλος - πουτάνα!  :rockon: thats it !στα κοινωνικοπολιτιστικά το χετε  :rockon:
Τωρα σε διαβασα και σου απαντω......Δεν ειναι καθολου βλακας εκεινος που ξερει να κρυβει την βλακεια του!!!!!!!

arcans79

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σωστος Ανθρωπος και φιλη ταυτοχρονα!!!!!!!!!!!!
ρε μαλακα παιχτουρα 50 χρονων εισαι,βρες καμια να σε ξεσκατωνει και μην  ψαχβεσε για παραπανω.
αρκει να εισαι καλα απο φραγκα και να μην εισαι κανενας πεταμενος. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε μαλακα παιχτουρα 50 χρονων εισαι,βρες καμια να σε ξεσκατωνει και μην  ψαχβεσε για παραπανω.
αρκει να εισαι καλα απο φραγκα και να μην εισαι κανενας πεταμενος. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
  Σε ευχαριστω για την συμβουλη σου....θα την μελετησω!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μελετα την οσο πιο γρηγορα μπορεις.
τα γηρατεια ειναι δυσκολα να ξερεις.
Αυτο ξαναπεστο....παντως ειμαι κατω απο πενηντα.... εχω λιγο καιρο να την μελετησω με την ησυχια μου!! :2funny: :2funny:

arcans79

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο ξαναπεστο....παντως ειμαι κατω απο πενηντα.... εχω λιγο καιρο να την μελετησω με την ησυχια μου!! :2funny: :2funny:
τα χρονια περναν γρηγορα να ξερεις. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
warnban.gif
 [/color[/URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Καλοι και οι φιλοι...αλλα  μεχρι ενος σημειου. Μπορει να εχεις την εντυπωση οτι με τους φιλους σου δεν σε χωριζει τιποτα...Αλλα καποιες φορες αυτο ειναι ακρως αυθαιρετο... Με τους φιλους παντα θα μας χωριζουν τα κλασσικα και στανταρ σκοτεινα ανθρωπινα συναισθηματα...τα οποια ειναι η Ζηλεια.. ο Φθονος... η Απληστια... και η Φιλοδοξια. Καποιες φορες αυτα βγαινουν στην επιφανεια σχετικα νωρις και τοτε ειναι που λεμε πως σταθηκες τυχερος...καποιες αλλες φορες τα βλεπεις μπροστα σου σε στιγμες εντελως ακαταλληλες οταν εισαι απροετοιμαστος...τι σημασια εχει??  Στην πραγματικοτητα η γνωμη μου ειναι πως εχεις περισσοτερα να φοβασαι απο φιλους παρα απο εχθρους...διοτι οι εχθροι θα εχουν παντα να αποδειξουν περισσοτερα...οταν θα τους επιλεξεις για μια κοινη δουλεια. Κρατα τους φιλους για την φιλια και μην δειχνεις ποτε απολυτη εμπιστοσυνη σε αυτους...και απλα δουλευε με τους ικανους και τους επιδεξιους.

Εχω την εντυπωση πως ενας εχθρος ο οποιος δεν περιμενει τιποτε απο σενα...και ξαφνικα του δωσεις κατι...θα γινει πιστοτερος συμμαχος απο εναν φιλο...που εχει γινει κακομαθημενος και τυραννικος και απλα καθε φορα προσδοκα ολοενα και περισσοτερα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλοι και οι φιλοι...αλλα  μεχρι ενος σημειου. Μπορει να εχεις την εντυπωση οτι με τους φιλους σου δεν σε χωριζει τιποτα...Αλλα καποιες φορες αυτο ειναι ακρως αυθαιρετο... Με τους φιλους παντα θα μας χωριζουν τα κλασσικα και στανταρ σκοτεινα ανθρωπινα συναισθηματα...τα οποια ειναι η Ζηλεια.. ο Φθονος... η Απληστια... και η Φιλοδοξια. Καποιες φορες αυτα βγαινουν στην επιφανεια σχετικα νωρις και τοτε ειναι που λεμε πως σταθηκες τυχερος...καποιες αλλες φορες τα βλεπεις μπροστα σου σε στιγμες εντελως ακαταλληλες οταν εισαι απροετοιμαστος...τι σημασια εχει??  Στην πραγματικοτητα η γνωμη μου ειναι πως εχεις περισσοτερα να φοβασαι απο φιλους παρα απο εχθρους...διοτι οι εχθροι θα εχουν παντα να αποδειξουν περισσοτερα...οταν θα τους επιλεξεις για μια κοινη δουλεια. Κρατα τους φιλους για την φιλια και μην δειχνεις ποτε εμπιστοσυνη απολυτη σε αυτους...και απλα δουλευε με τους ικανους και τους επιδεξιους.
Σωστος...γι'αυτο και εχω γραψει οτι πραγματικη φιλια σημερα δυσκολα υπαρχει!!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω μια χαρα περναω παντως...χωρις να εχω κανεναν κολλητο....εχω απλα παρα πολυ κοσμο για παρεα και συναλλαγες.

Και απο αυτους τους γνωστους...εχω 4-5 που απλα ειναι πιο κοντινοι γνωστοι απο τους υπολοιπους...Στο ετσι...διατηρεις την ευελιξια σου...

Και δεν εχεις κανεναν κολλητο πανω απο το κεφαλι σου να σου ζαλιζει τα παπαρια... "Ελα ρε? Βγηκες με γκομενα και οχι μαζι μας??? Εχεις να βγεις μαζι μας κανα μηνα" .. εχεις οποτε θελεις τον γνωστο σου...χτυπας τηλεφωνο...και βγαινετε...αν δεν μπορει αυτος...μπορει ο επομενος... κ.ο.κ

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εγω μια χαρα περναω παντως...χωρις να εχω κανεναν κολλητο....εχω απλα παρα πολυ κοσμο για παρεα και συναλλαγες.

Και απο αυτους τους γνωστους...εχω 4-5 που απλα ειναι πιο κοντινοι γνωστοι απο τους υπολοιπους...Στο ετσι...διατηρεις την ευελιξια σου...

Και δεν εχεις κανεναν κολλητο πανω απο το κεφαλι σου να σου ζαλιζει τα παπαρια... "Ελα ρε? Βγηκες με γκομενα και οχι μαζι μας??? Εχεις να βγεις μαζι μας κανα μηνα" .. εχεις οποτε θελεις τον γνωστο σου...χτυπας τηλεφωνο...και βγαινετε...αν δεν μπορει αυτος...μπορει ο επομενος... κ.ο.κ

ακριβώς έτσι ειμαι κι εγω!!!
αλλά πάντα εχω και φιλους καλούς που ξερω ότι όποτε χρειαστω για κάτι θα σπέυσουν να με στηριξουν, όπως το ίδιο θα κάνω κι εγώ γι αυτους.
Απλά για μένα η φιλία δεν εξαρτάται απ το πόσο συχνά βγαίνουμε. Οι φιλοι μου άνετα εχουν το δικαιωμα να εξαφανιζονται αν βρουν γκομενα, αν εχουν πολυ δουλεια, αν εχουν άλλα ενδιαφεροντα κλπ
Υπάρχει αυτο το κάτι που σε δένει με τον άλλο ακομα κι αν εχεις μηνες να τον δεις.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εχω την εντυπωση πως ενας εχθρος ο οποιος δεν περιμενει τιποτε απο σενα...και ξαφνικα του δωσεις κατι...θα γινει πιστοτερος συμμαχος απο εναν φιλο...που εχει γινει κακομαθημενος και τυραννικος και απλα καθε φορα προσδοκα ολοενα και περισσοτερα.

Πολυ σωστον σε βρισκω εδω ...

ΕΓΡΑΨΕΣ !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom