Επισκέπτης
Τι είναι πάλι με την Αλίντισσα?γαμησε τα ρε μαλακα.
μεχρι και η αλλιντισα μας κανει την κινεζα σημερα.
Τι είναι πάλι με την Αλίντισσα?γαμησε τα ρε μαλακα.
μεχρι και η αλλιντισα μας κανει την κινεζα σημερα.
τι ψυχραιμια να διατηρω ρε φιλε?Να διατηρεις την ψυχραιμια σου και να μην ασχολεισαι!!!!!!!
τιποτα.Τι είναι πάλι με την Αλίντισσα?
Το πιο ωραιο που διαβασα!!!!!!!!!!!!!Η φιλία γεννάει έρωτα...ο έρωτας φιλία...ΠΟΤΕ!!!!
παιχτουρα γαμας κανενα μουνι ρε φιλε?Το πιο ωραιο που διαβασα!!!!!!!!!!!!!
Τωρα σε διαβασα και σου απαντω......Δεν ειναι καθολου βλακας εκεινος που ξερει να κρυβει την βλακεια του!!!!!!![move]ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟ τελικά το νεο θρεντακι του ανεκδιήγητου βλακα ![/move] Αλβανοι -Ρωσοπόντιοι - ποιος έχει αντζέντα με τα posts, ενώ τα χει κι ο ενας κι ο αλλος!μυλος - πουτάνα! thats it !στα κοινωνικοπολιτιστικά το χετε
Οχι γιατι δεν βρισκω αυτο που θελω...οποτε προτιμω τις εργαζομενες!!!!!!!!!παιχτουρα γαμας κανενα μουνι ρε φιλε?
(εκτος απο πουτανα)
τι ψαχνεις ρε φιλε δηλαδη και δεν το βρισκεις?Οχι γιατι δεν βρισκω αυτο που θελω...οποτε προτιμω τις εργαζομενες!!!!!!!!!
Σωστος Ανθρωπος και φιλη ταυτοχρονα!!!!!!!!!!!!τι ψαχνεις ρε φιλε δηλαδη και δεν το βρισκεις?
πως θελεις δηλαδη να ειναι μια γκομενα?
ρε μαλακα παιχτουρα 50 χρονων εισαι,βρες καμια να σε ξεσκατωνει και μην ψαχβεσε για παραπανω.Σωστος Ανθρωπος και φιλη ταυτοχρονα!!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστω για την συμβουλη σου....θα την μελετησω!!!!!ρε μαλακα παιχτουρα 50 χρονων εισαι,βρες καμια να σε ξεσκατωνει και μην ψαχβεσε για παραπανω.
αρκει να εισαι καλα απο φραγκα και να μην εισαι κανενας πεταμενος.
μελετα την οσο πιο γρηγορα μπορεις.Σε ευχαριστω για την συμβουλη σου....θα την μελετησω!!!!!
Αυτο ξαναπεστο....παντως ειμαι κατω απο πενηντα.... εχω λιγο καιρο να την μελετησω με την ησυχια μου!!μελετα την οσο πιο γρηγορα μπορεις.
τα γηρατεια ειναι δυσκολα να ξερεις.
τα χρονια περναν γρηγορα να ξερεις.Αυτο ξαναπεστο....παντως ειμαι κατω απο πενηντα.... εχω λιγο καιρο να την μελετησω με την ησυχια μου!!
Δεν πειραζει οτι ειναι τυχερο θα γινει....εχω παντως τεσσερις καλους φιλους και την αδελφη μου...δεν αισθανομαι μονος.τα χρονια περναν γρηγορα να ξερεις.
Σωστος...γι'αυτο και εχω γραψει οτι πραγματικη φιλια σημερα δυσκολα υπαρχει!!!!!!!!Καλοι και οι φιλοι...αλλα μεχρι ενος σημειου. Μπορει να εχεις την εντυπωση οτι με τους φιλους σου δεν σε χωριζει τιποτα...Αλλα καποιες φορες αυτο ειναι ακρως αυθαιρετο... Με τους φιλους παντα θα μας χωριζουν τα κλασσικα και στανταρ σκοτεινα ανθρωπινα συναισθηματα...τα οποια ειναι η Ζηλεια.. ο Φθονος... η Απληστια... και η Φιλοδοξια. Καποιες φορες αυτα βγαινουν στην επιφανεια σχετικα νωρις και τοτε ειναι που λεμε πως σταθηκες τυχερος...καποιες αλλες φορες τα βλεπεις μπροστα σου σε στιγμες εντελως ακαταλληλες οταν εισαι απροετοιμαστος...τι σημασια εχει?? Στην πραγματικοτητα η γνωμη μου ειναι πως εχεις περισσοτερα να φοβασαι απο φιλους παρα απο εχθρους...διοτι οι εχθροι θα εχουν παντα να αποδειξουν περισσοτερα...οταν θα τους επιλεξεις για μια κοινη δουλεια. Κρατα τους φιλους για την φιλια και μην δειχνεις ποτε εμπιστοσυνη απολυτη σε αυτους...και απλα δουλευε με τους ικανους και τους επιδεξιους.
Εγω μια χαρα περναω παντως...χωρις να εχω κανεναν κολλητο....εχω απλα παρα πολυ κοσμο για παρεα και συναλλαγες.
Και απο αυτους τους γνωστους...εχω 4-5 που απλα ειναι πιο κοντινοι γνωστοι απο τους υπολοιπους...Στο ετσι...διατηρεις την ευελιξια σου...
Και δεν εχεις κανεναν κολλητο πανω απο το κεφαλι σου να σου ζαλιζει τα παπαρια... "Ελα ρε? Βγηκες με γκομενα και οχι μαζι μας??? Εχεις να βγεις μαζι μας κανα μηνα" .. εχεις οποτε θελεις τον γνωστο σου...χτυπας τηλεφωνο...και βγαινετε...αν δεν μπορει αυτος...μπορει ο επομενος... κ.ο.κ
Εχω την εντυπωση πως ενας εχθρος ο οποιος δεν περιμενει τιποτε απο σενα...και ξαφνικα του δωσεις κατι...θα γινει πιστοτερος συμμαχος απο εναν φιλο...που εχει γινει κακομαθημενος και τυραννικος και απλα καθε φορα προσδοκα ολοενα και περισσοτερα.