Νέα

Φιλία, αρχή και τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bluevertigo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
 Για να πουμε και του στραβου το δικαιο...αν τον ταιζουν οι γεροι του...ειναι μαγκια κατα καποιο τροπο!!!!!!!!Εχω ενα γνωστο μου, του ιδιου στυλ..που οταν βλεπει αλλους να δουλευουν...κουραζεται αυτος!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
ναι, δεν κάνεις  :2funny:

λάθος μεγάλο, τίποτα δεν έχεις δει  :grin: :grin: :grin:
άμα είναι να λες κάτι να το αποδεικνύεις αλλιώς δε λες τίποτα.
να σου πω κατι για να την τελειωνουμε την φαση.
μια χαρα εχω δει να ξερεις,οπως και γνωρισα και μερικες κοπελες απο το σαιτ,και με αλλες μιλαμε στο τηλεφωνο και ειμαστε και καλα φιλαρακια.εγω σαν τους μαλακες που μιλας εδω μεσα και τους υποστηριζεις κιολας δεν ειμαι να ξερεις.ουτε ειμαι κανενας μισογυνης,ουτε κομπλεξικους.εχω και ζωη εκτος του σαιτ ομως να ξερεις και επικοινωνω και με ανθρωπους στο πραγματικο κοσμο,και οχι μονο απο εδω μεσα.αν εχει παρατηρηση τωρα τελευταια δεν γραφω συχνα και δεν ανοιγω και θεματα οπως παλια,για να μην σου πω οτι και σε φαση να την κανω σιγα σιγα απο το σαιτ.αλλα με καποια ατομα που γνωριστικα απο το σαιτ,οποτε ερχομε αθηνα παω μαζι τους για ενα φαγητο η ποτο,η ανεβαινουν αυτοι θεσσαλονικη βρισκομαστε.πολλοι ομως απο αυτους αν σου πω ονοματα θα δεις οτι εχουν καιρο να μπουν στο σαιτ,διοτι δεν το βρισκουν πλεον ενδιαφερουν.εμεινα 10 κομπλεξικοι σε καθημερινη βαση να γαμανε ολα τα θρεντ και να βγαζουν τα κομπλεξ τους.
ακου που σε λεω,ισως ξερω μερικα πραγματα παραπανω. :uglystupid: :uglystupid:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
 Για να πουμε και του στραβου το δικαιο...αν τον ταιζουν οι γεροι του...ειναι μαγκια κατα καποιο τροπο!!!!!!!!Εχω ενα γνωστο μου, του ιδιου στυλ..που οταν βλεπει αλλους να δουλευουν...κουραζεται αυτος!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παιχτουρα εσυ τι λες;με ταιζει ο μπαμπας; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
να σου πω κατι για να την τελειωνουμε την φαση.
μια χαρα εχω δει να ξερεις,οπως και γνωρισα και μερικες κοπελες απο το σαιτ,και με αλλες μιλαμε στο τηλεφωνο και ειμαστε και καλα φιλαρακια.εγω σαν τους μαλακες που μιλας εδω μεσα και τους υποστηριζεις κιολας δεν ειμαι να ξερεις.ουτε ειμαι κανενας μισογυνης,ουτε κομπλεξικους.εχω και ζωη εκτος του σαιτ ομως να ξερεις και επικοινωνω και με ανθρωπους στο πραγματικο κοσμο,και οχι μονο απο εδω μεσα.αν εχει παρατηρηση τωρα τελευταια δεν γραφω συχνα και δεν ανοιγω και θεματα οπως παλια,για να μην σου πω οτι και σε φαση να την κανω σιγα σιγα απο το σαιτ.αλλα με καποια ατομα που γνωριστικα απο το σαιτ,οποτε ερχομε αθηνα παω μαζι τους για ενα φαγητο η ποτο,η ανεβαινουν αυτοι θεσσαλονικη βρισκομαστε.πολλοι ομως απο αυτους αν σου πω ονοματα θα δεις οτι εχουν καιρο να μπουν στο σαιτ,διοτι δεν το βρισκουν πλεον ενδιαφερουν.εμεινα 10 κομπλεξικοι σε καθημερινη βαση να γαμανε ολα τα θρεντ και να βγαζουν τα κομπλεξ τους.
ακου που σε λεω,ισως ξερω μερικα πραγματα παραπανω. :uglystupid: :uglystupid:

καλά κι ωραία όλα αυτά, αλλά φωτο δεν έχεις δει.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αφού του έχω πει ότι δεν μαμάω αγοράκια!

τι θέλει άλλο μπορείς να μου πεις?
πωωωω  ρε πρήξιμο!
 Του μιλας ασχημα :s&m_1: :s&m_1: και τον καψουρευεις !!!!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μιλα του γλυκα και συλλαβιστα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μπορει να θελει με το μαλακο!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Αλλα για ποιον απο ολους λες??????

Επισκέπτης
εσένα σε έχουμε συναρμολογήσει σαν παζλ!
μας έχεις δείξει κώλο,βυζάκια,γάμπες,πατούσες.....βάζουμε και μάτια και φτιάξαμε ένα τέλειο αλιντάκι! :2funny: :2funny: :2funny:
Σωστά.Μόνο το ονοματεπώνυμο λείπει..αν και φρόντισε να με περιγράψει κανονικότατα ενα αρχιδι του πληκτρολογιου προσφάτως..τεσπα τακτοποιήθηκε.

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
Ε οχι κι όλες μην ορκίζεσαι.
εσενα μπορει να μην σε εχω δει,αλλα μου εχεις πει ολη την ιστορια τις ζωης σου εδω και καιρο.και οπως ξερεις δεν εχω ανεφερει τιποτα και πιστευω να το εχεις εκτιμησει.τελος παντων δεν το τραβαω παραπανω.το αναφερα μονο και μονο για να μην λες εξυπναδες,γιατι βλεπω οτι και εσυ εχεις παρασυρθει απο τους καθημερινους και μονιμους μαλακες του σαιτ και ακολουθεις την μαλακια τους.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σωστά.Μόνο το ονοματεπώνυμο λείπει..αν και φρόντισε να με περιγράψει κανονικότατα ενα αρχιδι του πληκτρολογιου προσφάτως..τεσπα τακτοποιήθηκε.
τι ειναι αυτο παλι; :think:τα καλυτερα χανουμε..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
 Του μιλας ασχημα :s&m_1: :s&m_1: και τον καψουρευεις !!!!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μιλα του γλυκα και συλλαβιστα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μπορει να θελει με το μαλακο!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Αλλα για ποιον απο ολους λες??????

για το ρωσοπόντιο

το φλοξ

τον πουστρίνι.....

τον έκτορα λοπέζ βρε!

(καλά δεν πήρες πρέφα τι γίνεται τόση ώρα?)

τέσπα, μάλλον κοιμήθηκε οπότε μπορούμε να συνεχίσουμε ανενόχλητοι το θρεντάκι σου!

περί φιλίας!

ο φίλος για μένα, φαίνεται όχι μόνο στις χαρές ή στις λύπες σου!

το πραγματικό τεστ φιλίας είναι ότι έχει να κάνει με χρήμα! όχι απαραίτητα με δανεικά (γιατί πάλι μπορεί λόγο "φιλίας" να σου δώσει)

αλλά σε οποιαδήποτε συναλλαγή υπάρχει θέμα χρημάτων!
εκεί πλέον φαίνεται αν έχεις να κάνεις με φίλο ή απλά με παρέα!

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
ποιος πηγε να σου ξηγηθει ετσι ρε φιλεναδα? :think: :think: :think: :think:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ναι, το είδα εκείνο το θρεντ πριν σβηστεί. :(

μη μασάς ρε! μαλάκες υπάρχουν πολλοί! δεν βλέπεις και τα μόνιμα αρχιδάκια του πληκτρολογίου? ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
http://[URL unfurl="true"]www.bibliopolio.gr/images/coversnew7/thumbs/153x230_b73679.jpg[/img[/URL]]

ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ

Λέξεις ανούσιες στο πέρασμα του χρόνου,
Υποσχέσεις που χάνονται σαν έρθει η χαραυγή,
Κούφια τα λόγια στου χρόνου τον τελευταίο βρόγχο,
Ομορφιά δανεική καλοκαιρινού δειλινού,
Φυσά ο άνεμος, τον ήχο σου παίρνει,
Ιδια φωνή με σένα σκορπά,
Λάμπει η ματιά μας στο τελευταίο το βράδυ,
Ισως ανάμνηση μείνει το ταξίδι αυτό,
Ανάμνηση και το κράτημα των χεριών μας απόψε...

Αναρτήθηκε από ΕΥΗ ΚΑΦΟΥΡΟΥ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
για το ρωσοπόντιο

το φλοξ

τον πουστρίνι.....

τον έκτορα λοπέζ βρε!

(καλά δεν πήρες πρέφα τι γίνεται τόση ώρα?)

τέσπα, μάλλον κοιμήθηκε οπότε μπορούμε να συνεχίσουμε ανενόχλητοι το θρεντάκι σου!

περί φιλίας!

ο φίλος για μένα, φαίνεται όχι μόνο στις χαρές ή στις λύπες σου!

το πραγματικό τεστ φιλίας είναι ότι έχει να κάνει με χρήμα! όχι απαραίτητα με δανεικά (γιατί πάλι μπορεί λόγο "φιλίας" να σου δώσει)

αλλά σε οποιαδήποτε συναλλαγή υπάρχει θέμα χρημάτων!
εκεί πλέον φαίνεται αν έχεις να κάνεις με φίλο ή απλά με παρέα!
Αυτο με τα δανεικα ειναι ενα καλο τεστ....εχω δανεισει εδω και δυο χρονια σε καποιον που τον θεωρουσα φιλο καποια χρηματα και ενω μου ειχε πει θα μου τα εδινε σε δυο μηνες..περασαν δυο χρονια...αλλα δεν εχω παραπονο,οποτε τον φερνω στο φιλοτιμο,μου επιστρεφει ενα μικρο μερος αυτων που του ειχα δωσει!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτο με τα δανεικα ειναι ενα καλο τεστ....εχω δανεισει εδω και δυο χρονια σε καποιον που τον θεωρουσα φιλο καποια χρηματα και ενω μου ειχε πει θα μου τα εδινε σε δυο μηνες..περασαν δυο χρονια...αλλα δεν εχω παραπονο,οποτε τον φερνω στο φιλοτιμο,μου επιστρεφει ενα μικρο μερος αυτων που του ειχα δωσει!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τα ψιλα για το ταξι;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

εγώ δεν το ανέφερα για τεστ φιλίας! είπα ότι ΑΚΟΜΑ  και τα δανεικά ΔΕΝ αποτελούν ένδειξη φιλίας!
Μπορεί δηλ να σου δανείσει κάποιος που στο φινάλε δεν είναι πραγματικός φίλος.(σπάνιο αλλά μπορεί να γίνει)

το θέμα των χρημάτων κολλάει σε πιο ουσιαστικά πράγματα.
όταν υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα πχ.

πώς θα αντιδράσει τότε ο φίλος ή ο "φίλος"?

εκεί θα φανεί πλέον ξεκάθαρα!

όσο για το φίλο σου που στα επιστρέφει λίγα-λίγα, μπορεί να δυσκολεύεται ρε συ ο άνθρωπος! :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom