Επισκέπτης
Προσωπικά δεδομένα μου στην φόρα.Έλειπε η διεύθυνση και το ονοματεπώνυμο μόνο.Απλά πράγματα..τι ειναι αυτο παλι; τα καλυτερα χανουμε.....
Προσωπικά δεδομένα μου στην φόρα.Έλειπε η διεύθυνση και το ονοματεπώνυμο μόνο.Απλά πράγματα..τι ειναι αυτο παλι; τα καλυτερα χανουμε.....
Προσωπικά δεδομένα μου στην φόρα.Έλειπε η διεύθυνση και το ονοματεπώνυμο μόνο.Απλά πράγματα..
φιλεναδα ολα καλα?Προσωπικά δεδομένα μου στην φόρα.Έλειπε η διεύθυνση και το ονοματεπώνυμο μόνο.Απλά πράγματα..
Πρώην γκόμενος.Βρήκε τρόπο να με εκδικηθεί.Και γαμώ?
ποιος;
ωραίο!Πρώην γκόμενος.Βρήκε τρόπο να με εκδικηθεί.Και γαμώ?
Το ξέρω. Γάμησε τα!Θα καούμε στην κόλαση.ωραίο!
αλλά δεν είσαι η μόνη! ;)
θα...μετανοήσουμε εγκαίρως και θα σωθούμε!Το ξέρω. Γάμησε τα!Θα καούμε στην κόλαση.
φιλεναδα ολα καλα?Το ξέρω. Γάμησε τα!Θα καούμε στην κόλαση.
Ή στην τελική αφού δεν μας βλέπω για παράδεισο..κομμάτια να γίνει..θα πάμε Πατάγια..αν και έχω την υποψία οτι τον έχουν μπάμια εκεί .θα...μετανοήσουμε εγκαίρως και θα σωθούμε!
ποιος σε μπάναρε ρε χωρίς λόγο?ελα ρε τι εγινε?
εφαγα ρε μαλακα μπαν και δεν ξερω γιατι?
πρεπει να επεσε ρουφιανα παλι.
έχει και τουρίστες.....Ή στην τελική αφού δεν μας βλέπω για παράδεισο..κομμάτια να γίνει..θα πάμε Πατάγια..αν και έχω την υποψία οτι τον έχουν μπάμια εκεί .
εστειλαν πμ ρε μαλακα τα ρουφιανακια με αυτα που γραφω και κλαιγοντε.ποιος σε μπάναρε ρε χωρίς λόγο?
ρε το ρωσορουφιάνο!
πέφτω για ύπνο μάγκες!
καλό βράδι!
σαν τις κατσαρίδες!εστειλαν πμ ρε μαλακα τα ρουφιανακια με αυτα που γραφω και κλαιγοντε.
σημερα την ειπα σε πολλους.
δεν ειδες που εξαφανιστικαν κατευθειαν ολοι και ολες.
γαμησε τα ρε μαλακα.σαν τις κατσαρίδες!
γάμα τους ρε!κομπλεξάκια που ταιριάξανε στο φανταστικό κόσμο του ίντερνετ!
δεν γαμιεσε ρε παιχτουρα και εσυ βραδιατικα με τις μαλακιες σου.''Πλειστοι ανθρωποι κακοι''.....Γι' αυτο προσοχη μεγαλη σε αυτους που νομιζετε οτι ειναι φιλοι σας!!!!!!!!!!
Να διατηρεις την ψυχραιμια σου και να μην ασχολεισαι!!!!!!!δεν γαμιεσε ρε παιχτουρα και εσυ βραδιατικα με τις μαλακιες σου.
δεν βλεπεις με τι πουσταρια εχουμε μπλεξει βραδιατικα.