Νέα

Φιλία, αρχή και τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bluevertigo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
αμα ποσταρω τις φωτο σου, ολοι θα συμφωνησουν οτι εισαι μπαζο να ξερεις.

τελος παντων,συμβουλη ειναι να αδυνατισεις,και να πας και σε κανενα κομμωτηριο για αρχη.
και εγω εχω μια συμβουλη για σενα....να κοψεις τα τσιμπουκια σε αγορακια γιατι θα παθεις τερηδονα και να τον παιρνεις μονο απο κωλο για να φτιαξεις τις αιμορροιδες σου....

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
δεν υπαρχει τετοια περιπτωση να ξερεις.
σας εχω δει ολες τις γκομενες του σαιτ να ξερεις.τωρα πως εγινε αυτο μην ρωτας,ετυχε και εγινε.ολα καλα υγεια να εχουμε.βλεπεις τι γινετε με τα αρρωστα παιδια που εχει το σαιτ.

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Οσοι εχετε πραγματικους φιλους ισως να εχετε κανει την διαπιστωση οτι η φιλια ειναι ο δρομος που σε φερνει να γνωρισεις καλυτερα τον εαυτο σου,περνωντας μεσα απο την απο την ψυχη και την σκεψη του αλλου.Οταν ομως τους επιλεξουμε τους φιλους δεν πρεπει να τους διαγραψουμε για πραγματα μηδαμινα.Το θρεντ αυτο το αφιερωνω στον πολυ καλο μου φιλο..Εμπεδοκλη.. κατα κοσμο Ιωαννης..που αν και δεν ειναι μελος του site..διαβαζει τις γραφες μου, σαν επισκεπτης.Τελος σας αναφερω οτι δεν υπαρχει σε κανενα αλλο λαο..η αναλυση της εννοιας της φιλιας παρα μονο σε μας τους Ελληνες!!!!!!!
παει τον χαλασες και τον εμπεδοκλη..... :headbang: :headbang: :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σας εχω δει ολες τις γκομενες του σαιτ να ξερεις.τωρα πως εγινε αυτο μην ρωτας,ετυχε και εγινε.ολα καλα υγεια να εχουμε.βλεπεις τι γινετε με τα αρρωστα παιδια που εχει το σαιτ.

κάνε μια περιγραφή ρε

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
και εγω εχω μια συμβουλη για σενα....να κοψεις τα τσιμπουκια σε αγορακια γιατι θα παθεις τερηδονα και να τον παιρνεις μονο απο κωλο για να φτιαξεις τις αιμορροιδες σου....
εσυ καλα θα κανεις να κλεισεις τον υπολογιστη σου για κανενα μηνα να ξαναγινεις ανθρωπος και να επανελεθεις στην πραγματικοτητα,για το καλο σου στο λεω.σε 8 μηνες εχεις 20000 ποστ βλακα,κανε κανενα μεροκαματο τουλαχιστον,δεν θα σε ταιζουν μια ζωη οι γεροι σου.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

ρε μαλάκα η άλλη θίχτηκε γι αυτό που έγραψες!

το έγραψα και γω την άλλη φορά και πέσαν να με φάνε!
άντε βρες τώρα τρόπο να ξεφορτωθείς ένα γαμημένο μαλακιστήρι που σου κολλάει και μπλέκεται στα πόδια σου συνέχεια και συνέχεια!

που παρακαλάει για παρέα έστω κι αν τον βρίζουν η τον φτύνουν!

έλεος ρε πούστη μου!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ουτε αυτη η περιπτωση υπαρχει.κουτσομπουλιο εγω δεν κανω να ξερεις.

παντως και εσυ θελεις λιγο κουρεμα να ξερεις. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ναι, δεν κάνεις  :2funny:

λάθος μεγάλο, τίποτα δεν έχεις δει  :grin: :grin: :grin:
άμα είναι να λες κάτι να το αποδεικνύεις αλλιώς δε λες τίποτα.

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
ρε μαλάκα η άλλη θίχτηκε γι αυτό που έγραψες!

το έγραψα και γω την άλλη φορά και πέσαν να με φάνε!
άντε βρες τώρα τρόπο να ξεφορτωθείς ένα γαμημένο μαλακιστήρι που σου κολλάει και μπλέκεται στα πόδια σου συνέχεια και συνέχεια!

που παρακαλάει για παρέα έστω κι αν τον βρίζουν η τον φτύνουν!

έλεος ρε πούστη μου!

στα αρχιδια μου και αν θιχτηκε ρε μαλακα.να μην το παιζουν γκομενες ενω ειναι πατσαβουρες.τουλαχιστον μερικες τις ειδαμε και μαζι,καταλαβαινεις τι λεω.και εχεις δει και πως ειναι.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εσυ καλα θα κανεις να κλεισεις τον υπολογιστη σου για κανενα μηνα να ξαναγινεις ανθρωπος και να επανελεθεις στην πραγματικοτητα,για το καλο σου στο λεω.σε 8 μηνες εχεις 20000 ποστ βλακα,κανε κανενα μεροκαματο τουλαχιστον,δεν θα σε ταιζουν μια ζωη οι γεροι σου.
 Για να πουμε και του στραβου το δικαιο...αν τον ταιζουν οι γεροι του...ειναι μαγκια κατα καποιο τροπο!!!!!!!!Εχω ενα γνωστο μου, του ιδιου στυλ..που οταν βλεπει αλλους να δουλευουν...κουραζεται αυτος!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Φιλία

Το να έχει κάποιος αληθινούς φίλους, είναι μεγάλη υπόθεση. Πότε όμως είναι μια φιλία αληθινή, προορισμένη να αντέξει στις τρικυμίες του χρόνου, και πότε είναι απλά και μόνο μια “παρέα”, που σήμερα είναι και αύριο δε θα είναι;

Το βασικό που πρέπει κάποιος να κοιτάξει για να διαχωρίσει αυτές τις δύο καταστάσεις, είναι τα κίνητρα πίσω από το συναπάντημα. Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι συνοδοιπόρος μου, όχι μόνο στις εύκολες και ευχάριστες στιγμές, αλλά επίσης στις αναπόφευκτες περιόδους θλίψης και δυσκολίας. Σε μια γνήσια φιλία υπάρχει ο αμοιβαίος σεβασμός, ώστε να υπάρχει ώρα και χώρος για να εκφραστούν όλοι. Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός που δε φοβάται να μας πει την αλήθεια, αν πιστεύει ότι σε κάτι έχουμε παρεκτραπεί. Είναι όμως παράλληλα έτοιμος να σεβαστεί τις επιλογές μας, έστω και αν διαφωνεί, χωρίς να φύγει από το πλευρό μας.

Σε αντίθεση, όταν μιλάμε για “σκέτη παρέα” τα κίνητρα είναι διαφορετικά: Εδώ δε συναντιόμαστε για να μοιραστούμε τη ζωή στην ολότητά της, αλλά μόνο για να ευχαριστηθούμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα, πρόσκαιρα πράγματα, που τυγχάνει να μας αρέσουν και των δύο. Σε τέτοιες σχέσεις γνωρίζουμε – κατά βάθος – ότι υπάρχουν όρια στο τι μπορούμε να μοιραστούμε με τον άλλο. Όταν πια ο ένας από τους δύο βαρεθεί τη συγκεκριμένη απόλαυση που τους ένωνε, ή αν προκύψει εν τω μεταξύ κάποια διαφωνία, η “φιλία” αυτή εξανεμίζεται. 

Επισκέπτης
Ε οχι κι όλες μην ορκίζεσαι.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παίχτουρα! πες μου ρε και συ μια γνώμη!

πώς ξεφορτώνεσαι έναν ενοχλητικό που πετάγεται συνεχώς και ενώ τον διώχνεις αυτός εκείείείεί!
 Ισως να υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος!!!!!!!!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φιλία

Το να έχει κάποιος αληθινούς φίλους, είναι μεγάλη υπόθεση. Πότε όμως είναι μια φιλία αληθινή, προορισμένη να αντέξει στις τρικυμίες του χρόνου, και πότε είναι απλά και μόνο μια “παρέα”, που σήμερα είναι και αύριο δε θα είναι;

Το βασικό που πρέπει κάποιος να κοιτάξει για να διαχωρίσει αυτές τις δύο καταστάσεις, είναι τα κίνητρα πίσω από το συναπάντημα. Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι συνοδοιπόρος μου, όχι μόνο στις εύκολες και ευχάριστες στιγμές, αλλά επίσης στις αναπόφευκτες περιόδους θλίψης και δυσκολίας. Σε μια γνήσια φιλία υπάρχει ο αμοιβαίος σεβασμός, ώστε να υπάρχει ώρα και χώρος για να εκφραστούν όλοι. Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός που δε φοβάται να μας πει την αλήθεια, αν πιστεύει ότι σε κάτι έχουμε παρεκτραπεί. Είναι όμως παράλληλα έτοιμος να σεβαστεί τις επιλογές μας, έστω και αν διαφωνεί, χωρίς να φύγει από το πλευρό μας.

Σε αντίθεση, όταν μιλάμε για “σκέτη παρέα” τα κίνητρα είναι διαφορετικά: Εδώ δε συναντιόμαστε για να μοιραστούμε τη ζωή στην ολότητά της, αλλά μόνο για να ευχαριστηθούμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα, πρόσκαιρα πράγματα, που τυγχάνει να μας αρέσουν και των δύο. Σε τέτοιες σχέσεις γνωρίζουμε – κατά βάθος – ότι υπάρχουν όρια στο τι μπορούμε να μοιραστούμε με τον άλλο. Όταν πια ο ένας από τους δύο βαρεθεί τη συγκεκριμένη απόλαυση που τους ένωνε, ή αν προκύψει εν τω μεταξύ κάποια διαφωνία, η “φιλία” αυτή εξανεμίζεται. 
Σωστο :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom