Νέα

Φιλία, αρχή και τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bluevertigo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Φιλία ανδρών-γυναικών: Eνας αστικός μύθος;

ΚΚ Μοίρης
Δημοσίευση: 26 Μαρτίου 2008

"Δεν υπάρχει 'λεπτή γραμμή' για να φοβάσαι πως αν την περάσεις καταστρέφεις μιαν ωραία φιλία και βάζεις πλώρη για έναν ωραιότερο οργασμό".

Αφού το ξέρουν οι 24 πως κάτι τέτοια επιστημονικά με ερεθίζουν περισσότερο κι από ταύρο μέσα στο Καραϊσκάκη , καλά να πάθουν.

Οι ψυχολόγοι, τα UCLA , τα Ουισκόνσιν και τα στατιστικά είναι για τα μπάζα.

Υπάρχουν δέκα ολόκληροι λόγοι για να είναι ένας άντρας και μια γυναίκα (όχι ορμονικά ανάπηροι) φίλοι. Χωρίς να κινδυνεύει το σταφύλι. Μετρήστε :

1. Γυναίκα γυναίκα και άνδρας gay
Για να μη το παιδεύω, όπως Τζούλια Ρόμπερτς και Ρούπερτ Έβερετ στο γάμο του καλύτερού της φίλου (είδατε ; εσάς σας προειδοποίησα αλλά αυτή η ψηλομύτα αλογομούρω δεν διαβάζει , ως φαίνεται, Μen 24 ).

2. Άνδρας άνδρας και γυναίκα lesbian
Mα γιατί μου πέφτει βαρύ να πληκτρολογήσω “λεσβία”; Tέτοια ταινία δεν θυμάμαι, άλλωστε οι σεναριογράφοι είναι κάπως συγκρατημένοι με το συγκεκριμένο κόνσεπτ. Αφήστε που τα στερεότυπα λένε πως οι gays αγαπούν γυναίκες αλλά οι λεσβίες τις αγαπούν ακόμη περισσότερο άρα χώρος για άντρα γιόκ, οπότε τι φίλοι και κουλά. Τέλος πάντων, οριακά ισχύει γιατί ούτε μέχρι το νούμερο 5 θα φτάσουμε αν δεν είμεθα flexible στις προδιαγραφές και ποιος τον ακούει τον αρχισυντάκτη μετά..

3.Πρώην παντρεμένοι
Mεταξύ τους, αλλιώς δεν έχει σασπένς, με έξτρα λαρτζ αντιλήψεις και μεγάλα αισθήματα. Όχι μικρούτσικα. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε. Και νούμερα είμαστε (όσο δεν τα φέρνουμε). Τι ανία θεέ μου…

4.Κουασιμόδος και Εσμεράλδα
Μη μου πείτε πως ο καμπούρης ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους των Παρισίων, δυό φιλαράκια ήτανε , αυτά τα δήθεν l’amour τα έβαλε ο Ουγκώ για να φτιάξει τουριστική παριζιέν ατμόσφαιρα , τέτοια παλαβά δεν γίνονται στην πραγματική ζωή και ρωτήστε και την Εύη Βατίδου που – όσο να ‘ναι – λίγη γαλλική λογοτεχνία (έστω μεταφρασμένη) την ξεφύλλιζε τα βράδια.

5. Κουμπάρος και κουμπάρα
Κλασσική ανόθευτη και αγνή φιλία. Απαραίτητη προϋπόθεση ο ένας εκ των δύο να μη βλέπεται ούτε καν στον καθρέφτη της Κακιάς Βασίλισσας στη Χιονάτη. Ή να είναι της Ζωής ή του Σωτήρα. Αλλιώς είναι πολύ λίγες οι εφτά μέρες της εβδομάδας.

6. Συγγένεια τρίτου έως εβδόμου βαθμού
Στην πρώτου και δεύτερου δεν είσαι φίλος αλλά συγγενής, ,μετά ξεφτίζει συγγενολογικά το πράμα αλλά δεν είναι να τα βάζεις με τον Άνθιμο σήμερα. Καλύτερα να σε πει μαλάκα και φλούφλη αυτή παρά πόρνο ο Θεσσαλονίκης, βοήθειά μας.

7. Πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα και μετρίας κοπής άνδρας
Αυτός ο κακομοίρης (αφήστε τα υπονοούμενα καλοί μου άνθρωποι, εδώ ξεσκιζόμεθα να σας ανοίξουμε τα μάτια) ευνουχίζεται με το πέσιμο των τίτλων και παραμένει έτσι μέχρι τα credits του τέλους. Αποκλείεται να υπάρξει ενδιάμεσα περιθώριο για ανάπτυξη ορμονών. Ούτε υποτιτλισμένες, ούτε μεταγλωττισμένες. Βουβό σινεμά. Σινεφίλ. Αυτό.

8. Το αντίθετο του 7 δεν ισχύει
Οποιαδήποτε θα μπορούσε να ερωτευτεί το Βέλτσο. Κουράστηκα στη σκέψη και μόνο….

9. Συνάδελφοι, στο ίδιο γραφείο ή έστω σε γειτονικά συγκοινωνούντα
Είναι δεδομένο πως στον εργασιακό χώρο αναπτύσσονται μό-νον υπέροχες φιλίες που τελειώνουν με την προαγωγή του ενός (σε θέση που λύσσαγε να πάρει ο άλλος) ή στο κρεβάτι. Μετά οι πολιτισμένοι συνεχίζουν σαν φίλοι στο γραφείο ώσπου να έρθει η ώρα της προαγωγής που λέγαμε, οπότε καταλήγουν σα σκύλοι. Αν εξαιρέσουμε δηλαδή το πήδημα (σκάρτες δυο ώρες και βγάλε ) , η λυκοφιλία λυκοφιλία (δέκα ώρες και βάλε). Αυτά έχει το νέο ασφαλιστικό, all work and no play , για fun ούτε λόγος, ανέραστη Πετραλιά….

10. Παντρεμένοι με παιδιά
Παντρεμένοι (πάνω από 20 χρόνια) με παιδιά (προαιρετικό αλλά θανατηφόρο αναφροδισιακό) Εκεί να δείτε φιλία, αγάπη, σεβασμό, κατανόηση, εκτίμηση και φιλία (ξανά). Με τέτοιο συνωστισμό πού να χωρέσει έστω και μια αχτίδα σεξ ανάμεσα ; Mόνο φίλοι. Ειδικά την ώρα που απλώνετε μαζί κυλότες και σώβρακα στα καλοριφέρ για να στεγνώσουν πιο γρήγορα….

Εν κατακλείδι : δεν υπάρχει “λεπτή γραμμή” για να φοβάσαι πως αν την περάσεις καταστρέφεις μιαν ωραία φιλία και βάζεις πλώρη για έναν ωραιότερο οργασμό. H γραμμή είναι μεγάλη σαν το Σινικό Τείχος. Ή κάθεσαι απέναντί του και βγάζεις φωτογραφίες από μακριά ή ανεβαίνεις πάνω του και όπου σε βγάλει.

Διαλέχτε!(για να γελασει και η στεναχωρημενη λουκρητια) :2funny: :2funny: :2funny:

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
η χειροτερη  :birdman:

απλα ειμαι και χορτοφαγος. τα συνδυαζω ολα  :boobies:
παντως εισαι μεγαλη πατσαβουρογκομενα αυτο μου λενε οι πληροφοριες μου.

αν κρινω και απο τις φωτο σου,που ειδα στο facebook.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ρε μαλάκα αρκάνς!

τι ναι τούτος ο έκτορας ρε?

τον φτύνεις, τον βρίζεις, του λες δε γουστάρω ούτε να σε χέσω κι αυτός εκεί ρε!

ρε το σκύλο! τόσο στερημένοι άνθρωποι για παρέα ρε? που δέχονται να τους ταπεινώνεις αρκεί να έχουν με κάποιον να μιλάνε!

για λύπηση ρε πούστη μου!

Επισκέπτης
θα σε εβριζα τωρα αλλα ειναι καμακι  :uglystupid:

αχαχαχα να σε δω μες τα μελια με ολες!  :2funny: :2funny: :2funny:

παντως εισαι μεγαλη πατσαβουρογκομενα αυτο μου λενε οι πληροφοριες μου.

αν κρινω και απο τις φωτο σου,που ειδα στο facebook.

οι πληροφοριες σου στο λενε ή δικη σου αποψη αφου ειδες φωτο μου στο φεις?  :rolleyes:

μπαζολα ειμαι, δεν το εκρυψα  :rockon: :rockon: :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
θα σε εβριζα τωρα αλλα ειναι καμακι  :uglystupid:

ούτε να ξεχωρίζεις τις έννοιες δεν ξέρεις ρε ταραμά!

θες πολλά χαπάκια ακόμα!

ρε εκτοράκο! ξεφορτώσου με ρε απ την πλάτη μου!

σε παρακαλώ ρε πουλάκι μου! δεν γουστάρω να βλέπω το νικ σου να μου μιλάει ρε!

θα βρεις μαλάκες να μιλάς! όπως βλέπεις σε μιλάνε πολλοί! δεν είσαι τόσο χάλια (είσαι πιο πολύ αλλά τεσπα)

άντε καλό μου!

δεν σε γουσταρω άλλο!

ΚΑΛΑ?

ΕΕΕΕΕ?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

οι πληροφοριες σου στο λενε ή δικη σου αποψη αφου ειδες φωτο μου στο φεις?  :rolleyes:

θα βάλεις ένα χεράκι να ξεφορτωθώ το βούρλο που το συμπαθείς κιόλας?

άντε να σε χαρώ!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε μαλακα ο ανθρωπος ειναι αρρωστος ειναι και μονος.την μανα του την πεθανε.δεν εχει καποιον να μιλησει στην πραγματικη ζωη,η μονη του παρεα ειναι σε οποιον κολησει στο σαιτ.αφου σου λεω μην ασχολησε.ο ανθρωπος ειναι αρρωστος.καθεσε και ασχολησε με αρρωστους ανθρωπους τωρα.

τελικά νομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκιο.
δεν περίμενα να είναι τόσο άρρωστος!

από δω και πέρα ιγκνόρ.
θα πει θα πει κάποτε θα καταλάβει (?) ότι δεν τον θέλουμε!

τέλος.

(και μάλλον πρέπει να τον έπιασαν τα βραδινά χάπια και ψόφησε στον ύπνο επιτέλους)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δώσε ένα χεράκι ρε βέλβι γαμώτ, μη γίνεσαι καργιόλα κι εσύ, δεν ακούς?  :2funny:

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1

αμα ποσταρω τις φωτο σου, ολοι θα συμφωνησουν οτι εισαι μπαζο να ξερεις.

τελος παντων,συμβουλη ειναι να αδυνατισεις,και να πας και σε κανενα κομμωτηριο για αρχη.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αμα ποσταρω τις φωτο σου, ολοι θα συμφωνησουν οτι εισαι μπαζο να ξερεις.

τελος παντων,συμβουλη ειναι να αδυνατισεις,και να πας και σε κανενα κομμωτηριο για αρχη.

για πόσταρε

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οσοι εχετε πραγματικους φιλους ισως να εχετε κανει την διαπιστωση οτι η φιλια ειναι ο δρομος που σε φερνει να γνωρισεις καλυτερα τον εαυτο σου,περνωντας μεσα απο την απο την ψυχη και την σκεψη του αλλου.Οταν ομως τους επιλεξουμε τους φιλους δεν πρεπει να τους διαγραψουμε για πραγματα μηδαμινα.Το θρεντ αυτο το αφιερωνω στον πολυ καλο μου φιλο..Εμπεδοκλη.. κατα κοσμο Ιωαννης..που αν και δεν ειναι μελος του site..διαβαζει τις γραφες μου, σαν επισκεπτης.Τελος σας αναφερω οτι δεν υπαρχει σε κανενα αλλο λαο..η αναλυση της εννοιας της φιλιας παρα μονο σε μας τους Ελληνες!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και ομως...εξακολουθει να παρακαλαει τη βολβω. on and on and onnnnnnnnnnnnn

Stories

Νέο!

Stories