Νέα

Φιλία, αρχή και τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bluevertigo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
κοιτα και εγω για τισ παιδικεσ φιλιεσ μιλαω.απο οτι θυμαμαι με τισ φιλεσ μου τοτε ριχναμε απιστευτα χαμουρογαμησια :kissass2: :kissass2:
Εμένα πάντως μου έχει τύχει πολλές φορές κατά καιρούς να έχω φιλικές και μόνο σχέσεις με κοπέλες.

Η τελευταία μου φίλη μάλιστα, ήταν μια σχέση ενός μηνός που είχα πριν 10 χρόνια.

Στέλναμε τις γιορτές χρόνια πολλά και τέτοια, αλλά τίποτα άλλο. Βρεθήκαμε για έναν καφέ πριν 3 χρόνια και από τότε είμαστε κολλητοί. Αλλά κανένα ερωτικό στοιχείο μεταξύ μας!

Και ο καλύτερος σύμβουλος για έναν άνδρα είναι το....τσουτσούνι!

Άμα είσαι με μια γυναίκα, σ αρέσει η παρέα της, την εμπιστεύεσαι σαν άνθρωπο και δεν...σου κάνει κούκου,ε τότε μάλλον μόνο φίλη είναι και θα παραμείνει!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μια αλλη φορα ο ιδιος "ηρωας" εκανε πλακα με καποιον αλλο φιλο που κραταγε ενα στυλετακι κ κοπηκε στο χερι. Ο αλλος που ειχε το στυλετακι ακουσε τα εξ αμαξης κ ο "ηρωας" τον υποχρεωσε να τον παρει με το δικο του αυτοκινητο (ενω ειχε κ το δικο του διπλα) κ να του βρει φαρμακειο κ του επεβαλε να πληρωσει στο φαρμακειο 4,5 ευρω για γαζα κ μπενταντιν (τα εξοδα της ιατροφαρμακευτικης φροντιδας οπως ειπε !!!)

σας είχε στρώσει χαρακτήρα ο τύπος, καλά κουνάβια είστε που τον κάνατε τόσο παρέα

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
πεστα αρχοντα...Τα μπαζα ουτε για καφε δεν ειναι να τα κυκλοφορεις.Να σε παρει κανα ματι και να λενε α ου κοιτα τι πατσαβουρα γαμαει αυτος...απαπα...Αμα θελω καλη παρεα υπαρχουν τοσες ψωλες γυρω.Αν αρχισω να ψαχνω γκομενες για φιλοσοφικες συζητησεις τοτε μαλλον θελω ψυχιατρο...
να σου πω κάτι όμως?
δε χρειάζονται και πολλές φιλοσοφικές κουβέντες.

και επίσης πιστεύω ότι μπορείς να κερδίσεις πολλά στη δική σου σχέση αν έχεις και μια φίλη. Όταν σου βγάζει τα εσώψυχά της με το δικό της, μπορεί να προλλάβεις και συ παρόμοιες καταστάσεις.και δεν το λέω με υστεροβουλια (όπως ακούστηκε). απλά το τερπνόν μετά του οφελίμου!

Δεν είναι κακό πάντως άμα κάτσει, αλλά μην το ψάχνουμε κιόλας! Ντε και καλά να βρω μουνί για φιλία!!!!!!!!

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
να μην σκεφτεσαι ερωτικα γ τον αλλον.
χωρις να χρειαζεται απαραιτητα να ειναι ασχημος κλπ...
συμβαινει κ αυτο.. ;)
κοιτα εγω με την φιλη μου πανω στο χαβαλε και τα γελακια θα χουφτωσω λιγο βυζακια λιγο μπουτακια και μετα θα πεσει και η τσαπου

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να πάει στη Λουκρητία  :rockon:
κ τι ειμαι γω καλε?!

κοιτα εγω με την φιλη μου πανω στο χαβαλε και τα γελακια θα χουφτωσω λιγο βυζακια λιγο μπουτακια και μετα θα πεσει και η τσαπου
εσυ μπορει..
αλλα δεν υσχιει γ ολους... ;)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
κ τι ειμαι γω καλε?!
εσυ μπορει..
αλλα δεν υσχιει γ ολους... ;)
εε δε λεω οτι ισχυει για ολουσ.αλλα στη προκειμενη περιπτωση 2 λυσεισ υπαρχουν η εσυ θα στραβωσειοσ οταν εγω χουφτωσω και θα χαλασει η φιλια μασ αδοξα η θα κανεισ την παπια και θα ξεσκιζομαστε φιλικα και θα πινουμε τα καφεδακια μασ και ολα μια χαρα :2funny: :2funny:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
419
Πόντοι
6.135
θυμηθηκα κ ενα αλλο, σε μια καφετερια ο ιδιος οταν ο σερβιτορος εφερε τα ρεστα του (20-30 λεπτα) αντι να τα αφησει οπως οι υπολοιποι τα μαζεψε κ τα πηρε με εντονο τροπο κ ειπε "σιγα μην τους τα αφησω" "ξερετε οτι ειναι περιπου 100 ολοκληρες δραχμες !"

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
θυμηθηκα κ ενα αλλο, σε μια καφετερια ο ιδιος οταν ο σερβιτορος εφερε τα ρεστα του (20-30 λεπτα) αντι να τα αφησει οπως οι υπολοιποι τα μαζεψε κ τα πηρε με εντονο τροπο κ ειπε "σιγα μην τους τα αφησω" "ξερετε οτι ειναι περιπου 100 ολοκληρες δραχμες !"
πω ρε τι ειναι αυτοσ ρε

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
καλά λέει ο άνθρωπος ρε!από 100 καφετέρειες μαζεύεις έτσι 20 ευρώ!

Σε δέκα χρόνια μπορεί να πάρεις πατήνι!

τι λέει ρε ο άνθρωπος ρε! μαζεύτε τον!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom