loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
καλά λέει ο άνθρωπος ρε!από 100 καφετέρειες μαζεύεις έτσι 20 ευρώ!
Σε δέκα χρόνια μπορεί να πάρεις πατήνι!
τι λέει ρε ο άνθρωπος ρε! μαζεύτε τον!
καλά λέει ο άνθρωπος ρε!από 100 καφετέρειες μαζεύεις έτσι 20 ευρώ!
Σε δέκα χρόνια μπορεί να πάρεις πατήνι!
τι λέει ρε ο άνθρωπος ρε! μαζεύτε τον!
Βλέπω ολόγυρα μου φίλους να μεταλλάσσονται. Εκεί που το κοινά βιωμένο αίσθημα , οδηγούσε τις σκέψεις και τα βήματα μας σε παράλληλους δρόμους, τώρα ένας συρφετός από κάθε είδους ανασφάλειες, αναζητά την επιβεβαίωση, μέσω της οικονομικής, επαγγελματικής ή κοινωνικής επιβολής στον φίλο, όμορφα σερβιρισμένης, με ένα χάδι στον ώμο, με ένα γελάκι, με ένα σχόλιο με την γκόμενα που τον έφτυνε μέχρι που τα χρόνια πέρασαν και του ΄κανε τη χάρη τελικά. Και δε μπορείς παρά να αναρωτηθείς, τι έγιναν τόσες ώρες μέσα στη ζάλη και την ευλογία του αλκοόλ, πως ξεθώριασαν οι δρόμοι των περιπλανήσεων, που δεν είχε και τόση σημασία που οδηγούσαν αλλά ήταν Ιθάκες φτιαγμένες από άντρες για άντρες; Και η ειλικρίνεια της σιωπής και οι χίλιες λέξεις του βλέμματος που ποτέ δεν ζήτησε, αλλά αρκέστηκε στην παρουσία , πως χώρεσαν όλα αυτά σε ένα μουνί;
Πάει αυτός!Bluevertigo να ξερεις οτι εχεις μεγαλο χάρισμα στην ποίηση
Υπαρχουν καποιες αξιες, στις οποιες οφειλεις να πιστευεις εστω κι αν στην πορεια εχουν ατυχη εκβαση. Και μια απο αυτες ειναι η φιλια. Ειπαμε, σε μπουρδελοκοινωνια ζουμε, αλλα ας μην τα ισοπεδωσουμε (ακομα) ολα...
ωραία φωτογραφία στο αβατάρ σου! πολύ ποιητική! γαμάτη θάλεγα!!!!!
Εχασε κανεις καποιον φιλο προσφατα; Εγω ναι. Με χαρακτηρισε με ακομψα κοσμητικα επιθετα κ του ειπα " Λυπαμαι παρα πολυ", "Δεν εχω να σου πω τιποτα παραπανω"
Αυτο όντως είναι απόλυτη προϋπόθεση για να αναπτυχθεί μια φιλία. Δε μπορείς αν εισαι φίλος με κάποιον που έχει αντίθετο συμφέρον απο το δικό σου. Εκτος αν προκύψει μετα και ειναι μικρης κλίμακας οπότε τα βρίσκεις.Εγω πιστευω οτι αληθινη φιλια υπαρχει εκει που δεν υπαρχουν αλληλοσυγκρουομενα συμφεροντα! Οι φιλοι δηλαδη να ακολουθουν παραλληλες πορειες, που να μην τεμνονται!
Δε μπορείς αν εισαι φίλος με κάποιον που έχει αντίθετο συμφέρον απο το δικό σου. Εκτος αν προκύψει μετα και ειναι μικρης κλίμακας οπότε τα βρίσκεις.
χαιρομαι που διαβαζω αποψη σαν αυτη...Υπαρχουν καποιες αξιες, στις οποιες οφειλεις να πιστευεις εστω κι αν στην πορεια εχουν ατυχη εκβαση. Και μια απο αυτες ειναι η φιλια. Ειπαμε, σε μπουρδελοκοινωνια ζουμε, αλλα ας μην τα ισοπεδωσουμε (ακομα) ολα...
Οχι καθολου...απλα θελω να μιλησουμε σε αυτο το θρεντ αν εχουμε φιλους και αν τους εμπιστευομαστε...πιστευω ολοι μας σιγα-σιγα μπορουμε να καταθεσουμε την αποψη μας..... και για την φιλια αλλα και αν εχουμε φιλους-φιλες!!!! Εκτος αν φιλος-φιλη μας ειναι το Internet..........το θεμα αρετη το εξαντλησαμε;
απο τον τιτλο και μονο ηξερα ποιος ειναι ο θεματοθετης..
Δηλαδή αν ανοίξω thread με θέμα τον...spiderman...θα με καταλάβεις???