gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να μια φιλη απο το σαιτ που εχω.... :-* :-*χαχαχαχαχαχα
να μια φιλη απο το σαιτ που εχω.... :-* :-*χαχαχαχαχαχα
να μια φιλη απο το σαιτ που εχω.... :-* :-*
απόλυτα σωστό. sad but true συνμπούρδελοιδεν υπάρχει φιλία..τα έχουμε ξαναπεί...
απλά συμβαδίζεις με κάποιους ανθρώπους (άνδρες + γυναίκες)...
το γιατί,είναι άλλη ιστορία...
Το μειονεκτημα μου ειναι οτι δεν πιστευω στην φιλια ανδρος με γυναικα...πιστευω οτι ανδρας με γυναικα ειναι μονο γιανα μια φιλη απο το σαιτ που εχω.... :-* :-*
ημουν σιγουρη...Το μειονεκτημα μου ειναι οτι δεν πιστευω στην φιλια ανδρος με γυναικα...πιστευω οτι ανδρας με γυναικα ειναι μονο για
αυτα πες στα στην λουκρητια αμα τολμας....μην παραθετεις εμεναΤο μειονεκτημα μου ειναι οτι δεν πιστευω στην φιλια ανδρος με γυναικα...πιστευω οτι ανδρας με γυναικα ειναι μονο για
μπα ...πως ετσι;ημουν σιγουρη...
ορθόν!Το μειονεκτημα μου ειναι οτι δεν πιστευω στην φιλια ανδρος με γυναικα...πιστευω οτι ανδρας με γυναικα ειναι μονο για
διαισθηση..μπα ...πως ετσι;
λουκρητια να και ο αλλος ....πιαστον....διαισθηση..
ημουν σιγουρη...
γ αυτο δεν ειμαι κ τοσο...Μετά τιμής...
Μου άγγιξες το σημείο G.Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από ένα καλό φύλλο
Μου άγγιξες το σημείο G.
Aυτό :
http://[URL unfurl="true"]www.pokerverdict.com/siteimage/scale/800/600/12453.png[/img[/URL]]
είναι το σημείο G... :D
[/quote]Αυτό αγάπη μου είναι squirting.
Οι γυναικα την φιλια με τον ανδρα την χρησιμοποιει σαν προσχημα... και ειδικα η Νεοελληνιδα μπας και καθυστερησει το μοιραιο που σε καποια φαση θα πεσει ασυστολαη μονη φιλια που μπορει να εχει ενας αντρας και μια γυναικα, ειναι οπως η φιλια του πουτσου και του μουνιου.
τωρα για κατι γυναικες που εχουν κατι πουσταρια κολλητους,τους εχουν για να μιλανε για καμια μοδα και να τις γνωριζουν κανενα γκομενο τα πουστρακια.
η μονη φιλια που μπορει να εχει ενας αντρας και μια γυναικα, ειναι οπως η φιλια του πουτσου και του μουνιου.
τωρα για κατι γυναικες που εχουν κατι πουσταρια κολλητους,τους εχουν για να μιλανε για καμια μοδα και να τις γνωριζουν κανενα γκομενο τα πουστρακια.
παιχτουρα μαλακιες δεν θα λες γιατι εισαι και μεγαλο παιδι.ξερεις ποσοι μαλακες χαφτομουνιδες αντι να την πεσουν στα ισα σε μια γκομενα,κανουν το φιλο μηπως και την γαμησουν? αλλα στο τελος ως γνωστον τρωνε τα μουτρα τους και η γκομενα καβαντζωνετε με κανεναν αλλον,και αυτοι μενουν με την αναμνηση του νεροκουβαλητη.Οι γυναικα την φιλια με τον ανδρα την χρησιμοποιει σαν προσχημα... και ειδικα η Νεοελληνιδα μπας και καθυστερησει το μοιραιο που σε καποια φαση θα πεσει ασυστολα