Νέα

Φιλία, αρχή και τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bluevertigo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
να μια φιλη απο το σαιτ που εχω.... :-* :-*
Το μειονεκτημα μου ειναι οτι δεν πιστευω στην φιλια ανδρος με γυναικα...πιστευω οτι ανδρας με γυναικα ειναι μονο για :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από ένα καλό φύλλο

blackjack_hand.jpg
Μου άγγιξες το σημείο G. :grin:

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
η μονη φιλια που μπορει να εχει ενας αντρας και μια γυναικα, ειναι οπως η φιλια του πουτσου και του μουνιου.
τωρα για κατι γυναικες που εχουν κατι πουσταρια κολλητους,τους εχουν για να μιλανε για καμια μοδα και να τις γνωριζουν κανενα γκομενο τα πουστρακια.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
η μονη φιλια που μπορει να εχει ενας αντρας και μια γυναικα, ειναι οπως η φιλια του πουτσου και του μουνιου.
τωρα για κατι γυναικες που εχουν κατι πουσταρια κολλητους,τους εχουν για να μιλανε για καμια μοδα και να τις γνωριζουν κανενα γκομενο τα πουστρακια.
  Οι γυναικα την φιλια με τον ανδρα την χρησιμοποιει σαν προσχημα... και ειδικα η Νεοελληνιδα μπας και καθυστερησει το μοιραιο :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: που σε καποια φαση θα πεσει ασυστολα  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

όλα παίζουν φίλε.Η καλύτερή μου φίλη ήταν μια πρώην μου.
Έχουμε χαθεί κάνα 6μηνο (ξες τους λόγους) αλλά την τελευταία 5ετία ήμασταν μόνο φίλοι
(σημ.τα είχαμε πριν 10χρόνια περίπου)

αλλά κάνα φίλο της δεν μου γνώρισε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
  Οι γυναικα την φιλια με τον ανδρα την χρησιμοποιει σαν προσχημα... και ειδικα η Νεοελληνιδα μπας και καθυστερησει το μοιραιο :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: που σε καποια φαση θα πεσει ασυστολα  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
παιχτουρα μαλακιες δεν θα λες γιατι εισαι και μεγαλο παιδι.ξερεις ποσοι μαλακες χαφτομουνιδες αντι να την πεσουν στα ισα σε μια γκομενα,κανουν το φιλο μηπως και την γαμησουν? αλλα στο τελος ως γνωστον τρωνε τα μουτρα τους και η γκομενα καβαντζωνετε με κανεναν αλλον,και αυτοι μενουν με την αναμνηση του νεροκουβαλητη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom