Νέα

Φιλία, αρχή και τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bluevertigo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
όλα παίζουν φίλε.Η καλύτερή μου φίλη ήταν μια πρώην μου.
Έχουμε χαθεί κάνα 6μηνο (ξες τους λόγους) αλλά την τελευταία 5ετία ήμασταν μόνο φίλοι
(σημ.τα είχαμε πριν 10χρόνια περίπου)

αλλά κάνα φίλο της δεν μου γνώρισε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα τζειμς την γαμουσες και μετα γινατε φιλοι ομως.εχω και εγω τετοιες φιλες.δεν μπορεις να εχεις φιλη μια γυναικα χρονια χωρις να την εχεις γαμησει,δεν γινετε αυτο το πραγμα.αυτο λεω εγω.

Επισκέπτης
όλα παίζουν φίλε.Η καλύτερή μου φίλη ήταν μια πρώην μου.
Έχουμε χαθεί κάνα 6μηνο (ξες τους λόγους) αλλά την τελευταία 5ετία ήμασταν μόνο φίλοι
(σημ.τα είχαμε πριν 10χρόνια περίπου)

αλλά κάνα φίλο της δεν μου γνώρισε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω παλι με τους σημαντικους μου πρωην, εχω επαφη-καθαρα φιλικη. δεν ειναι δυνατον να χασω ατομα που αγαπησα και με αγαπησαν, επειδη παψαμε να ειμαστε ερωτευμενοι.. και φυσικα κι εχω γνωρισει τις νεες τους κοπελες, εξαλλου μιλαμε για τα γκομενικα μας.. αλλιως τι φιλια θα ηταν?

εντιτ: και προφανως εχω και φιλους που δεν παιχτηκε ποτε τπτ το ερωτικο μεταξυ μας.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε μαλακα τζειμς την γαμουσες και μετα γινατε φιλοι ομως.εχω και εγω τετοιες φιλες.δεν μπορεις να εχεις φιλη μια γυναικα χρονια χωρις να την εχεις γαμησει,δεν γινετε αυτο το πραγμα.αυτο λεω εγω.
σωστό. ;)

δεν το σκέφτηκα το γαμήσι που είχε γίνει κάποτε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παιχτουρα μαλακιες δεν θα λες γιατι εισαι και μεγαλο παιδι.ξερεις ποσοι μαλακες χαφτομουνιδες αντι να την πεσουν στα ισα σε μια γκομενα,κανουν το φιλο μηπως και την γαμησουν? αλλα στο τελος ως γνωστον τρωνε τα μουτρα τους και η γκομενα καβαντζωνετε με κανεναν αλλον,και αυτοι μενουν με την αναμνηση του νεροκουβαλητη.
 Σωστα απαντησες :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Δυστυχως ομως μαλακες υπαρχουν πολλοι....ειναι αναγκαιο ειδος της κοινωνιας μας.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αυτά τα θρεντ είναι για παιδάκια του λυκείου να γράψουν έκθεση(βαρετή όπως ήταν πάντα)
να πουν την φιλοσοφιομαλακία τους να πάρουν κανένα βαθμό και να μην ξανα-ασχοληθούν ποτέ στη ζωή τους.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
εγω παλι με τους σημαντικους μου πρωην, εχω επαφη-καθαρα φιλικη. δεν ειναι δυνατον να χασω ατομα που αγαπησα και με αγαπησαν, επειδη παψαμε να ειμαστε ερωτευμενοι.. και φυσικα κι εχω γνωρισει τις νεες τους κοπελες, εξαλλου μιλαμε για τα γκομενικα μας.. αλλιως τι φιλια θα ηταν?

εντιτ: και προφανως εχω και φιλους που δεν παιχτηκε ποτε τπτ το ερωτικο μεταξυ μας.

ναι αλλά ο αρκανς λέει ότι αυτό δεν πιάνεται.Υπήρξε κάποτε σεξ και έρωτας οπότε δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι η σχέση τους ήταν καθαρά φιλική μια και κάποια στιγμή...δεν ήταν.

το θέμα είναι αν υπάρχει ΚΑΘΑΡΗ φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ απ τους δυο να έχει στο μυαλό του το σεξ και χωρίς να έχει συμβεί ποτέ....

χμμμμ.δύσκολη ερώτηση.....

Επισκέπτης
ναι αλλά ο αρκανς λέει ότι αυτό δεν πιάνεται.Υπήρξε κάποτε σεξ και έρωτας οπότε δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι η σχέση τους ήταν καθαρά φιλική μια και κάποια στιγμή...δεν ήταν.

το θέμα είναι αν υπάρχει ΚΑΘΑΡΗ φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ απ τους δυο να έχει στο μυαλό του το σεξ και χωρίς να έχει συμβεί ποτέ....

χμμμμ.δύσκολη ερώτηση.....

στο εντιτ που εκανα, απαντησα και σε αυτο. ποτε δε μπορεις να ξερεις τι εχει στο μυαλο του ο αλλος, αλλα εφοσον ποτε δεν ειχα καποια ενδειξη για το αντιθετο, μπορω να το υποστηριζω πιστευω..

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αυτά τα θρεντ είναι για παιδάκια του λυκείου να γράψουν έκθεση(βαρετή όπως ήταν πάντα)
να πουν την φιλοσοφιομαλακία τους να πάρουν κανένα βαθμό και να μην ξανα-ασχοληθούν ποτέ στη ζωή τους.
φίλε εμένα μου αρέσει.
μου έπεσαν λίγο βαριά τα πολιτικά βρισίδια τις τελευταίες μέρες.

δεν κακοοοοό! ;)

νιώθεις και λίγο λυκειόπαις! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Η φιλία γεννάει έρωτα...ο έρωτας φιλία...ΠΟΤΕ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
στο εντιτ που εκανα, απαντησα και σε αυτο. ποτε δε μπορεις να ξερεις τι εχει στο μυαλο του ο αλλος, αλλα εφοσον ποτε δεν ειχα καποια ενδειξη για το αντιθετο, μπορω να το υποστηριζω πιστευω..
καταρχήν μπορεί μεν να μην ξέρεις τι έχει ο άλλος στο μυαλό του, αλλά κάποια στιγμή θα εκδηλωθεί (αν έχει κάτι άλλο βέβαια)

αλλά εσένα σου έτυχε να έχεις φίλους (μακροχρόνια που να είχαν γκόμενες) και δεν έτυχε ούτε να ήταν πρώην σου, αλλά και ούτε να εξελίχθηκε μετά?

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1

και εσυ μαλακιες λες να ξερεις,και αυτο που κανεις ειναι λαθος.τους πρωην και τις πρωην δεν πρεπει σε καμια περιπτωσει να τους γνωριζεις στους νυν και στις νυν.κρατας την φιλια που εχει μαζι τους για την παρτυ σου και δεν θελει παραπερα ανοιγματα.
πιστευω να καταλαβαινετε τους λογους. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

να μην καθομαι και γραφω σεντονια βραδιατικα τωρα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φίλε εμένα μου αρέσει.
μου έπεσαν λίγο βαριά τα πολιτικά βρισίδια τις τελευταίες μέρες.

δεν κακοοοοό! ;)

νιώθεις και λίγο λυκειόπαις! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε τοτε να μας γραψεις μια εκθεση για την ταιλανδη εσυ... :grin: :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παιχτουρα μαλακιες δεν θα λες γιατι εισαι και μεγαλο παιδι.ξερεις ποσοι μαλακες χαφτομουνιδες αντι να την πεσουν στα ισα σε μια γκομενα,κανουν το φιλο μηπως και την γαμησουν? αλλα στο τελος ως γνωστον τρωνε τα μουτρα τους και η γκομενα καβαντζωνετε με κανεναν αλλον,και αυτοι μενουν με την αναμνηση του νεροκουβαλητη.

τι κανεις ρε φιλεναδα? ολα καλα?
χαθηκαμε.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Η φιλία γεννάει έρωτα...ο έρωτας φιλία...ΠΟΤΕ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
χμμμμ.θέτεις το θέμα ανάποδα εσύ ε?

σωστή παρατήρηση.Αλλά όπως είπα και πιο πάνω σ εμένα έχει τύχει.Από έρωτα=>φιλία....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
 Γιατι καλο μου παιδι το λες αυτο...το να πουμε αν εχουμε εμπιστους φιλους και αν πιστευουμε σημερα στην φιλια ειναι εκθεση??????Εκθεση ειναι να διατυπωσουμε αν πιστευουμε στην φιλια ανδρος με γυναικα????...εκθεση ειναι αν εχουμε ενα πιστο φιλο να λεμε τα προσωπικα μας????? Δηλαδη σου αρεσουν εσενα να μιλαμε συνεχεια για πουτσες και ακαποτα τσιμπουκια και που χυνουμε οταν εκσπερματωνουμε???? Δεν λεω καλα ειναι και αυτα...αλλα δεν ειναι αρκετα για εναν σκεπτομενο Ανθρωπο...Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
ε τοτε να μας γραψεις μια εκθεση για την ταιλανδη εσυ... :grin: :grin:
εσενα ρε ψωλη σου εχω πει να μην σπαμαρεις σε θρεντ που γραφω εγω.
και να μην πεταγεσε σαν την πουτσα.

αντε να μην σε γαμησω βραδιατικα.

συλλεκτη μηνυματων παλιομαλακα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
και εσυ μαλακιες λες να ξερεις,και αυτο που κανεις ειναι λαθος.τους πρωην και τις πρωην δεν πρεπει σε καμια περιπτωσει να τους γνωριζεις στους νυν και στις νυν.κρατας την φιλια που εχει μαζι τους για την παρτυ σου και δεν θελει παραπερα ανοιγματα.
πιστευω να καταλαβαινετε τους λογους. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

σ αυτό έχεις δίκιο!

ποτέ δεν ξέρεις τι παρεξήγηση μπορεί να γίνει........

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
χμμμμ.θέτεις το θέμα ανάποδα εσύ ε?

σωστή παρατήρηση.Αλλά όπως είπα και πιο πάνω σ εμένα έχει τύχει.Από έρωτα=>φιλία....

Απο σένα...απ'την άλλη??? :think: :think: :think:
Το θέμα είναι αυτό να είναι αμφίδρομο...αλλιώς... :S :S :S

Επισκέπτης

ετυχες σε ατομο που ειναι περα για περα ξεκαθαρο... τεσπα, μη γραψεις γτ κι εγω βαριεμαι χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom