james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
ποσους κλωνους εχει ο πουστης;
ο αλλος δεν θα βγει αραγε;
για τον πουστρίνι λέω ρε μαλάκα! δεν λέω για σένα.
ποσους κλωνους εχει ο πουστης;
ο αλλος δεν θα βγει αραγε;
οκ και γω γενικα μιλουσαγια τον πουστρίνι λέω ρε μαλάκα! δεν λέω για σένα.
ρε μαλακα τζειμς αυτους τους μαλακες ειναι που σιχαθικα,και σταματησα να γραφω.Και ως συμήθως το καθηστερημένο του φόρουμ μπήκε να τα κάνει πουτάνα!
το χαπάκι σου δεν στόδωσε ο μπαμπάς σου απόψε τσογλανάκι πουστρόνι!
άντε λοιπόν μια και το χάλασες κι αυτό,συνέχισε τα καραγκιοζιλίκια να γελάσουμε.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟ τελικά το νεο θρεντακι του ανεκδιήγητου βλακα ! Αλβανοι -Ρωσοπόντιοι - ποιος έχει αντζέντα με τα posts, ενώ τα χει κι ο ενας κι ο αλλος!μυλος - πουτάνα! thats it !στα κοινωνικοπολιτιστικά το χετεμην το λες αυτο γιατι στο μυαλο τις γυναικας,αν μπουνε ζηλιες και κολουπονοιες τα κανει πουτανα ολα.
αντε στειλε μου κανενα πμ ρε ρομπα να παρακαλας να σε γαμησω.
τα παλια που εστειλες τα εχω να ξερεις.
βουλωσετο γιατι θα τα δημοσιευσω παλι.
εσυ συνεχισεις να γλυφεις την πουτσα του σεβαλιε και ασε τους κλωνους.οκ και γω γενικα μιλουσα
οκ αρκει να γλειφεις και συ την δικια μου πουτσα και του λευκου.....κωλογαμημενε πουσταρα....και ξου απ το σαιτεσυ συνεχισεις να γλυφεις την πουτσα του σεβαλιε και ασε τους κλωνους.
παλιομαλακα καμενε.
ρε μαλακα τζειμς αυτους τους μαλακες ειναι που σιχαθικα,και σταματησα να γραφω.
τα ιδια και τα ιδια με τους ιδιους μαλακες.
γαμω την ωρα και την στιγμη που βαλανε στα ψυχιατρεια και στα ιδρυματα ιντερνετ και τους δωσανε και τζαμπα λαπτοπ.
τζειμς την κοπαναω φευγω ρε φιλε.
επεσε σημα και μαζευτικαν ολοι οι χαπακιδες παλι.
τα λεμε.
καλη αναρρωση σε ολους τους αρρωστους ευχομαι.
(και τα χαπια να τα περνετε στην ωρα σας.)
Απ' οτι έχω παρατηρήσει αυτό πρέπει να είναι προσβολή απο το συγκεκριμένο άτομο που σου απευθύνεταιεσυ συνεχισεις να γλυφεις την πουτσα του σεβαλιε και ασε τους κλωνους.
παλιομαλακα καμενε.
....χωρις ιδιαιτερη εξυπναδα καταλαβα αμεσως...
οκ αρκει να γλειφεις και συ την δικια μου πουτσα και του λευκου.....κωλογαμημενε πουσταρα....και ξου απ το σαιτ
το κουβαδακι σου και αλλου να παιξεις
...οχι αρνουμαι να το πιστεψω αυτο, οχι εσυ ρε τσακαλε
αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ
....και για να μην σας ερεθισω αλλο...
τον αλλον τον ειπε η νοσοκομα στο τρελαδικο οτι το σαιτ ειναι δικο του για να κοιμηθει το μεσημερι,και αυτος το πιστεψε.
μας διωχνει κιολας.
παίξτε κι αυτό το καημένο ρε!
σαν το σκυλάκι γλείφει τις πατούσες!
έλα φλοξ! φλοξ! κόκαλο φλοξ! όρμα!
χααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Θα προσπαθησω συντομα για να μην γραψω εκθεση και ενοχλω καποια σεβαστα μελη, να σας εξηγησω με προσωπικο μου παραδειγμα πως εννοω την φιλια ανδρος με γυναικα....Πριν εικοσι χρονια με πλησιασε μια γυναικα απο το περιβαλλον ενος γνωστου μου για να κανουμε παρεα....χωρις ιδιαιτερη εξυπναδα καταλαβα αμεσως οτι δεν με εκανε κεφι αλλα επαιζε κατι αλλο που δεν βρισκω λογο να σας το αναφερω....και αρχιναει να μου το παιζει φιλη....οποτε εκανα κατι απλο...στην δευτερη συναντηση, την πηγαινω μπουζουκια την ποτιζω λιγο ουισκι, δεν χρειαστηκε να ζοριστω...τρια ποτηρακια κατεβασε και ειχε γινει....σε καποια φαση μεσα στο μαγαζι...της λεω...τα καλυτερα γαμησια ειναι τα φιλικα γιατι δεν εχουν δεσμευση, το ξερεις καβλιαρα μου....και για να μην σας ερεθισω αλλο...παραλιγο, αν δεν φευγαμε να πηγαιναμε σε καποιο ξενοδοχειο...να γαμιομαστε μεσα στο μαγαζι!!!!!!!!!!!Κατα συνεπεια το γαμησι αλλο...μπορει να γινετε καλλιστα φιλικα...!!!!!!!!!!!!!
αχαχαχαχαχαχα δεν μπορω αλλο εδω μεσα! αχαχαχαχα