Νέα

Φιλία, αρχή και τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bluevertigo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
Και ως συμήθως το καθηστερημένο του φόρουμ μπήκε να τα κάνει πουτάνα!

το χαπάκι σου δεν στόδωσε ο μπαμπάς σου απόψε τσογλανάκι πουστρόνι!

άντε λοιπόν μια και το χάλασες κι αυτό,συνέχισε τα καραγκιοζιλίκια να γελάσουμε.
ρε μαλακα τζειμς αυτους τους μαλακες ειναι που σιχαθικα,και σταματησα να γραφω.
τα ιδια και τα ιδια με τους ιδιους μαλακες.

γαμω την ωρα και την στιγμη που βαλανε στα ψυχιατρεια και στα ιδρυματα ιντερνετ και τους δωσανε και τζαμπα λαπτοπ.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
μην το λες αυτο γιατι στο μυαλο τις γυναικας,αν μπουνε ζηλιες και κολουπονοιες τα κανει πουτανα ολα.

αντε στειλε μου κανενα πμ ρε ρομπα να παρακαλας να σε γαμησω.

τα παλια που εστειλες τα εχω να ξερεις.

βουλωσετο γιατι θα τα δημοσιευσω παλι.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟ τελικά το νεο θρεντακι του ανεκδιήγητου βλακα ! Αλβανοι -Ρωσοπόντιοι - ποιος έχει αντζέντα με τα posts, ενώ τα χει κι ο ενας κι ο αλλος!μυλος - πουτάνα!  :rockon: thats it !στα κοινωνικοπολιτιστικά το χετε  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ησυχια στην αιθουσα παρακαλω...

θα κλασει μια σοφια ο αλβανος

και θα παρει βαθια ανασα ο κολλητος του

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
τζειμς την κοπαναω φευγω ρε φιλε.
επεσε σημα και μαζευτικαν ολοι οι χαπακιδες παλι.

τα λεμε.

καλη αναρρωση σε ολους τους αρρωστους ευχομαι.
(και τα χαπια να τα περνετε στην ωρα σας.)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εσυ συνεχισεις να γλυφεις την πουτσα του σεβαλιε και ασε τους κλωνους.
παλιομαλακα καμενε.
οκ αρκει να γλειφεις και συ την δικια μου πουτσα και του λευκου.....κωλογαμημενε πουσταρα....και ξου απ το σαιτ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το κουβαδακι σου και αλλου να παιξεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θα προσπαθησω συντομα για να μην γραψω εκθεση και ενοχλω καποια σεβαστα μελη, να σας εξηγησω με προσωπικο μου παραδειγμα πως εννοω την φιλια ανδρος με γυναικα....Πριν εικοσι χρονια με πλησιασε μια γυναικα απο το περιβαλλον ενος γνωστου μου για να κανουμε παρεα....χωρις ιδιαιτερη εξυπναδα καταλαβα αμεσως οτι δεν με εκανε κεφι αλλα επαιζε κατι αλλο που δεν βρισκω λογο να σας το αναφερω....και αρχιναει να μου το παιζει φιλη....οποτε εκανα κατι απλο...στην δευτερη συναντηση, την πηγαινω μπουζουκια την ποτιζω λιγο ουισκι, δεν χρειαστηκε να ζοριστω...τρια ποτηρακια κατεβασε και ειχε γινει....σε καποια φαση μεσα στο μαγαζι...της λεω...τα καλυτερα γαμησια ειναι τα φιλικα γιατι δεν εχουν δεσμευση, το ξερεις καβλιαρα μου....και για να μην σας ερεθισω αλλο...παραλιγο, αν δεν φευγαμε να πηγαιναμε σε καποιο ξενοδοχειο...να γαμιομαστε μεσα στο μαγαζι!!!!!!!!!!!Κατα συνεπεια το γαμησι αλλο...μπορει να γινετε καλλιστα φιλικα...!!!!!!!!!!!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε μαλακα τζειμς αυτους τους μαλακες ειναι που σιχαθικα,και σταματησα να γραφω.
τα ιδια και τα ιδια με τους ιδιους μαλακες.

γαμω την ωρα και την στιγμη που βαλανε στα ψυχιατρεια και στα ιδρυματα ιντερνετ και τους δωσανε και τζαμπα λαπτοπ.

μαλάκα, στα ιδρύματα έχει ίντερνετ.
απ την άλλη μπαίνει ο κάθε πονεμένος και αρχίζει να βρίζει και οι μοντ ξύνονται.
κάποτε έσβηναν οφφ τοπικ ποστς, μπανάρανε αυτόυς που σπάμαραν και το κάθε καθηστερημένο περιορίζονταν στο τσατ.
τώρα αντί για κοκο-βαβαβα-ντανταντα και λοιπές μαλακίες καθηστερημένων, γράφουν κανονοκά ποστ σ ενα φόρουμ που είναι όλη η ζωή τους.

άμα δεν ξέρεις να φυλλάξεις το σπίτι σου θα στο κλέψουν......

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τζειμς την κοπαναω φευγω ρε φιλε.
επεσε σημα και μαζευτικαν ολοι οι χαπακιδες παλι.

τα λεμε.

καλη αναρρωση σε ολους τους αρρωστους ευχομαι.
(και τα χαπια να τα περνετε στην ωρα σας.)

μπα εγώ θα μείνω λίγο ακόμα!
βλέπω ότι ο έκτορας πουστρίνι έχει όρεξη μια και έφτυσε τα ψυχοφάρμακα που του έδωσαν το βράδι και θα με διασκεδάσει αφάνταστα με τις μαλακίες του!

να να ! άρχισε να λέει για κλανιές.Όλα τα καθηστερημένα το ίδιο!

συνέχισε καραγκιοζάκο!

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
εσυ συνεχισεις να γλυφεις την πουτσα του σεβαλιε και ασε τους κλωνους.
παλιομαλακα καμενε.
Απ' οτι έχω παρατηρήσει αυτό πρέπει να είναι προσβολή απο το συγκεκριμένο άτομο που σου απευθύνεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
οκ αρκει να γλειφεις και συ την δικια μου πουτσα και του λευκου.....κωλογαμημενε πουσταρα....και ξου απ το σαιτ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το κουβαδακι σου και αλλου να παιξεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τον αλλον τον ειπε η νοσοκομα στο τρελαδικο οτι το σαιτ ειναι δικο του για να κοιμηθει το μεσημερι,και αυτος το πιστεψε.
μας  διωχνει κιολας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
...οχι αρνουμαι να το πιστεψω αυτο, οχι εσυ ρε τσακαλε  

αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ

παίξτε κι αυτό το καημένο ρε!

σαν το σκυλάκι γλείφει τις πατούσες!

έλα φλοξ! φλοξ! κόκαλο φλοξ! όρμα!

χααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τον αλλον τον ειπε η νοσοκομα στο τρελαδικο οτι το σαιτ ειναι δικο του για να κοιμηθει το μεσημερι,και αυτος το πιστεψε.
μας  διωχνει κιολας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γι αυτό σου λέω ρε μαλάκα! το σόου του καθηστερημένου ξεκίνησε!

έχει πολύ γέλιο! κάτσε.

τον βλέπεις? σαν το σκυλάκι εκλιπαρεί για λίγη προσοχή!
ποιος να του τη δώσει στο ίδρυμα?
στον πούτσο τον έχουν έτσι επιθετικός και ακοινώνητος που είναι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παίξτε κι αυτό το καημένο ρε!

σαν το σκυλάκι γλείφει τις πατούσες!

έλα φλοξ! φλοξ! κόκαλο φλοξ! όρμα!

χααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

ρε κακομοιρογλου...δε βαρεθηκες να γραφεις αυτα που σου γραφουν? ρε γιδι θα σκεφτεις κατι απο μονος σου? ρε ανεκδοτο αχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε τι ειναι τουτο ρε ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Θα προσπαθησω συντομα για να μην γραψω εκθεση και ενοχλω καποια σεβαστα μελη, να σας εξηγησω με προσωπικο μου παραδειγμα πως εννοω την φιλια ανδρος με γυναικα....Πριν εικοσι χρονια με πλησιασε μια γυναικα απο το περιβαλλον ενος γνωστου μου για να κανουμε παρεα....χωρις ιδιαιτερη εξυπναδα καταλαβα αμεσως οτι δεν με εκανε κεφι αλλα επαιζε κατι αλλο που δεν βρισκω λογο να σας το αναφερω....και αρχιναει να μου το παιζει φιλη....οποτε εκανα κατι απλο...στην δευτερη συναντηση, την πηγαινω μπουζουκια την ποτιζω λιγο ουισκι, δεν χρειαστηκε να ζοριστω...τρια ποτηρακια κατεβασε και ειχε γινει....σε καποια φαση μεσα στο μαγαζι...της λεω...τα καλυτερα γαμησια ειναι τα φιλικα γιατι δεν εχουν δεσμευση, το ξερεις καβλιαρα μου....και για να μην σας ερεθισω αλλο...παραλιγο, αν δεν φευγαμε να πηγαιναμε σε καποιο ξενοδοχειο...να γαμιομαστε μεσα στο μαγαζι!!!!!!!!!!!Κατα συνεπεια το γαμησι αλλο...μπορει να γινετε καλλιστα φιλικα...!!!!!!!!!!!!!

παίχτουρα παραδείγματα τέτοια έχουμε όλοι πολλά.

το ερώτημα όμως είναι: έχεις παράδειγμα φιλίας άνδρα-γυναίκας που να μην προέκυψε ποτέ σεξ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom