Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Καλα για φιλια το ανοιξα.....................και μιλανε για γαμησια και πουστρακια Μημπως επρεπε να το ανοιξω αντιστροφα??????????????
ρε κακομοιρογλου...δε βαρεθηκες να γραφεις αυτα που σου γραφουν? ρε γιδι θα σκεφτεις κατι απο μονος σου? ρε ανεκδοτο αχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε τι ειναι τουτο ρε ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
φλοξ φλοξ!
γαύγισε κι άλλο φλοξ!
γλείφεις τα γκομενάκια μπας και γαμήσεις ρε καημένε?ποναει κοιλιτσα ωχ ωχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εχω και τους αποκαλω μαλακες..για το λογο οτι η γυναικα και να πιστευει στην φιλια με τον ανδρα...σε εμας τους ανδρες ειναι δυσκολο να το δεχτουμε..αν δεν της το ακουμπησουμε εστω μια φορα!!!!!!!!!!!!παίχτουρα παραδείγματα τέτοια έχουμε όλοι πολλά.
το ερώτημα όμως είναι: έχεις παράδειγμα φιλίας άνδρα-γυναίκας που να μην προέκυψε ποτέ σεξ?
μην ασχολησε με το ρωσσοποντιοφλοξ ρε τζειμς.γλείφεις τα γκομενάκια μπας και γαμήσεις ρε καημένε?
αφού σου είπε ο γιατρός ότι είναι επικίνδυνο!
παίρνε τα χαπάκια σου και άσε το καμάκι απ το ίντερνετ.Έτσι κι αλλιώς όποια σε δει με την βαβαβα φάτσα θα την κάνει κατοστάρι κακομοίρη μου!
και δεν δέχονται και τα μπουρδέλα ρωσοπόντιους ρε καημενούλι μου! >
αυριο θα σου μαθω και αλλα ;) ;)
τι να κανω, δε μπορω να διαλεξω ποιος μαλακας θα με βλεπει σα μεντορα να αντιγραφει...
πετα κανενα κοκκαλο στο ρωσσοποντιοφλοξ ρε μαλακα να το γλυψει.
έλα φλοξ! μάθε μου κι άλλα!
όπως βλέπεις είμαι ο μόνος που σου μιλάει. Οι άλλοι δεν σ άντεξαν κι έσκασες ε?
πες να ξαλαφρώσεις μπούλη μου!
έτσι κι αλλιώς ότι λες για τον πούτσο είσαι και προκαλείς γέλιο!
λέγε να διασκεδάσουμε!
καλά εσένα δεν σου έτυχε να γνωρίσεις κάποια που να μην σ αρέσει σαν γκόμενα ρε παιδί μου, αλλά να γουστάρεις την παρέα της.Εχω και τους αποκαλω μαλακες..για το λογο οτι η γυναικα και να πιστευει στην φιλια με τον ανδρα...σε εμας τους ανδρες ειναι δυσκολο να το δεχτουμε..αν δεν της το ακουμπησουμε εστω μια φορα!!!!!!!!!!!!
γλείφεις τα γκομενάκια μπας και γαμήσεις ρε καημένε?
αφού σου είπε ο γιατρός ότι είναι επικίνδυνο!
παίρνε τα χαπάκια σου και άσε το καμάκι απ το ίντερνετ.Έτσι κι αλλιώς όποια σε δει με την βαβαβα φάτσα θα την κάνει κατοστάρι κακομοίρη μου!
και δεν δέχονται και τα μπουρδέλα ρωσοπόντιους ρε καημενούλι μου! >
ρουφιανε εσυ να γλυφεις την πουτσα του σεβαλιε,αυτη ειναι η δουλεια σου.αλβανε κλαψε....οσο εισαι στο σαιτ θα σε γαμαω....και δεν φοβαμαι ουτε μουταρισματα ουτε μασαω ;)
αλβανε κλαψε....οσο εισαι στο σαιτ θα σε γαμαω....και δεν φοβαμαι ουτε μουταρισματα ουτε μασαω ;)
καλα το μονο πραγμα που δεν μπορει κανειιιις να κατηγορησει τον εκτορα ειναι οτι γλειφει τις γκομενες! ειναι με διαφορα απο τους ελαχιστους που δεν το εχουν κανει ποτε!
ζωον ειναι, αλλα μη λεμε κι ανακριβειες!
ρουφιανε εσυ να γλυφεις την πουτσα του σεβαλιε,αυτη ειναι η δουλεια σου.
αααα να του γλυφεις και τα αρχιδια καπου καπου.
αντε να μην βαλω καμια ψηφορια για τον αν εισαι ρουφιανος η οχι και να δεις τι εχει να γινει βραδιατικα.
Ποιος ειναι ο φλοξ????????? εχω χασει τον κουσουλα εδω???????????? Καμμια φλοξινα εχουμε ρε παιδια???????????ρε μαλάκα, τι σούκανε ο αρκ ρε?
σαν τον έκτορα πουστρίνι κάνεις και συ τώρα.Χωρίς λόγο ορμάει και γαμάει τα θρεντ.
έγινε κάτι τόσο χοντρό δηλ?
εγώ πάντως δεν δίνω σημασία στο φλοξ και όλο πάνω μου κολλάει.
καλα το μονο πραγμα που δεν μπορει κανειιιις να κατηγορησει τον εκτορα ειναι οτι γλειφει τις γκομενες! ειναι με διαφορα απο τους ελαχιστους που δεν το εχουν κανει ποτε!
ζωον ειναι, αλλα μη λεμε κι ανακριβειες!