Νέα

Φιλία, αρχή και τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bluevertigo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
για πες μου εσυ που ειστε και φιλοι...γιατι αντιγραφει οτι του λεμε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ και μας τα ξανασερβιρει την επομενη? γιατι δεν αντιγραφει π.χ. εσενα που ειστε και φιλαρακια? εσυ εχεις δικο σου στυλακι τουλαχιστον, μαθε του οτι ειναι ντροπη αυτα τα πραματα...

:think:
ρωσσοποντιοφλοξ παρκαρισε στην ακρη και μην χωνεσε σαν την πουτσα παντου.

ανοιξτε ενα θρεντ οι 5-6 τρελοι του σαιτ και γραφετε τις μαλακιες σας εκει μεσα ολη μερα.

μην σπαμαρετε τα θρεντ με τις μαλακιες σας.

Επισκέπτης
υπάρχει μεταξύ των βαλκάνιων χωρών φιλία ? να ένα ενδιαφέρον ερώτημα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

national-flag-of-bulgaria.gif

national-flag-of-albania.gif

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ποιος ειναι ο φλοξ????????? εχω χασει τον κουσουλα εδω???????????? Καμμια φλοξινα εχουμε ρε παιδια??????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φλοξ είναι ο έκτορας πουστρίνι
δηλ ο έκτορας λοπέζ.

έχει ψυχολογικά προβλήματα όπως κατάλαβες απ το στυλ που γράφει.
κάπου-κάπως-κάποια στιγμή βρήκε ίντερνετ και καταφύγιο αυτό το θρεντ και ζητιανεύει σα σκυλάκι την προσοχή όλων μας, αλλά με επιθετικό ύφος!

για να μπαίνεις στο νόημα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρωσσοποντιοφλοξ παρκαρισε στην ακρη και μην χωνεσε σαν την πουτσα παντου.

ανοιξτε ενα θρεντ οι 5-6 τρελοι του σαιτ και γραφετε τις μαλακιες σας εκει μεσα ολη μερα.

μην σπαμαρετε τα θρεντ με τις μαλακιες σας.
ειπε ο τρελος του χωριου με τα 77 μπαν που καποτε νομιζε οτι εκανε και τον καθηγητη στα 20χρονα....

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
Ποιος ειναι ο φλοξ????????? εχω χασει τον κουσουλα εδω???????????? Καμμια φλοξινα εχουμε ρε παιδια??????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρωσσοποντιοφλοξ ρε μαλακα παιχτουρα.ενα σκυλακι(εκτορας)ειναι,το οποιο ειναι μπασταρδοσκυλο.χωνετε απο εδω και απο εκει,αλλα κοκκαλο δεν βρισκει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
οχι ζωον, κτηνος  :tickedoff:

ρε με τον βλακα εχουμε καταντησει να διαβαζουμε τον εαυτο μας γαμω το ανεγκεφαλο του κοπιαρισμα χαχαχα, τζιζους δε μπορω και να τον κανω ιγκνορ
Λες άμα τσακωθεί με τη Ντάρια να μάθει ρώσικα; :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
υπάρχει μεταξύ των βαλκάνιων χωρών φιλία ? να ένα ενδιαφέρον ερώτημα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΧΑΑΧΑΧχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧχαχΧΑΧΑΧΧΑχαχαχαχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

αει στο διαβολο, να μου γυρισει το φαι παλινδρομηση με το ζορι βραδιατικα  :2funny:

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
ειπε ο τρελος του χωριου με τα 77 μπαν που καποτε νομιζε οτι εκανε και τον καθηγητη στα 20χρονα....
θα βαλω ψηφοφορια να ξερεις.
ολοι πμ μου στελνουν να το κανω να ξερεις.
μην ξανοιγεσε αλλο εσυ γιατι θα γινεις ρομπα στο τελος να ξερεις.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αρκανς....ενας συγχρονος πατροκλος ή ηφαιστιωνας ....αναζητα την αντρικη φιλια.....στειλτε του πμ....καυλωνει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για να ειμαστε και στο θεμα......
 Προηγουμενως σου απαντησα για τον Πατροκλο...μην ξαναπαντησω παλι...μην με οδηγεις στην εκτιμηση οτι αυτα που σου γραφουν στεκουν...τουλαχιστον γαμα το θρεντ..εγω το ανοιξα δεν τρεχει τιποτα και η πλακα σε καποια σημεια ειναι ομορφη...μην γαμας την Ιστορια μας ομως σε παρακαλω,δεν το εχεις το δικαιωμα αυτο!!!!!!!!!!!!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
οχι ζωον, κτηνος  :tickedoff:

κατάλαβες βέλβι?

λέει σε μια κοπέλα ζώον βλάκα,δήθεν για πλάκα και περνιέται για άνντρακλας!

έτσι βαθιά μέσα του πιστεύει ότι τον θαυμάζουν και κάποια, κάποια στιγμή θα του κάτσει!

δεν κοιτάει να πάει σε κάνα στουντιάκι (έστω και κρυφά απ τους γιατρούς) και να γνωρίσει επιτέλους το σεξ.
35 χρονών μαντράχαλος είναι.έστω και με ειδικά προβλήματα.
δεν πρέπει επιτέλους να πάει με γυναίκα?
τι λες?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαλιστα...τωρα αντιγραφει ο αλβανος τον αδεσποτο που αντιγραφει εμας χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Μακλειν δε ξερω για φιλια αλλα για αντιγραφη παιζει φουλ στις βαλκανικες χωρες χαχαχαχαχαχ

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
θα βαλω ψηφοφορια να ξερεις.
ολοι πμ μου στελνουν να το κανω να ξερεις.
μην ξανοιγεσε αλλο εσυ γιατι θα γινεις ρομπα στο τελος να ξερεις.
και δεν βαζεις να γελασουμε;
ο τιμημενος παει για υπνο ...αναλαμβανει ο γαμιας σου απο την λαρισα...εγω θα βαλω μια αλλη.....οι σερραιες λεν οτι ειναι καλα πουτανακια...ισχυει;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κατάλαβες βέλβι?

έτσι βαθιά μέσα του πιστεύει ότι τον θαυμάζουν και κάποια, κάποια στιγμή θα του κάτσει!

δεν κοιτάει να πάει σε κάνα στουντιάκι (έστω και κρυφά απ τους γιατρούς) και να γνωρίσει επιτέλους το σεξ.
35 χρονών μαντράχαλος είναι.έστω και με ειδικά προβλήματα.
δεν πρέπει επιτέλους να πάει με γυναίκα?
τι λες?

το κτηνος ηταν διορθωση για το ζωον, ΒΛΑΚΑ. χαχαχαχαχ λολα να ενα μηλοοοοοοοοοο λεμεεενενενενενε :uglystupid:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
 Προηγουμενως σου απαντησα για τον Πατροκλο...μην ξαναπαντησω παλι...μην με οδηγεις στην εκτιμηση οτι αυτα που σου γραφουν στεκουν...τουλαχιστον γαμα το θρεντ..εγω το ανοιξα δεν τρεχει τιποτα και η πλακα σε καποια σημεια ειναι ομορφη...μην γαμας την Ιστορια μας ομως σε παρακαλω,δεν το εχεις το δικαιωμα αυτο!!!!!!!!!!!!!!
παρανοησες παιχτουρα.....μην βαζεις λογια που δεν ειπα στο στομα μου....οι διατυπωσεις μου ειναι πολυ προσεκτικες ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εντιτ: και προφανως εχω και φιλους που δεν παιχτηκε ποτε τπτ το ερωτικο μεταξυ μας.
κ γω ρε βελβ αλλα ειναι ματαιο να προσπαθησεις να το αποδειξεις..
ειδικα σε ατομα που δε σε ξερουν ουτε εσενα ουτε τους φιλους σου...

Επισκέπτης
κατάλαβες βέλβι?

αυτο πώς το συμπερανες?  :idiot:

κτηνακι ειναι  :boobies: αλλα αυτο ειναι το στυλ του και τουλαχιστον τον χαρακτηριζει..   :rolleyes:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν αναφερεται στον Ομηρο,ουτε καν η παραμικρη νυξη γινεται εις βαρος των δυο αυτων μεγαλων Ηρωων,που δοξασαν το εθνος με παλληκαρια αντρειωσυνη και Αρετη.Απλα ορισμενοι Νεοελληνες ψαχνοντας να καλυψουν ως φυσιολογικη... μια δικη τους νοσηρη και αρρωστημενη κατασταση, το μεταφραζουν διαφορετικα.
 Ξαναδιαβασε ''gl''τι εγραψα οταν με ρωτησες και πριν και κοιταξε να σεβεσαι την Ελληνικη Ιστορια...γιατι ανθρωπος χωρις σεβασμο στην Ιστορια του Εθνους του...δεν εχει συνεχεια σαν ανθρωπος!!!!!!!!!

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
και δεν βαζεις να γελασουμε;
ο τιμημενος παει για υπνο ...αναλαμβανει ο γαμιας σου απο την λαρισα...εγω θα βαλω μια αλλη.....οι σερραιες λεν οτι ειναι καλα πουτανακια...ισχυει;
καλως τον κλωνο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ερε αρρωστα ατομα που υπαρχουν.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
το κτηνος ηταν διορθωση για το ζωον, ΒΛΑΚΑ. χαχαχαχαχ λολα να ενα μηλοοοοοοοοοο λεμεεενενενενενε :uglystupid:

γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ !

κάιιιιι κάιιιιι κάιιιιι!

πιάσε το κόκαλο αγόρι μου!
άντε κι αν είσαι καλό σκυλάκι θα σε δώσω να σε γαμήσει το ντόπερμαν του γείτονα!
(είδες που ξέρω και το σκύλο του μαλάκα?)

γαβ!
γαύγισε λίγο ακόμα ρε!

το γέλιο της αρκούδας πέφτει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom