loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
υπαρχει κ η αλλη περιπτωση..
να μην σκεφτονται με το πουλι/μ@υνι!
σου βρηκα και λινκ.....Αμα μπορείτε πείτε το όνομα της μπύρας, με ενδιαφέρει
σωστοσ δε μπορω εγω να εχω το μουνι και να το παιζουμε φιλαρακια.θα πεσει ξεσκισμαναι με γυναικα στανταρ θα ερωτευτεις τελικα και θα την πηδηξεις...εκτος αν εισαι γκει ή μιλαμε για πολυ μπαζο....
πρεπει να γεμισω το επομενο μισαωρο οποτε κανε οτι μπορεις...!
κι εδω καπου πεταγεται η λουκρητια ...οπως και παλιοτερα...ακριβως τα ιδια λεγαμε....γιαυτο επιτηδες δυναμιτισα την συζητηση με τον αφορισμο μου να δω αντιδρασεις.... :-*
η ψιλοπρωην δε πιανεται γιατι η πουτσα εχει πεσει και ανα πασα στιγμη μπορει να ξαναπεσειυπάρχει κι άλλη περίπτωση...
να είναι κάποια "ψιλο"πρώην.
ο βασιλιας της γυφτιας.......ο τυποςτο κορυφαιο ηταν οταν ειχαμε παει με τον ιδιο φιλο 3ημερο σε καποια πολη της επαρχιας κ ενα μεσημερι ψαχναμε ενα μαγαζι με το αμαξι του, κανα 10-15λεπτο κ δεν το βρισκαμε κ επειδη επεμενα να κανουμε μια γυρα ακομα γιατι ηταν καπου εκει κοντα αρχισε να φωναζει οτι καψαμε ενα σωρο βενζινη. Νευριασα τοσο πολυ που εβγαλα απο το πορτοφολι μου ενα 50ευρω κ του το αφησα στο αμαξι κ του ειπα οτι παρε αυτα για την βενζινη σου κ οτι εγω φευγω κ γυριζω Αθηνα με το κτελ κ αυτος τι μου ειπε ρε παιδια "περιμενε μην φευγεις να το μοιραστουμε.... Τελικα κρατησε ενα 20ε.... (το παραλογο ηταν οτι του ειχα δωσει ηδη ενα ακομα 30ε οταν βαλαμε βενζινη στην αρχη της εκδρομης)
πρεπει να γεμισω το επομενο μισαωο οποτε κανε οτι μπορεις...!
πω πω σαπιοσ λεμετο κορυφαιο ηταν οταν ειχαμε παει με τον ιδιο φιλο 3ημερο σε καποια πολη της επαρχιας κ ενα μεσημερι ψαχναμε ενα μαγαζι με το αμαξι του, κανα 10-15λεπτο κ δεν το βρισκαμε κ επειδη επεμενα να κανουμε μια γυρα ακομα γιατι ηταν καπου εκει κοντα αρχισε να φωναζει οτι καψαμε ενα σωρο βενζινη. Νευριασα τοσο πολυ που εβγαλα απο το πορτοφολι μου ενα 50ευρω κ του το αφησα στο αμαξι κ του ειπα οτι παρε αυτα για την βενζινη σου κ οτι εγω φευγω κ γυριζω Αθηνα με το κτελ κ αυτος τι μου ειπε ρε παιδια "περιμενε μην φευγεις να το μοιραστουμε.... Τελικα κρατησε ενα 20ε.... (το παραλογο ηταν οτι του ειχα δωσει ηδη ενα ακομα 30ε οταν βαλαμε βενζινη στην αρχη της εκδρομης)
με θερμοσιφωνα ή με κρυο νερο ειχε αλλη χρεωση;Κατι τέτοιοι γύφτακλες κυκλοφορούν αναμεσά μας ναι, πάντως αυτό είναι πιο πολύ νομίζω στοιχείο χαρακτήρα παρά φιλίας. Έμένα ένας φίλος μου μου έλεγε πως κάποιος "φίλος" του του ζήτούσε λεφτά επείδη κοιμήθηκε μια μέρα σπίτι του και έκανε κ ένα μπάνιο χαχαχα!
Εγω πιστευω οτι αληθινη φιλια υπαρχει εκει που δεν υπαρχουν αλληλοσυγκρουομενα συμφεροντα! Οι φιλοι δηλαδη να ακολουθουν παραλληλες πορειες, που να μην τεμνονται!
Κατι τέτοιοι γύφτακλες κυκλοφορούν αναμεσά μας ναι, πάντως αυτό είναι πιο πολύ νομίζω στοιχείο χαρακτήρα παρά φιλίας. Έμένα ένας φίλος μου μου έλεγε πως κάποιος "φίλος" του του ζήτούσε λεφτά επείδη κοιμήθηκε μια μέρα σπίτι του και έκανε κ ένα μπάνιο χαχαχα!