Νέα

Φιλία, αρχή και τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bluevertigo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
υπαρχει κ η αλλη περιπτωση..
να μην σκεφτονται με το πουλι/μ@υνι!

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ναι με γυναικα στανταρ θα ερωτευτεις τελικα και θα την πηδηξεις...εκτος αν εισαι γκει ή μιλαμε για πολυ μπαζο....
σωστοσ :thumbsup:δε μπορω εγω να εχω το μουνι και να το παιζουμε φιλαρακια.θα πεσει ξεσκισμα :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κι εδω καπου πεταγεται η λουκρητια :headbang:...οπως και παλιοτερα...ακριβως τα ιδια λεγαμε....γιαυτο επιτηδες δυναμιτισα την συζητηση με τον αφορισμο μου να δω αντιδρασεις.... :P :-*

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κι εδω καπου πεταγεται η λουκρητια :headbang:...οπως και παλιοτερα...ακριβως τα ιδια λεγαμε....γιαυτο επιτηδες δυναμιτισα την συζητηση με τον αφορισμο μου να δω αντιδρασεις.... :P :-*
πρεπει να γεμισω το επομενο μισαωρο οποτε κανε οτι μπορεις...! :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το κορυφαιο ηταν οταν ειχαμε παει με τον ιδιο φιλο 3ημερο σε καποια πολη της επαρχιας κ ενα μεσημερι ψαχναμε ενα μαγαζι με το αμαξι του, κανα 10-15λεπτο κ δεν το βρισκαμε κ επειδη επεμενα να κανουμε μια γυρα ακομα γιατι ηταν καπου εκει κοντα αρχισε να φωναζει οτι καψαμε ενα σωρο βενζινη. Νευριασα τοσο πολυ που εβγαλα απο το πορτοφολι μου ενα 50ευρω κ του το αφησα στο αμαξι κ του ειπα οτι παρε αυτα για την βενζινη σου κ οτι εγω φευγω κ γυριζω Αθηνα με το κτελ κ αυτος τι μου ειπε ρε παιδια "περιμενε μην φευγεις να το μοιραστουμε.... Τελικα κρατησε ενα 20ε.... (το παραλογο ηταν οτι του ειχα δωσει ηδη ενα ακομα 30ε οταν βαλαμε βενζινη στην αρχη της εκδρομης)
ο βασιλιας της γυφτιας.......ο τυπος :cheesy: :headbang: :headbang:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
το κορυφαιο ηταν οταν ειχαμε παει με τον ιδιο φιλο 3ημερο σε καποια πολη της επαρχιας κ ενα μεσημερι ψαχναμε ενα μαγαζι με το αμαξι του, κανα 10-15λεπτο κ δεν το βρισκαμε κ επειδη επεμενα να κανουμε μια γυρα ακομα γιατι ηταν καπου εκει κοντα αρχισε να φωναζει οτι καψαμε ενα σωρο βενζινη. Νευριασα τοσο πολυ που εβγαλα απο το πορτοφολι μου ενα 50ευρω κ του το αφησα στο αμαξι κ του ειπα οτι παρε αυτα για την βενζινη σου κ οτι εγω φευγω κ γυριζω Αθηνα με το κτελ κ αυτος τι μου ειπε ρε παιδια "περιμενε μην φευγεις να το μοιραστουμε.... Τελικα κρατησε ενα 20ε.... (το παραλογο ηταν οτι του ειχα δωσει ηδη ενα ακομα 30ε οταν βαλαμε βενζινη στην αρχη της εκδρομης)
πω πω σαπιοσ λεμε  :zombie: :zombie: :zombie:

Επισκέπτης
Κατι τέτοιοι γύφτακλες κυκλοφορούν αναμεσά μας ναι, πάντως αυτό είναι πιο πολύ νομίζω στοιχείο χαρακτήρα παρά φιλίας. Έμένα ένας φίλος μου μου έλεγε πως κάποιος "φίλος" του του ζήτούσε λεφτά επείδη κοιμήθηκε μια μέρα σπίτι του και έκανε κ ένα μπάνιο χαχαχα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κατι τέτοιοι γύφτακλες κυκλοφορούν αναμεσά μας ναι, πάντως αυτό είναι πιο πολύ νομίζω στοιχείο χαρακτήρα παρά φιλίας. Έμένα ένας φίλος μου μου έλεγε πως κάποιος "φίλος" του του ζήτούσε λεφτά επείδη κοιμήθηκε μια μέρα σπίτι του και έκανε κ ένα μπάνιο χαχαχα!
με θερμοσιφωνα ή με κρυο νερο ειχε αλλη χρεωση;

Επισκέπτης
Μάλλον ο θερμοσίφωνας χρεώνονταν extra!  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Ξερεις κατι?Αυτο ειναι και το γαμημενο προβλημα με κατι αναρεστες ανοργασμικιες ελεινιδες σαν του λογου σου.Οτι δεν σκεφτονται οπως ειναι και το φυσικο με τις καβλες τους και θελουν να μας κανουν ολους ευνουχισμενους και φλωρους.
Ρε αι σικτιρ παλιοσαβουρα.Πουτσος και μουνι φιλια δεν κανουν...μονο γαμησι.Και που να κωλοκτυπιεσται οι νομοι της φυσης δεν αλλαζουν...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
η τσιγκουνια ειναι σιχαμερο πραγμα..
αλλα συνηθως αυτοι που τα χουνε ειναι χειροτεροι...

Επισκέπτης

αστα να πανε φιλε!Και εμενα ενας γνωστος μου ζητουσε τα μισα λεφτα απο ενα μπουκαλι ουισκι που ειχαμε παρει σε ενα μαγαζι (ενω ειχα πιει μονο ενα ποτηρι) γιατι λεει οτι αφου το παραγκειλαμε μαζι και δεν ηπια οφειλα λεει να πληρωσω παρολαυτα το μισο :jerking: Φυσικα τα αρχιδια μου πηρε και με κυνηγουσε μετα μηνες για να παρει τα λεφτα αλλα τον εκλανα επειδηκτικα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom