Νέα

Φιλία, αρχή και τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bluevertigo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επίσης η φίλια είναι συναναστροφή με σκόπο κάποιο όφελος βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο στο 95% των περιπτώσεων.
εχεις καποια ασχημη εμπειρια εσυ.......στανταρ...για λεγε...γυναιο ηταν; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Kαλά πρέπει και να αναρωτιέσαι? Φυσικά πάνω απ όλα ο φίλος! Γιατί να πηδήξεις τη γκόμενά του? επειδή αυτή είναι πουτανάκι?

φυσικά υπάρχουν πολλοί σκατόφλωροι που το κάνουν....αδιαφορόντας για τη φιλία, μόνο και μόνο για το πήδημα! με το ίδιο νόμισμα θα την πάθουν!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Επίσης η φίλια είναι συναναστροφή με σκόπο κάποιο όφελος βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο στο 95% των περιπτώσεων.

Συμφωνω, αλλα αυτο το οφελος μπορει να ειναι η καλη παρεα για παραδειγμα κατι που ειναι αμφιδρομο. Δε χρειαζεται να αμαυρωσουμε τα παντα.

Επισκέπτης
Εγώ προσωπικά gl όχι ο κολλητός μου την είχε πατήσει έτσι με έναν αλλά γενικά, οι περισσότεροι άνθρωποι δυστυχώ μουνόπανα είναι.. πόλυ δύσκολα να βρείς σωστό άνθρωπο στις μέρες μας. Σχεδόν όλοι άλλα λένε, άλλα κάνουν, άλλα εννοούν. Και καλά το θέμα εμπιστοσύνης... ώ ρε μάνα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγώ προσωπικά gl όχι ο κολλητός μου την είχε πατήσει έτσι με έναν αλλά γενικά, οι περισσότεροι άνθρωποι δυστυχώ μουνόπανα είναι.. πόλυ δύσκολα να βρείς σωστό άνθρωπο στις μέρες μας. Σχεδόν όλοι άλλα λένε, άλλα κάνουν, άλλα εννοούν. Και καλά το θέμα εμπιστοσύνης... ώ ρε μάνα.
εγω παλι εχω προσωπικη εμπειρια αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι παιζει καπου καποια αληθινη φιλια...μεταξυ αντρων ομως παντα...τις γυναικες δεν τις εμπιστευομαι με τιποτα για τιποτα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτα που λετε για τις μπυρες δεν ειναι τιποτα... σε εμενα ενας φιλος μου μετα απο καποιο διαστημα (το οποιο ηταν normal) κ εντελως ξαφνικα οταν βγαιναμε για καφε με το αμαξι του, ζηταγε 1 ευρω η 2 (αναλογα την αποσταση) απο τον καθενα μας (ειμασταν 2 μαζι του) για την βενζινη.... λογω κρισης κ λογω οτι η βενζινη ειναι στα υψη οπως ελεγε... απιστευτα πραγματα... απιστευτοι ανθρωποι (αυτο ειχε γινει δεκαδες φορες κ πολλες φορες το ρεζερβουαρ ηταν σχεδον γεματο !!! Αυτα ειναι...
μεγαλος γυφτος ο φιλος σου......

Επισκέπτης
Καλά εννοείται οι γυναίκες δεν έχουν μπέσα...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Kαλά πρέπει και να αναρωτιέσαι? Φυσικά πάνω απ όλα ο φίλος! Γιατί να πηδήξεις τη γκόμενά του? επειδή αυτή είναι πουτανάκι?

φυσικά υπάρχουν πολλοί σκατόφλωροι που το κάνουν....αδιαφορόντας για τη φιλία, μόνο και μόνο για το πήδημα! με το ίδιο νόμισμα θα την πάθουν!
συμφωνω και εγω.μονο κατι σκατοφλωροι αγαμητοι μπορουν να γαμησουν μια γκομενα του πραγματικου τουσ φιλου που θα τουσ κανει τα γλυκα ματια.και μετα ολα ωραια

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

:rockon: :rockon: :rockon:
Καλά εννοείται οι γυναίκες δεν έχουν μπέσα...
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αυτα που λετε για τις μπυρες δεν ειναι τιποτα... σε εμενα ενας φιλος μου μετα απο καποιο διαστημα (το οποιο ηταν normal) κ εντελως ξαφνικα οταν βγαιναμε για καφε με το αμαξι του, ζηταγε 1 ευρω η 2 (αναλογα την αποσταση) απο τον καθενα μας (ειμασταν 2 μαζι του) για την βενζινη.... λογω κρισης κ λογω οτι η βενζινη ειναι στα υψη οπως ελεγε... απιστευτα πραγματα... απιστευτοι ανθρωποι (αυτο ειχε γινει δεκαδες φορες κ πολλες φορες το ρεζερβουαρ ηταν σχεδον γεματο !!! Αυτα ειναι...
καλα και δε τον σαπακιασατε στη σφαλιαρα!τι λυγουρησ

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μη σου πω μπυρα απο τα λιντλ και ουτε απο το περιπτερο....
πλάκα πλάκα τόση ώρα που σας διαβάζω πήρα να πιω μια μπυρίτσα!

απ τα λιντλ είναι. Πρώτη φορά πίνω και καλούτσικη είναι!

φίλη μου την έφερε.

και επίσης πλάκα πλάκα, τις πιο καλές φιλίες τις έχω κάνει με γυναίκες (όχι γκόμενες) και είχε καλύτερο αποτέλεσμα από πολλούς φίλους.
Νομίζω πάντως πως μια γυναίκα έχει πιο πολλές πιθανότητες να κάνει πραγματική φιλία με άνδρα!

και το ίδιο ισχύει και με μας. Δεν υπάρχει αντιπαλότητα, και κερδίζεις αρκετά από μια τέτοια φιλία, ενώ μπορείς άνετα να δώσεις χωρίς να φοβάσαι μην στη φέρει όπως σε μια σχέση ας πούμε.

τελικά όμως όλα σχετικά είναι και εξαρτάται απ το χαρακτήρα του καθενός....

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
πλάκα πλάκα τόση ώρα που σας διαβάζω πήρα να πιω μια μπυρίτσα!

απ τα λιντλ είναι. Πρώτη φορά πίνω και καλούτσικη είναι!

φίλη μου την έφερε.

και επίσης πλάκα πλάκα, τις πιο καλές φιλίες τις έχω κάνει με γυναίκες (όχι γκόμενες) και είχε καλύτερο αποτέλεσμα από πολλούς φίλους.
Νομίζω πάντως πως μια γυναίκα έχει πιο πολλές πιθανότητες να κάνει πραγματική φιλία με άνδρα!

και το ίδιο ισχύει και με μας. Δεν υπάρχει αντιπαλότητα, και κερδίζεις αρκετά από μια τέτοια φιλία, ενώ μπορείς άνετα να δώσεις χωρίς να φοβάσαι μην στη φέρει όπως σε μια σχέση ας πούμε.

τελικά όμως όλα σχετικά είναι και εξαρτάται απ το χαρακτήρα του καθενός....
ναι ρε φιλε παιζει μια καλη μπυρα απο λιντλ με ενα γερο με κατι μουσια απο εξω.οσο για φιλια με γυναικα εμενα καταληγει τισ περισοτερεσ φορεσ προσ γαμησι μερια και κατανταει :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Αμα μπορείτε πείτε το όνομα της μπύρας, με ενδιαφέρει  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι ρε φιλε παιζει μια καλη μπυρα απο λιντλ με ενα γερο με κατι μουσια απο εξω.οσο για φιλια με γυναικα εμενα καταληγει τισ περισοτερεσ φορεσ προσ γαμησι μερια και κατανταει :jerking: :jerking: :jerking:
ναι με γυναικα στανταρ θα ερωτευτεις τελικα και θα την πηδηξεις...εκτος αν εισαι γκει ή μιλαμε για πολυ μπαζο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom