Νέα

Φιλία, αρχή και τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bluevertigo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
fysika k yparxei.
μεταξυ ολων..
μεταξυ ανδρα γυναικας..
μεταξυ ανδρων..
μεταξυ γυναικων..
μεταξυ γκευ κ στρ8..

μη λεμε χαζα..
ο ανθρωπος μετραει..
οχι οτι συμβαινει καθημερινα
αλλα δεν ειναι κ τοσο σπανια...
αυτα δεν τα ξανασυζηταγαμε κι αλλου ξανα; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω στο κοσμοπολιταν...
μηπως προδωθηκες? :2funny:
ναι με λενε μαρια και μπαινω στο κοσμο..... προδωθηκα..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μωρη εδω δεν τσακωνομασταν που ελεγα πως δεν υπαρχει φιλια αντρων γυναικων και μου λεγες οτι υπαρχει και οποιος δεν την πιστευει ειναι φαλλοκρατης και ατομακι....αμορφωτο; :think: :tickedoff:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναι με λενε μαρια προδωθηκα..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μωρη εδω δεν τσακωνομασταν που ελεγα πως δεν υπαρχει φιλια αντρων γυναικων και μου λεγες οτι υπαρχει και οποιος δεν την πιστευει ειναι φαλλοκρατης και ατομακι....αμορφωτο; :think: :tickedoff:
1.το μαρια απο που προκυπτει? :2funny:
2.δε νομιζω αλλα δε λεω κ σιγουρα...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Φιλια υπαρχει μεχρις οτου δεν συγκρουονται τα συμφεροντα και τα θελω με τον αλλον..

Αλλος το εχει πει ;) δυστυχως ειναι αληθεια οσο και εγω να μην το θελω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
1.το μαρια απο που προκυπτει? :2funny:
2.δε νομιζω αλλα δε λεω κ σιγουρα...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ειπα ενα ονομα στην τυχη.....για το δευτερο θυμαμαι καλα αλλα ηταν αλλο θρεντ νομιζω...εδω πως βρεθηκες παλι  να απαντας; :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ειπα ενα ονομα στην τυχη.....για το δευτερο θυμαμαι καλα αλλα ηταν αλλο θρεντ νομιζω...εδω πως βρεθηκες παλι  να απαντας; :2funny:
η βαρεμαρα κ η ελειψη χρηματων σε κανει να κανεις τρελα πραγματα! :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η βαρεμαρα κ η ελειψη χρηματων σε κανει να κανεις τρελα πραγματα! :2funny:
α ρε λουκ εισαι φοβερη......η ειλικρινεια σου με συγκινησε....μακαρι να μπορουσα να σου στειλω λεφτα να πας για ενα ποτακι :2funny: :2funny: :2funny:....οχι τιποτα αλλο μου θυμισες εποχες δυσκολες οικονομικα ως φοιτητης πολλα χρονια πριν....αλλα βαρεμαρα γιατι;δεν εχεις φιλους για να μαστε εντος θεματος;αρα μηπως δεν υπαρχει και αληθινη φιλια που λεγαμε γενικως και παιζει αποξενωση στην εποχη μας;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
α ρε λουκ εισαι φοβερη......η ειλικρινεια σου με συγκινησε....μακαρι να μπορουσα να σου στειλω λεφτα να πας για ενα ποτακι :2funny: :2funny: :2funny:....οχι τιποτα αλλο μου θυμισες εποχες δυσκολες οικονομικα ως φοιτητης πολλα χρονια πριν....αλλα βαρεμαρα γιατι;δεν εχεις φιλους για να μαστε εντος θεματος;αρα μηπως δεν υπαρχει και αληθινη φιλια που λεγαμε γενικως και παιζει αποξενωση στην εποχη μας;
εχω!πριν ημουν γ καφε..
απλα ημαστε ολοι ταπι..
ποσα να κερασει κ αυτος ο κολλητος πια?! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βαρεμαρα γτ ειμαι αναγκασμενη να μεινω μεσα τωρα κ κωλοβαραω!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
εχω!πριν ημουν γ καφε..
απλα ημαστε ολοι ταπι..
ποσα να κερασει κ αυτος ο κολλητος πια?! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βαρεμαρα γτ ειμαι αναγκασμενη να μεινω μεσα τωρα κ κωλοβαραω!

υιοθετηστε την τακτικη περιπτερομπυρο. :cheesy:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Πιστεύετε στη φιλία.? Σας έχουν προδώσει ποτέ φίλοι σας ?
Ας πούμε εδώ τις εμπειρίες μας περί φιλίας κάτι που πιστεύω πως σπανίζει στις μέρες μας..Τι λέτε ? :think:
εμενα με εχει προδωσει φιλοσ πριν χρονια γιατι γουσταρε την γκομενα μου τοτε.εγω το αφηνα το πραγμα να δω που θα παει η καταντια του.στο τελοσ ηρθε η κοπελια μου και μου ειπε .ωραιουσ φιλουσ εχεισ να τουσ χαιρεσαι.νιωθω ομωσ ικανοποιηση γιατι μετα απο χρονια ακομα οταν με βλεπει βλεπω το φοβο του και την ντροπη του.εχω ενα φιλο πραγματικο που μενει επαρχια.γνωριζομαστε απο το 95 οταν ημασταν φανταροι με φιλοξενει και εγω το ιδιο εχει κλειδια του σπιτιου μου εχω του δικου του.εχει μια σχεση με μια κοπελια χρονια με την οποια εχουμε πολυ καλη σχεσηομορφη μπορω να πω.μου κανει τα γλυκα ματια αλλα τησ το ξεκοψα.τον φιλο μου πανω απο ολα!!εκανα μαλακια που δε γαμησα το μουνι;εγω πιστευω πωσ οχι.ο φιλοσ μου πανω απο ολα!!

Επισκέπτης
Φιλία και μαλακίες.. μόνο πούτσος κ μουνί υπάρχει σ'αυτό το κόσμο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Φιλία και μαλακίες.. μόνο πούτσος κ μουνί υπάρχει σ'αυτό το κόσμο.
οριστε σκεπτικο..
γ αυτο λενε καποιοι αυτα που λενε...

σε καιρους χαλεπους δυσκολα μετρα εφαρμοζονται.

οπως ειπε και ο κωστακης λιτοτητα :2funny: :2funny: :2funny:
δικιο εχεις γαμω το στανιο μου! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Επίσης η φίλια είναι συναναστροφή με σκόπο κάποιο όφελος βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο στο 95% των περιπτώσεων.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εχω ενα φιλο πραγματικο που μενει επαρχια.γνωριζομαστε απο το 95 .

.........μου κανει τα γλυκα ματια αλλα τησ το ξεκοψα.τον φιλο μου πανω απο ολα!!εκανα μαλακια που δε γαμησα το μουνι;εγω πιστευω πωσ οχι.ο φιλοσ μου πανω απο ολα!!
Kαλά πρέπει και να αναρωτιέσαι? Φυσικά πάνω απ όλα ο φίλος! Γιατί να πηδήξεις τη γκόμενά του? επειδή αυτή είναι πουτανάκι?

φυσικά υπάρχουν πολλοί σκατόφλωροι που το κάνουν....αδιαφορόντας για τη φιλία, μόνο και μόνο για το πήδημα! με το ίδιο νόμισμα θα την πάθουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom