Δευτερη επισκεψη στο νέο Fever.
πηγα κατα τις 02:00 με μια φιλη city tour μετα το τελευταιο ραντεβου της για ενα δυο ποτα και φύγαμε στις 9 παρα το πρωι!!
Πολυς κόσμος και το εντυπωσιακο ηταν οτι ειχε αρκετες παρεες με μια τουλαχιστον γυναίκα ( οχι του μαγαζιου, μελος της παρεας εννοω) !
Αφου καθήσαμε αρχικα με τη Black Diamond , η οποία παρεπιπτοντως σε ένα από τα show της εκανε εκπληκτικά πράγματα βγαζοντας από μέσα της ( οχι απο το στομα της φυσικα
) κορδέλα 65 μέτρων!, απο την παρέα μας πέρασε για λιγο η Σία και τελικά καταλήξαμε μέχρι το πρωί με την Αλεξάνδρα.
προσφάτως αφιχθείσα από Αθήνα όπου μένει μόνιμα. ισως μείνει , ίσως επιστρεψει εκει.
Προσωπική μου άποψη ευχή και ελπίδα ? ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.
Ωραιο σωμα ακομα πιο ωραιος κωλος! μικρο μεν στήθος αλλα με πολυ ευαισθητες ρογες
πολύ καθαρή , καλή στην παρέα και στο πριβέ και δεν παει να δαγκώσει τον πελάτη. παρότι πάντα υπάρχει και ο υποκειμένικος παραγοντας χημεία με την παρεα στην οποια κάθεται ,απ'ο οτι είδα πριν έρθει σε εμάς το ίδιο έκανε και με αλλους . Ποτο με μέτρο και με σχετική χρονική άνεση. Α! και το στόμα της οταν σε πλησιάζει δεν μυριζει οπως κάτι αλλα στοματακια εκει γύρω ( ονόματα δε λεμε υποληψεις δε θιγουμε )
το φοβερο ήταν οτι η φίλη μου που πηγαμε μαζι κόλλησε με την Αλεξάνδρα και μόνο που δεν πηδήχτηκαν μπροστά μου!!!!! οι 3 μας περασαμε τελεια ;)
εκαναν και πριβε οι δυο τους καιόταν γυρισαν είχαν και οι δυο ενα τεράστιο χαμόγελο.
τωρα θα μου πειτε: τι μας νοιαζει ρε μαλακα τι κανει με τις γυναίκες ? με εμάς τι κανει ειναι το θέμα...
πάντως η Αλεξάνδρα ήταν η ευχαριστη εκπληξη της βραδιας!
Ευτυχως απέφυγα εκ του συνεγγυς επαφες με Σιες Μιες κλπ!
Χθες γνωρίσα και το Δημήτρη τον ιδιοκτητη - ανιματερ - τραγουδιστη του μαγαζιου!
θα μπορουσα να μην το αναφέρω για να μην κατηγορηθω για κατευθυνομενη ή διαφημηστικη δημοσίευση αλλα ειλικρινα απο την ωρα που ήρθε στην παρεα μας εισέπραξα μία φιλοξενια ομοια της οποίας δεν εχω βιωσει ποτε στη νυχτα σε καθε τυπο μαγαζιου ( μπαρ στριπ κωλομπαρο μπουζουκια κλπ )
φοβερος στην παρεα και παρότι ενημερώνεται για τα παράπονα που διατυπώνονται εδω με την ιδιοτητα του πελάτη του είπα τα συν και τα πλην του μαγαζιου που ειναι γνωστα σε ολους οσοι πηγαιναμε και στο παλιο.
οταν αραιωσε ο κοσμος κατα τις 7.30 ειδα κατι που δεν το ειχα προσεξει! οι κοπελες στο μπαρ ειναι πολυ ομορφες! καλυτερες απο τις περισσοτερες που δουλευουν εκτος μπαρ.
το ειπα και την αλλη φορα. επειδη ο χωρος ειναι πολυ καλος με ωραια διαρρυθμιση με καποιες προσθήκες με καποιες ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ θα γινει ακόμα καλυτερο το μαγαζι.