Νέα

Fever Studio For Men

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

4t4v4

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η Λια κάνει και prive...? Ειλικρινα έχω απορία... Πρώτον γιατι μου δίνει την αίσθηση ότι πολλα λεει και λίγα κάνει και δεύτερον και κυριότερον γιατι δεν μπορω να σκεφτώ κανέναν λόγο να πληρώσει κάποιος για να πηδηξει τη Λια... Χίλιες φορές να τον παίξω, ειλικρινά...!  :jerking:

Και εμένα, δεν είναι του γούστου μου. Για να πω την αλήθεια ούτε να με πλήρωνε δεν θα έκανα κάτι μαζί της, οχι να πληρώσω κιόλας. Αλλά κάνα δυο φίλοι μου που έκαναν prive μαζί της, αν και παραδέχονται και αυτοί πως δεν είναι ωραία εξωτερικά, μου είπαν ότι γενικά το έχει. Ξέρει να σε φτιάχνει. Τι να πω... Γούστα είναι αυτά. Εδώ σκέψου υπάρχουν άλλοι που πληρώνουν για να φάνε ξύλο, παραδείγματος χάριν...  :s&m_1:  :think:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Πραγματικά αν δενφύγει η Λια δεν ξαναπατάω...

Ας μας πει κάποιος τα ρεπό της τουλάχιστον.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Εμένα η λία μου είπε πως με γουστάρει πολύ !!! πως αν τη κεράσω ποτό θα βγούμε για καφέ, και τέλος ότι είμαι ο πιό όμορφος μέσα στο Fever !!!!!  ........... :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εμένα η λία μου είπε πως με γουστάρει πολύ !!! πως αν τη κεράσω ποτό θα βγούμε για καφέ, και τέλος ότι είμαι ο πιό όμορφος μέσα στο Fever !!!!!  ........... :2funny: :2funny: :2funny:
το τελευταιο ιδιως επρεπε να σε προιδεασει ρε μαν :grin:

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
εχει παει κανεις μηπως στο κομμωτηριο της?  :rolleyes: :rolleyes:

4t4v4

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Χαχαχα... Ναι, μπράβο... Έχει και κομμωτήριο αυτή, κάπου στην Αγίου Δημητρίου. Είχε δώσει και μια κάρτα σε ένα φίλο μου. Αν θέλετε να τον ρωτήσω, αν την έχει ακόμα, να μας πει την ακριβής διεύθυνση.  :crazy: :crazy:

Atalados29

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ρε παιδιά.
Παρακολουθώ αυτο το thread πολύ καιρο και είπα να σας κάνω μια ερώτηση.
Θέλω να κανω ενα bachelor περίπου 5-8 μαντράχαλοι. Δεν θέλουμε απαραίτητα να Γ***με αλλά θέλουμε ας πούμε να έχει φούλ παροχές όπως πριβέ στριπ γυμνό, πιασίματα απο μέρους μας κτλ. . πχ να μπορώ να πώ στην στρίπερ και πήγαινε μέσα με αυτόν και κάνε ότι θέλει. Είναι αυτό το fever to κατάλληλο μέρος? Έχετε να προτέινετε κάτι άλλο??? Ευχαριστώ

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Εμένα μου είχε πει (με τέρμα σοβαρο ύφος) ότι ειναι γιατρός...! Χαχαχα... Τελείωνε λεει την ιατρική...! Μπουαχαχαχα... Το θυμάμαι και κλαίω...!  :2funny:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Δευτερη επισκεψη στο νέο Fever.
πηγα κατα τις 02:00 με μια φιλη city tour μετα το τελευταιο ραντεβου της για ενα δυο ποτα και φύγαμε στις 9 παρα το πρωι!!

Πολυς κόσμος και το εντυπωσιακο ηταν οτι ειχε αρκετες παρεες με μια τουλαχιστον γυναίκα ( οχι του μαγαζιου, μελος της παρεας εννοω) !

Αφου καθήσαμε αρχικα  με τη Black Diamond , η οποία παρεπιπτοντως σε ένα από τα show της εκανε εκπληκτικά πράγματα βγαζοντας από μέσα της ( οχι απο το στομα της φυσικα :P ) κορδέλα 65 μέτρων!, απο την παρέα μας πέρασε για λιγο η Σία και τελικά καταλήξαμε μέχρι το πρωί με την Αλεξάνδρα.
προσφάτως αφιχθείσα από Αθήνα όπου μένει μόνιμα. ισως μείνει , ίσως επιστρεψει εκει.
Προσωπική μου άποψη ευχή και ελπίδα ? ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.
Ωραιο σωμα ακομα πιο ωραιος κωλος! μικρο μεν στήθος αλλα με πολυ ευαισθητες ρογες :)

πολύ καθαρή , καλή  στην παρέα και στο πριβέ  και δεν παει να δαγκώσει τον πελάτη. παρότι πάντα υπάρχει και ο υποκειμένικος παραγοντας χημεία με την παρεα  στην οποια κάθεται ,απ'ο οτι είδα πριν έρθει σε εμάς το ίδιο έκανε και με αλλους . Ποτο με μέτρο και με σχετική χρονική άνεση. Α! και το στόμα της οταν σε πλησιάζει δεν μυριζει οπως κάτι αλλα στοματακια  εκει γύρω ( ονόματα δε λεμε υποληψεις δε θιγουμε )
το  φοβερο ήταν οτι η φίλη μου που πηγαμε μαζι κόλλησε με την Αλεξάνδρα και μόνο που δεν πηδήχτηκαν μπροστά μου!!!!! οι 3 μας περασαμε τελεια ;)
εκαναν και πριβε οι δυο τους καιόταν γυρισαν  είχαν και οι δυο ενα τεράστιο χαμόγελο.

τωρα θα μου πειτε: τι μας νοιαζει ρε μαλακα τι κανει με τις γυναίκες ? με εμάς τι κανει ειναι το θέμα...

πάντως η Αλεξάνδρα ήταν η ευχαριστη εκπληξη της βραδιας!
Ευτυχως απέφυγα εκ του συνεγγυς επαφες με Σιες Μιες κλπ!

Χθες γνωρίσα και το Δημήτρη τον ιδιοκτητη - ανιματερ - τραγουδιστη  του μαγαζιου!
θα μπορουσα να μην το αναφέρω για να μην κατηγορηθω για κατευθυνομενη ή διαφημηστικη δημοσίευση αλλα ειλικρινα απο την ωρα που ήρθε στην παρεα μας εισέπραξα μία φιλοξενια ομοια της οποίας δεν εχω βιωσει ποτε στη νυχτα σε καθε τυπο μαγαζιου ( μπαρ στριπ κωλομπαρο μπουζουκια κλπ )
φοβερος στην παρεα και παρότι ενημερώνεται για τα παράπονα που διατυπώνονται εδω με την ιδιοτητα του πελάτη του είπα τα συν και τα πλην του μαγαζιου που ειναι γνωστα σε ολους οσοι πηγαιναμε και στο παλιο.

οταν αραιωσε ο κοσμος κατα τις 7.30 ειδα κατι που δεν το ειχα προσεξει! οι κοπελες στο μπαρ ειναι πολυ ομορφες! καλυτερες απο τις περισσοτερες που δουλευουν εκτος μπαρ.

το ειπα και την αλλη φορα. επειδη ο χωρος ειναι πολυ καλος με ωραια διαρρυθμιση με καποιες προσθήκες με καποιες ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ  θα γινει ακόμα καλυτερο το μαγαζι.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Δευτερη επισκεψη στο νέο Fever.
πηγα κατα τις 02:00 με μια φιλη city tour μετα το τελευταιο ραντεβου της για ενα δυο ποτα και φύγαμε στις 9 παρα το πρωι!!

Πολυς κόσμος και το εντυπωσιακο ηταν οτι ειχε αρκετες παρεες με μια τουλαχιστον γυναίκα ( οχι του μαγαζιου, μελος της παρεας εννοω) !

Αφου καθήσαμε αρχικα  με τη Black Diamond , η οποία παρεπιπτοντως σε ένα από τα show της εκανε εκπληκτικά πράγματα βγαζοντας από μέσα της ( οχι απο το στομα της φυσικα :P ) κορδέλα 65 μέτρων!, απο την παρέα μας πέρασε για λιγο η Σία και τελικά καταλήξαμε μέχρι το πρωί με την Αλεξάνδρα.
προσφάτως αφιχθείσα από Αθήνα όπου μένει μόνιμα. ισως μείνει , ίσως επιστρεψει εκει.
Προσωπική μου άποψη ευχή και ελπίδα ? ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.
Ωραιο σωμα ακομα πιο ωραιος κωλος! μικρο μεν στήθος αλλα με πολυ ευαισθητες ρογες :)

πολύ καθαρή , καλή  στην παρέα και στο πριβέ  και δεν παει να δαγκώσει τον πελάτη. παρότι πάντα υπάρχει και ο υποκειμένικος παραγοντας χημεία με την παρεα  στην οποια κάθεται ,απ'ο οτι είδα πριν έρθει σε εμάς το ίδιο έκανε και με αλλους . Ποτο με μέτρο και με σχετική χρονική άνεση. Α! και το στόμα της οταν σε πλησιάζει δεν μυριζει οπως κάτι αλλα στοματακια  εκει γύρω ( ονόματα δε λεμε υποληψεις δε θιγουμε )
το  φοβερο ήταν οτι η φίλη μου που πηγαμε μαζι κόλλησε με την Αλεξάνδρα και μόνο που δεν πηδήχτηκαν μπροστά μου!!!!! οι 3 μας περασαμε τελεια ;)
εκαναν και πριβε οι δυο τους καιόταν γυρισαν  είχαν και οι δυο ενα τεράστιο χαμόγελο.

τωρα θα μου πειτε: τι μας νοιαζει ρε μαλακα τι κανει με τις γυναίκες ? με εμάς τι κανει ειναι το θέμα...

πάντως η Αλεξάνδρα ήταν η ευχαριστη εκπληξη της βραδιας!
Ευτυχως απέφυγα εκ του συνεγγυς επαφες με Σιες Μιες κλπ!

Χθες γνωρίσα και το Δημήτρη τον ιδιοκτητη - ανιματερ - τραγουδιστη  του μαγαζιου!
θα μπορουσα να μην το αναφέρω για να μην κατηγορηθω για κατευθυνομενη ή διαφημηστικη δημοσίευση αλλα ειλικρινα απο την ωρα που ήρθε στην παρεα μας εισέπραξα μία φιλοξενια ομοια της οποίας δεν εχω βιωσει ποτε στη νυχτα σε καθε τυπο μαγαζιου ( μπαρ στριπ κωλομπαρο μπουζουκια κλπ )
φοβερος στην παρεα και παρότι ενημερώνεται για τα παράπονα που διατυπώνονται εδω με την ιδιοτητα του πελάτη του είπα τα συν και τα πλην του μαγαζιου που ειναι γνωστα σε ολους οσοι πηγαιναμε και στο παλιο.

οταν αραιωσε ο κοσμος κατα τις 7.30 ειδα κατι που δεν το ειχα προσεξει! οι κοπελες στο μπαρ ειναι πολυ ομορφες! καλυτερες απο τις περισσοτερες που δουλευουν εκτος μπαρ.

το ειπα και την αλλη φορα. επειδη ο χωρος ειναι πολυ καλος με ωραια διαρρυθμιση με καποιες προσθήκες με καποιες ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ  θα γινει ακόμα καλυτερο το μαγαζι.
ημουν το ιδιο βραδυ κι εγω εκει κι επιβεβαιωνω
τα οσα λες γενικα.οι κοπελες ομως δεν ειναι και
τοσες οσο στο παλιο κι αν βγαλεις 3 4 μαυρες, λιες,
σιες κλπ λιγες καλες μενουν.ωραιο το μαγαζι μας ελειψαν
τα πορνοβραδυα εκει

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ημουν το ιδιο βραδυ κι εγω εκει κι επιβεβαιωνω
τα οσα λες γενικα.οι κοπελες ομως δεν ειναι και
τοσες οσο στο παλιο κι αν βγαλεις 3 4 μαυρες, λιες,
σιες κλπ λιγες καλες μενουν.ωραιο το μαγαζι μας ελειψαν
τα πορνοβραδυα εκει
γνωρισες Αλεξανδρα ?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
η αλαξανδρα ρε παιδια αποκλειεται να μεινει , αρπαχτη κανει με την εκθεση , πλακα κανετε??
ασε που αλλη καλη αμφιβαλω πολυ να υπαρχει
οτι εδωσε αυτο το μαγαζι το εδωσε σαν σολ....απο το πρωτο κλεισιμο παρακμαζει

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
η αλαξανδρα ρε παιδια αποκλειεται να μεινει , αρπαχτη κανει με την εκθεση , πλακα κανετε??
ασε που αλλη καλη αμφιβαλω πολυ να υπαρχει
οτι εδωσε αυτο το μαγαζι το εδωσε σαν σολ....απο το πρωτο κλεισιμο παρακμαζει
μπορει να εχεις δικιο μπορει και αδικο για το αν θα φυγει
Κυριακη κοντη γιορτη
η εκθεση θα τελειωσει
θα δειξει

παντως ο εκνευρισμος σου ειναι αδικαιολογητος οσον αφορα το παρον.
ακομα και να φυγει οποιος μπορει να τη γνωρισει τωρα θα τη γνωρισει

αν και για αρπαχτη δε μου φανηκε
4 ωρες με 8 απλα ποτα δε μου κανει για αρπαχτη

για τις αλλες συμφωνω

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Κι εγώ ήμουν εκείνο το βράδυ και σε είδα filoxenoumenos, ήσουν με μια ξανθιά κοπέλα, έτσι?

Για την Αλεξάνδρα στην οποία αναφέρεστε είναι μια ψηλή, μελαχροινή, με καλό πρόσωπο και μέτριο σώμα, Ρωσοπόντια?

Ψιλοαχανές μαγαζί, οι 2 Ουγγαρέζες ξεχωρίζουν, μια μαύρη πανύψηλη (με τα 15ποντα βεβαια...όπως όλες άλλωστε...)
και καλούλα είναι και η ξανθιά στα εισιτήρια, έναν πούτσο της τον έδινα μάλλον ευχαρίστως  :dancing:

Η ξανθιά μπαργούμαν παίζει να νομίζει ότι είναι η Ελ Μακφέρσον, αλλά και αυτή και όλες οι άλλες μέσα στο μπαρ είναι πολύ κάτω του μετρίου....

Γενικότερα μέτρια πράγματα δεν ενθουσιάστηκα.
Όντως το Σολ ήταν αιώνες μπροστά, γιατί έβγαζε μια παρακμή και ήταν πιο συμμαζεμένο.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
με μελαχρινη ημουν :P

για την κοπελα στα εισιτηρια που ηταν προχθες θα τα πουμε κατ'ιδιαν

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
γνωρισες Αλεξανδρα ?
ναι φιλε ,περασαν σχεδον ολες απο μας.
μ αρεσε και το κολπο με την κορδελα
και η ουγγαρεζα η τιφαννυ με τα μεγαλα  :tits:
ενταξει δεν ειναι και το παλιο το σολ αλλα γνωμη μου οτι
ειναι καλο να υπαρχει για  καυλαντισματα μια στο τοσο

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
πλακα πλακα πρεπει να το χτυπησες το 8ωρο εκει ε?
αυτη που καθοσουν μαζι με μια μπλε φουστα λες?
τι ξερουμε?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

Stories