Νέα

Fever Studio For Men

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 276K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

cortomaltese032

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
η αννα η φιλη της μικαελας εχει επιστρεψει μηπως ?? ηταν το πουλεν μου

Έχω να την δω απο το καλοκαίρι όταν είχαν μετακομίσει στο λιμάνι. Λίγο παράξενη πάντως, ενώ περνούσα ωραία κάθε φορά μαζί της κάποια στιγμή σταμάτησε ανεξήγητα να μου μιλάει.

cortomaltese032

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Και δε σας ειπα το καλυτερο ομως...
Οπως θυμομουνα τα παλια ηταν αναποφευκτο να μη θυμηθω τη μεγαλη μου καψουρα σπο Σολ.Ειναι η μια απο τις 2 γυναικες απ'ολα αυτα μαγαζια και τις απειρες γυναικες που θα θυμαμαι για παντα ας πουμε.
Ε καποια στιγμη χθες τη σχολιασαμε με 2 απο τις κοπελες που μιλουσαμε στο στυλ τι να κανει τωρα αυτη...
Λιγη ωρα μετα αν το πιστευετε τη βλεπω να μπαινει σαν πελατισσα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Απιστευτη στιγμη ετσι?Η καρδια μου κατι επαθε οταν την ειδα ρε παιδια.Γερασε ομως αλλα παραμενει το απολυτο θηλυκο.
Βεβαια καποια στιγμη που περασε απο διπλα μου ουτε που με κοιταξε αλλα δε με θυμοταν μαλλον.Ειναι και καριολιτσες αυτες τις ξερετε...αλλα στ'αρχιδια μου κιολας

Δε σας πω ποια ειναι ομως...εκτος αν πιεσετε παρα πολυ και με αναγκασετε :cheesy: :cheesy:

Ποιά εποχή δούλευε?

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Να ρωτησω κατι στους πιο εμπειρους.παιζει κατι εκτος;γιατι μου εκανε εντυπωση η ευκολια που οι κοπελες δινουν τα τηλεφωνα τους.

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Να ρωτησω κατι στους πιο εμπειρους.παιζει κατι εκτος;γιατι μου εκανε εντυπωση η ευκολια που οι κοπελες δινουν τα τηλεφωνα τους.

Σχεδόν όλες δίνουν το τηλέφωνό τους. Το αποτέλεσμα, ανάλογα με την κοπέλα, είναι το εξής:

1. Σου δίνει ψεύτικο τηλέφωνο.
2. Σου δίνει το αληθινό της τηλέφωνο με σκοπό να σε τραβάει στο μαγαζί για να την κερνάς με την υπόσχεση ότι κάποια στιγμή θα βρεθείτε και έξω. Αφού την κεράσεις χίλιες φορές (και άρα καταλάβει ότι έχεις χρήμα) μπορεί να βρεθείτε έξω μπορεί και όχι. Μάλλον όχι. Αν βρεθείτε, μπορεί να κάνετε και σεξ, μπορεί και όχι. Το πιθανότερο είναι να κάνετε με το αντίστοιχο χρηματικό τίμημα φυσικά.
3. Σου δίνει το αληθινό της τηλέφωνο αλλά δεν απαντάει ποτέ.
4. Σου δίνει το αληθινό της τηλέφωνο αλλά απαντάει για ένα λεπτό γιατί είναι πάντα απασχολημένη.
5. Σου δίνει το αληθινό της τηλέφωνο με σκοπό να την πάρεις έξω για βίζιτα.

Σε κάθε περίπτωση, προσοχή φίλε, γιατί αυτές οι γυναίκες σε "διαβάζουν" από χιλιόμετρα και καταστρώνουν το ανάλογο σχέδιο για να πετύχουν αυτό που θέλουν.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Σχεδόν όλες δίνουν το τηλέφωνό τους. Το αποτέλεσμα, ανάλογα με την κοπέλα, είναι το εξής:

1. Σου δίνει ψεύτικο τηλέφωνο.
2. Σου δίνει το αληθινό της τηλέφωνο με σκοπό να σε τραβάει στο μαγαζί για να την κερνάς με την υπόσχεση ότι κάποια στιγμή θα βρεθείτε και έξω. Αφού την κεράσεις χίλιες φορές (και άρα καταλάβει ότι έχεις χρήμα) μπορεί να βρεθείτε έξω μπορεί και όχι. Μάλλον όχι. Αν βρεθείτε, μπορεί να κάνετε και σεξ, μπορεί και όχι. Το πιθανότερο είναι να κάνετε με το αντίστοιχο χρηματικό τίμημα φυσικά.
3. Σου δίνει το αληθινό της τηλέφωνο αλλά δεν απαντάει ποτέ.
4. Σου δίνει το αληθινό της τηλέφωνο αλλά απαντάει για ένα λεπτό γιατί είναι πάντα απασχολημένη.
5. Σου δίνει το αληθινό της τηλέφωνο με σκοπό να την πάρεις έξω για βίζιτα.

Σε κάθε περίπτωση, προσοχή φίλε, γιατί αυτές οι γυναίκες σε "διαβάζουν" από χιλιόμετρα και καταστρώνουν το ανάλογο σχέδιο για να πετύχουν αυτό που θέλουν.

1 : 15% , 2 : 50% , 3 : 5% , 4 : 15% , 5 : 15%

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Να σας πω εγώ τη δική μου εμπειρία:
Είμαι Γιαννιτσών με το τότε αμάξι μου BMW 520, τη λιμουζίνα, μοντ. 1995. Βλέπω μια σοκολατένια πιτσιρίκα να με κοιτάει και να μου χαμογελάει. Ώπα λέω, κάτι χτυπήσαμε! Σταματάω την παίρνω. Μιλάει μόνο αγγλικά και μου λέει ότι είναι από Μπαχάμες και εδώ χορεύει στις ψιψίνες. Λέω από μέσα μου μπορείς να χορεύεις όπου θέλεις, αρκεί να τον παίρνεις...Τη φορτώνω, πίνουμε ένα ποτό στον Εύοσμο σε γνωστό καφέ και πάμε ξενοδοχείο. Μου ζήτησε ούτε λίγο, ούτε πολύ να της πληρωσω ένα εισιτήριο αεροπορικό για Αθήνα, περίπου 250 ευρώ πήγαινε - έλα. Της είπα να πάει να γαμηθεί...με άλλον και την εκανα από το ξενοδοχείο. Παρακαλούσε στο τέλος να γυρίσω, αλλά μου είχε φύγει η κάβλα με τη συμπεριφορά της. Άρα τζίφος από μένα...         

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Να σας πω εγώ τη δική μου εμπειρία:
Είμαι Γιαννιτσών με το τότε αμάξι μου BMW 520, τη λιμουζίνα, μοντ. 1995. Βλέπω μια σοκολατένια πιτσιρίκα να με κοιτάει και να μου χαμογελάει. Ώπα λέω, κάτι χτυπήσαμε! Σταματάω την παίρνω. Μιλάει μόνο αγγλικά και μου λέει ότι είναι από Μπαχάμες και εδώ χορεύει στις ψιψίνες. Λέω από μέσα μου μπορείς να χορεύεις όπου θέλεις, αρκεί να τον παίρνεις...Τη φορτώνω, πίνουμε ένα ποτό στον Εύοσμο σε γνωστό καφέ και πάμε ξενοδοχείο. Μου ζήτησε ούτε λίγο, ούτε πολύ να της πληρωσω ένα εισιτήριο αεροπορικό για Αθήνα, περίπου 250 ευρώ πήγαινε - έλα. Της είπα να πάει να γαμηθεί...με άλλον και την εκανα από το ξενοδοχείο. Παρακαλούσε στο τέλος να γυρίσω, αλλά μου είχε φύγει η κάβλα με τη συμπεριφορά της. Άρα τζίφος από μένα...         

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

liver

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κανενα νεο απο την Κυριακη?

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Την επεσε το σχολειο και εγινε χαμος,τους πηγαν ολους μεσα,

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Μου ειπαν οτι λειτουργουν κανονικα παντως

KAKALIS

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
153
Πόντοι
0
Πήγα με φίλους για πρώτη φορά στο μαγαζί την περασμένη Παρασκευή και μας άρεσε.
Πολύς κόσμος μέσα, τα κορίτσια εμφανίσημα και γενικώς το περιβάλλον κεφάτο. Τα κορίτσια που κάναμε παρέα ήταν αξιόλογα (ονόματα δεν θυμάμαι και απορώ με αυτούς που περιγράφουν με τόσες λεπτομέρειες πως θυμούνται τόσα πολλά) και περάσαμε ένα δίωρο ευχάριστο. Σίγουρα θα ξαναπάω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom