geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
οχι δεν λεω αυτη την καρινα... υπαρχει και αλλη.απλα μου ειπε για αυτην ενας φιλος και ειπα να ρωτησω εσας τους παλιους...
Καλά κάνεις και ρωτάς αλλά σε λάθος θρεντ είσαι ...
οχι δεν λεω αυτη την καρινα... υπαρχει και αλλη.απλα μου ειπε για αυτην ενας φιλος και ειπα να ρωτησω εσας τους παλιους...
η αννα η φιλη της μικαελας εχει επιστρεψει μηπως ?? ηταν το πουλεν μου
Και δε σας ειπα το καλυτερο ομως...
Οπως θυμομουνα τα παλια ηταν αναποφευκτο να μη θυμηθω τη μεγαλη μου καψουρα σπο Σολ.Ειναι η μια απο τις 2 γυναικες απ'ολα αυτα μαγαζια και τις απειρες γυναικες που θα θυμαμαι για παντα ας πουμε.
Ε καποια στιγμη χθες τη σχολιασαμε με 2 απο τις κοπελες που μιλουσαμε στο στυλ τι να κανει τωρα αυτη...
Λιγη ωρα μετα αν το πιστευετε τη βλεπω να μπαινει σαν πελατισσα
Απιστευτη στιγμη ετσι?Η καρδια μου κατι επαθε οταν την ειδα ρε παιδια.Γερασε ομως αλλα παραμενει το απολυτο θηλυκο.
Βεβαια καποια στιγμη που περασε απο διπλα μου ουτε που με κοιταξε αλλα δε με θυμοταν μαλλον.Ειναι και καριολιτσες αυτες τις ξερετε...αλλα στ'αρχιδια μου κιολας
Δε σας πω ποια ειναι ομως...εκτος αν πιεσετε παρα πολυ και με αναγκασετε
προ 3ετιας περιπου και πιο πισωΠοιά εποχή δούλευε?
Να ρωτησω κατι στους πιο εμπειρους.παιζει κατι εκτος;γιατι μου εκανε εντυπωση η ευκολια που οι κοπελες δινουν τα τηλεφωνα τους.
Σχεδόν όλες δίνουν το τηλέφωνό τους. Το αποτέλεσμα, ανάλογα με την κοπέλα, είναι το εξής:
1. Σου δίνει ψεύτικο τηλέφωνο.
2. Σου δίνει το αληθινό της τηλέφωνο με σκοπό να σε τραβάει στο μαγαζί για να την κερνάς με την υπόσχεση ότι κάποια στιγμή θα βρεθείτε και έξω. Αφού την κεράσεις χίλιες φορές (και άρα καταλάβει ότι έχεις χρήμα) μπορεί να βρεθείτε έξω μπορεί και όχι. Μάλλον όχι. Αν βρεθείτε, μπορεί να κάνετε και σεξ, μπορεί και όχι. Το πιθανότερο είναι να κάνετε με το αντίστοιχο χρηματικό τίμημα φυσικά.
3. Σου δίνει το αληθινό της τηλέφωνο αλλά δεν απαντάει ποτέ.
4. Σου δίνει το αληθινό της τηλέφωνο αλλά απαντάει για ένα λεπτό γιατί είναι πάντα απασχολημένη.
5. Σου δίνει το αληθινό της τηλέφωνο με σκοπό να την πάρεις έξω για βίζιτα.
Σε κάθε περίπτωση, προσοχή φίλε, γιατί αυτές οι γυναίκες σε "διαβάζουν" από χιλιόμετρα και καταστρώνουν το ανάλογο σχέδιο για να πετύχουν αυτό που θέλουν.
Να σας πω εγώ τη δική μου εμπειρία:
Είμαι Γιαννιτσών με το τότε αμάξι μου BMW 520, τη λιμουζίνα, μοντ. 1995. Βλέπω μια σοκολατένια πιτσιρίκα να με κοιτάει και να μου χαμογελάει. Ώπα λέω, κάτι χτυπήσαμε! Σταματάω την παίρνω. Μιλάει μόνο αγγλικά και μου λέει ότι είναι από Μπαχάμες και εδώ χορεύει στις ψιψίνες. Λέω από μέσα μου μπορείς να χορεύεις όπου θέλεις, αρκεί να τον παίρνεις...Τη φορτώνω, πίνουμε ένα ποτό στον Εύοσμο σε γνωστό καφέ και πάμε ξενοδοχείο. Μου ζήτησε ούτε λίγο, ούτε πολύ να της πληρωσω ένα εισιτήριο αεροπορικό για Αθήνα, περίπου 250 ευρώ πήγαινε - έλα. Της είπα να πάει να γαμηθεί...με άλλον και την εκανα από το ξενοδοχείο. Παρακαλούσε στο τέλος να γυρίσω, αλλά μου είχε φύγει η κάβλα με τη συμπεριφορά της. Άρα τζίφος από μένα...
Την επεσε το σχολειο και εγινε χαμος,τους πηγαν ολους μεσα,
Μάλλον εννοεί την αστυνομία, τώρα γιατί το λέει έτσι... μήπως για τις μπλε στολές που φορούσαν και παλαιά στα σχολεία;ποιο σχολειο??
ετσι ακριβωςΜάλλον εννοεί την αστυνομία, τώρα γιατί το λέει έτσι... μήπως για τις μπλε στολές που φορούσαν και παλαιά στα σχολεία;