Νέα

φεισμπουκ και εθισμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Όχι τύπε, τα πολλά δις είναι η χρηματιστηριακή τους αξία. Τα έσοδα (πόσο μάλλον τα κέρδη) είναι πολύ λιγότερα.

Τυπε 20 δις κερδη εβγαλε το facebook το 2017. 40 δις εσοδα - 20 δις εξοδα (δεν ειναι Ελληνικο δημοσιο βλεπεις, δουλευει με 50% margin)

μια χαρα τα πανε, δε τους βλεπω να ξεμενουν απο λεφτα.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Τυπε 20 δις κερδη εβγαλε το facebook το 2017. 40 δις εσοδα - 20 δις εξοδα (δεν ειναι Ελληνικο δημοσιο βλεπεις, δουλευει με 50% margin)

μια χαρα τα πανε, δε τους βλεπω να ξεμενουν απο λεφτα.

Όχι εκατοντάδες όμως.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Όχι τύπε, τα πολλά δις είναι η χρηματιστηριακή τους αξία. Τα έσοδα (πόσο μάλλον τα κέρδη) είναι πολύ λιγότερα.
γιατι η αξια σε τυπωμένα δολλαρια είναι κατι το ξεχωριστο και η μονη και σημαντικοτερη αξια και όχι μια επιχειρηση, ένα οικοπεδο, ένα χωραφι, ένα κιλο χρυσαφι?

εγω προτιμω να εχω 10 τανκερ,γιατι βγαζουν συνεχεια κερδος και βυθιζονται δυσκολα, παρα σε δολαρια τα 100 εκατομυρια που κοστιζουν τα 10 τανκερ και σε 1 νυχτα οι τράπεζες μπορουν να μου τα φανε λογω χρεωκοπιας τους ή λογω υποτίμησης του δολλαριου.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
γιατι η αξια σε τυπωμένα δολλαρια είναι κατι το ξεχωριστο και η μονη και σημαντικοτερη αξια και όχι μια επιχειρηση, ένα οικοπεδο, ένα χωραφι, ένα κιλο χρυσαφι?

εγω προτιμω να εχω 10 τανκερ,γιατι βγαζουν συνεχεια κερδος και βυθιζονται δυσκολα, παρα σε δολαρια τα 100 εκατομυρια που κοστιζουν τα 10 τανκερ και σε 1 νυχτα οι τράπεζες μπορουν να μου τα φανε λογω χρεωκοπιας τους ή λογω υποτίμησης του δολλαριου.

Τύπε άλλο είπα εγώ :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom