Νέα

Φαντάσματα-Στοιχειωμένα σπίτια-ιστορίες τρόμου!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.052
Like
8
Πόντοι
16
έμπαινες πρώτα στο θρεντ να διαβάσεις τίποτα να ψευτοσκιαχτείς και τώρα μπαίνεις και διαβάζεις τις μαλακίες του κλώνου
πήγαινετε στο τσατ θρεντ γαμώ σε όλα τα θέματα τα ίδια γράφετε
 

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Μηνύματα
567
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
δε ξαναγραφω  >:(
 

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Μηνύματα
567
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
Η Γέφυρα Overtoun

Η τοξωτή γέφυρα Overtoun κτίστηκε το 1859, κοντά στο Milton της επαρχίας Dumbarton στη Σκωτία. Είναι γνωστή στην περιοχή ως η μυστηριώδης γέφυρα από την οποία ένας ανεξήγητα μεγάλος αριθμός σκυλιών έχει πηδήξει ξαφνικά στο κενό, πέφτοντας από ύψος 15 μέτρων. Τα πρώτα περιστατικά καταγράφηκαν την δεκαετία του ’50, ενώ το ακόμη πιο ανατριχιαστικό είναι ότι τα ελάχιστα σκυλιά που δεν σκοτώθηκαν από την πτώση, επέστρεψαν στο σημείο απ’ όπου έπεσαν την πρώτη φορά και ξαναπήδηξαν. Σχεδόν όλα τα σκυλιά, μάλιστα, πήδηξαν από το ίδιο ακριβώς σημείο, και από την ίδια πλευρά της γέφυρας. Το 1994, ένας κάτοικος της περιοχής έριξε τον νεογέννητο γιο του από την γέφυρα, ισχυριζόμενος πως ήταν ο Αντίχριστος, και εν συνεχεία ο ίδιος αυτοκτόνησε πέφτοντας από εκεί. Κάτοικοι της περιοχής πιστεύουν ότι η γέφυρα είναι στοιχειωμένη.

 

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Μηνύματα
567
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
Το πλοίο Ourang Medan

Τον Φεβρουάριο του 1948, πολλά πλοία κοντά στην Ινδονησία άκουσαν στους ασυρμάτους τα σήματα κινδύνου που εξέπεμπε το ολλανδικό φορτηγό πλοίο Ourang Medan. Το ανατριχιαστικό μήνυμα έλεγε «όλοι οι αξιωματικοί, περιλαμβανομένου του καπετάνιου, είναι νεκροί στη γέφυρα. Πιθανώς όλο το πλήρωμα νεκρό». Το μήνυμα ακολουθούσε ένας κώδικας Μορς που δεν μπορούσε να αποκρυπτογραφηθεί. Κατέληγε, δε, σε άλλη μία λέξη: «πεθαίνω». Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο πλοίο βρήκαν όλο το πλήρωμα και τους αξιωματικούς του Ourang Medan νεκρούς, με τα μάτια ανοιχτά, τα πρόσωπα στραμμένα προς τον ήλιο, τα χέρια απλωμένα προς τα έξω και τον τρόμο σχηματισμένο στην έκφραση του προσώπου τους. Ακόμα και ο σκύλος του πλοίου βρέθηκε νεκρός. Το αρχικό σενάριο ήταν να ρυμουλκήσουν το πλοίο πίσω στο λιμάνι, αλλά πριν προλάβουν να ξεκινήσουν, καπνός άρχισε να βγαίνει από το κήτος του πλοίου. Οι διασώστες έφυγαν από το Ourang Medan, λίγο πριν το πλοίο εκραγεί και βυθιστεί. Κανείς ποτέ δεν έμαθε τι ακριβώς συνέβη επάνω στο Ourang Medan.

 

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Μηνύματα
567
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
H Felicia Felix-Mentor έγινε ζόμπι (;

) Η Felicia Felix-Mentor πέθανε στην Αϊτή το 1907, από μια ξαφνική και καλπάζουσα ασθένεια την οποία η τοπική παράδοση θέλει να μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Το 1936, μια γυναίκα (γυμνή ή με κουρελιασμένα ρούχα, αναλόγως ποια από τις δύο εκδοχές της ιστορίας θα πιστέψουμε) βρέθηκε να τριγυρνά στους δρόμους της Αϊτής, κατευθυνόμενη προς μια φάρμα η οποία ισχυριζόταν πως ανήκε στον πατέρα της. Οι ιδιοκτήτες αναγνώρισαν την γυναίκα, ως την Felicia Felix-Mentor, που χρόνια θεωρούταν νεκρή, ταυτοποίηση την οποία επιβεβαίωσε και ο σύζυγός της. Λόγω της κατάστασής της, που φαινόταν ανησυχητική, η Felicia εισήχθη σε νοσοκομείο. Ένας από τους γιατρούς που την εξέτασε, περιέγραψε ότι «ανά τακτά χρονικά διαστήματα ξεσπούσε σε ανεξήγητα γέλια, ενώ μιλούσε για τον εαυτό της εναλλάξ στο πρώτο και το τρίτο πρόσωπο, χωρίς συγκεκριμένο διαχωρισμό. Είχε χάσει κάθε αίσθηση του χρόνου, και δεν εκδήλωνε κανέναν ενδιαφέρον για τον υλικό κόσμο γύρω της».

 

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Μηνύματα
567
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
ο Πνεύμα των γραμμών του ΟΣΕ

Ο κίνδυνος είναι το βασικό συστατικό που κάνει και τον πιο ψύχραιμο ακροατή να σκιρτήσει από αγωνία. Στην ιστορία που ακολουθεί, οι σιδηροδρομικές γραμμές και φυσικά το σκοτάδι δίνουν το έναυσμα για να αποκτήσει η διήγηση το σασπένς και την κατάλληλη ατμόσφαιρα, η οποία καμιά φορά αρκεί για να υποβάλλει κάποιον, παρόλο που ουσιαστικά πρόκειται για ένα απλό συμβάν που θα συνέβαινε στον καθένα. Είναι Φεβρουάριος, χιονίζει ελαφρώς κι ο Ευτύχιος επιστρέφει από νυχτερινή διασκέδαση στις 03.00 το πρωί. Ξαφνικά προσπαθώντας να περάσει τις γραμμές του τρένου στα Σεπόλια και καθώς οι ράγες γλιστράνε από την υγρασία, πέφτει με το μηχανάκι του. Ξαφνικά, θα έλεγε κανείς κυριολεκτικά από το πουθενά, εμφανίζεται ένας παππούς γύρω στα 85-90 ντυμένος βαριά με παλτό, κασκόλ και καβουράκι στο κεφάλι. Πλησιάζει, σηκώνει (!) το μηχανάκι του Ευτύχιου και τον ρωτάει αν είναι καλά. «Καλά είμαι, καλά» του λέει σοκαρισμένος, καθώς ο παππούς σέρνει το μηχανάκι έξω από τις γραμμές στην άκρη του δρόμου ώστε ο Ευτύχιος να είναι ασφαλής. «Γεια σου και πρόσεχε» του λέει και μέχρι ο Ευτύχιος να σηκώσει το κεφάλι του, ο παππούς είχε εξαφανιστεί. Μισή ώρα έκανε βόλτες ο νεαρός στα στενά για να τον βρει και να τον ευχαριστήσει αλλά μάταια…

 

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Μηνύματα
567
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
Η Μαυροφορεμένη του Έβρου

Το κατάλληλο σκηνικό για κάθε τρομακτική διήγηση συνηθίζεται να είναι ένα απομονωμένο μέρος, όπου κάποιος ανυποψίαστος άνθρωπος μένει μόνος του. Έτσι συμβαίνει και με την ιστορία ενός φαντάρου, ο οποίος με έναν ακόμη φίλο του φυλάνε σκοπιά στην «πινέζα του χάρτη». Κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο φεύγει για λίγο και ο φαντάρος που φυλάει τη σκοπιά μένει μόνος του. Σε λίγο ακούει βήματα και μέσα στο σκοτάδι βλέπει να ξεπροβάλλει η φιγούρα μιας μαυροφορεμένης γριούλας με το πρόσωπό της καλυμμένο από μια μαύρη μαντήλα. Τρομαγμένος ο φαντάρος, τη ρωτάει τι θέλει αλλά εκείνη δεν αποκρίνεται. Αντιθέτως, συνεχίζει να πλησιάζει προς το μέρος του. Εκείνος της φωνάζει να μην προχωρήσει αλλά εκείνη επιμένει να πλησιάζει παρόλο που πλέον τον ακούει να οπλίζει. Ξαφνικά η γιαγιά κοντοστέκεται, σηκώνει λίγο το κεφάλι της, τόσο ώστε να φαίνονται τα καταγάλανα τρομακτικά της μάτια και του λέει «Αυτό που έχεις στην δεξιά σου τσέπη, να ξέρεις… σε έσωσε». Μέχρι ο φαντάρος να καταλάβει τί γίνεται, εκείνη έχει γυρίσει την πλάτη της κι έχει εξαφανιστεί καθώς εκείνος βάζει το χέρι του στη δεξιά του τσέπη και πράγματι βρίσκει ψίχουλα από αντίδωρο.

 

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Μηνύματα
567
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6

Story, Ιντιάνα

Ένα από τα πλέον καινούρια –κτισμένο μόλις το 1851– εκ των στοιχειωμένων ξενοδοχείων, φιλοξενεί και ένα από τα πιο… ενδιαφέροντα φαντάσματα. Η ”μπλε κυρία” λιμάρει τα ψεύτικα νύχια της, καπνίζει αρωματικό καπνό κεράσι, γρατζουνάει τις πλάτες των ανδρών, αφήνοντάς τους χαρακτηριστικά κόκκινα σημάδια και τσιμπάει τις γυναίκες για να φύγουν από το κρεβάτι. Οι… στενές επαφές λέγεται ότι πραγματοποιούνται στο επονομαζόμενο ”blue lady room”, στο οποίο το πνεύμα εμφανίζεται αν το γαλάζιο φως μείνει αναμμένο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η ιστορία της μπλε κυρίας δεν έχει εξακριβωθεί. Μία από τις θεωρίες αναφέρει ότι υπήρξε, κατά πάσα πιθανότητα, μία από τις γυναίκες του πρώην ιδιοκτήτη, Dr. George Story. Μία ομάδα κυνηγών φαντασμάτων που ερεύνησε το ξενοδοχείο κατέληξε στο συμπέρασμα πως υπάρχει και ένα αρσενικό πνεύμα που στοιχειώνει τους χώρους του, το οποίο όμως δεν έχει κάνει ποτέ την εμφάνισή του.


Τιμή: από 150 ευρώ το δίκλινο

 

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Μηνύματα
567
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
Langham HotelΛονδίνο, Αγγλία

Αν πιστέψατε ότι τα πνεύματα προτιμούν τα μεσαιωνικά κάστρα, μένοντας μακριά από τα σύγχρονα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, καιρός να αναθεωρήσετε. Μαρτυρίες μιλούν για τουλάχιστον πέντε φαντάσματα που επισκέπτονται τακτικά το 5 αστέρων Langham τα τελευταία 170 χρόνια.Δύο εκ των… μόνιμων κατοίκων του ξενοδοχείου έχουν πεθάνει στους χώρους του. Ο πρώτος, ένας γιατρός της βικτοριανής εποχής, αυτοκτόνησε αφού σκότωσε τη νέα του σύζυγο κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος, ενώ ο δεύτερος, ένας Γερμανός πρίγκιπας, έπεσε από ένα παράθυρο του τελευταίου ορόφου.Η πιο διάσημη, όμως, ιστορία σχετικά με το Langham εκτυλίσσεται στο δωμάτιο 333, όπου ένας παρουσιαστής ειδήσεων του BBC δήλωσε ότι είδε μια φωτεινή σφαίρα που αιωρούταν να παίρνει ανθρώπινη μορφή μπροστά στα μάτια του. Όταν ρώτησε το πνεύμα ποιος ήταν, αυτό άρχισε να αιωρείται προς το μέρος του, με τα χέρια τεντωμένα. Ο παρουσιαστής έφυγε από το δωμάτιο, για να γυρίσει λίγα λεπτά αργότερα με τον υπάλληλο της ρεσεψιόν στο δωμάτιο 333, όπου είδαν το φάντασμα να σκύβει πάνω από το κρεβάτι στο οποίο κοιμόταν λίγα μόλις λεπτά πριν.

Τιμή: από 320 ευρώ το δίκλινο

 

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Μηνύματα
567
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
Λοιπόν δεν ξέρω αν και κατά πόσο πιστεύετε στα φαντάσματα αλλά αυτό που θα σας πω είναι πραγματικό! Οι φίλοι μου και εγώ είχαμε πάει μια βόλτα ένα απόγευμα προς βράδυ στο κέντρο της Αθήνας. Έξω δεν υπήρχε ψυχή επειδή έκανε και πολύ τσουχτερό κρύο. Λοιπόν, ξαφνικά έγινε διακοπή ρεύματος, δεν βλέπαμε και κατουρηθήκαμε από τον φόβο μας (συγνώμη την έκφραση). Χτυπήσαμε την πόρτα ενός σπιτιού επειδή τα σπίτια μας ήταν πολύ μακριά. Μια γριά κυρία μας άνοιξε και μας είπε «θέλετε κάτι;». Εγώ είπα «μπορούμε ναι καθίσουμε λίγο εδώ επειδή τα σπίτια μας είναι πολύ μακριά;». «Φυσικά», είπε η καλοσυνάτη κυρία.

Εμείς περάσαμε μέσα, μας είπε να βολευτούμε και εμείς καθίσαμε σε ένα καναπέ. Η κυρία άναψε ένα μικρό κεράκι. Εμάς μας πήρε ο ύπνος από την ωραία μουσική που μας έπαιζε η κυρία με ένα φλάουτο. Το άλλο πρωί ευχαριστήσαμε την κυρία και φύγαμε, πήγαμε να πιούμε πορτοκαλάδες τέλος πάντων. Να μην σας τα πολυλογώ εκεί στο καφέ ο σερβιτόρος μας ρώτησε περίεργος, ίσως του φανήκαμε τουρίστες, σε ποιο ξενοδοχείο κοιμηθήκαμε. Εμείς είπαμε ότι κοιμηθήκαμε σε εκείνο το σπίτι στην γωνία. Αυτός είπε «το σπίτι στην γωνία; Το σπίτι στην γωνία κάηκε πριν 3 χρόνια, να πάμε να σας το δείξω κιόλας». Πήγαμε και είδαμε ένα καμένο σπίτι, μπήκαμε μέσα και είδαμε κάτω ένα καμένο φλάουτο και ένα κεράκι σε ένα σημείο του σπιτιού που δεν είχε καεί.
 

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.263
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Λοιπόν δεν ξέρω αν και κατά πόσο πιστεύετε στα φαντάσματα αλλά αυτό που θα σας πω είναι πραγματικό! Οι φίλοι μου και εγώ είχαμε πάει μια βόλτα ένα απόγευμα προς βράδυ στο κέντρο της Αθήνας. Έξω δεν υπήρχε ψυχή επειδή έκανε και πολύ τσουχτερό κρύο. Λοιπόν, ξαφνικά έγινε διακοπή ρεύματος, δεν βλέπαμε και κατουρηθήκαμε από τον φόβο μας (συγνώμη την έκφραση). Χτυπήσαμε την πόρτα ενός σπιτιού επειδή τα σπίτια μας ήταν πολύ μακριά. Μια γριά κυρία μας άνοιξε και μας είπε «θέλετε κάτι;». Εγώ είπα «μπορούμε ναι καθίσουμε λίγο εδώ επειδή τα σπίτια μας είναι πολύ μακριά;». «Φυσικά», είπε η καλοσυνάτη κυρία.

Εμείς περάσαμε μέσα, μας είπε να βολευτούμε και εμείς καθίσαμε σε ένα καναπέ. Η κυρία άναψε ένα μικρό κεράκι. Εμάς μας πήρε ο ύπνος από την ωραία μουσική που μας έπαιζε η κυρία με ένα φλάουτο. Το άλλο πρωί ευχαριστήσαμε την κυρία και φύγαμε, πήγαμε να πιούμε πορτοκαλάδες τέλος πάντων. Να μην σας τα πολυλογώ εκεί στο καφέ ο σερβιτόρος μας ρώτησε περίεργος, ίσως του φανήκαμε τουρίστες, σε ποιο ξενοδοχείο κοιμηθήκαμε. Εμείς είπαμε ότι κοιμηθήκαμε σε εκείνο το σπίτι στην γωνία. Αυτός είπε «το σπίτι στην γωνία; Το σπίτι στην γωνία κάηκε πριν 3 χρόνια, να πάμε να σας το δείξω κιόλας». Πήγαμε και είδαμε ένα καμένο σπίτι, μπήκαμε μέσα και είδαμε κάτω ένα καμένο φλάουτο και ένα κεράκι σε ένα σημείο του σπιτιού που δεν είχε καεί.

anatrixiasa και καβλωσα μαζι!!!!!!!!!! μην τα λες ετσι γιατι θα σε κραξουν παλι!!!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom