The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Μηνύματα
- 58.321
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
Ωχχχχ!
κ. @rodriguez96 δεν αναφέρετε πότε κλείνει η ψηφοφορία
Ο Γ.Γ. @The Saint* είναι υπεύθυνος για το χρονοδιάγραμμα.κ. @rodriguez96 δεν αναφέρετε πότε κλείνει η ψηφοφορία
γεροπιπακια εγώ γαμαω και εσένα και το βρομοσεχκλαμπ σου εντάξει είμαστεΘα ειναι σκληρη η μαχη μεταξυ των 3 φαβορι.
Εδω εχω να μεταφερω βεβαια την λυπη μου που δεν προκριθηκε στην τελικη φαση ο χεροχυσιματιας Μουφαδορ.
Μαλλον το κοινο του μπου ξεχασε (η εγινε καποια προπαγανδα εκ μερους του ισως;) το φιασκο της κριτικης του ,που ελεγε οτι γαμαει ακομα την πρωην Σαντρα του μαγου νυν πορνοσταρ του blacked.
Κριμα που ξεχναει τοσο γρηγορα ο λαος.
Ρε τι κολλημα εχεις φαει και νομιζεις οτι ειμαι ο ξουρας. Εξηγησε μου λιγο. Δηλαδη πιστευεις οτι οποιος λεει για τις μαλακιες που ποσταρεις ειναι ο πρωην κολλητος νυν ασπονδος εχθρος σου;γεροπιπακια εγώ γαμαω και εσένα και το βρομοσεχκλαμπ σου εντάξει είμαστε
εσύ είσαι ο γεροπιπακιας έχεις και άλλους 10 κλώνους εδώΡε τι κολλημα εχεις φαει και νομιζεις οτι ειμαι ο ξουρας. Εξηγησε μου λιγο. Δηλαδη πιστευεις οτι οποιος λεει για τις μαλακιες που ποσταρεις ειναι ο πρωην κολλητος νυν ασπονδος εχθρος σου;
Δεν σου περναει καν απ το μυαλο οτι εισαι απλα ψευτης και μαλακας ξερω γω; Οχι ε;
@antisthenisεσύ είσαι ο γεροπιπακιας έχεις και άλλους 10 κλώνους εδώ
Κουράστηκες γερο πάρε ντεπόν
Κουράστηκες γερο πάρε ντεπόν
Καλές γιορτές γεροπιπακιαΕσυ τσιμπα το γνωστο 3μηνο χλατσωτο μπλοκ σου ως συνηθως. Τα λεμε απ την νεα χρονια παλι χυσοχερι.
Ξεκίνησαν τα ημιτελικά το πιο συναρπαστικού διαγωνισμού της δεκαετίας. Όλο το διαδίκτυο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα ,ενώ κάθε ώρα αμύθητες περιουσίες κατατίθενται στο τραπέζι με τα στοιχήματα. Ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση;
Αυτή τη στιγμή ο γκουρού του mentoring Καλογερος προηγείται ,καθώς η βαριά σκιά του έχει ισοσταθμίσει στην διαδικτυακή του σιωπή. Σε απόσταση αναπνοής του βουνό γνώσης που σιγά σιγά ξυπνά, ο μύστης Ανναπούρνα ,που με τη σειρά του νιώθει στο σβέρκο του την καυτή ανάσα του γητευτή των δοντιών Τέλλη Σταλόνε. Μόλις μία ψήφο πίσω ο enterpreneur με τα λεφτά των άλλων Σαούλ.
Ψήφισε και εσύ ,πάρε την τύχη στα χέρια σου, εδώ ακούμε τη φωνή σου!
Πρεπει να βγουν και τα εξηςΟ μεγαλύτερος ψεύτης στην ιστορία: Οι τερατουργίες του Βαρόνου Μινχάουζεν
Ο Γερμανός Βαρόνος Κάρολος Φρειδερίκος Ιερώνυμος φον Μινχάουζεν, ο οποίος καταγόταν από μια παλαιότατη αριστοκρατική οικογένεια της Γερμανίας, γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 11 Μαΐου 1720 και παρά το γεγονός πως πολέμησε ως αξιωματικός μισθοφόρος στον Ρωσικό Στρατό απέναντι στους Τούρκους, έμεινε στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος ψεύτης.
Όταν αποσύρθηκε από τον στρατό και καθόταν με λίγους φίλους διηγούνταν διάφορα παραμύθια, ως περιπέτειες και κατορθώματά του.
Έλεγε λοιπόν…
Η ιστορία με το… μισό άλογο
«Κάποτε έμπαινα καμαρωτός, καβάλα, σε μια πόλη που είχαμε κυριεύσει, τον καιρό του πολέμου. Κάποια βαριά πέτρα, όμως, από τα τείχη της πόλης, φαίνεται πως είχε πέσει πάνω στο άλογό μου, πίσω από τη σέλα και το ‘κοψε στη μέση. Αλλά, δυστυχώς, το κατάλαβα αργότερα. Το πήγα, λοιπόν, σε μια βρύση, για να το ποτίσω. Χαλάρωσα τα χαλινάρια και το άλογο έσκυψε το κεφάλι του, για να πιει νερό. Πέρασε πολλή ώρα κι ακόμα συνέχιζε να πίνει αχόρταγα. Η ακόρεστη δίψα του μου προξένησε κατάπληξη. Γυρίζω το κεφάλι μου και τι να δω; Όσο νερό έπινε το άλογό μου από εμπρός, του έφευγε από πίσω, γιατί το σώμα του είχε κοπεί στα δυο. Το πίσω μέρος του έλειπε κι όλο το νερό χυνόταν απ’ την τρύπα!».
Το λιοντάρι και ο κροκόδειλος
Μια άλλη ιστορία του, ήταν τότε που κυνηγούσε μόνος του στο δάσος. Ξαφνικά, παρουσιάστηκε μπροστά του ένα λιοντάρι με πολύ άγριες διαθέσεις. Εκείνος το έβαλε στα πόδια, ώσπου έφτασε στην άκρη ενός γκρεμού. Κοιτώντας προς τη μεριά του γκρεμού, για να πηδήξει και να σωθεί, διαπίστωσε έκπληκτος πως μέσα στα λιμνάζοντα νερά περιφερόταν ένας τεράστιος κροκόδειλος, με το στόμα του ορθάνοιχτο, έτοιμος να τον καταπιεί.
Ο Βαρόνος συνειδητοποίησε ότι το φοβερό δίλημμα, που του παρουσιαζόταν, ήταν να αποφασίσει γρήγορα ποιο από τα δύο θηρία θα τον κατασπάραζε. Χωρίς να το σκεφτεί παραπάνω, έριξε το κορμί του στον γκρεμό. Χίμηξε και το λιοντάρι ξοπίσω του και με τη φόρα που είχε πάρει σφηνώθηκε μέσα στο ανοιχτό στόμα του κροκόδειλου.
Κατάπληκτος ο Βαρόνος Μινχάουζεν, που βρέθηκε χωμένος μέσα στα νερά της αβύσσου, χωρίς να έχει υποστεί τον παραμικρό τραυματισμό, περίμενε και περίμενε, αλλά δεν άκουγε τίποτε. Έτσι, αναθάρρησε και έβγαλε το κεφάλι του έξω από το νερό. Τότε, είδε τον κροκόδειλο, που πάλευε να φάει το κεφάλι του λιονταριού, το οποίο είχε εισχωρήσει άθελά του στο τεράστιο στόμα του, ενώ το λιοντάρι πάσχιζε να κατασπαράξει τον κροκόδειλο από μέσα, από τα σωθικά του.
Ο Βαρόνος χίμηξε με ένα σάλτο καταπάνω τους, έβγαλε το μαχαίρι από το θηκάρι του κι έκοψε τον λαιμό του λιονταριού. Έπειτα, με τη λαβή του μαχαιριού, έσπρωξε παραμέσα το κομμένο κεφάλι του αιλουροειδούς κι έτσι, έπνιξε και τον κροκόδειλο.
Τα χιόνια και το καμπαναριό
Ακόμα μια πολύ γνωστή ιστορία του Βαρόνου Μινχάουζεν είναι όταν έφτασε κατάκοπος, πάνω στο άλογό του, σ’ ένα μέρος έρημο και καταχιονισμένο. Ξεπέζεψε κι έψαχνε να βρει ένα δέντρο, για να δέσει το άλογό του. Μα, τριγύρω του, τα πάντα ήταν καλυμμένα από χιόνι. Με τα πολλά, ανακάλυψε ένα σίδερο, που προεξείχε ελαφρώς από το χιόνι κι έδεσε εκεί το άλογό του. Κατόπιν, έπεσε να πλαγιάσει ολότελα αποκαμωμένος.
Μόλις ξύπνησε το πρωί, διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε η χιονισμένη ερημιά της προηγούμενης νύχτας. Αντιθέτως, είχε αποκοιμηθεί δίπλα σε μια εκκλησία, ενώ το άλογό του ήταν άφαντο. Συγχρόνως, ένας θόρυβος τον έκανε να ανασηκώσει τα μάτια του ψηλά. Διέκρινε, τότε, το άλογό του κρεμασμένο στην κορυφή του καμπαναριού. Κατάλαβε πως το χιόνι, που είχε σκεπάσει από βραδύς όλη εκείνη την περιοχή, είχε λιώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Άρα, ο Βαρόνος είχε, φαίνεται, δέσει το άλογό του στο σίδερο του καμπαναριού. Αυτός είχε κατεβεί σιγά σιγά, καθώς το χιόνι έλιωνε, αλλά το δύσμοιρο άλογο απόμεινε να κρέμεται στα δυσθεώρητα ύψη και χλιμίντριζε παραπονεμένα. Σκαρφάλωσε, τότε, ως το καμπαναριό, το έλυσε, το καβαλίκεψε και τράβηξε τον δρόμο του.
Το κυνηγετικό κέρας
Σε μια άλλη ιστορία, έλεγε πως ένα βράδυ, που έκανε πολύ κρύο και είχε πάει για κυνήγι, έχασε τους συντρόφους του. Δοκίμασε να τους καλέσει με το κυνηγετικό του κέρας, αλλά όσο κι αν φυσούσε, κανένας θόρυβος δεν έβγαινε από αυτό. Απελπισμένος, τότε, έψαξε να βρει ένα κατάλυμα, για να περάσει τη νύχτα κι εντόπισε στο τέλος ένα χάνι. Μπήκε μέσα, κάθισε στο τζάκι για να ζεσταθεί, καθώς είχε ξαπαγιάσει από το ξεροβόρι, αφού πρώτα, όμως, είχε κρεμάσει το κέρας του σ’ ένα καρφί, δίπλα στη φωτιά.
Σε λίγο, ενώ κουβέντιαζε με τον ξενοδόχο, το κέρας άρχισε να σαλπίζει μοναχό του. Όλοι τα ‘χασαν. Ο Βαρόνος, όμως, κατάλαβε και τους έλυσε ευθύς την απορία: οι ήχοι του κυνηγετικού κέρατος είχαν παγώσει απ’ το φοβερό κρύο και γι’ αυτό δεν μπορούσαν να ακουστούν μέσα στο δάσος. Μα, μόλις το κέρας ζεστάθηκε από τη φωτιά, άφησε να λευτερωθούν οι ήχοι του.
Πέταξε με οβίδα
Η φαντασία του δεν στέρευε και γι αυτό είχε πει στους φίλους του, πως κάποτε επρόκειτο να μεταβεί σε εχθρικό στρατόπεδο, για να κλέψει ένα σπουδαίο μυστικό. Γνώριζε ότι εάν θα πήγαινε με το αγαπημένο του άλογο, τον Λιθουανό, όπως τον αποκαλούσε, θα τον συνελάμβαναν και θα τον απαγχόνιζαν ως κατάσκοπο.
Γι’ αυτό προτίμησε να καβαλήσει μια οβίδα τηλεβόλου, με την οποία έφτασε ταχύτατα στο εχθρικό στρατόπεδο. Μάλιστα, αφού υπέκλεψε το μυστικό που ήθελε, επέστρεψε πίσω με τον ίδιο απίθανο τρόπο, καβαλώντας και πάλι μια οβίδα.
Το σχοινί για τις πάπιες
Όταν ο Βαρόνος, μια φορά, κυνηγούσε πάπιες σε μια λίμνη κατέφυγε σε έναν εξόχως πρωτότυπο τρόπο. Είχε ρίξει σχοινί, την άκρη του οποίου κατάπιε μια πάπια. Το σχοινί, όμως, ήταν αλειμμένο με μια λιπαρή ουσία και έτσι, βγήκε αμέσως από τον πρωκτό της πάπιας. Το κατάπιε και δεύτερη και τρίτη πάπια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα παράδοξο κομπολόι από πτηνά.
Η πάπια που ήταν στην αρχή επιχείρησε να φτερουγίσει και την ακολούθησαν και οι άλλες. Επομένως, με τη δύναμη τόσων φτερών, ανασηκώθηκε από τη γη και ο Βαρόνος και άρχισε να πετά κι αυτός, βαστώντας το σχοινί από το άλλο άκρο.
Ο Βαρόνος διηγήθηκε επίσης ότι κάποτε, κυνηγώντας σ’ ένα δάσος, αντίκρισε μια εντυπωσιακή αλεπού. Δυστυχώς, είχε εξαντλήσει τα σφαιρίδιά του. Έβαλε, λοιπόν, ένα καρφί στο όπλο του. Με τον πυροβολισμό, το καρφί βρήκε την αλεπού στην ουρά, τη στιγμή ακριβώς που περνούσε κοντά από τον κορμό ενός δέντρου.
Η ουρά καρφώθηκε στο δέντρο και το ζώο ακινητοποιήθηκε. Ο Βαρόνος πλησίασε και άρχισε να το χτυπά με το μαστίγιό του. Τα χτυπήματα σε όλο το κορμί, αποκόλλησαν το δέρμα από το σώμα της αλεπούς. Το πονηρό ζώο έδωσε ένα πήδημα και έφυγε μακριά, αφήνοντας καρφωμένο πάνω στον κορμό την πολύτιμη γούνα του.
Πρεπει να βγουν και τα εξης
Ο καλογερος και τα προβατα της βοσκοπουλας
Ο αφραγκος κομπογιαννιτης και τα ρολογια του
Οι "εχθρες" του μεγαλου βουνου