TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Και τι κάνεις στα νεκροταφεία ? συλλογή σκουληκιών ?κατσε κοτα σπιτακι σου ενω εγω γυρναω σε νεκροταφεια!
Και τι κάνεις στα νεκροταφεία ? συλλογή σκουληκιών ?κατσε κοτα σπιτακι σου ενω εγω γυρναω σε νεκροταφεια!
εγω πηδησα τη μαντρα του νεκροταφειου και βρεθηκα στο αλσος οπου ηταν νε κροταφειο ναζι στη κατοχη!εσυ κοτουλη;εσυ δεν εισαι κοτα
3η φορα που με λες κοτα
την τεταρτη σε γαμησα
εγω δε πηδαω μαντρεςεγω πηδησα τη μαντρα του νεκροταφειου και βρεθηκα στο αλσος οπου ηταν νε κροταφειο ναζι στη κατοχη!εσυ κοτουλη;
α, μονο το καζινο λες δεν ισχυει λες κι εχει ιδιαιτερη σημασια. το οποιο βεβαια ισχυει, αλλα ας μην το κουρασουμε αλλο γιατι δεν εχει σημασια.το εβραιος ισχυει δικαστηριο στον αρειο παγο ισχυει ,το καζινο οχι.η μαντρα υλικων οικοδομων ναι
εγω δε πηδαω μαντρες
μονο οσυς με λενε κοτα
σε λιγο θα σε πουν και κοσμα ρε μανεγω δε πηδαω μαντρες
μονο οσυς με λενε κοτα
αλσος νεκροταφειου λογγινου
κανουν τσουληθρα τα φαντασματα;
κανει τσουληθρα η σελενακανουν τσουληθρα τα φαντασματα;
καθως προχωρας και ακουγονται τα τυμπανα οταν φτασεις στην ακρη ο ηχος χανεται σιγα σιγα.
τα τυμπανα του πολεμουτι τύμπανα ?
τι στόρι είναι αυτό ? *P
αμπντουλ αλχαζρεντ«Δεν είναι νεκρό αυτό που αιώνια μπορεί να περιμένει, κι έπειτα από το πέρασμα παράξενων αιώνων ακόμη κι ο θάνατος μπορεί να πεθάνει
αν βρεις κανενα με μπουζούκια πες να παμε να ανοιξουμε ένα μπουκαλακικαθως προχωρας και ακουγονται τα τυμπανα οταν φτασεις στην ακρη ο ηχος χανεται σιγα σιγα.
κανει τσουληθρα η σελενα
απο κατω δεν ξερω τι την περιμενει μονο
εσυ πιθηκησιε θα πας βραδυ στο αλσος;μεσα θα πας;η κολωνεις και εσυ κοτουλη;τιποτε δεν την περιμενει γι'αυτο πηρε μπαλα τα νεκροταφεια. αφου δεν της καθεται ζωντανος.