Νέα

Φαινόμενα "gay" και "γυναικών" στο bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φαινόμενα ψευτοgay και σωτήρων "γυναικών". Να γίνονται ban?

• Ναι, να γίνεται ban

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Όχι, καθένας μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει ανεξάρτητα αν υποβαθ

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Να γίνεται σύσταση μόνο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να γίνεται σύσταση και αν δεν συμμορφώνεται ban

Ψήφοι: 3 33,3%
  • Όχι να μην γίνεται ban. Μου αρέσουν αυτά τα φαινόμενα

Ψήφοι: 1 11,1%
  • Όχι, απλά τα άσχετα και μειωτικά post να μεταφέρονται σε ξεχωριστό thread για

Ψήφοι: 1 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό ότι συχνά πυκνά χρήστες με 1 και 2 post μπαίνουν στο site είτε ως gay που θέλουν να γαμηθούν είτε ως γυναίκες που θέλουν να μας σώσουν από τον βούρκο και να μην πηγαίνουμε στα μπουρδέλα. Ο καθένας μπορεί σε ένα forum να λέει το κόντό του και το μακρύ του, να τοποθετείται σε διάφορα θέματα και να έχει γνώμη, άποψη. Οι gay να λένε ότι θέλουν να τον πάρουν, οι γυναίκες να υπερασπίζονται το γυναικείο φύλο. Γνώμες όμως όπως τις κυρίας babykiss1900 και άλλων "κατευθυνόμενων" προσβάλλουν τον ρόλο του ίδιου του site του στυλ
-Τι θέλετε και πηγαίνετε στα μπουρδέλα; Τι θέλετε και μπαίνετε εδώ μέσα; και άλλα τέτοια

Προτείνω ότι όποιος προσπαθεί να κάνει κάτι τέτοιο (όπως επίσης
- Έλα μωρέ μην μπαίνετε  στο bourdela μπείτε στο ταδε...)
να του γίνεται σύσταση και αν δεν συμμορφώνεται ban. ʼλλο bourdela.com και άλλο οι συγκεκριμένοι να το καταντήσουν sourgelo.com. Θεωρώ ότι υποβαθμίζουν τον ρόλο του site, τα μέλη του ως άτομα και για αυτό τον λόγο δεν υπάρχει λόγος να είναι μέλη του site.

Έχω ανοίξει σχετική ψηφοφορία. Παρακαλώ τοποθετηθείτε.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Το περιεργο ειναι οτι ασχολουμαστε μαζι τους, αν τους γραφαμε εκει που ξεραμε δεν θα ηταν αφορμη να γραψεις αυτο Vanzel!Τεσπα οποιος γουσταρει να γυριζει με πουτανες και Cg θα συνεχισει να το κανει δεν νομιζω οτι αν ακουει αποψεις απο καποιες/καποιους εδω μεσα θα αλλαξει γνωμη!
Αυτες που το παιζουν μητερες τερεζες μαλλον θα ειναι κατι τυπισες ή που δεν θα βλεπονται ή χηρες ή αγαμητες ή οτι αλλο να ειναι δεν με ενδιαφερει!
Στο κατω κατω αν θελουν γαμηθουν ας στειλουν pm να τελειωνουμε ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ PM................

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Το περιεργο ειναι οτι ασχολουμαστε μαζι τους, αν τους γραφαμε εκει που ξεραμε δεν θα ηταν αφορμη να γραψεις αυτο Vanzel!

Το ξέρω kaiaphas αλλά πραγματικά έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό!

toreador

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν χρειαζεται Ban και λογοκρισια.Η μαγεια του ιντερνετ ειναι οτι ειναι το μοναδικο μερος εκτος απ το σπιτι σου που μπορεις να πεις ελευθερα ΟΤΙ θες.Η συγκεκριμενη κυρια και η καθε κυρια/κυριος μπορουν να λενε οτι θελουν.Με μια προυποθεση:
Να μην βγαινουν off-topic και χαλανε τα thread
Θες μανταμ να μου την πεις που γαμαω πουτανες(εγω ακομα δεν το χω κανει με πουτανα αλλα τεσπα)?Ξεκινα ενα thread στο
Γενικη Συζητηση και πες οτι μαλακια θες.Δικαιωμα σου.Αλλα μη μου γεμιζεις ασχετα post ενα thread γιατι γινεται δυσκολοτερη η αναγνωση του.

Υ.Γ.Babygirl περιμενω τηλ φιλακια

ΕDIT:Α ναι,να γινετε Ban οταν καποιος γαμαει ενα thread.Απλα πραματα.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Το βλεπω εδω και καιρο και απλα πρεπει να τους αφηνουμε απεξω!
και το ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ PM.........πρεπει να μπει στους κανονες του φορουμ :)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Δεν μου αρέσουν οι αποκλεισμοί. Το να τις/τους γράφεις κανονικά είναι για μένα η καλύτερη λύση. Θα σταματήσουν να ποστάρουν (και μετά θα ξαναμπούν με άλλο nickname και λιγότερο ακραίο προφίλ, αλλά τι να κάνουμε....)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.868
Πόντοι
12.056
Η αδιαφορια ειναι οτι καλυ ;)τερο για αυτους...απλα μην ασχοληστε..

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
pipagirl κανονισε βρε να σε παρτουζωσουμε να αλλαξεις γνωμη βρε κοριτσι μου!!!να ξελαμπικαρεις ρε πυροβολημενη λιγακι!!!!και που εισαι,ψυχικο θα κανουμε ε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε μου αρεσουν τα μπαν........δεν υπαρχει κουμπακι ιγκνορ στο φορουμ? αν υπαρχει παντως και καποιος ειναι τοοοοοοοσο ενοχλητικος πια μπορει να το πατησει υποθετω.........

Επισκέπτης
Η μαγεια του ιντερνετ ειναι οτι ειναι το μοναδικο μερος εκτος απ το σπιτι σου που μπορεις να πεις ελευθερα ΟΤΙ θες

Αντιλαμβάνεσαι λάθος το internet.Είναι πηγή πληροφόρησης,παρέχει ανωνυμία,αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει τόπος ασυδοσίας και πρόσφορο έδαφος για προσβολές.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Αντιλαμβάνεσαι λάθος το internet.Είναι πηγή πληροφόρησης,παρέχει ανωνυμία,αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει τόπος ασυδοσίας και πρόσφορο έδαφος για προσβολές.
Σωστος

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Κάποια από αυτά μου φαίνονται "στημένα".... ʼρα το φάρμακο είναι αδιαφορία....

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Δε μου αρεσουν τα μπαν........δεν υπαρχει κουμπακι ιγκνορ στο φορουμ? αν υπαρχει παντως και καποιος ειναι τοοοοοοοσο ενοχλητικος πια μπορει να το πατησει υποθετω.........

Δεν νομίζω!

Η αδιαφορια ειναι οτι καλυ ;)τερο για αυτους...απλα μην ασχοληστε..

Και 2,5,10,100 ban μάλλον θα κάνουν τον κάθε xeilakia,  poustakia κλπ να ξανασκεφτεί να ποστάρει...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Το κακό είναι οτι οι gay που ψαχνονται στελνουν και pm.
ΡΕ ΔΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Aδιαφορία. έτσι πρέπει κ έτσι θα σωπάσουν.
Είναι όμως τόσο ανησυχητικό ώστε να γίνει και... δημοψήφισμα;

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Το πρόβλημα δεν είναι με τις γυναίκες αλλά με τα ντραβελάκια που παρεκτρέπονται και ευτελίζουν το site. Εξάλλου αυτοί έχουν δικά τους. Πιστεύω ότι πρέπει να παίρνουν πόδι.

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Εξάλλου δημοκρατία έχουμε και είναι ανώφελο να γίνεται μπάν σε κάποιον που λέει τις απόψεις του (ασχέτως αν διαφωνούμε και μας σηκώνουν τα νεύρα) αλλά μόνο σε περίπτωση που ξεφεύγει βρίζοντας και απειλώντας. ;)
Μην ξεχνας ομως οτι το ιδιο το Συνταγμα δινει δικαιωμα στον καθε πολιτη μεχρι και να σκοτωσει οποιονδηποτε προσπαθησει να την καταλυσει... ;)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Το κακό είναι οτι οι gay που ψαχνονται στελνουν και pm.
ΡΕ ΔΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

Φίλε pisoxostis,

η γνωστοποίηση των nicknames που το κάνουν αυτό είναι ίσως η καλύτερη λύση. Μετά μπορούμε να τους αγνοήσουμε σε κάθε συζήτηση και στο τέλος θα τα παρατήσουν. Από την άλλη βέβαια, πιθανόν κάποιοι φίλοι (πιθανόν είπα, μην "αρπαχτεί" κανένας!) γουστάρουν πουστάκια και τραβελάκια. Και  με τη δημοσιοποίηση τα παραπέμπεις στους καθ' ύλην αρμόδιους.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αν και δεν εχω δει αυτα που λετε ακομη... γυναικες δλδ να προσπαθουν να σας βαλουν στον "ισιο" δρομο ή δηθεν γκευ...
αφου σας χαλανε ομως... θα πρεπε να υπαρχει το ιγκνορ αν δεν υπαρχει ηδη
προσωπικα ειμαι κατα του μπαν για τετοιους απλους λογους αλλα υπερ του: "τα άσχετα και μειωτικά post να μεταφέρονται σε ξεχωριστό thread για να μην χαλάνε τα ήδη υπάρχοντα thread"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom