Έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό ότι συχνά πυκνά χρήστες με 1 και 2 post μπαίνουν στο site είτε ως gay που θέλουν να γαμηθούν είτε ως γυναίκες που θέλουν να μας σώσουν από τον βούρκο και να μην πηγαίνουμε στα μπουρδέλα. Ο καθένας μπορεί σε ένα forum να λέει το κόντό του και το μακρύ του, να τοποθετείται σε διάφορα θέματα και να έχει γνώμη, άποψη. Οι gay να λένε ότι θέλουν να τον πάρουν, οι γυναίκες να υπερασπίζονται το γυναικείο φύλο. Γνώμες όμως όπως τις κυρίας babykiss1900 και άλλων "κατευθυνόμενων" προσβάλλουν τον ρόλο του ίδιου του site του στυλ
-Τι θέλετε και πηγαίνετε στα μπουρδέλα; Τι θέλετε και μπαίνετε εδώ μέσα; και άλλα τέτοια
Προτείνω ότι όποιος προσπαθεί να κάνει κάτι τέτοιο (όπως επίσης
- Έλα μωρέ μην μπαίνετε στο bourdela μπείτε στο ταδε...)
να του γίνεται σύσταση και αν δεν συμμορφώνεται ban. ʼλλο bourdela.com και άλλο οι συγκεκριμένοι να το καταντήσουν sourgelo.com. Θεωρώ ότι υποβαθμίζουν τον ρόλο του site, τα μέλη του ως άτομα και για αυτό τον λόγο δεν υπάρχει λόγος να είναι μέλη του site.
Έχω ανοίξει σχετική ψηφοφορία. Παρακαλώ τοποθετηθείτε.
-Τι θέλετε και πηγαίνετε στα μπουρδέλα; Τι θέλετε και μπαίνετε εδώ μέσα; και άλλα τέτοια
Προτείνω ότι όποιος προσπαθεί να κάνει κάτι τέτοιο (όπως επίσης
- Έλα μωρέ μην μπαίνετε στο bourdela μπείτε στο ταδε...)
να του γίνεται σύσταση και αν δεν συμμορφώνεται ban. ʼλλο bourdela.com και άλλο οι συγκεκριμένοι να το καταντήσουν sourgelo.com. Θεωρώ ότι υποβαθμίζουν τον ρόλο του site, τα μέλη του ως άτομα και για αυτό τον λόγο δεν υπάρχει λόγος να είναι μέλη του site.
Έχω ανοίξει σχετική ψηφοφορία. Παρακαλώ τοποθετηθείτε.